Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…

Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

> Villa

Fritidsby på Österlen

En liten fritidsby med enastående läge och stora utvecklingsmöjligheter. Fastigheten består i dag av ett bostadshus uppdelat i fyra lägenheter samt en lägenhet i friliggande byggnad och tre fristående stugor. Perfekta möjligheter att på tomten bygga ytterligare 5-8 stugor och tillika med möjlighet att köpa till mer tomtmark för ytterligare byggnation, varför inte din egen bostad.
Läget är bland det bästa man kan tänka sig för rumsuthyrning, precis invid golfbanan och med närhet till allt vad Österlen har att erbjuda tillika med gång och cykelavstånd till Tomelilla centrum. Husen, stugorna och lägenheterna är i utmärkt skick, alla har eget kök/pentry och fräscha badrum dessutom härliga uteplatser.
Ägaren har under senaste tiden hyrt ut stugor och rum på längre tider och har då haft intäkter på ca 417000 kr/år, med ändrad inriktning till mer säsongsuthyrning torde man med lätthet öka intäkterna med minst 200.000 kr/år
Välkomna att utforska er chans att bygga vidare på en unik möjlighe
 

Ullstorp 1118 Tomelilla
 • 4 950 000 kr
 • 266 kvm
 • 8
Mer info om objektet

Hyresfastigheter i Tomelilla

Två väl omhändertagna hyresfastigheter på centralt A-läge med god ekonomi som säljs i bolagsform. Ett unikt tillfälle med stabila hyresintäkter om ca 935.000 kr/år i 10 lgh och två lokaler samt med möjlighet att utöka med ytterligare 4–5 lägenheter i gårdshus och på vind. Fastigheterna har sedan 2014 löpande renoverats både ut- och invändigt och håller nu hög standard. Marknaden för hyreshus i Tomelilla är mycket god, inga vakanser hos hyresvärdarna, kommunen är välmående med en positiv inflyttning.
Välkomna!
 

Tomegatan 9 och 11 Tomelilla
 • 14 500 000 kr
 • 755 kvm
 • 29
Mer info om objektet

Stor pampig villa med centralt läge

Med en exteriör av rang sträcker den ståtliga och pampiga huskroppen ut sig med tinnar, torn samt branta takfall och har en interiör standard som bevarar den ursprungliga charmen. Här finner ni två våningar med stilfulla detaljer, pampiga kakelugnar, högt i tak och rikligt med fönster vilket ger ljus och rymd utöver det vanliga. Nio rum och 263 kvadratmeter erbjuder väl tilltagna ytor i både sovrum, badrum och i de sociala delarna, perfekt för den stora familjen, generationsboende, verksamhet eller som idag en liten lägenhet uthyrd och själv disponera resten, utmärkt för att delvis finansiera eget boende. Välkomna!
 

Gustafs torg 7 Tomelilla
 • 3 250 000 kr
 • 263 kvm
 • 9
Mer info om objektet

Nyrenoverad 1 plans-villa med källare

Välkomna till en nyrenoverad, bekväm och lättskött villa med bostaden i ett plan och med soldränkt trädgård och härligt spabad! I den här bostaden väntar en riktigt bra planlösning med generösa sällskapsytor, ett praktiskt kök samt tre trivsamma sovrum. Dessutom ett till sovrum som ligger lite avskilt och har ett eget stort lyxigt renoverat badrum. Det luftiga vardagsrummet i öppen planlösning får härligt ljusinsläpp från stora fönster och bjuder även på utgång till ett härligt uterum som öppnar upp mot altanen utanför.
Välkomna!
 

Hantverkaregatan 22 Tomelilla
 • 2 395 000 kr
 • 120 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Stabil hyresfastighet med nybyggda lägenheter

Hyresfastighet i vacker nationalromantisk stil med centralt läge och med helt nybyggda lägenheter. Bra fastighet som kräver minimalt underhåll, nyare fönster och tak samt tegelfasad borgar för många bekymmersfria år. Fyra nybyggda mindre lägenheter på tredje plan, två större lägenheter på våningen under samt en lägenhet och två lokaler på entréplan ger en perfekt mix. Möjligheter att bygga ett gårdshus på kring 100 kvm och stabila lokalhyresgäster som varit etablerade i lokalerna under flera år ger trygghet och strålande utvecklingsmöjligheter. Trygg och bra uppvärmning via fjärrvärme. Totala hyresintäkter på drygt 1,0 milj/år Marknaden för hyreshus i Tomelilla är mycket god, inga vakanser hos hyresvärdarna.
 

Torget 17 Tomelilla
 • 12 750 000 kr
 • 601 kvm
 • 20
Mer info om objektet

Gedigen hyresfastighet med 5 lägenheter

Gedigen och centralt belägen hyresfastighet med fem trivsamma lägenheter i varierande storlek, alla med normal till hög standard samt uterum, uteplats eller trädgårdstäppa att nyttja. Byggnaden är i mycket gott skick och har löpande underhållits och uppdaterats, huset byggdes om till lägenheter 2015.
Trygg och bekväm värme genom fjärrvärme, i samtliga hyror ingår el, värme, VA och sophämtning. Välkomna!
 

Nybogatan 7 Tomelilla
 • 4 675 000 kr
 • 237 kvm
 • 8
Mer info om objektet

Trivsam enplansvilla i gemytliga Lunnarp

Enplans villor är bekväma och attraktiva, Lunnarp är en attraktiv och bekväm bostadsort med ypperliga kommunikationer. Här erbjuds en villa som verkligen bjuder på många fina ytor fördelade på härliga sällskapsytor i en bra planlösning, här ges möjlighet till tre generösa sovrum, trivsamt kök i anslutning till matplats och vardagsrum med vackert golv samt ett härligt ljus från flera stora fönster som ger en luftig och skön känsla.Tiden börjar bli mogen för en renovering av er drömbostad.
Välkomna till ett välplanerat boende med vidbyggt garage, relaxrum och stor stenlagd uterum/uteplats.
 

Tomtvägen 3 Tomelilla
 • 1 495 000 kr
 • 108 kvm
 • 4
Mer info om objektet

Lättförvaltad bostadsfastighet med låga kostnader

Lättförvaltad hyresfastighet med kallhyror om 5 trivsamma bostadslägenheter, alla med sköna uteplatser.
Totalt 355 kvm boarea med hyresintäkter om 345.588 kr/år och med mycket låga driftskostnader på 22.891 ger det ett driftsnetto på fina 322.697 kr/år Fastigheten är högt belägen i ett trevligt område i gemytliga och pittoreska Skillinge med gångavstånd till småbåtshamn, restauranger, affärer och sköna badplatser.
Fastigheten, som byggdes om till lägenheter 1985, är fördelad på tre 2: or på första plan samtliga med uteplats samt två 3: or på andra plan båda med balkong. Samtliga lägenheter är i mycket gott skick och har uppdaterats löpande. Alla lägenheter har tvättmaskin, torktumlare, VVB samt egen ingång, förråd och egen parkeringsplats, dessutom har alla hyresgäster tillgång till fastighetens grönskande trädgård. Marknaden för hyreshus på Österlen är mycket bra, inga vakanser hos hyresvärdarna. Välkomna till en lättförvaltad, välhållen och lättskött fastighet.
 

Seymours väg 23 Skillinge
 • 5 900 000 kr
 • 344 kvm
 • 12
Mer info om objektet

> Bostadsrätt

Nybyggnation av 18 kooperativa hyresrätter i markplan


 

Syrenen Tomelilla
 • 885 000 kr
 • 74 kvm
 • 2
Mer info om objektet

Nybyggnation av 18 kooperativa hyresrätter i markplan

Varje parhus består av två bostäder. Två hus innehåller 2 rok, sju hus innehåller 3 rok. Varje lägenhet är på 74,2 kvm. Totalt 18 bostäder. Utöver dessa byggs ett klubbhus – för umgänge, övernattning och gemensamma aktiviteter. Samtliga lägenheter har en egen trädgårdstäppa med uteplats och en liten gräsmatta. Bostäderna kommer att vara anslutna till fiber för TV, data och IP-telefoni. Varje hyresgäst tecknar egna abonnemang.
Tomelillas nya bostadsområde – kan bli platsen för ditt nya hem.
Välkommen att teckna ditt medlemskap redan nu!
 

Syrenen Tomelilla
 • 885 000 kr
 • 74 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Stor trea med låg avgift!

På ypperligt centralt men ändå lugnt läge finner vi denna väl tilltagna 3-rumslägenhet på tredje våningen. Bostaden erbjuder två bra sovrum, ett rejält vardagsrum och ett kök med utrymme för matbord. Dessutom en väl tilltagen hall som ger lägenheten en rymlig känsla och en balkong som överblickar den trivsamma innergården. Avgiften är behagligt låg, 3 430 kr/mån - perfekt!
 

Grönegatan 6B Tomelilla
 • 790 000 kr
 • 77 kvm
 • 3
Mer info om objektet

> Fritidshus

> Tomt

> Gård

Trelängad skånegård med verksamhetslokal

Den vackra allén löper som en grön korridor fram till den stora gårdsplanen med en klassisk trelängad skånegård. Längs allén breder den parkliknande trädgården och den fina betesmarken ut sig.
Drömmer du om ett lantligt boende med närhet till Sjöbo och med potential utöver det vanliga? Detta är möjligheternas fastighet, här presenteras en unik chans att bedriva verksamhet i anslutning till ert hem. Låt fantasin flöda och upptäck era möjligheter!
På strategiskt utmärkt läge ligger denna speciella fastighet, som består av en bostadsdel, åkermark på närmare tre hektar, uthuslänga med verkstad, garage och stall samt en stor fristående lokal
Hästgård, B & B, gårdsbutik, odling, generationsboende, verksamhet är bara några tankar, här kan era drömmar förverkligas!
Bostaden har totalt fem generösa rum varav tre är möjliga sovrum, fördelad med stora sällskapsytor samt badrum och ett sovrum på entréplan, och på övre plan finns ett stort sovrum samt allrum/sovrum.
Välkomna!
 

Anklam Orehus, Tomelillavägen 516-10 Sjöbo
 • 4 500 000 kr
 • 152 kvm
 • 5
Mer info om objektet