PRIS
450 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud
435 000 kr

Visa budgivning


Kontakta ansvarig mäklare för att lägga bud

2019-12-03 16:58
Budgivare 1: 435 000 kr
ANSVARIG MÄKLARE
Ida Nilsson
073-514 51 17
ida@bostadida.se
Visningar

Inga planerade visningar

Skicka intresseanmälan

FAKTARUTA
Antal rum2 rum och kök
Varav sovrum1
Pris450 000 kr
Avgift/mån3 400 kr/mån
Ingår i avgifteninkl värme, vatten, kabel-tv
FöreningBRF Spindeln nr 1
Byggnadsår1957
Våning2 av 2
HissNej
Lgh nr6
Andelstal, ägande10.73
Driftkostnad4 296 kr/år

Fint renoverad 2:a i Tomelilla

Västergatan 44 B | Tomelilla

Ett stenkast från Tomelilla centrum finner vi denna modernt renoverade bostadsrätt på 2:a våning. Allt är fräscht, snyggt och klart för inflyttning. Avgift 3 400 kr/månad inkl. värme och vatten. Välkomna!

Planlösning

HALL:
Vi kommer in i en fräsch hall med bra plats för förvaring i garderoberna. Ingång till badrum, kök, vardagsrum och sovrum.

KÖK:
Trivsamt och ljust. Gott om förvaringsutrymme i skåpen och skönt med en rejäl matplats. Utrustningen består av spis, spisfläkt, bänkdiskmaskin och kombinerad kyl/frys. Köket renoverades 2005-2006.

SOVRUM:
Ett lagom stort rum, här finns bra plats till en dubbelsäng.

BADRUM:
Snyggt helkaklat badrum med toalett, handfat och dusch. Renoverat 2005-2006.

VARDAGSRUM:
Stort och fint med fönster som släpper in gott om ljus. Här finns bra med plats för både TV-hörna och barbord i detta rymliga rum. Utgång till balkongen.

Renovering och underhåll

2018: Målat (det vita) i hall, sovrum och vardagsrum
          Installerat ny elcentral med automatsäkringar och jordfelsbrytare.
2015: Lagt nytt golv i kök och entré.
          Nya strömbrytare, nya jordade eluttag samt nya lamputtag ovanför fönsterna.  
2013: Målat och tapetserat hall, sovrum och vardagsrum.
         Satt nya innerdörrar in till sovrummet och badrummet.
2013: Renovering av balkongplattor.
2013: Takrenovering och tilläggsisolering av råvind.
2007: Ommålning av trapphusen.
2005-2006: Stambyte bestående av;
Byte av samtliga vattenledningar och avlopp i alla lägenheterna och i källaren (utom avloppsrören i bottenplattan).
Badrumsrenovering, omfattande nya ytskikt i form av kakel och klinkers, toalettstol, tvättställ med blandare, duschblandare.
Köksrenovering omfattande ny köksinredning, blandare, installation av köksfläkt, nya elledningar och eluttag, kakel, tapeter, laminatgolv och målning.
2004:  Renovering av källare och tvättstuga + diverse målningsarbeten utvändigt.
2003: Nya fönster, balkongdörr och lägenhetsytterdörr.

Övrigt

Ansluten till kabelnät.
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum.

Allmänt bostadsrätt

Uppgifterna i beskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Säljaren och mäklaren uppmanar köparen att noga undersöka lägenheten och föreningens byggnader och ekonomi.

Bostad ida' Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av annonserbjudande från Hemnet Service HNS en ersättning om 240-640 kronor exkl. moms för annons som publiceras.

Behöver du hjälp att beräkna boendekostnaden erbjuder ansvarig mäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Vänligen respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga.  Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Område: Tomelilla

I Tomelilla kommun kan du njuta av både Österlens natur, kultur och fridfulla byliv. Kommunen har cirka 13.000 invånare varav drygt 6.000 i Tomelilla by.

Ett litet axplock av vad som finns i omgivningen: Tomelilla Golfklubb ligger vackert inbäddad i det böljande österlenska landskapet. Tosselilla, alldeles utanför byn, är ett sommarland med stora grönområden i vacker natur – här kan hela familjen roas. För den kulturintresserade finns även Tomelilla konsthall - en av Sveriges vackraste konsthallar, byggd 1965 med galleri, unikt jazzarkiv, bildkonstskola, bibliotek och turistbyrå. I Tomelilla finns dessutom Världens minsta filmmuseum – ”Världens största Hasse & Tage-museum”. Närmaste sandstrand finns 16 kilometer bort - Nybrostrand.  

I Tomelilla hittar du givetvis all tänkbar service som t ex butiker, apotek, systembolag samt vårdcentral, skolor och dagis. I byn finns också utomhusbad och en motorsportbana som arrangerar många tävlingar i rally- och motocross med såväl SM-, EM- och VM-status.

Tomelilla är även en knutpunkt både vad gäller tåg och buss. Både Malmö och Lund nås på cirka en timme då de endast är 7,5 mil respektive 5,5 mil bort. Närmaste flygplatser är Kristianstad, Malmö och Köpenhamn.

Slutligen ett litet citat från Linné: "Alltså kan ett land av så förträffligt klimat ej annat än vara det härligaste; ja det liknar så mycket Tyskland och Danmark, att man kunde säga, det havet liksom med våld skurit Skåne ifrån de södre länder och lagt det till Sverige".

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Varav sovrum1
Boarea56 Kvm
FöreningBRF Spindeln nr 1
Avgift/mån3 400 kr/mån
Ingår i avgifteninkl värme, vatten, kabel-tv
BalkongJa

Byggnad m.m.

Byggnadsår1957
Fönster3-glas
UppvärmningFjärrvärme

Driftkostnad

El4 296 kr/år
Total driftkostnad4 296 kr/år
Från vardagsrum mot hall och sovrum
Sovrum
Ljust och fint badrum
Bra arbetsyta i köket
Kök
Matplats i köket
Hall
Hall mot vardagsrum, badrum och sovrum
Entré med många garderober
Vy från balkongen
Härligt med balkong
Västergatan 44
Välkomna på visning!
Planritning