Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…

Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

> Villa

Gedigen en plans villa på hörntomt

I mysigt villakvarter finner vi denna gedigna enplans villa på generös hörntomt. Bostaden som genomgående har härligt ljus erbjuder totalt upp till fem sovrum, nyare kök och ett stort vardagsrum med utgång till soldränkt uteplats. Perfekt med garage där bilen och trädgårdsredskapen står tryggt och torrt och även bra med nyare värmepump som håller driftskostnaderna på en gynnsam nivå, På senare tid har köket renoverat med bland annat ny inredning, tvättstugan uppdaterats samt nya fönster monterats. Välkomna till ett perfekt boende för barnfamilj med både skola, förskola och goda kommunikationer.
 

Kvarngatan 1 Vollsjö
 • 1 250 000 kr
 • 109 kvm
 • 6
Mer info om objektet

Möjligheternas villa för familjen eller mindre hyreshus

Detta stora hus i härlig funkisstil byggdes ursprungligen som två lägenheter, en planlösning som finns kvar än idag. Nedre och övre plan är identiska med kök och badrum på båda – idealiskt för dig som vill ha det som ett mindre hyreshus. Sedan många år tillbaka har huset nyttjas som hyresbostad men potential för att göra om det till en större familjevilla med generösa rum är enorm. Vidare finner vi hel källare med tvättstuga samt förvaringsmöjligheter, stort dubbelgarage samt förrådsbod.
Läget är perfekt med nära till skola, dagis, fotbollsplan men även härlig natur i skogsbacken. Välkommen att uppleva detta fantastiska och sällsynta hus!
 

Adelsbergsvägen 48 Tomelilla
 • 1 900 000 kr
 • 180 kvm
 • 6
Mer info om objektet

Välskött villa med stor carport på Dalgatan!

Bostad på bästa läge, ett stenkast till Tomelilla centrum samtidigt som man har skogen som nära granne. I det rymliga och ljusa vardagsrummet finns gott om plats för både familj och gäster. Vidare finns hela fyra sovrum, allrum, ett badrum och två toaletter.
I tillbyggnaden finner du ett stort rum med en värmande kamin, vikdörrar att kunna öppna upp mot uteplatsen och trädgården en härligt varm dag. Trivsam grönskande gräsmatta och trädgård där man gärna sitter och njuter på uteplatsen långt ut på kvällskvisten.
 

Dalgatan 30 Tomelilla
 • 1 895 000 kr
 • 196 kvm
 • 7
Mer info om objektet

Charmigt och genuint renoverat i Smedstorp

Välkomna hem till ett varsamt och genuint renoverat österlenhus med tidstypiska attribut kvar, en charmig pärla mitt i byn!
Nuvarande ägare har med omsorg renoverat huset för att passa in i sin tidsepok. Bostaden har totalrenoverades under de senaste åren och nu är den i ett strålande skick och är dessutom smakfull med en ljus och enhetlig färgskala.
Utemiljön ligger helt i samklang med det inre, njut av en härlig måltid på den nyrenoverade terrassen eller varför inte ta en sista grillkväll en varm höstkväll? Det gamla uthuset har genomgått en totalrenovering och hyser nu bl.a. ett isolerat gästrum.
 

Gårdlösavägen 16 Smedstorp
 • 2 200 000 kr
 • 110 kvm
 • 4
Mer info om objektet

Bageri med bostad i Vanstad

Drömmen om ett eget bageri med bostad kan nu bli sann! På bra kommersiellt läge längs med landsvägen i Vanstad by finner vi denna pärla. Här kan du skapa din egen verksamhet och forma den efter hur just du vill ha det. I affärslokalen från 2016-2017 finner vi både bageri samt en mysig servering – allt godkänt av berörda myndigheter. Utbyggnadsmöjligheter finns mot angränsande lokal, Perfekt!
Bostaden erbjuder kök med skönt värmande vedspis och ny restaurangspis, ljust helkaklat badrum, sal med vacker kakelugn och ett stort sovrum med skjutdörrsgarderober.
Huset värms upp med återvinningsvärme från bageriet samt med luft/luft värmepumpar. Många stora renoveringar är gjorda så som nya fönster och ytterdörrar, delvis nytt tak, resten av taket finns, utbytt el med jordfelsbrytare mm.
Välkomna på visning för att uppleva denna möjlighet!
 

Stora Vanstadvägen 549 Lövestad
 • 2 600 000 kr
 • 160 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Gedigen familjevilla centralt i Tomelilla

Tomegatan 10 är en gedigen villa som tagits omhand väl och löpande uppdaterats under årens gång. Nu är det dags för nästa lyckliga ägare att ta över och sätta sin prägel på denna respektabla villa anno tidigt 1900-tal. Bostadens karaktär är bevarad, högt till tak, vackert trägolv och fönsterbänkar i marmor erbjuds här. Med hela fyra möjliga sovrum på övre plan är det perfekt för barnfamiljen – eller er som bara vill ha gott om plats runt er! På entréplan är det fokus på sällskapsytor samt ett praktiskt kök som inbjuder både till storbak eller en festmåltid. Stort garage med vidbyggd snickarbod samt den omgärdade och insynsskyddade. Välkommen!
 

Tomegatan 10 Tomelilla
 • 1 300 000 kr
 • 162 kvm
 • 6
Mer info om objektet

Möjligheternas bostad med närhet till underbar natur

Välkomna till en bostad med massor av potential, här har ni möjlighet att sätta er egen prägel på bostaden! Ett nytt bioreningsverk är redan på plats, tryggt och ekonomiskt! På ett härligt läge invid Fyledalen finner vi denna trivsamma bostad med bra planlösning, möjlighet till flera sovrum, garage, bra uthus och en stor lek och odlingsvänlig tomt. Allt beläget på ett lättåtkomligt pendlingsläge och med behagligt cykelavstånd till resecentrum, affärer, banker och skolor dessutom närhet till vita sandstränder och ännu närmare till Fyledalens otroliga natur eller varför inte Ystads stadskärna. Ett hus för den händige. Välkomna på visning!
 

Benestad 106 Tomelilla
 • 675 000 kr
 • 84 kvm
 • 4
Mer info om objektet