Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…

Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

> Villa

Gedigen en plans villa på hörntomt

I mysigt villakvarter finner vi denna gedigna enplans villa på generös hörntomt. Bostaden som genomgående har härligt ljus erbjuder totalt upp till fem sovrum, nyare kök och ett stort vardagsrum med utgång till soldränkt uteplats. Perfekt med garage där bilen och trädgårdsredskapen står tryggt och torrt och även bra med nyare värmepump som håller driftskostnaderna på en gynnsam nivå, På senare tid har köket renoverat med bland annat ny inredning, tvättstugan uppdaterats samt nya fönster monterats. Välkomna till ett perfekt boende för barnfamilj med både skola, förskola och goda kommunikationer.
 

Kvarngatan 1 Vollsjö
 • 1 250 000 kr
 • 109 kvm
 • 6
Mer info om objektet

Välskött villa med stor carport på Dalgatan!

Bostad på bästa läge, ett stenkast till Tomelilla centrum samtidigt som man har skogen som nära granne. I det rymliga och ljusa vardagsrummet finns gott om plats för både familj och gäster. Vidare finns hela fyra sovrum, allrum, ett badrum och två toaletter.
I tillbyggnaden finner du ett stort rum med en värmande kamin, vikdörrar att kunna öppna upp mot uteplatsen och trädgården en härligt varm dag. Trivsam grönskande gräsmatta och trädgård där man gärna sitter och njuter på uteplatsen långt ut på kvällskvisten.
 

Dalgatan 30 Tomelilla
 • 1 895 000 kr
 • 196 kvm
 • 7
Mer info om objektet

Charmigt och genuint renoverat i Smedstorp

Välkomna hem till ett varsamt och genuint renoverat österlenhus med tidstypiska attribut kvar, en charmig pärla mitt i byn!
Nuvarande ägare har med omsorg renoverat huset för att passa in i sin tidsepok. Det finns en tydlig röd tråd kring val av material men även i detaljerna, ägarna har behållit det äldre utseendet på både fönstren och dubbeldörrar allt för att passa in i husets karaktär samtidigt har man satt husets funktionalitet i första rummet, mången tanke har lagts på hur man bäst lever och njuter. Bostaden har totalrenoverades under de senaste åren och nu är den i ett strålande skick och är dessutom smakfull med en ljus och enhetlig färgskala.
Utemiljön ligger helt i samklang med det inre, njut av en härlig måltid på den nyrenoverade terrassen eller varför inte ta en sista grillkväll en varm höstkväll? Det gamla uthuset har genomgått en totalrenovering och hyser nu bl.a. ett isolerat gästrum. Välkommen på en visning av en äkta Österlendröm som du inte kommer att vilja lämna.
 

Gårdlösavägen 16 Smedstorp
 • 2 200 000 kr
 • 110 kvm
 • 4
Mer info om objektet

Bageri med bostad i Vanstad

Drömmen om ett eget bageri med bostad kan nu bli sann! På bra kommersiellt läge längs med landsvägen i Vanstad by finner vi denna pärla. Här kan du skapa din egen verksamhet och forma den efter hur just du vill ha det. I affärslokalen från 2016-2017 finner vi både bageri samt en mysig servering – allt godkänt av berörda myndigheter. Utbyggnadsmöjligheter finns mot angränsande lokal, Perfekt!
Bostaden erbjuder kök med skönt värmande vedspis och ny restaurangspis, ljust helkaklat badrum, sal med vacker kakelugn och ett stort sovrum med skjutdörrsgarderober.
Huset värms upp med återvinningsvärme från bageriet samt med luft/luft värmepumpar. Många stora renoveringar är gjorda så som nya fönster och ytterdörrar, delvis nytt tak, resten av taket finns, utbytt el med jordfelsbrytare mm.
Välkomna på visning för att uppleva denna möjlighet!
 

Stora Vanstadvägen 549 Lövestad
 • 2 600 000 kr
 • 160 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Gatuhus i centrum.

Nu finns ett strålande tillfälle att förvärva detta sällsynta gatuhus mitt i centrum, här har ni utmärkta tillfällen till både handelsverksamhet och bostad. Fastigheten har stor potential med härliga möjligheter för dig att själv prägla både bostad och verksamhet eller varför inte bygga om allt till ett större boende/generationsboende, mer centralt egenägd fastighet är svår att finna. I gatuplan hittar vi i dagsläget genomgående lokaler åt båda håll, både med skyltmöjligheter ut mot Bangatan, liten toa samt enklare kök Gårdshuset med sitt ostörda läge hyser en bostadslägenhet. Båda är möjliga att antingen nyttja för eget bruk helt eller delvis eller hyra ut enligt önskemål.
 

Bangatan 3 Tomelilla
 • 875 000 kr
 • 70 kvm
 • 7
Mer info om objektet

Gedigen familjevilla centralt i Tomelilla

Tomegatan 10 är en gedigen villa som tagits omhand väl och löpande uppdaterats under årens gång. Nu är det dags för nästa lyckliga ägare att ta över och sätta sin prägel på denna respektabla villa anno tidigt 1900-tal. Bostadens karaktär är bevarad, högt till tak, vackert trägolv och fönsterbänkar i marmor erbjuds här. Med hela fyra möjliga sovrum på övre plan är det perfekt för barnfamiljen – eller er som bara vill ha gott om plats runt er! På entréplan är det fokus på sällskapsytor samt ett praktiskt kök som inbjuder både till storbak eller en festmåltid. Stort garage med vidbyggd snickarbod samt den omgärdade och insynsskyddade. Välkommen!
 

Tomegatan 10 Tomelilla
 • 1 300 000 kr
 • 162 kvm
 • 6
Mer info om objektet

Möjligheternas bostad med närhet till underbar natur

Välkomna till en bostad med massor av potential, här har ni möjlighet att sätta er egen prägel på bostaden! Ett nytt bioreningsverk är redan på plats, tryggt och ekonomiskt! På ett härligt läge invid Fyledalen finner vi denna trivsamma bostad med bra planlösning, möjlighet till flera sovrum, garage, bra uthus och en stor lek och odlingsvänlig tomt. Allt beläget på ett lättåtkomligt pendlingsläge och med behagligt cykelavstånd till resecentrum, affärer, banker och skolor dessutom närhet till vita sandstränder och ännu närmare till Fyledalens otroliga natur eller varför inte Ystads stadskärna. Ett hus för den händige. Välkomna på visning!
 

Benestad 106 Tomelilla
 • 675 000 kr
 • 84 kvm
 • 4
Mer info om objektet

> Bostadsrätt

Rymlig bostadsrättsvilla, markplan på Skogsbacken

I bostadsrättsvilla bor du tryggt och bekvämt utan oro för stora utgifter och mängder av skötsel. På eftertraktade Videgatan bor man dessutom på ett lugnt läge, med naturen och rekreationsområdet, Skogsbacken, precis utanför tomten. På både entré- som trädgårdssida är det härliga utemiljöer, trädäcket är den självklara platsen under sommaren! Bilen ställer ni torrt och tryggt i garaget som ingår i månadshyran. Välkomna till ett bekymmersfritt boende på bästa läge!
 

Videgatan 6A Tomelilla
 • 1 200 000 kr
 • 84 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Trivsam tvåa i populäraste området!

Välkommen till denna tvårumslägenhet belägen på andra våningen i utkanten av det hemtrevliga området – detta ger ett lite friare läge och en privatare känsla. Du hittar den längst ner på Björkebogatan där husen bara har två våningar och lägenheterna nås via loftgångar, något som ger en hemtrevlig känsla i området! Med sin smarta planlösning erbjuder denna lägenhet allt man kan önska i en tvåa. En stor hall med rejäl klädkammare, kök med rymlig matplats, stort badrum, balkong m.m.
 

Björkebogatan 10 F Tomelilla
 • 425 000 kr
 • 72 kvm
 • 2
Mer info om objektet

Marklägenhet med trädgård och carport

Välkommen till denna ljuvliga 2:a byggd 2020, bekvämt belägen hörnlägenhet. Bostaden är välplanerad med öppen planlösning vilket ger fina sällskapsytor. Sovrum i bra storlek, separat klädkammare och stort badrum.
En lägenhet med allt som man kan önska sig av en modern och trivsam bostad!
Lugnt område med närhet till centrum, busshållplats, vacker natur och lekplats.
Välkommen hem till denna hemtrevliga och ljusa lägenheten!
 

Släntgatan 13A Tomelilla
 • 1 395 000 kr
 • 64 kvm
 • 2
Mer info om objektet

Friliggande BR-villa i markplan

I mysiga Smedstorp - med gångavstånd till affär, tågstation, skola/dagis, lekpark samt utomhusbad på sommaren - finner vi denna välplanerade bostad med stora ytor. Det finns gott om plats för familjen då det finns två sovrum men passar också paret som vill ha gott om rymd. Allt i ett plan och därtill en härlig trädgård, trädäck, fiberanslutning, förråd och en carport för bilen. Kan det bli bättre? Ett bekvämt boende i bostadsrätt men med sann villakänsla! Välkommen på visning!
 

Kanalgatan 7 I Smedstorp
 • 795 000 kr
 • 72 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Rymlig bostadsrättsvilla på fritt läge

Vilka ytor och vilka möjligheter! Här är allt härligt välskött vilket gör det enkelt och bekvämt för nästa ägare. Hela bostaden är ljus och fräsch, öppet mellan kök och vardagsrum upplevs modernt och luftigt, det blir enkelt att sätta sin egen prägel och komma till ro. Perfekt med flera sovrum för den stora familjen samtidigt så går det med lätthet att ta bort väggar och få större rum så att paret som tröttnat på villan eller gården kan flytta rakt in och ha gott om plats.
Välkomna hem till ett trivsamt, enkelt och bekvämt boende.
 

Orkestergatan 14 Tomelilla
 • 1 300 000 kr
 • 149 kvm
 • 7
Mer info om objektet

> Fritidshus

> Tomt

Förråd på liten naturtomt

Liten naturtomt med enklare garage/förråd. Tomten har utmärkta skyltmöjligheter med hög synlighet precis där södra utfarten från Tomelilla möter RV 19. Garaget/förrådet har tidigare varit byns fryshus.
 

Benestad 15:2 Tomelilla
 • 75 000 kr
Mer info om objektet

> Gård