Ida Nilsson

Ida Jönsson

Mitt stora intresse för byggnadsteknik ledde mig in på mäklarbanan. Efter min kandidatexamen inom fastighetsvetenskap kändes det därför naturligt att bygga på min utbildning med en mäklarexamen. Efter några år som anställd fastighetsmäklare startade jag Bostad ida’ Fastighetsförmedling 2012 här i Tomelilla, där jag har mina rötter. Tillsammans med mina duktiga kollegor har vi utvecklat vårt framgångsrika koncept och är idag marknadsledande i Tomelilla kommun. Vår ständiga ledstjärna är att våra kunder ska vara nöjda. Att anlita oss ska kännas tryggt och bra, det är något jag brinner för – att kunderna ska få servicen med det där lilla extra!

Ida direkt: 0735 – 14 51 17
Mailadress: ida@bostadida.se

Leif Holmqvist

Leif Holmqvist

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2002. När Ida startade Bostad ida’ Fastighetsförmedling frågade hon om jag ville följa med på resan – en spännande utmaning som jag gärna ville anta. Jag är född och uppvuxen på Österlen och känner därför till området väl. För mig är det viktigt att skapa bra kundrelationer, vilket vi på Bostad ida’ Fastighetsförmedling erbjuder med vår tillgänglighet och vårt engagemang. Jag brinner för mitt yrke, att arbeta med människor och för Tomelilla.

Leif direkt: 0766 – 36 59 12
Mailadress: leif@bostadida.se

Marlen Rosberg

Marlen Rosberg

Mitt intresse för hus har hängt med ända sedan gymnasietiden och jag har tidigare arbetat inom servicebranschen. För mig är mäklaryrket en förlängning av det. Jag tycker det är roligt med kundkontakten och spännande att få vara till hjälp när människor står inför stora beslut, som att köpa eller sälja en bostad. Jag har vuxit upp på Österlen och känner till trakten och bostadsmarknaden väl, här trivs jag och det känns som ett privilegium att få jobba på Bostad ida’ Fastighetsförmedling. Vi är ett familjärt företag som brinner för det lokala!

Marlen direkt: 0707 – 74 30 77
Mailadress: marlen@bostadida.se

Katarina Svensson

Katarina Svensson

Mitt stora husintresse har nu landat i en anställning på Bostad ida´Fastighetsförmedling.
Jag brinner för kundkontakt och att skapa bra relationer med kunder är för mig viktigt.
Relationen och tillgängligheten ligger till grund för ett bra samarbete och vägen till en lyckad husaffär.
Jag vet att jag som mäklare kan göra stor skillnad och att de extra ansträngningarna ger resultat och lönar sig.
Går du i säljtankar? Kontakta gärna mig för att boka ett möte, om du ska sälja din fastighet eller lägenhet. Välkommen att bli en nöjd kund du också!

Katarina direkt: 0768 – 56 01 63
Mailadress: katarina@bostadida.se

Bra att veta

Vi på Bostad ida’ Fastighetsförmedling har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Tomelilla med omnejd. Vi har en god lokalkännedom ,ett stort engagemang och är marknadsledande i vår bygd. Oavsett om du ska sälja eller köpa finns vi här för dig, med målet att du som både köper och säljer bostad genom oss ska känna dig riktig nöjd genom hela bostadsaffären.

Välkommen att kontakta oss redan idag!

Adress: Tomegatan 1
Tomelilla, Skåne

Tel: 0417-51 17 00