Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

> Villa

Byhus i trivsamma Äsperöd

Välkomna till en rymlig och trivsam villa belägen mitt i härlig och lugn bymiljö. Här möts vi av en elegant bostad med vackra trägolv, generös takhöjd och många rum. Allt väldigt välplanerat med snygga färger och ett trivsamt kök med en praktisk köksö! I källaren finns även ett stort garage och bra förvaringsmöjligheter. Fastigheten lämpar sig lika väl för en familj med stora krav på hög livskvalité, som för paret eller familjen som vill förverkliga sin dröm om att ha verksamheten eller hobbyn hemmavid.
 

Björkerödsvägen 1 Äsperöd
 • 1 225 000 kr
 • 155 kvm
 • 7
Mer info om objektet

Välagården

En av Tomelillas klassiska byggnader är nu möjlig att förvärva. Med ett 100 tal rum på 6900 kvm lokalarea och 15000 kvm tomt finns stora möjligheter, tillika får man ett attraktivt och centrumnära läge med goda skyltmöjligheter ut emot en genomfartsled. Delar är i dag uthyrda medan stora delar kan disponeras av ny ägare. Goda möjligheter finns för ny ägare att i de icke uthyrda lokalerna bedriva liknande verksamhet som idag eller annan verksamhet, t.ex. bostäder genom att få beviljat en ny detaljplan
 

Fabriksgatan 22 Tomelilla
 • 4 950 000 kr
 • 1
Mer info om objektet

Andrarums församlingshem

I liten trivsam bymiljö, med härlig natur runt knuten finner vi denna generöst tilltagna och gediget byggda villa, i dag nyttjat som Andrarums församlingshem. Möjligheterna är otroliga, både till att skapa ett unikt boende eller att kombinera boende med egen verksamhet. Inne möts vi av en trivsam atmosfär i en stor välkomnande hall, stor sal med öppet upp i nock, vilken rymd, härligt! Uppe finner vi en komplett lägenhet och vindsutrymme medan vi i källaren finner hobbyrum, badrum, allrum och ett garage. Även tomten är generöst tilltagen med flera parkeringsplatser, stora gräsytor och nyare trekammarbrunn. Välkomna på visning!
 

Andrarum 2202 Brösarp
 • 795 000 kr
 • 5
Mer info om objektet

Trivsamt gathus i centrala Tomelilla

På lugn gata i centrala Tomelilla finner vi detta trivsamma gathus med braskamin, snygga spegeldörrar och trägolv. Bostadens entréplan erbjuder ett mindre kök i öppen planlösning till vardagsrum, arbetsrum, sovrum i anslutning till stort badrum, gästtoalett samt tvättstuga. På övre plan finner vi två gavelrum – sovrum, kontor eller allrum, det är Ni som bestämmer! Med 3-4 sovrum får även den mindre familjen plats och bor dessutom billigt med de låga driftskostnaderna! Fastigheten erbjuder även trivsam uteplats, mindre lättskött trädgård med fin blomsterprakt och ett charmigt inglasat uterum med gamla stallfönster - ett givet ställe att mysa i under sommarhalvåret där sköna dagar och kvällar kan åtnjutas tillsammans med familj och vänner.
 

Rosencrantzgatan 6 Tomelilla
 • 1 495 000 kr
 • 99 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Familjevilla på bästa läge.

Välkomna till denna välplanerade samt gedigna familjevilla uppförd i stenmaterial och belägen i genuin och harmonisk bymiljö. Med närhet till såväl skola, affär som grönområde så ligger denna trivsamma 1½-plansvilla med generöst uppvuxen trädgård perfekt! Bostaden består av ett praktiskt och ljust kök med god plats för matbord, tre sovrum med möjlighet att inreda ytterligare ett samt ett vardagsrum i vinkel med härligt ljusinsläpp och umgängesytor där både soffa och matgrupp får utrymme. Tillika finner vi ett större badrum, en gästtoa samt vidbyggt garage med intilliggande tvättstuga. Stor trädgård med härliga gräsytor, generöst inglasat uterum och uppdaterad dränering är andra plusvärden. Välkomna på visning!
 

Tallgatan 3 Sankt Olof
 • 980 000 kr
 • 105 kvm
 • 4
Mer info om objektet

Bageri med bostad i Vanstad

Drömmen om ett eget bageri med bostad kan nu bli sann! På bra kommersiellt läge längs med landsvägen i Vanstad by finner vi denna pärla. Här kan du skapa din egen verksamhet och forma den efter hur just du vill ha det. I affärslokalen från 2016-2017 finner vi både bageri samt en mysig servering – allt godkänt av berörda myndigheter. Utbyggnadsmöjligheter finns mot angränsande lokal, Perfekt!
Bostaden erbjuder kök med skönt värmande vedspis och ny restaurangspis, ljust helkaklat badrum, sal med vacker kakelugn och ett stort sovrum med skjutdörrsgarderober.
Huset värms upp med återvinningsvärme från bageriet samt med luft/luft värmepumpar. Många stora renoveringar är gjorda så som nya fönster och ytterdörrar, delvis nytt tak, resten av taket finns, utbytt el med jordfelsbrytare mm.
Välkomna på visning för att uppleva denna möjlighet!
 

Stora Vanstadvägen 549 Lövestad
 • 2 600 000 kr
 • 160 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Gedigen och vacker villa på centralt läge

Välkomna till denna pampiga villa med högt i tak, takrosetter och stora fönster där många gamla detaljer finns bevarade och ger den där speciella charmen som måste upplevas!
Praktiskt arbetskök från Lidhults och generösa sällskapsytor i både vardagsrum och matrum ger utmärkt utrymme för socialt samkväm med familj och vänner. De tre sovrummen på övre plan är alla ljusa och väl tilltagna i storlek – perfekt att ha alla samlade på ett plan. På övre plan finner vi också helkaklat badrum och ett generöst allrum. I källaren finner vi pannrum med pelletspanna, tvättstuga och flera förvarings/hobbyutrymme. I garaget och på uppfarten står bilen tryggt, intill garaget finner vi en välskött och praktisk verkstad. Trädgården bjuder på flertalet prydnadsväxter, fruktträd och odlingsmöjligheter och vid uteplatserna kan du njuta av solen hela dagen.
Här bor ni med ett hemtrevligt lugn i en vacker och gedigen bostad belägen endast ett stenkast från centrum, buss- och tågstation samt skolor.
 

Banmästaregatan 11 Tomelilla
 • 1 850 000 kr
 • 160 kvm
 • 6
Mer info om objektet

Snyggt, läckert & nyrenoverat i lugn bymiljö

På en härlig tomt bara ett par minuter från tågstation ligger denna trivsamma familjevilla perfekt. Här kan barnen växa upp och utvecklas i en lugn och trygg miljö. Bostaden har renoverats de sista åren, allt är snyggt, ljust och fräscht och bjuder på en mycket trivsam och läcker planlösning med stora ljusa sällskapsytor, vackert helkaklat badrum och tre sovrum, Trädgården är en njutning, härlig uteplats, stort friliggande uterum och generösa lättskötta ytor för aktiviteter. Luft/vattenvärmepump ger låga driftskostnader. Utmärkt pendlingsläge med både tåg och buss till bl.a. Ystad, Malmö och Lund. Tomelilla med all sin service nås på några minuter. Perfekt för er som söker ett trivsamt, lugnt och ostört samt nyrenoverat boende på Österlen. Välkomna!
 

Björkvägen 8 Tomelilla
 • 1 495 000 kr
 • 105 kvm
 • 4
Mer info om objektet

Spjutstorps församlingshem

Här är chansen för dig som letar efter ett stort hus att renovera och göra till något alldeles speciellt! Med drygt 300 kvm i ett plan samt därtill utbyggbar vind finns minst sagt stor potential. Här erbjuds ljusa och trivsamma rum med den underbara karaktären som bara 1800 tals byggnader kan ge tillika charmiga gamla detaljer och fint ljusinsläpp. Huset erbjuder idag flera rum varav en stor sal, toaletter/badrum samt tre kök varav ett restauranganpassat. Församlingshemmet i Spjutstorp är en gedigen byggnad med karaktär utöver det vanliga och som lämpar sig både som bostad eller kanske bostad med verksamhet eller att bygga om till lägenheter.
 

Gustav Nilssons väg 14 Tomelilla
 • 495 000 kr
 • 75 kvm
 • 6
Mer info om objektet

Trivsam familjevilla på Rosendal, Tomelilla

Ett par stenkast ifrån centrum ligger denna inbjudande bostad. Huset är byggt 1977 som ett av de senaste i området. Bostaden är nyrenoverad under senare tid och erbjuder ett rejält tilltaget kök med utmärkta möjligheter för den matlagningsintresserade, helkaklat badrum i harmonisk färgsättning och hela fyra möjliga sovrum. Bra källare med klinkergolv för hobbyverksamhet och tvättstuga. Utemiljön erbjuder ett stort nybyggt trädeck på bästa solläge, delvis isolerat för framtida uterumsbygge samt ett garage för bilen eller förvaring.
 

Nygatan 24 Tomelilla
 • 1 675 000 kr
 • 119 kvm
 • 8
Mer info om objektet

> Bostadsrätt

Etta med låg avgift och stort kök!

På centrumnära läge finner vi denna rymliga etta. Läget är perfekt för dig i farten då du har nära till allt, inte minst buss- och tågstationen endast ett stenkast bort! Även om det är nära centrum är området lugnt och här bor du dessutom högst upp i huset vilket ger ytterligare lugn och ro. Det är en bra planlösning och en sällsynt lyx i en etta att ha ett riktigt stort kök. Vare sig det är matlagningen i sig eller avnjutningen av middagen med goda vänner som ger vardagslycka görs det med bravur här! Bostaden erbjuder också ett rymligt allrum och ett delvis renoverat badrum.
 

Rosencrantzgatan 13A Tomelilla
 • 295 000 kr
 • 44 kvm
 • 1
Mer info om objektet

Fint renoverad 2:a i Tomelilla

Ett stenkast från Tomelilla centrum finner vi denna modernt renoverade bostadsrätt på 2:a våning. Allt är fräscht, snyggt och klart för inflyttning. Avgift 3 400 kr/månad inkl. värme och vatten.
 

Västergatan 44 B Tomelilla
 • 450 000 kr
 • 56 kvm
 • 2
Mer info om objektet

> Fritidshus

> Tomt

> Gård

Häst och poolgård i toppklass

Hästgård som erbjuder det mesta i absolut toppklass, en gård som andas genuin kvalitet och bjuder på ett lyxigt pool, spa och relaxområde, uppvärmt och insynsskyddat på bästa solläge.
I Tryde strax utanför Tomelilla ligger gården perfekt, enskilt och lugnt ändå når man centrala Tomelilla med skolor, affärer och goda pendlingsmöjligheter på bara några minuter
Boningshuset är i 1½ plan och omfattar åtta rum och kök. Huset är rymligt, erbjuder härlig charm och fantastiska umgängesytor. Här finns vackra uppvärmda klinkergolv, rustikt rappade väggar och ett ljuvligt ljusinsläpp. Vi välkomnas in i en trivsam bostad med två badrum, stort lantkök och hela fem möjliga sovrum Från köket når vi till det stora inglasade uterummet och vidare ut till det lyxiga pooldäcket. I anslutning till boningshuset finns stallet och därefter en stor verkstad, stallet är inrett med fyra boxar och fin sadelkammare. Även en friliggande verkstad/garagebyggnad med carport samt en stor maskinhall finns. Välkomna!
 

Tryde 1906 Tomelilla
 • 5 800 000 kr
 • 210 kvm
 • 8
Mer info om objektet