Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

> Villa

Enklare bostad med härlig potential

Med öppna vidder, avskilt och bilfritt läge, längst ner längs en liten grusväg strax utanför Tomelilla finner vi denna lilla enklare bostad på stor tomt och med flertalet uthus, både vidbyggda bostaden samt friliggande.
Det tar inte många sekunder innan tankarna och idéerna börja ta fart. Antingen nybygge eller ”nu drar vi igång renoveringen” Se detta som en möjlighet att göra det till er dröm, att sätta er prägel och kärlek i det. Detaljer såsom eldstad, vackra trägolv, utsnidat listverk m.m. lägger en fin grund för charmen i bostaden. Om bostaden känns för liten så finns möjligheter till utbyggnad. Välkomna!
 

Ullstorp 341 Tomelilla
 • 595 000 kr
 • 70 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Nyrenoverad nätt villa med garage

Ett litet nätt gathus byggt år 1925 – generös takhöjd, stora fönster och nyrenoverat med bevarade detaljer.
Bostaden erbjuder kök i harmonisk grön kulör matrum, vardagsrum och ett smakfullt renoverat badrum på nedre plan samt två sovrum med garderober och allrum med balkong på övre plan. Vattenburen uppvärmning via nyare elpanna i källaren här finner vi även tvättstuga och förråd med praktiskt klinkergolv.
I slutet av 90 talet byttes fönstren samt så renoverades troligen taket även då, i övrigt så är bostaden nyrenoverad 2021 - bara att flytta in!
 

Mellanvägsgatan 7 Tomelilla
 • 1 100 000 kr
 • 70 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Charmigt med potential i Äsperöd

Vid randen till Österlen finner vi detta lilla charmiga gathus med stor potential. Trots sin ringa storlek så upplevs huset som större, men framför allt kan detta bli ett prisvärt boende med mycket låga boendekostnader! Om bostaden känns för liten så finns möjligheter med en ovanvåning, trappan finns på plats.
Två små nätta, lättskötta trädgårdstäppor på vardera sida av huset tar inte all ledig tid i anspråk för skötsel utan lämnar gott om tid till andra aktiviteter. Praktiskt med ett isolerat gårdshus med indragen el samt en skyddad parkeringsplats i anslutning. Äsperöd är en liten trivsam och lugn by med bussförbindelse både till Sjöbo och Tomelilla och vidare mot Simrishamn, Ystad, Kristianstad, Malmö/Lund m.fl.. Välkomna!
 

Ripavägen 4 C Äsperöd
 • 450 000 kr
 • 39 kvm
 • 2
Mer info om objektet

Skånegård med fantastiskt läge

Helt ostört, högt och härligt naturskönt med äkta milsvid utsikt är bara ett försynt förnamn på detta helt magiska läge vid Fyledalen. Med drygt 2 ha mark att arrendera intill fastigheten så öppnar fantastiska möjligheter upp sig för djurhållning. Den avstyckade gården har genomgått en omvandling från hus till ett praktfullt, luxuöst och trivsamt boende, en plats för det goda livet!! Renoveringen har skapat en bostad på ca 250 kvm med generösa ytor, ett annex på ca 120 kvm samt ett glittrande, soldränkt och påkostat poolområde.
Välkomna att anmäla er till visning!
 

Skogshejdevägen 75-100 Ystad
 • 9 995 000 kr
 • 250 kvm
 • 7
Mer info om objektet

Välskött villa på Västervången

Välkommen till denna väl omhändertagna enplans-villa med inredd källare på populära och barnvänliga Västervången – ett lugnt och fridfullt villaområde med närhet till Tomelilla centrum! När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande hall som genast förmedlar känslan av hemtrevnad. Här finns goda avhängningsmöjligheter i både garderob och hängare samt gäst-wc för bekvämligheten. När du fortsätter in i hemmet slås du av vilka fina, hållbara och professionellt vårdade material som använts vid renoveringarna. Vidare finner du ett kök som imponerar med sina generösa förvaringsmöjligheter och rymliga matplats, ett helkaklat stilrent badrum med avkopplande badkar, tre sovrum och ett väl tilltaget vardagsrum med utrymme för större möblemang och matgrupp. Skulle man behöva ett extra sovrum på entréplan så går det enkelt att uppföra en vägg i vardagsrummets ena del utan att det i efterhand känns trångt. Möjligheten till att förlänga sommaren i ett uterum är inget annat än en dröm.
 

Sprintergatan 13 Tomelilla
 • 1 950 000 kr
 • 126 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Villa samt uthyrda lägenheter


 

Hagalundsgatan 26 Malmö
 • 12 500 000 kr
 • 125 kvm
 • 17
Mer info om objektet

Boende i natursköna Sjöbo sommarby!

Välkomna till denna bostad på Gåsgången 2 i Sjöbo sommarby vilken fungerar både som ett permanentboende eller som ett fritidsboende. Bostaden är fördelad på tre rum och kök som med sin öppna planlösning möjliggör en större matplats för familj och vänner att umgås vid. Den generösa takhöjden gör att att det dessutom känns rymligare!I vardagsrummet finns det plats för härlig avkoppling och med en brasa som värmer huset härligt kalla dagar. Tomten är friköpt, kommunalt vatten- och avlopp är installerat samt fiber är indraget. Goda kollektivförbindelser både mot Lund, Malmö, Ystad.
Välkomna på visning!
 

Gåsgången 2 Sjöbo
 • 1 495 000 kr
 • 65 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Praktisk en-plans villa med högt läge

Med ett härligt läge ligger denna stora välhållna enplansvilla i vinkel. Läget i byn är perfekt med en underbar utsikt över backarna samtidigt som man har ett lite friare läge med aktivitetsfält som granne och tillika är Brösarps serviceutbud bara ett stenkast bort. Hela bostaden är välplanerad.
Den vackra och lättskötta trädgården omfamnar huset med gott om plats för barnen att springa på och räcker inte trädgården till så tar man sig smidigt ut på aktivitetsfältet. Välkomna!
 

Korrevägen 10 Brösarp
 • 1 850 000 kr
 • 160 kvm
 • 7
Mer info om objektet

Hyresfastighet med flexibla lösningar

Nu finns det chansen att förvärva en välskött och mycket bra fungerande hyresfastighet med utmärkt driftnetto om ca 580 000kr/år. Ett stort plus är den flexibla försäljningen med möjlighet att köpa fastigheten, köpa aktiebolaget eller att dela kompanjonskap med en av delägarna. Tillika hålls en lägenhet samt lokalen outhyrd för ny ägare att nyttja på önskat sätt.

Fastigheten omfattar 7 st lägenheter fördelat på en 1:a, tre 2:or, två 3:or och en 4:a samt en mindre lokal. Samtliga lägenheter har under de senaste åtta åren renoverats löpande och håller nu en god standard. Även fastigheten har uppdaterats, ny värmepump från 2020, delvis nytt tak samt nya fönster. Vacker trädgård med flera uteplatser där hyresgästerna gärna umgås, robotklibbaren gör det lättskött.
I direkt anslutning till fastigheten finns busshållplats samt så finns det flera parkeringsplatser.
 

Glemmingevägen 8 Glemmingebro
 • 5 000 000 kr
 • 575 kvm
 • 17
Mer info om objektet

Naturskönt på Österlen

Härligt att bo med fria ytor utan några grannar in på husknuten, här finner man en slående utsikt över det Österlenska landskapet, andas frisk lantluft och lyssnar på fågelsång. 3-längad gård bekvämt belägen strax utanför Tomelillas tätort med generösa utrymmen både i bostad och i uthus, såsom ett rejält garage, stor loge med bra takhöjd och två stallar det ena med hästboxar. Kanske är det en plats för fåren och hönsen som ni alltid drömt om eller är det här din konst ska skapas.
Även bostaden bjuder på generösa utrymmen, stort nyrenoverat lantkök med härlig matplats i öppen planlösning med vardagsrummet, skönt med värmande kamin. Tre trivsamma sovrum och en nyrenoverad tvättstuga. Badrummen väntar på dina idéer
Härligt lekvänlig tomt med lättskötta gräsytor som ligger avskilt från en bra lättillgänglig gårdsplan. Ett ypperligt tillfälle för dig som vill bo med lugnet runt husknuten, ha närhet till centralorten samt behöver utrymme i garage och loge. Välkomna på visning!
 

Sälshög 1626 Tomelilla
 • 1 975 000 kr
 • 114 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Familjevilla på generös tomt


 

Prästgårdsvägen 2 Ystad
 • 3 600 000 kr
 • 190 kvm
 • 7
Mer info om objektet

Stor och gedigen bostad i centrala Tomelilla

Välkomna till denna gedigna familjevilla i centrala Tomelilla. Här erbjuds ett stort hus där ni kan bo många år framöver och där familjen kan växa sig större. Med nytt Epockök, två helkaklade badrum, tre ljusa sovrum och skönt värmande kamin är det lätt att uppleva den hemtrevliga känsla som denna villa ger oss. Goda sällskapsytor, på såväl entréplan som på övre plan, öppnar upp för sociala sammanhang med familj och vänner. Flera stora renoveringar är gjorda de senaste åren såsom nytt kök, ny värmepanna och takbyte.
Bra belägen med endast ett par minuter från centrum, skolor samt buss- och tågstation.
 

Norregatan 34 Tomelilla
 • 1 450 000 kr
 • 170 kvm
 • 6
Mer info om objektet

Välskött hyresfastighet

Med ett bra driftnetto presenterar vi stolt denna hyresfastighet med centralt läge på Gustavsgatan.
Här erbjuds du möjligheten att förvärva en mycket välskött fastighet som i dagsläget rymmer sex välplanerade lägenheter där samtliga är i bra skick. Genom åren har nuvarande ägare förvaltat fastigheten väl och bland annat byggt om i princip hela till välfungerande lägenheter Fastigheten har ett centralt läge i Tomelilla med skola, centrum och kommunikationer på gångavstånd . Fastighetens ekonomi är mycket god med låga driftskostnader och en hög direktavkastning. Marknaden för hyreshus i Tomelillaregionen är mycket bra, inga vakanser hos hyresvärdarna. Trygg och bra uppvärmning via fjärrvärme. Välkomna!
 

Gustavsgatan 24 Tomelilla
 • 5 500 000 kr
 • 485 kvm
 • 15
Mer info om objektet

Hyresfastighet med centralt läge

Hyresfastighet med mycket centralt läge om fyra lägenheter fördelad på två stycken 1:or samt två stycken 3:or. Totala boarea 305 kvm med hyresintäkt på 334680 kr/år och med driftkostnaden om ca 60635 kr/år. Uppvärmningen sker via fjärrvärme. Samtliga lägenheter har egna abonnemang för el.
Marknaden för hyreshus i Tomelilla är mycket god, inga vakanser hos hyresvärdarna, kommunen är välmående med en positiv inflyttning. Centralt läge till allt vad Tomelilla och Österlen erbjuder och med bra kommunikation till både Malmö, Lund och Ystad. Välkomna!
 

Bangatan 5 Tomelilla
 • 2 900 000 kr
 • 305 kvm
 • 8
Mer info om objektet

Lev, bo och verka på Österlen!

Välkomna till Ängsdala gård i Hedeberga utanför Tomelilla! En fastighet utöver det vanliga med stor potential att förverkliga din dröm på Österlen! En gård som andas genuin kvalitet och bjuder på ett lyxigt pool-, spa- och relaxområde, uppvärmt och insynsskyddat på bästa solläge! På gården finns även två bostäder vilket ger möjlighet som idag, till uthyrning eller som ett generationsboende. Gården har ca 1 400 kvm ekonomibyggnader uppdelade i mindre enheter där det finns goda utvecklingsmöjligheter för uthyrning, egen företagsverksamhet.
 

Hedeberga 206 Tomelilla
 • 6 195 000 kr
 • 170 kvm
 • 6
Mer info om objektet

Stabil hyresfastighet med nybyggda lägenheter

Hyresfastighet i vacker nationalromantisk stil med centralt läge och med helt nybyggda lägenheter. Bra fastighet som kräver minimalt underhåll, nyare fönster och tak samt tegelfasad borgar för många bekymmersfria år. Fyra nybyggda mindre lägenheter på tredje plan, två större lägenheter på våningen under samt en lägenhet och två lokaler på entréplan ger en perfekt mix. Möjligheter att bygga ett gårdshus på kring 100 kvm och stabila lokalhyresgäster som varit etablerade i lokalerna under flera år ger trygghet och strålande utvecklingsmöjligheter. Trygg och bra uppvärmning via fjärrvärme. Totala hyresintäkter på drygt 1,0 milj/år
 

Torget 17 Tomelilla
 • 12 750 000 kr
 • 601 kvm
 • 20
Mer info om objektet

Gedigen och välhållen 60-tals villa

Välhållen enplansvilla med källare på eftertraktat läge i gemytliga Brösarp! Trädgården är väl uppväxt med frodig och grönskande växtlighet. Huset erbjuder er ett entréplan med ett barkök samt tillhörande rymlig matplats, lounge/allrum, äldre badrum, två sovrum med bra förvaring, hall och ett stort härligt vardagsrum med ljusinsläpp från stora fönster samt utgång till altanen. I källarplanet finner ni en tvättstuga, torkrum, pannrum, hobbyrum, äldre kaklat badrum samt möjligheter till ytterligare förvaring. Taket är bytt och värmepump har installerats, perfekt! De flesta ytskikt i huset är genomgående äldre. Välkomna!
 

Backsippevägen 6 Brösarp
 • 1 750 000 kr
 • 106 kvm
 • 4
Mer info om objektet

Välplanerad 1-plansvilla med insynsskyddad tomt!

Välkomna till Grönegatan 10! Här bor ni lugnt och tryggt i slutet av en återvändsgränd med utsikt över öppet fält från vardagsrummets alla fönster med det generösa ljusinsläppet! Bostaden är välplanerad och praktisk med allt i ett plan. Här erbjuds ett kök med matplats, generöst vardagsrum, två - tre sovrum i bra storlek, grovkök, badrum och gästtoalett. Baksidan av huset bjuder på en stor härlig och insynsskyddad trädgård med uterum för umgänge med familj och vänner! Perfekt med garage där bilen står bra parkerad! Här erbjuds förskola, grundskola, friluftsbad och mataffär. Kollektivtrafiken tar ni er till både Sjöbo och Tomelilla. Välkomna!
 

Grönegatan 10 Lövestad
 • 1 200 000 kr
 • 100 kvm
 • 4
Mer info om objektet

Gedigen 30-tals villa med vackert tillhörande orangeri!

På Långgatan 20 finns nu en gedigen 30-talsvilla med generös takhöjd, härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterna och med fina sällskapsytor till salu. På bottenvåningen möts ni av två rymliga rum i fil, ett trevligt kök medvinterbonade orangeriet med vitputsade väggar och med vackert, uppvärmt handslaget spanskt tegelgolv från Qvesarum. I källare och grage finns bra med förvaring. Från huset med sitt centrala läge har ni endast gångavstånd in till Tomelilla station som tar er vidare antingen med buss eller tåg. Inne i centrum finner ni all bekvämlighet som Vårdcentral, affärer, skola och barnomsorg.
Välkomna på visning!
 

Långgatan 20 tomelilla
 • 2 195 000 kr
 • 208 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Gedigen och välskött villa i natursköna Ravlunda Kyrkby, mellan Brösarp och Kivik!

Välkommna till Ravlunda Kyrkby! Här får ni en unik möjlighet till att uppleva en bostadsdröm på Österlen med de fina stränderna och havet nere vid Haväng endast tre kilometer bort. Äppelodlingarna som blommar vackert på våren och pryder omgivningen. Den omtalade vackra vandringsleden längs Verkeån som tar er till ner mot Östersjön och på våren de blommande gullvivorna på Brösarps backar. Genom Ravlunda går museijärnvägen med ångloket under sommarmånaderna, vilket ger er en upplevelse från vårt kulturarv. Denna gedigna villan med Simrishamns tegel och den tidstypiska byggda verandan därtill välkomnar er in i denna välbevarade bostad. När ni kliver in i detta hem känner ni er genast välkomna. Den har kontinuerligt och omsorgsfullt renoverats och skötts genom åren av ägarna.
När du bor i Ravlunda har du inte bara naturens skönhet inpå knutarna utan också bra tillgång till kollektivtrafik som tar dig till såväl Brösarp och vidare mot Kristianstad, Tomelilla eller Ystad!
Välkomna!
 

Ravlunda Byaväg 2 Kivik
 • 4 195 000 kr
 • 150 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Trivsam nybyggd en-plansvilla

Välkommen till denna moderna enplansvilla som kombinerar harmoni med komfort och funktionalitet. Här finner du generös takhöjd, rikligt med naturligt ljusinsläpp och en välplanerad layout som skapar en bekväm och trivsam atmosfär. En rymlig uppfart och en elegant entré välkomnar dig till ditt nya hem.
Välkomna!
 

Herman åkares gata 4 Tomelilla
 • 3 850 000 kr
 • 145 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Stor lyxig bostad och stora verksamhetslokaler

Vill ni bo näst intill gratis i en unikt, fint renoverad och påkostad bostad samt på ett naturskönt läge så kan ni inte komma mycket närmare.
Här har vi den perfekta fastigheten för dig som värdesätter väl tilltagna utrymmen och möjligheten att kombinera arbete och fritid på ett unikt sätt. Läget är angenämt, en lantlig känsla infinner sig samtidigt som vi endast befinner oss nära allfartsvägar och goda kommunikationer. Trädgården är stor och härlig, en perfekt oas för sociala sammankomster, den trädgårdsintresserade eller barnens lek. En helt unik uppvärmd relaxstuga för ett skönt spabad, eller varför inte den optimala avstressningen med ett glas gott och med hänförande utsikt över landskapet finns också i trädgården.
Den stora villan är i ett fantastiskt skick med nytt tak, ny puts, ny stor solcellsanläggning och har en utrustningsnivå som tillfredsställer de flesta
Husets har på senare år professionellt renoverats
 

Fågeltofta 2504 Skåne-Tranås
 • 7 450 000 kr
 • 265 kvm
 • 7
Mer info om objektet

Gedigen bostad med nyrenoverat badrum, kök och med ny effektiv värmekälla!

En bostad som renoverats noggrant med nytt kök, nya badrum, delvis nya ytskikt och inte minst med en ny effektiv värmekälla under 2023 - bara till att flytta rakt in! Bostaden är praktiskt planerad med två sovrum, stort vardagsrum, badrum, kök med öppen planlösning för umgänge med familj och vänner på entréplan! Källaren har stort sällskapsrum, ett sovrum, kontor eller hobbyrum, badrum, och en generös tvättstuga med dusch. I direkt anslutning från källaren kommer ni ut till garaget där bilen står bra under kalla vinterdagar!
Varmt välkommen att anmäla er för visning!
 

Kopparslagaregatan 14 Tomelilla
 • 2 395 000 kr
 • 114 kvm
 • 5
Mer info om objektet

1 1/2-plans villa på bra läge i gemytliga Smedstorp!

Välkomna till Kommunalgatan 4 i gemytliga Smedstorp. Här bor ni med närhet till både byns skola med klasser från F-6, förskola, utomhusbad, lanthandel och med tillgång till fina vandringsleder.
Det stora härliga vardagsrummet rymmer ett generöst matsalsbord där det finns plats för umgänge med familj och vänner men även plats för sköna stunder i soffan med den värmande kaminen som rogivande sällskap! Via den vackra stentrappan kommer ni upp till ovanvåningen med tre praktiska sovrum så att alla kan få sitt eget rum. Goda kommunikationsmöjligheter både med tåg och buss.
Välkommen att anmäla er visning!
 

Kommunalgatan 4 Smedstorp
 • 1 275 000 kr
 • 105 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Hyresfastighet med centralt läge och kallhyror

Mindre hyresfastighet med kallhyror och ett utmärkt läge med endast en kort promenad till centrum. Huset innehåller tre lägenheter, alla uthyrda och i gott skick i en välskött hyresfastighet utan omedelbara renoveringsbehov och som erbjuder perfekt möjlighet för den som vill köpa sin första hyresfastighet eller utöka sitt befintliga fastighetsbestånd. Marknaden för hyreshus i Tomelilla är mycket god.
 

Östergatan 18 Tomelilla
 • 2 195 000 kr
 • 170 kvm
 • 7
Mer info om objektet

Mindre hyresfastighet med kallhyror

Hyresfastighet med fyra uthyrda lägenheter samtliga med kallhyror. En välskött hyresfastighet som erbjuder perfekt möjlighet för den som vill köpa sin första hyresfastighet eller utöka sitt befintliga fastighetsbestånd. Genomgående gott skick på lägenheterna och inga akuta renoveringsbehov. Lägenheterna på nedre plan har en naturlig uteplats på gräsmattan. Lägenheterna på övre plan har möjlighet till uteplats på husets framsida mot gatan. Tvättstuga finns i källaren där även samtliga lägenheter har varsitt förrådsutrymme. Fastigheten har god avkastningen och låga driftskostnader, därav en mycket god investering.
 

Nygatan 17 Tomelilla
 • 2 895 000 kr
 • 220 kvm
 • 8
Mer info om objektet

Välplanerad villa på familjevänligt läge

Väldisponerat parhus i två plan med lugn och barnvänligt läge. Bra planlösning, som med enkla medel går att förändra, beroende på antal sovrum man önskar. Bostaden består av trivsamma rum som har mycket att erbjuda. Ett fräscht och praktiskt kök, tre sovrum och två badrum, ett på varje våning, praktiskt! Det öppna och härliga vardagsrummet är också värt att lyfta fram – generösa sällskapsytor samt utgång till en nätt trädgård med stenlagd uteplats som skapats till en lättskött och rogivande miljö. Stort och praktiskt garage perfekt med både förråd och för era fordon. Välkomna på visning!
 

Byggmästaregatan 9 Tomelilla
 • 1 800 000 kr
 • 126 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Nyrenoverad villa

Varmt välkomna till gemytliga Lövestad och en omsorgsfullt renoverad villa belägen lugnt och fridfullt i utkanten av byn och med öppna fält som första blickfång. Redan när du svänger in på uppfarten möts du av den omsorg fastighetsägaren lagt ned på bostaden, parkera bilen och ta dig vidare mot husets entré.
Interiören har renoverats smakfullt med bland annat elegant helkaklat badrum, klassisk köksmiljö i grått samt enhetliga ytskikt och golv som ett genomgående tema.
Planlösningen är ypperlig och bjuder på sällskapsrum i fil med skön braskamin och utgång till trädäck, generöst kök med matplats framför fönstret, två sovrum och förutom nyrenoverat badrum även en helkaklad toalett.
I den inredda källaren finns en stor tvättstuga, pannrum samt gott om förvaring och hobbyutrymmen. Även exteriört så har huset fått en uppdatering av rang, ny puts, nytt undertak samt nya dörrar och fönster som exempel.
Lättskött trädgårdstomt med fruktträd som är insynsskyddad med en stor och tät häck,
 

Södra Esplanaden 27 Lövestad
 • 1 200 000 kr
 • 101 kvm
 • 3
Mer info om objektet

> Bostadsrätt

Trivsam & välplanerad bostadsrätt i Tomelilla!

Nu finns denna ljusa, trivsamma och välplanerade tvåa på populära Björkeboområdet till salu och väntar på ny ägare. Den välkomnande hallen leder er in till vardagsrummet, köket, sovrummet och badrummet. Från köket kommer ni ut till den inglasade balkongen där ni kan avnjuta årstiderna från tidig vår till sen höst och med fin utsikt över den välskötta innergården. I avgiften ingår allt förutom hushållselen, till och med bostadsrättsförsäkringen och den snabba fiberanslutningen 500/500 ingår!
Varmt välkomna att anmäla er för visning!
 

Björkebogatan 8 A Tomelilla
 • 625 000 kr
 • 58 kvm
 • 2
Mer info om objektet

Trivsam tvåa med balkong

En halvtrappa upp finner vi denna välplanerade tvåa med gott om plats i både sovrummet och vardagsrummet. I det ombonade köket får matbordet plats och på balkongen i västerläge njuter man gärna av vädret efter en dag på jobbet. Huset ligger endast ett stenkast från centrum med service, butiker och inte minst buss- och tågstation med goda förbindelser - perfekt för pendlaren och bekvämt med gångavstånd till allt.
 

Västergatan 40 Tomelilla
 • 700 000 kr
 • 58 kvm
 • 2
Mer info om objektet

Trea på andra våningen med inglasad balkong

Söker du ett smakfullt och bekvämt boende där du inte behöver göra någonting? Välkommen till denna trivsamma trea på 78 kvm, bekvämt belägen på andra våningen. Detta är ett hem du kan flytta rakt in i och genast börja trivas, allt är fräscht och välhållet. Köket renoverades för ca 10 år sedan och är mycket fint och hemtrevligt med matplats och utgång till den ombonade och inglasade balkongen med klinkergolv som förlänger både våren och hösten. Med två generösa sovrum och en stor klädkammare finns det gott om plats! Dessutom finns lägenhetens förråd i trapphuset, praktiskt.
 

Björkebogatan 8 E Tomelilla
 • 795 000 kr
 • 78 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Välplanerad 3:a med inglasad balkong

Välkomna till denna renoverade och fina trerumslägenheten på bra läge nära stadskärnan! Här bor ni tryggt i en välskött förening och solceller på taket. Bostaden är mysig och hemtrevlig. Köket är snyggt renoverat och känns modernt. Via vardagsrummet kommer vi ut till den inglasade balkongen som ni kan njuta på från tidig vår till sen höst och därmed förlänga årstiderna.
På andra våningen bor ni ostört och utan insyn samt med lagom gångavstånd till havet, skogen och centrum!
 

Fridhemsgatan 45C Ystad
 • 1 385 000 kr
 • 60 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Rymlig bostadsrättsvilla med uterum i familjära Tryde!

Välkomna till denna välskötta bostadsrättsvilla och bostadsrättsförening där det kontinuerligt gjorts gedigna underhåll! Här finner ni generösa ytor både inne och i den tillhörande trädgården som ingår i nyttjanderätten. Hela bostaden är ljus och fräsch och många av ytskikten har uppdaterats av de nuvarande ägarna vilket gör det enkelt för nästa ägare att bara flytta rakt in. Möjligheten finns till att skapa fler sovrum så att även den större familjen får plats. Det härliga uterummet av husets baksida förlänger årstiderna. Till bostaden finns en värmeisolerad friggebod, förråd och garage!
Välkomna att anmäla er till visning!
 

Orkestergatan 16 Tomelilla
 • 1 395 000 kr
 • 140 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Praktiskt planerad och ljus etta med stor balkong i markplan!

Välkomna till Västergatan och denna etta med närheten till centrum! Lägenheten är belägen en halvtrappa ner då huset är byggt i suterräng och med en utgång genom de dubbla balkongdörrarna från vardagsrummet till den generösa balkongen i markplan. Den är praktiskt planerad med separat kök och med ett vardagsrum. Snyggt renoverat badrum 2016 med kakel och klinker. På gångavstånd finner ni allt man kan önska av centrums utbud som affärer, vårdcentral och inte minst god kollektivtrafik! Välkommen på visning!
 

Västergatan 51 Tomelilla
 • 325 000 kr
 • 42 kvm
 • 1
Mer info om objektet

Hemtrevlig trea på markplan med uteplats!

Vem vill inte bo i markplan och ha två uteplatser att njuta av!? Äntligen finns den sällsynta möjligheten och dessutom i ett av Tomelillas trivsammaste och populäraste områden. Här får man den perfekta kombinationen av lägenhetsboende men ändå friheten av att kunna vara ute. Underbart hem i sober och trendig färgsättning, här infinner sig trivseln direkt i entrén
Med tre rum och kök, rymligt badrum med både dusch och bad samt egen tvättmaskin och två generösa badrum, fördelat på 82 kvm, passar bostaden de flesta. Den stora matplatsen i köket bjuder in till trevliga middagar, under de varmare månaderna passar man såklart på att sitta ute istället. Ljust och trivsamt vardagsrum med fint golv, stort fönsterparti och utgång till soldränkt uteplats under markis.
I hyran ingår det mesta, till och med el upp till 11.000 kWh/år. Välkommen till hemtrevliga Björkebogatan 10!
 

Björkebogatan 10J Tomelilla
 • 975 000 kr
 • 82 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Trevlig och ljus etta på populära Björkeboområdet!

På trivsamma Björkeboområdet med närheten till centrum ligger denna etta på tredje våningen. Lägenheten är bra planerad med separat kök och med ett vardagsrum som praktiskt kan delas av för att skapa en sovdel. Från hallen når ni lägenhetens badrum med fint kakel och klinkers, vidare köket, vardagsrummet med de två generösa fönsterna som ger ett härligt ljusinsläpp. I lägenhetens klädkammare och förråd finns det bra med förvaring. Ett extra plus är att det i avgiften till föreningen ingår fiber! Välkommen att anmäla Er till visning!
 

Björkebogatan 8 F Tomelilla
 • 325 000 kr
 • 45 kvm
 • 1
Mer info om objektet

> Fritidshus

Härligt belägen bostad i Ramnakulla naturreservat!

Uppför den slingrande Slimingevägen och vidare in på Ramnakullavägen finner ni denna fantastiskt belägna bostad vilken fungerar både för ett permanentboende eller som ett fritidsboende. Den ligger härligt på den sluttande tomten med utsikt mot Ramnakulla naturreservat där man efter en vandring upp för backarna har fantastisk utsikt över Sövdesjön. Bostaden är fördelad på två rum och kök med möjligheten för att avgränsa till ytterligare ett rum. Köket med sin öppna planlösning möjliggör en större matplats för umgänge! Täljstenskaminen i vardagsrummet värmer huset härligt kalla dagar. Från vardagsrummet kommer man ut på den härliga uteplatsen där man blir ett med naturen!
På tomten finns även en carport för bilen med tillhörande förråd och en praktisk gäststuga för vänner som sover över!
 

Ramnakullavägen 19 Blentarp
 • 2 175 000 kr
 • 84 kvm
 • 3
Mer info om objektet

> Tomt

Byggklar tomt

Går du i byggtankar? Letar du efter en plats att bygga din drömvilla på men har svårt att hitta rätt? Här kan vi erbjuda en trivsam fribyggartomt på lugnt läge och med positivt bygglov. Karlsborg har under de senaste åren växt fram och blivit Tomelillas nya bostadsområde. Här bor ni i utkanten på samhället med åkrar, ängar och fin natur inpå knuten även busshållplats finns i närheten, ändå är det nära till det mesta som skolor butiker och resecentrum.
 

Oscarsgatan 42 Tomelilla
 • 490 000 kr
Mer info om objektet

Mindre tomt på Österlen

Nu erbjuds en fantastisk möjlighet att förvärva en mindre tomt om 380 kvadratmeter, belägen i en lugn bymiljö med natursköna områden och böljande landskap som närmaste granne.
På tomten har det tidigare stått en villa, vilket innebär att el samt kommunalt vatten och avlopp finns och anslutningsavgiften är betald
Här har du chansen att bygga ditt drömboende från grunden, på en plats där du kan njuta av lugnet och närheten till naturen samtidigt som du har enkel tillgång till allt du behöver i vardagen.

Läget är perfekt, på bara några minuter når ni både Lunnarp med sina goda kommunikationer och Spjutstorp med Sveriges äldsta friluftsbad samt Tomelilla med all service. Även närhet till orter som Simrishamn och Ystad med sina pittoreska stadskärnor, trivsamma krogar och varma sandstränder.
Ett perfekt läge på Österlen, både för ett permanentboende eller för en fritidsbostad, Välkomna
 

Hedeberga 718 Tomelilla
 • 295 000 kr
Mer info om objektet

Stor tomt på österlen

Nu erbjuds en fantastisk möjlighet att förvärva en generös tomt om 2185 kvadratmeter, belägen i en lugn bymiljö med natursköna områden och böljande landskap som närmaste granne.
På tomten har det tidigare stått en villa, vilket innebär att el samt kommunalt vatten och avlopp finns och anslutningsavgiften är betald
Här har du chansen att bygga ditt drömboende från grunden, på en plats där du kan njuta av lugnet och närheten till naturen samtidigt som du har enkel tillgång till allt du behöver i vardagen.

Läget är perfekt, på bara några minuter når ni både Lunnarp med sina goda kommunikationer och Spjutstorp med Sveriges äldsta friluftsbad samt Tomelilla med all service. Även närhet till orter som Simrishamn och Ystad med sina pittoreska stadskärnor, trivsamma krogar och varma sandstränder.
Ett perfekt läge på Österlen, både för ett permanentboende eller för en fritidsbostad, Välkomna
 

Hedeberga 715 Tomelilla
 • 295 000 kr
Mer info om objektet

> Gård

Lantlig, rogivande idyll med härligt ostört läge

Välkomna till en lantlig, rogivande idyll med skönt ostört läge. En härlig kombination av ett vackert renoverat boende, möjlighet till djurhållning, verksamhet och en storslagen natur ändå centrums utbud på några minuters avstånd. Gården är högt belägen med fri utsikt över vackra vyer med böljande ängar. I detta hem går din lantliga dröm i uppfyllelse!
De dryga 250 kvm med en fullutrustad lägenhet på övre plan erbjuder både möjligheter för generationsboende eller uthyrning,
Kring 2010 har flera renoveringar utförts: nytt tak på uthusbyggnaderna, ny jordvärme, fönster, el samt totalrenovering inomhus.
De stora ytorna i stallbyggnaderna har stor potential och lämpar sig för stall, festlokal, förvaring, egen verksamhet eller liknande.
 

Bökestorpsvägen 255 Degeberga
 • 4 595 000 kr
 • 234 kvm
 • 8
Mer info om objektet