Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…
PRIS
595 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud
550 000 kr

Visa budgivning


Kontakta ansvarig mäklare för att lägga bud

2020-08-11 18:15
Budgivare 2: 550 000 kr
ANSVARIG MÄKLARE
Leif Holmqvist
076-636 59 12
leif@bostadida.se
Visningar

2020-08-13 17:30
Meddela att ni kommer!

Anmäl dig till visning

FAKTARUTA
FastighetsbeteckningUllstorp 14:55
Antal rum7 rum och kök
Varav sovrum3-4
Pris595 000 kr
Byggnadsår1931
Byggnadstyp1 ½ plan
HissNej
Driftkostnad16 296 kr/år

Dokument

1160-213.pdf

Möjligheternas bostad med närhet till centrum.

Ullstorp 1455 | Tomelilla

Välkomna till en bostad med massor av potential, här har ni möjlighet att sätta er egen prägel på ert hem, en del är gjort, bland annat nytt avlopp, men mycket väntar på en händig hand! Den välplanerade bostaden erbjuder hela fyra möjliga sovrum, genomgående vardagsrum och ett kök under uppbyggnad med utgång till trivsam uteplats. Härifrån har man en fin utsikt över fria fält samt den odlingsvänliga och lättskötta tomten. Även ett större garage med stora verkstads eller förvaringsmöjligheter samt ett enklare uthus/äldre hönshus hör till. Fastigheten har flera parkeringsmöjligheter och ligger pendlingsvänligt med närhet till Tomelilla, Välkomna på visning!

Övrigt

Nyanlagt och godkänt avlopp med ett minireningsverk

Fastigheten har under de senaste åren endast använts sporadiskt och har innan dess varit uthyrd, dock alltid uppvärmt till kring 16 grader.

En mätning av takhöjden har vidtagits, denna gav 1.95 meter underkant bjälke, husets östra del har delvis högre takhöjd.  

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga.  Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Friskrivning

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Område: Tomelilla

I Tomelilla kommun kan du njuta av både Österlens natur, kultur och fridfulla byliv. Kommunen har cirka 13.000 invånare varav drygt 6.000 i Tomelilla by.

Ett litet axplock av vad som finns i omgivningen: Tomelilla Golfklubb ligger vackert inbäddad i det böljande österlenska landskapet. Tosselilla, alldeles utanför byn, är ett sommarland med stora grönområden i vacker natur – här kan hela familjen roas. För den kulturintresserade finns även Tomelilla konsthall - en av Sveriges vackraste konsthallar, byggd 1965 med galleri, unikt jazzarkiv, bildkonstskola, bibliotek och turistbyrå. I Tomelilla finns dessutom Världens minsta filmmuseum – ”Världens största Hasse & Tage-museum”. Närmaste sandstrand finns 16 kilometer bort - Nybrostrand.  

I Tomelilla hittar du givetvis all tänkbar service som t ex butiker, apotek, systembolag samt vårdcentral, skolor och dagis. I byn finns också utomhusbad och en motorsportbana som arrangerar många tävlingar i rally- och motocross med såväl SM-, EM- och VM-status.

Tomelilla är även en knutpunkt både vad gäller tåg och buss. Både Malmö och Lund nås på cirka en timme då de endast är 7,5 mil respektive 5,5 mil bort. Närmaste flygplatser är Kristianstad, Malmö och Köpenhamn.

Slutligen ett litet citat från Linné: "Alltså kan ett land av så förträffligt klimat ej annat än vara det härligaste; ja det liknar så mycket Tyskland och Danmark, att man kunde säga, det havet liksom med våld skurit Skåne ifrån de södre länder och lagt det till Sverige".

Grundfakta

Antal rum7 rum och kök
Varav sovrum3
Boarea58 Kvm
Biarea30 Kvm
Tomtarea841 Kvm

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1 ½ plan
Byggnadsår1931
FasadTräpanel
TakPlåt
PlåtarbMålad plåt
StommeTrä
BjälklagTrä
GrundläggnTorpargrund och gjuten platta
GrundmurBetong
MurstockFinns ej inkopplad
Fönster2-glas och 1-glas
Vatten och avloppKommunalt vatten, enskilt avlopp
UppvärmningLuft/luft värmepump
Ventilation och kylaSjälvdrag

Taxeringsvärde

Byggnad449 000
Tomt155 000
Totalt604 000
År2018
Kod220

Driftkostnad

El6 700 kr/år
Vatten/Avlopp5 400 kr/år
Renhållning1 696 kr/år
Försäkring2 500 kr/år
Total driftkostnad16 296 kr/år
DriftkommentarUppvärmd till minst 16 grader
Vardagsrum
Allrum
Sovrum
Badrum
Blivande kök
Hall
Hall
Vardagsrum
Allrum
Gästrum
Sovrum
Allrum
Ovanvåning
Allrum
Sovrum
Garage
Garage/Förråd
Förråd/hönshus
Gatusida
Gårdssida
Gårdssida
Garage/Förråd
Förråd/Hönshus
Planskiss
Planskiss