Att köpa

 

Att köpa hus eller lägenhet är för de flesta en av livets största affärer. Därför är det mycket som ska stämma när du letar efter ditt nya hem. Vi på Bostad ida’ Fastighetsförmedling hjälper dig att hitta hem – till rätt läge och rätt pris. Med en boendekostnadskalkyl får du en bra överblick inför bostadsletandet, vi hjälper dig givetvis med detta! Funderar du på att köpa något nytt men redan nu äger din bostad? Då kan det vara skönt att börja med en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad för att veta vilken prisklass du kan leta nytt hem i.
Med en kunnig och engagerad mäklare vid din sida får du trygg vägledning genom hela bostadsaffären. Vi strävar alltid efter att både köpare och säljare ska känna sig nöjda och glada genom hela processen. Välkommen att kontakta oss – vi svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar!

 

På Span

Letar du efter ditt nya drömboende? Låt oss hålla koll åt dig! Fyll i dina kontaktuppgifter och vad du är på spaning efter i kontaktformuläret nedan.

Välkommen att kontakta oss om du ska sälja eller köpa bostad, för en fri värdering av ditt nuvarande boende eller för hjälp att spana efter ditt nya drömhem!