Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…

Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

> Villa

Välplanerad 1-plansvilla på Österlen

I Onslunda by finner vi denna fina bostad som är välplanerad och bekväm med allt i ett plan.
Fint renoverat med ett helt nytt kök, ljusa och fina rum, ny el och syllen är bytt! Perfekt med garage där bilen och trädgårdsredskapen står tryggt och torrt förvarade! Gångavstånd till buss, café, skola och idrottsplats. Till Tomelilla är det ca 1 mil och till havet och kritvita sandstränder ca 2 mil. Välkommen!
 

Othinsvägen 7 Onslunda
 • 1 495 000 kr
 • 102 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Gedigen villa med garage på hörntomt

Med gångavstånd till centrum finner vi denna gedigna och trivsamma bostad.
Entréplan erbjuder hemtrevligt kök med matplats, ljust och härligt allrum samt stort badrum. På övre plan finner vi ett sovrum och ett allrum som går att dela av för att göra ett mindre barnrum. På källarplan finns bland annat tvättstuga, gillestuga med pelletskamin, två rum och förrådsrum. På tomten finner vi förutom insynsskyddad och inhägnad trädgård även garage för bilen, uteplats under tak och förrådshus.
Här bor ni bekvämt med närhet till allt vad Tomelilla har att erbjuda såsom skolverksamhet, service och goda kommunikationer. Dessutom med gångavstånd till både idrottsplats och skog.
 

Adelsbergsvägen 11 Tomelilla
 • 1 495 000 kr
 • 120 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Nyrenoverad 1 plans-villa med källare

Välkomna till en nyrenoverad, bekväm och lättskött villa med bostaden i ett plan och med soldränkt trädgård och härligt spabad! I den här bostaden väntar en riktigt bra planlösning med generösa sällskapsytor, ett praktiskt kök samt tre trivsamma sovrum. Dessutom ett till sovrum som ligger lite avskilt och har ett eget stort lyxigt renoverat badrum. Det luftiga vardagsrummet i öppen planlösning får härligt ljusinsläpp från stora fönster och bjuder även på utgång till ett härligt uterum som öppnar upp mot altanen utanför.
Välkomna!
 

Hantverkaregatan 22 Tomelilla
 • 2 395 000 kr
 • 120 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Trivsam skånelänga med pool och stort garage

Några kilometer utanför Tomelilla ligger denna välskötta skånelänga med pool och stort garage alldeles förtjusande med en vacker inramning av åkrar, träd och ängar. Bakom en rödmålad fasad gömmer sig ett charmigt och trivsamt hem med stora sociala ytor, trivsamt kök med vedspis, ett underbart inglasat uterum med access till ljuvligt pooldäck och flera möjliga sovrum. Bostaden har renoverades och byggt tills löpande, till ett perfekt skick, bara att flytta direkt in, härligt! Två luft/luftvärmepumpar och kamin ger bostaden en trygg och bra uppvärmning.
I den stora trädgården finns bra lekytor för barn och utmärkta möjligheter till odling om man så önskar.
Utöver själva bostaden finner vi ett delvis isolerat uthus samt ett rymligt garage med elportar, en perfekt plats för både er hobby, verksamheten eller redskapen.
Välkomna till den lilla byn Everöd här bor man med närhet till såväl härlig natur, mjukt formade slätter som till Tomelilla för skolor, handel samt goda kommunikationer
 

Everöd 1334 Tomelilla
 • 1 400 000 kr
 • 101 kvm
 • 7
Mer info om objektet

Hyresfastigheter i Tomelilla

Två väl omhändertagna hyresfastigheter på centralt A-läge med god ekonomi som säljs i bolagsform. Ett unikt tillfälle med stabila hyresintäkter om ca 935.000 kr/år i 10 lgh och två lokaler samt med möjlighet att utöka med ytterligare 4–5 lägenheter i gårdshus och på vind. Fastigheterna har sedan 2014 löpande renoverats både ut- och invändigt och håller nu hög standard. Marknaden för hyreshus i Tomelilla är mycket god, inga vakanser hos hyresvärdarna, kommunen är välmående med en positiv inflyttning.
Välkomna!
 

Tomegatan 9 och 11 Tomelilla
 • 14 500 000 kr
 • 755 kvm
 • 29
Mer info om objektet

Fritidsby på Österlen

En liten fritidsby med enastående läge och stora utvecklingsmöjligheter. Fastigheten består i dag av ett bostadshus uppdelat i fyra lägenheter samt en lägenhet i friliggande byggnad och tre fristående stugor. Perfekta möjligheter att på tomten bygga ytterligare 5-8 stugor och tillika med möjlighet att köpa till mer tomtmark för ytterligare byggnation, varför inte din egen bostad.
Läget är bland det bästa man kan tänka sig för rumsuthyrning, precis invid golfbanan och med närhet till allt vad Österlen har att erbjuda tillika med gång och cykelavstånd till Tomelilla centrum. Husen, stugorna och lägenheterna är i utmärkt skick, alla har eget kök/pentry och fräscha badrum dessutom härliga uteplatser.
Ägaren har under senaste tiden hyrt ut stugor och rum på längre tider och har då haft intäkter på ca 417000 kr/år, med ändrad inriktning till mer säsongsuthyrning torde man med lätthet öka intäkterna med minst 200.000 kr/år
Välkomna att utforska er chans att bygga vidare på en unik möjlighe
 

Ullstorp 1118 Tomelilla
 • 4 950 000 kr
 • 266 kvm
 • 8
Mer info om objektet

Trivsam skånelänga med stort garage!

Längtar ni efter landet, men inte vill vara för långt ifrån stad och närhet till kommunikation? Ett par km utanför Tomelilla möts vi av storslagen utsikt över Österlenska böljande fält där vyerna är härligt vida!
Här finner vi en charmig skånelänga med många trivsamma delar tack vare en renovering och modernisering där man har lagt focus på att bevara vackra detaljer för att skapa ett unikt och ombonat hem. Interiört har man en trivsam planlösning med rum i fil i en lite öppnare planlösning än traditionellt. Modernt kök och badrum som även rymmer tvättstuga, stort vardagsrum och hela tre möjliga sovrum där ljusa färger varvas med synliga bjälkar, vackra golv, spegeldörrar och täljstenskamin. Ute finner vi en härlig uteplats, bra förråd samt ett isolerat garage om ca 60 kvm, byggt 2008–2009 vilket öppnar för många möjligheter till verksamhet eller hobby.
Läget är optimalt - på landet men med närhet till det mesta som Tomelilla och Österlen har att erbjuda. Välkomna på visning!
 

Sälshög 1826 Tomelilla
 • 1 900 000 kr
 • 131 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Trivsamt renoverad villa med stort garage

Vid första steget in i denna gedigna 40-tals villa så slås man av den generösa takhöjden, de fina ytorna och den smakfulla renoveringen. Huset entréplan som byggt om och renoverat 2010 har kök i öppen planlösning med matrum och vardagsrum samt ett generöst badrum, renoverat 2015. Övre plan domineras av tre sovrum med och en praktisk toa. I källaren finner vi bra förvaringsutrymmen, tvättstuga samt trygg värmetillförsel med fjärrvärme. Ännu mer förvaringsutrymmet finner vi i ett stort garage byggt 2007, kanske något för er verksamhet eller platskrävande hobby. Huset har även försetts med nytt tak, nya fönster och fiberanslutning, perfekt för hemmaarbetet. Välskött utemiljö med lättskött trädgård, vacker singelbeläggning och rymlig uppfart är utmärkt för er med flera bilar i hushållet. Läget är perfekt, längs lugn återvändsgata med närhet till såväl centrum, skolor som goda kommunikationer. Välkomna på visning av denna välskötta, gedigna och trivsamma villa
 

Ekelingatan 15 Tomelilla
 • 2 275 000 kr
 • 116 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Generös familjevilla på lugnt område

Välkommen till denna trivsamma 1-plansvilla med källare beläget på ett lugnt och barnvänligt område utan störande trafik, skönt! Bostaden är generöst tilltagen och erbjuder massor av möjligheter. På entréplan finner vi hela tre ljusa sovrum i bra storlek, stort kök med rejäl matplats, stort och mysigt allrum och ett fint badrum. Härlig uteplats, här dukar man gärna för både fikastund, barnkalas och vuxenmiddag, trivsamt!
På källarplan har vi gillestugan, ytterligare ett sovrum samt en toalett, även tvättstugan och pannrummet har sitt utrymme här. Trädgården är lummig med vackra planteringar, stora gräsytor samt både fruktträd och bärbuskar. Välkomna!
 

Egnahemsgatan 9 Tomelilla
 • 2 095 000 kr
 • 127 kvm
 • 7
Mer info om objektet

> Bostadsrätt

Trea på andra våningen med inglasad balkong

Söker du ett smakfullt och bekvämt boende där du inte behöver göra någonting? Välkommen till denna trivsamma trea på 78 kvm, bekvämt belägen på andra våningen. Detta är ett hem du kan flytta rakt in i och genast börja trivas, allt är fräscht och välhållet. Köket renoverades för ca 10 år sedan och är mycket fint och hemtrevligt med matplats och utgång till den ombonade och inglasade balkongen med klinkergolv som förlänger både våren och hösten. Med två generösa sovrum och en stor klädkammare finns det gott om plats! Dessutom finns lägenhetens förråd i trapphuset, praktiskt.
 

Björkebogatan 8 E Tomelilla
 • 850 000 kr
 • 78 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Nybyggnation av 18 kooperativa hyresrätter i markplan


 

Syrenen Tomelilla
 • 885 000 kr
 • 74 kvm
 • 2
Mer info om objektet

Nyrenoverad trea på bästa läge!

Snyggt, smakfullt och stilrent med en genomgående och enhetlig känsla - en dröm för dig som bara vill kunna flytta rakt in! Denna välplanerade trea har totalrenoverats under 2021. Badrum med generöst utrymme och snygg färgsättning, köket är välutrustat och materialvalen är moderna och estetiskt tilltalande dessutom två bra sovrum och ett generös vardagsrum vilket ger ett hem alla kan trivas i, oavsett ålder och familjesituation!
Stor balkong med förmiddagssol och loftgång med eftermiddagssol så finns det stora möjligheter att kunna sitta ute under de varmare säsongerna.
 

Björkebogatan 10 P Tomelilla
 • 995 000 kr
 • 82 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Tvåa i markplan!

Välkomna till denna hemtrevliga bostadsrätt i Tomelilla, dessutom en marklägenhet i ett av de populäraste områdena! Här erbjuds två rum och kök samt badrum med dusch och tvättmaskin – perfekt! Rummen är ljusa och i bra storlek. På någon av uteplatserna eller på den lilla trädgårdstäppan umgås man gärna med varandra när vädret tillåter. Dagis, skola och allmän service finner ni endast ett stenkast bort på bekvämt gångavstånd. I månadsavgiften ingår det mesta, även el upp till 11 000 kWh/år. Välkommen på visning!
 

Björkebogatan 10 B Tomelilla
 • 795 000 kr
 • 72 kvm
 • 2
Mer info om objektet

Nybyggnation av 18 kooperativa hyresrätter i markplan

Varje parhus består av två bostäder. Två hus innehåller 2 rok, sju hus innehåller 3 rok. Varje lägenhet är på 74,2 kvm. Totalt 18 bostäder. Utöver dessa byggs ett klubbhus – för umgänge, övernattning och gemensamma aktiviteter. Samtliga lägenheter har en egen trädgårdstäppa med uteplats och en liten gräsmatta. Bostäderna kommer att vara anslutna till fiber för TV, data och IP-telefoni. Varje hyresgäst tecknar egna abonnemang.
Tomelillas nya bostadsområde – kan bli platsen för ditt nya hem.
Välkommen att teckna ditt medlemskap redan nu!
 

Syrenen Tomelilla
 • 885 000 kr
 • 74 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Nyproducerad bostadsrätt

AAndra etappen av denna gamla gård med sann Österlenkänsla byggs nu om till bostadsrätter – och vilka bostadsrätter! Utsidan är fantastiskt vacker och välbevarad och kliver vi in i bostaden fortsätter vår känsla av ”wow”! Stora fönster med ljuvlig utsikt över böljande fält, unikt och härligt! Vilken underbar känsla att få flytta in i en helt nyproducerad lägenhet med alla moderniteter och bekvämligheter såsom golvvärme, helkaklade badrum och modernt kök.
Den första av fem lägenheter är nu till försäljning, en gavellägenhet om tre rum och kök på 100 kvm. Här får du den härliga kombinationen av grannar men också privatliv och kan lätt glömma bort att det är en lägenhet - perfekt för er som vill ha frihet men inte ansvaret för en egen villa, den egna trädgården och stort härligt trädäck förstärker huskänslan ytterligare. Detta är ett i det närmaste unikt boende som passar alla! Här blandas det genuina med det moderna och man bor i såväl bymiljö som med den skånska slätten runt husknuten
 

Glemmingevägen 31 Glemmingebro
 • 1 400 000 kr
 • 100 kvm
 • 3
Mer info om objektet

> Fritidshus

> Tomt

> Gård

Kringbyggd gård, med närhet till Tomelilla

Välkomna till en äkta kringbyggd Österlengård med fin kullerstensgård, några km utanför Tomelilla.
Här ryms en renoverad bostad på ca 160 kvadratmeter, mängder av uthusutrymmen och en oinredd vind.
Den fyrlängade gården har en underbart vacker liten stensatt innergård som ger en bra intimitet Genom vagnslidret kommer morgonsolen in, men det går att stänga alla portar så att gården blir helt avskärmad – perfekt när vinden viner på Österlen.
Gedigen bostad som har totalrenoverats, utgrävt och ljutna golv med golvvärme, isolerat ytterväggar och ändrat planlösningen, i dag finner vi en trivsam bostad med rappade väggar, synliga bjälkar och fina spegeldörrar allt med stora sociala ytor, fina materialval och en harmonisk färgpalett.
Biytorna består av en stor loge med nytt tak, stall, garage, verkstad samt ett extra pannrum med vedpanna.
Möjligheterna är oändliga - Kanske är det en plats för fåren och hönsen som ni alltid drömt om, kanske önskar du ha butik, café eller B&B. Välkomna!
 

Norra Kverrestad 622 Tomelilla
 • 2 200 000 kr
 • 160 kvm
 • 4
Mer info om objektet