Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…

Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

> Villa

Enklare bostad med härlig potential

Med öppna vidder, avskilt och bilfritt läge, längst ner längs en liten grusväg strax utanför Tomelilla finner vi denna lilla enklare bostad på stor tomt och med flertalet uthus, både vidbyggda bostaden samt friliggande.
Det tar inte många sekunder innan tankarna och idéerna börja ta fart. Antingen nybygge eller ”nu drar vi igång renoveringen” Se detta som en möjlighet att göra det till er dröm, att sätta er prägel och kärlek i det. Detaljer såsom eldstad, vackra trägolv, utsnidat listverk m.m. lägger en fin grund för charmen i bostaden. Om bostaden känns för liten så finns möjligheter till utbyggnad. Välkomna!
 

Ullstorp 341 Tomelilla
 • 795 000 kr
 • 70 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Nyrenoverad nätt villa med garage

Ett litet nätt gathus byggt år 1925 – generös takhöjd, stora fönster och nyrenoverat med bevarade detaljer.
Bostaden erbjuder kök i harmonisk grön kulör matrum, vardagsrum och ett smakfullt renoverat badrum på nedre plan samt två sovrum med garderober och allrum med balkong på övre plan. Vattenburen uppvärmning via nyare elpanna i källaren här finner vi även tvättstuga och förråd med praktiskt klinkergolv.
I slutet av 90 talet byttes fönstren samt så renoverades troligen taket även då, i övrigt så är bostaden nyrenoverad 2021 - bara att flytta in!
 

Mellanvägsgatan 7 Tomelilla
 • 1 500 000 kr
 • 70 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Gedigen, renoverad villa i Svenstorp

Varmt välkomna till Svenstorp och en renoverad, gedigen och rymlig villa med många plus! Här erbjuds ljusa och härliga ytor med en social planlösning. Ni möts av en stor hall med badrum i anslutning och en passage ut mot köket. Ett välutrustat kök med öppna ytor mot matrummet som lätt blir hemmets mittpunkt, härligt med stora fönsterpartier och en lantlig utblick samt direkt access till trädgård och uteplats. Vidare erbjuds generösa ytor i vardagsrummet samt på övre plan med tre sovrum, allrum och badrum. Även källaren erbjuder ett sovrum samt tvättstuga, kontor och hobbyrum.
På tomten finns ett stort garage som är avdelat med en isolerad lokal, perfekt för den egna verksamheten, hobbyn eller som ett förråd.
Ute möts ni av en stor uppfart med plats för flertalet bilar, en grönskande och lättskött trädgård där barnen kan springa fritt medan ni avnjuter något gott att dricka på den rymliga uteplatsen.
Det mesta har renoverats både interiört och exteriört
 

Munka Tågarp 516 Tomelilla
 • 2 375 000 kr
 • 132 kvm
 • 7
Mer info om objektet

Skånegård med fantastiskt läge

Helt ostört, högt och härligt naturskönt med äkta milsvid utsikt är bara ett försynt förnamn på detta helt magiska läge vid Fyledalen. Med drygt 2 ha mark att arrendera intill fastigheten så öppnar fantastiska möjligheter upp sig för djurhållning. Den avstyckade gården har genomgått en omvandling från hus till ett praktfullt, luxuöst och trivsamt boende, en plats för det goda livet!! Renoveringen har skapat en bostad på ca 250 kvm med generösa ytor, ett annex på ca 120 kvm samt ett glittrande, soldränkt och påkostat poolområde.
Välkomna att anmäla er till visning!
 

Skogshejdevägen 75-100 Ystad
 • 14 000 000 kr
 • 250 kvm
 • 7
Mer info om objektet

Välplanerad 1-plansvilla

I Lövestad by finner vi denna bostad som är välplanerad och bekväm med allt i ett plan!

Perfekt med garage där bilen och trädgårdsredskapen står tryggt och torrt förvarade!

Lövestad är en by med ett aktivt byalag, vacker natur och med mycket allmänservice - livsmedelsbutik, restauranger bad och skolor är bara ett axplock. Välkomna att anmäla er till visning!
 

Ugglegatan 4 Lövestad
 • 1 275 000 kr
 • 103 kvm
 • 3
Mer info om objektet

EN TOUCH AV PROVENCE

EN TOUCH AV PROVENCE.
Det bästa av flera världar, en pärla i idyllen.
Här kan du njuta av så väl soluppgång som solnedgång från de olika uteplatserna. En rogivande och helt ogenerad innergård där lugnet lätt infinner sig, den perfekta platsen att vistas utomhus oavsett om det regnar eller om solen strålar. Längs gatusida nybyggda trädäck har du platsen för att avnjuta grillmiddagen och samtidiga få en ljuvlig utsikt över öppna fält och en magisk solnedgång som är få förunnat. Utanför trädäcket finner vi en välskött gräsmatta, inhägnad med en härlig grönska. Välkomna!
 

Bästemansgatan 1 Skillinge
 • 3 495 000 kr
 • 100 kvm
 • 4
Mer info om objektet

På populära Sölvegården i Tomelilla

I lugnt och bilfritt område där endast små gångvägar löper mellan husen bor ni här härligt lugnt och mycket fridfullt. Här väntar ett trivsamt radhus med gavelläge och härliga sällskapsytor. Såväl kök som vardagsrum är generösa till ytan samt tre bra sovrum varav ett på nedre plan som även passar utmärkt som barn- eller arbetsrum. Ovanvåningen är ljus och inbjudande och erbjuder en grönskande utsikt över den nätta trädgården. Här råder lugnet i ett soligt läge med en lättskött och grön miljö samt ett fint trädäck och lusthus som ger plats för middagar i goda vänners lag.
Varmt välkomna att anmäla Er till visning!
 

Stallgatan 25 Tomelilla
 • 1 695 000 kr
 • 101 kvm
 • 4
Mer info om objektet

Möjligheternas fastighet

En fastighet - många möjligheter. Söker du en fastighet där du kan bedriva egen verksamhet i kombination med boende, eller är du kanske entreprenören som vill bygga om till en mindre hyresfastighet så har vi fastigheten för dig här!
Just nu är planlösningen en bottenvåning med produktionslokal och försäljningslokal samt lagringsutrymmen, i källardelen som nås härifrån finner vi ett stort bankvalv som vittnar om huset historia. Ovanvåning är en komplett lägenhet, bestående av kök, vardagsrum och tre sovrum. I källardelen som nås härifrån finner vi både hobbyutrymmen, förvaringsmöjligheter samt husets gedigna värmeanläggning, bergvärme och ackumulatortankar borgar för gynnsamma driftskostnader.
Gedigen byggnad uppförd 1930 i populär funkisstil som på senare tid både fått nya fönster och nytt takmaterial.
Liten lättskött trädgårdstomt med flera parkeringsmöjligheter. Välkomna!
 

Kyrkvägen 4 Näsum
 • 1 200 000 kr
 • 85 kvm
 • 7
Mer info om objektet

Naturskönt på Österlen

Livet på landet, här råder ett lugn som är en ynnest att få uppleva!
Några kilometer utanför Tomelilla , en bit in från vägen, ligger denna gård med en vacker inramning av böljande sädesfält och en vidsträckt utsikt. Bostaden som är smakfull och rymlig är fördelad på 5 rum och nyrenoverat kök. Perfekt med en värmande kamin. I den härliga Ekonomibyggnader som tidigare varit stall och maskinhall, möjliggör utrymme för hobby och verksamhet. Välkomna att anmäla er till visning!
 

Sälshög 1626 Tomelilla
 • 2 495 000 kr
 • 114 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Gedigen villa på centralt läge i Tomelilla

Välkomna att slappna av på sköna uteplatser i trädgården till denna gedigna 30-talsvilla, en trivsam villa för er som söker lättskött trädgård och gammaldags känsla i modern tappning samt ett mycket centralt läge!
Bostaden är på 1,5 plan med liten källare där entréplan rymmer sällskaps ytor fördelat på ett stort kök i öppen planlösning till matplats och vardagsrum med lounge del samt en stor soffa för TV-kvällar. Bostaden har gynnsamma driftskostnader och värms upp med luft/vatten värmepump samt är ansluten till fiber!
Välkomna på visning!
 

Norregatan 17 Tomelilla
 • 1 800 000 kr
 • 5
Mer info om objektet

Hyresfastighet med centralt läge

Hyresfastighet med mycket centralt läge om fyra lägenheter fördelad på två stycken 1:or samt två stycken 3:or. Totala boarea 305 kvm med hyresintäkt på 334680 kr/år och med driftkostnaden om ca 60635 kr/år. Uppvärmningen sker via fjärrvärme. Samtliga lägenheter har egna abonnemang för el.
Marknaden för hyreshus i Tomelilla är mycket god, inga vakanser hos hyresvärdarna, kommunen är välmående med en positiv inflyttning. Centralt läge till allt vad Tomelilla och Österlen erbjuder och med bra kommunikation till både Malmö, Lund och Ystad. Välkomna!
 

Bangatan 5 Tomelilla
 • 3 500 000 kr
 • 305 kvm
 • 8
Mer info om objektet