Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…

Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

> Tomt

Byggklar tomt i Gyllebo

Nu finns möjlighet att förvärva denna naturtomt där de ståtliga och vackra björkarna med sina svartvita fläckiga stammar vajar stolt. Tomten på 1464 kvm väntar på att första spadtaget ska tas och att husdrömmen ska förverkligas, bygglov finns redan.
Här får man ett naturskönt och rofyllt läge i Gyllebo fritidsområde, morgonpromenaden avnjuts i skogen, eftermiddagsdoppet tas i Gyllebosjön här finns bryggor, hopptorn, omklädningsrum och grillplats. Föredras stranden är den endast en kort bilfärd bort, ca 10 min. Under vintern blir det en tur på sjön med skridskor istället! Naturen och skogen utgör här en underbar granne som både erbjuder lugn och ro men även inbjuder till aktiviteter - vad passar dig?
 

Gyltavägen 14 Gärsnäs
  • 650 000 kr
Mer info om objektet

Byggklar tomt

Går du i byggtankar? Letar du efter en plats att bygga din drömvilla på men har svårt att hitta rätt? Här kan vi erbjuda en trivsam fribyggartomt på lugnt läge och med positivt bygglov. Karlsborg har under de senaste åren växt fram och blivit Tomelillas nya bostadsområde. Här bor ni i utkanten på samhället med åkrar, ängar och fin natur inpå knuten även busshållplats finns i närheten, ändå är det nära till det mesta som skolor butiker och resecentrum.
 

Oscarsgatan 42 Tomelilla
  • 490 000 kr
Mer info om objektet