Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…
PRIS
2 250 000 kr eller högstbjudande
ANSVARIG MÄKLARE
Leif Holmqvist
076-636 59 12
leif@bostadida.se
FAKTARUTA
FastighetsbeteckningVÄSTRA VEMMENHÖG 15:20
Antal rum11 rum och kök
Varav sovrum7-8
Pris2 250 000 kr
Byggnadsår1800
Byggnadstyp2 plan med liten källare
HissNej
Driftkostnad29 881 kr/år
EnergiklassG

Rymlig nyrenoverad villa med möjligheter.

Västra Vemmenhög 1520 | Skurup

Drömmer Ni om en bostad utöver det vanliga? Då är den här nyrenoverade villan på Söderslätt, i utkanten av den omtalade byn Västra Vemmenhög med några km till Skurup vad ni söker. Med nästan 280 kvm bostadsyta blir det en unik och spännande fastighet med stora valmöjligheter, etablera redan förberedda lägenheter, generationsbostad eller bedriva egen verksamhet kanske i kombo med boende är bara några idéer. Under de senaste fem åren har huset genomgått en större renovering med takbyte, fönsterbyte, putsat och målat fasad, renoverat badrum och elen översedd som några större exempel. Denna över 200 år gamla byggnad har åldrats med värdighet och flera gamla charmiga detaljer finns bevarade, vackra huggna bjälkar, slipade och oljade trägolv, gammal vacker kamin allt i kombination med moderna badrum i vackert kakel och klinker. I dag finner vi 12 rum, fyra badrum samt två kök, fler är förberedda på 2:a plan. Varmt välkomna hit och se era drömmar ta form!

Övrigt

Uthus med garage, tvättstuga och förråd, källare med värmepanna.

Trivsam och lättskött tomt med flera uteplatser.

Fastigheten är besiktigad.

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga.  Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Område: Skurup

Skurup har ett brett utbud av butiker, vårdcentral, förskola, grundskola och höstadieskola, tjänsteföretag och fritidssysselsättning för de flesta. Inom kommungränsen finns arbetsmöjligheter och ett generöst företagsklimat. Kommunikationerna många och smidiga. Skurup ligger längs väg E65 mellan Malmö och Ystad. Pågatåg mellan Skurups station och Malmö Central tar en halvtimme, mellan Skurup och Ystad knappt tjugo minuter. På 15 minuter tar du dig med bil till Malmö Airport.

Grundfakta

Antal rum11 rum och kök
Varav sovrum7
Tomtarea1162 Kvm
Biarea26 Kvm
Boarea277 Kvm

Byggnad m.m.

Byggnadstyp2 plan med liten källare
Byggnadsår1800
FasadPuts, Tegel
TakPlåt
PlåtarbMålad plåt
StommeTegel
BjälklagBetong och trä
GrundläggnBetongplatta, torpargrund och källare
GrundmurGråsten
MurstockMurad
Fönster2-glas
Vatten och avloppKommunalt vatten Enskilt avlopp.
UppvärmningPellets/el panna
Ventilation och kylaSjälvdrag
TV / DataFiber i tomtgräns

Taxeringsvärde

Byggnad1 055 000
Tomt409 000
Totalt1 464 000
År2018
Kod220

Driftkostnad

Värme7 350 kr/år
El9 132 kr/år
Vatten/Avlopp3 889 kr/år
Renhållning2 712 kr/år
Försäkring6 798 kr/år
Total driftkostnad29 881 kr/år
Kök
Badrum övre plan
Rum nedre plan
Rum övre plan
Hall
Hall
Rum nedre plan
Kök
Veranda
Badrum nedre plan
Rum nedre plan
Rum nedre plan
Rum nedre plan
Rum nedre plan
Kök
Badrum nedre plan
Rum övre plan
Rum övre plan
Rum övre plan
Rum övre plan
Rum övre plan
Rum övre plan
Badrum övre plan
Badrum övre plan
Rum övre plan
Tvättstuga i uthus
Från ovan
Gatusida
Gårdssida
Gatusida
Entré
Planskiss
Planskiss