Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…
PRIS
1 200 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud
1 250 000 kr

Visa budgivning


Kontakta ansvarig mäklare för att lägga bud

2020-10-17 11:52
Budgivare 1: 1 250 000 kr
ANSVARIG MÄKLARE
Ida Nilsson
073-514 51 17
ida@bostadida.se
Visningar

Ring eller maila för visningstid!

Skicka intresseanmälan

FAKTARUTA
Antal rum3 rum och kök
Varav sovrum2
Pris1 200 000 kr
Avgift/mån3 332 kr/mån
Ingår i avgiftenSophämtning
FöreningBrf Mossängen 2
Byggnadsår1985
Byggnadstyp1-plan
HissNej
Lgh nr5
Driftkostnad19 394 kr/år
EnergiklassE

Rymlig bostadsrättsvilla, markplan på Skogsbacken

Videgatan 6A | Tomelilla

I bostadsrättsvilla bor du tryggt och bekvämt utan oro för stora utgifter och mängder av skötsel. På eftertraktade Videgatan bor man dessutom på ett lugnt läge, med naturen och rekreationsområdet, Skogsbacken, precis utanför tomten samt med gångavstånd till centrum, skolor och
idrottsanläggningar, Härligt! Här kan såväl familjen som paret trivas, med fyra rum får ni gott om plats! Bostaden är mycket välplanerad med renoverat badrum och kök samt ett vardagsrum med plats för soffa och matbord - perfekt för såväl vardagsmiddagar som festligheter med vänner. På både entré- som trädgårdssida är det härliga
utemiljöer, uteplatsen är den självklara platsen under sommaren! Bilen ställer ni torrt och tryggt i garaget som ingår i månadshyran. Välkomna till ett bekymmersfritt boende på bästa läge!

Planlösning

Hall
Vi kliver in i en luftig och ljus hall med bra förvaringsmöjligheter, innanför dörren är det parkettgolv som sedan fortsätter in i köket och vardagsrummet. Hallen är centralt placerad och leder oss till alla bostadens rum.

Kök
Till höger från hallen når vi köket ett fräscht, kök som renoverades 2014 där utrustningen består av ugn, micro, häll, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Härligt med en matplats i köket, dessutom vid ett trivsamt burspråk!

Allrum
Ljust och snyggt allrum med vita väggar och fint parkettgolv. Det finns gott om plats för både matbord och en soffa. Burspråket med sina stora fönster ger rummet ett härligt ljusinsläpp och en fin vy över trädgården. Från vardagsrummet når vi även trädgården och dess uteplats.

Badrum
Renoverat 2009 i harmonisk färgsättning med våtrumstapet på väggarna och våtrumsmatta på golvet. Utrustningen består av wc, kommod (2014), tvättmaskin (2008) och torktumlare. I badrummet finner vi även varmvattenberedaren och värmepannan.

Sovrum
I bostaden finns två sovrum, varav ett något mindre – perfekt för familjen men även för er som vill ha kontor eller gästrum.

Klädkammare
Perfekt med en separat klädkammare som komplement till garderober och inte minst som förråd!

OSB! Robotgräsklipparen ingår ej i köpet.

2014 Målades hela lägenheten, nytt kök sattes in, parkettgolv lades i hall, kök och allrum samt ny kommod i badrummet sattes in. Staket på baksidan sattes upp 2016. Föreningen asfalterade uppfarterna och rengjorde taken 2018.

Allmänt bostadsrätt

Uppgifterna i beskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Säljaren och mäklaren uppmanar köparen att noga undersöka lägenheten och föreningens byggnader och ekonomi.

Bostad ida' Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av annonserbjudande från Hemnet Service HNS en ersättning om 240-640 kronor exkl. moms för annons som publiceras.

Behöver du hjälp att beräkna boendekostnaden erbjuder ansvarig mäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Vänligen respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga.  Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Grundfakta

Antal rum3 rum och kök
Varav sovrum2
Boarea84 Kvm
FöreningBrf Mossängen 2
Avgift/mån3 332 kr/mån
Ingår i avgiftenSophämtning
BalkongUteplats. Trädgård med nyttjanderätt, areauppgift saknas

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1-plan
Byggnadsår1985
Fönster3
UppvärmningEl -Luftburet värmesystem
Ventilation och kylaMekanisk till-frånluft (FTX)
TV / DataFiber

Driftkostnad

Värme12 240 kr/år
Vatten/Avlopp6 000 kr/år
Försäkring1 154 kr/år
Total driftkostnad19 394 kr/år
DriftkommentarI uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel.
Entré
Snyggt kök från 2014
Allrum
Allrum med utgång till trädgården
Härlig uteplats
Hall mot klädkammare, sovrum och entré
Badrummet renoverades 2009
Praktiskt med både tvättmaskin och torktumlare
Sovrum
Sovrum
Garage där bilen står torrt och tryggt
Skönt med en egen trädgårdstäppa
Underbart läge med skogen som granne