Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…

Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

> Gård

Gård på Österlen

Drömmer du om en gård på landet!? En gård med rejält bostadshus för hela familjen, fina betesmarker och gedigna ekonomibyggnader men ändå inte mer än ett stenkast från byn med både bra kommunikationer och allmänservice. Då har du kommit rätt!
Trivsam bostad som under de senaste åren genomgått en större renovering, ny ovanvåning, renoverat sovrum, hall och toalett. Nytt och effektivt uppvärmningssystem i form av jordvärmepump, nytt tak, djupborrad brunn och ny avloppsanläggning är andra uppdateringar som är perfekta för ny ägare att slippa.
Välkomna på visning!
 

Stenhedsvägen 10 Gärsnäs
  • 3 500 000 kr
  • 130 kvm
  • 7
Mer info om objektet

Hästgård på Österlen med mark på högt läge med underbar utsikt!

Välkommen till en lantligt belägen och trivsam mindre gård med nästan 3 hektar mark som inbjuder till stora möjligheter på Österlen! Generösa ekonomibyggnader med stall, loge och garage. Gården omges av fantastisk natur och med endast dryga milen till natursköna Knäbäckshusen om man önskar att uppleva havet och vidare endast två kilometer till fina Gyllebosjön.
Bekvämligheter som vårdcentral, affär, skola, förskola och kommunikation med Pågatåg, finns i Gärsnäs som ligger ca 7 km bort.
Varmt välkommen på visning!
 

Vemmerlövstorpsvägen 20 Gärsnäs
  • 2 895 000 kr
  • 108 kvm
  • 3
Mer info om objektet