Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

> Bostadsrätt

Nyrenoverad trea på andra våningen!

På andra våningen finner vi denna trivsamma lägenhet med tre rum och nytt kök, just här finner ni chansen att flytta in i en nyrenoverad bostad! Helt nytt kök och vitvaror har satts in under 2023-2024. Alla golv är nya och rummen är nytapetserade och nymålade, Perfekt!
Månadsavgiften är 5 078 kr inkl. värme och vatten.
 

Björkebogatan 6 B Tomelilla
 • 795 000 kr
 • 79 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Rymlig trea med inglasad balkong

Välkomna till denna rymliga och fint renoverade trerumslägenheten på 79 kvm i ett av Tomelillas mest omtyckta bostadsrättsområden och välskötta förening. Lägenheten bjuder på en öppen planlösning med bra möbleringsmöjligheter samt fint ljusinsläpp. Två rymliga sovrum med gott om möjligheter för förvaring ger ett hem som är lika bra för singeln som för den lilla familjen. Trivsamt kök som är ljust och fint med gott om utrymme för matplats vid fönstret samt ett badrum med tvättmaskin, bekvämt! Inglasad balkong Perfekt med behagligt låg månadsavgift om 4991 kr - skönt när det lämnas pengar över till annat!. Nästan 14.000 finns i fonden
 

Byavägen 11 Tomelilla
 • 660 000 kr
 • 79 kvm
 • 3
Mer info om objektet

4:a i markplan med uterum - kooperativ hyresrätt

Välkommen till Tomelillas fina kooperativa bostadsområde – Kvarteret Fjäriln. 20 marklägenheter stod klara i september 2017 och nu finns en lägenhet ledig! Det är en fyra med egen parkeringsplats och uterum samt en liten trädgårdstäppa. Upplåtelseformen är kooperativ hyresrätt vilket ger ett bekymmersfritt boende, dessutom i ett luftigt område med en härlig granngemenskap.
 

Åkerivägen 4B Tomelilla
 • 860 000 kr
 • 84 kvm
 • 4
Mer info om objektet

Trivsam 3:a på andra våningen!

Välkomna till denna rymliga och fint renoverade trerumslägenheten på 79 kvm i ett av Tomelillas mest omtyckta bostadsrättsområden samt i en förening med god ekonomi. Lägenheten bjuder på en öppen planlösning med bra möbleringsmöjligheter samt ljusinsläpp ifrån två väderstreck. Två rymliga sovrum med gott om möjligheter för förvaring ger ett hem som är lika bra för singeln som för den lilla familjen. Snyggt kök med gott om utrustning och förvaring. Inglasad balkong, behaglig hyresnivå samt drygt 14000 i fonden för att sätta den personliga touchen är ytterligare plusvärden. På andra våningen bor man i lugn och ro utan insyn, området är mycket välskött och lugnt med underbara grönytor utanför entrén samtidigt som det är fina gångstråk både mot centrum och fin natur. Välkomna till en bostad utan måsten - bara att flytta in och trivas!
 

Björkebogatan 4 D Tomelilla
 • 795 000 kr
 • 79 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Trivsam 3:a

Välkomna upp till tredje våningen där en hemtrevlig, välplanerad och genomgående trerumsbostad högst upp i huset nu är till salu.
Här bor ni lugnt ock skönt utan spring utanför dörren och med en härlig utsikt samt i en välskött förening med stabil ekonomi. Vi möts av en hall med fint trägolv och med både avhängningsmöjligheter och garderober. Kök med hel kyl och frys samt plats för köksbord med fin utsikt över den grönskade innergården Vardagsrum där du med fördel möblerar med både matbord och soffa och tv, härifrån når du den inglasade balkongen, skönt med lite förlängd säsong.
 

Byavägen 7 Tomelilla
 • 750 000 kr
 • 79 kvm
 • 3
Mer info om objektet

2:a centralt i Tomelilla

Mysig tvårumslägenhet belägen på tredje våningen. Här bor du lugnt och skönt utan spring utanför dörren och med en härlig utsikt samt nära till centrum. Fräsch och fin bostad med fint enhetligt golv, smakfulla färgval och egen balkong. Renoverat badrum med kakel och klinker där badkaret går att byta ut till förmån för duschplats och till och med plats för en liten tvättmaskin om så önskas. Vardagsrummet är rymligt med plats för såväl soffa som matbord, härligt med balkong med trivsam utsikt. Sovrummet har praktiska garderober. Avgiften på låga 3324 kr/månad är ett oerhört plus - billigare boende är svårt att hitta!
 

Rosencrantzgatan 11 A Tomelilla
 • 560 000 kr
 • 57 kvm
 • 2
Mer info om objektet

KOMMANDE: Fräsch 3:a på första våningen!

Välkomna till denna ljusa, rymliga och välplanerade trerumslägenhet på 79 kvm belägen på markplan som snart är till salu och väntar på ny ägare. Genomgående är bostaden fräsch och med gott om ljusinsläpp från två väderstreck. Nya laminatgolv i hall, kök, vardagsrum och de två sovrummen. Kök med bra arbetsyta och med plats för köksmöblemang. Bra storlek på de båda sovrummen med garderober för förvaring. Vardagsrummet ger möjlighet för både matgrupp och soffa samt har utgång till balkongen som vetter mot innergården. På gångavstånd finner ni allt man kan önska av centrums utbud som affärer, vårdcentral och inte minst god kollektivtrafik!
Välkomna till denna trevliga bostad på populärt bostadsområde i centrala Tomelilla!
 

Byavägen 7 Tomelilla
 • 895 000 kr
 • 79 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Välplanerad tvårumslägenhet på första våningen!

Välkomna till Västergatan 44 B och denna ljusa och välplanerade tvårumslägenhet på första våningen, perfekt belägen med närhet till centrum. Lägenheten, som ligger en halvtrappa upp, välkomnar er med en genomtänkt planlösning.
Köket är utrustat med fin köksinredning och erbjuder en trivsam matplats vid fönstret där ni kan njuta av härligt ljusinsläpp. Vidare in i bostaden finner ni en praktisk klädkammare, ett rymligt sovrum, ett fräscht och helkaklat badrum samt ett generöst vardagsrum med utgång till en härlig balkong.
Här bor ni endast ett par minuters promenad från Tomelillas centrum som erbjuder allt man kan tänkas behöva – från restauranger, affärer, vårdcentraler och till goda kommunikationer.
Välkomna att anmäla er till visning!
 

Västergatan 44 B Tomelilla
 • 550 000 kr
 • 53 kvm
 • 2
Mer info om objektet

Fin trea på första våningen!

På första våningen, ett par trappsteg upp och i de första husen på omtyckta Björkebogatan finner vi denna trivsamt ljusa och fina lägenhet. Under de senaste åren har nya golv lagts, lägenheten målats om och så har badrummet renoverats - perfekt för nästa ägare! Praktisk planlösning med två bra sovrum, flera garderober och stort vardagsrum, dessutom inglasad balkong som förlänger säsongerna. Badrummet är generöst och rymmer en tvättmaskin om man så önskar. Här finns alla förutsättningar för ett bekvämt och trivsamt hem. Välkommen på visning!
 

Björkebogatan 2 B Tomelilla
 • 790 000 kr
 • 75 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Välkomnande och trivsamt renoverad tvåa på markplan!

Äntligen finns en chans att förvärva denna ljusa och rymliga gavellägenhet på 65 kvm, belägen på markplan i det eftertraktade Björkeboområdet. Lägenheten ligger placerad längst ner och erbjuder en lugn tillvaro och med vacker utsikt mot grönytor i tre väderstreck för en naturnära känsla.
Lägenheten är smakfullt och trevligt inredd med behagliga materialval, redo för inflyttning utan behov av renoveringar. Den öppna planlösningen gör bostaden ljus och luftig, vilket skapar en känsla av rymd och gör den perfekt för sociala sammanhang och umgänge med familj och vänner. År 2018 genomgick lägenheten en renovering och fick bland annat ett nytt, funktionellt och fräscht kök med bra förvaringsmöjligheter.
Från köket kliver du ut på den inglasade balkongen, en underbar plats att njuta av från tidig vår till sen höst. Här kan du sitta och njuta av morgonkaffet, läsa en bok eller bara koppla av och ta in omgivningarna. Med hela 12 420 kr i den inre fonden finns dessutom möjligheten att sätta yt
 

Björkebogatan 6 D Tomelilla
 • 675 000 kr
 • 65 kvm
 • 2
Mer info om objektet