Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…
PRIS
695 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud
770 000 kr

Visa budgivning


Kontakta ansvarig mäklare för att lägga bud

2022-05-20 10:53
Budgivare 2: 770 000 kr

2022-05-20 10:35
Budgivare 1: 750 000 kr

2022-05-20 10:22
Budgivare 2: 695 000 kr

2022-05-20 09:26
Budgivare 1: 600 000 kr
ANSVARIG MÄKLARE
Ida Nilsson
073-514 51 17
ida@bostadida.se
EXTRA KONTAKTPERSON
Katarina Svensson
076-856 01 63
katarina@bostadida.se
Visningar

2022-05-28 10:30
Visningsanmälan krävs!

Anmäl dig till visning

FAKTARUTA
Antal rum2 rum och kök
Varav sovrum1
Pris695 000 kr
Avgift/mån3 939 kr/mån
Ingår i avgiftenVärme, värme, TV (basutbud), sophämtning
FöreningBrf Västervången
Byggnadsår1964
ByggnadstypFlerfamiljshus
Våning1
HissNej
Lgh nr4
Andelstal, ägande0.0896%
Driftkostnad4 327 kr/år

Välkomna till denna fräscha och renoverade tvårumslägenhet!

Västergatan 40 | Tomelilla

På Västergatan, i detta populära område och på andra våningen finner vi denna fräscha och renoverade gavellägenhet i en välskött förening. Med en kortare promenad når man centrum med affärer, vårdcentral och med god kommunikation, som tåg och buss.
Lägenheten erbjuder ett fint renoverat kök som ger plats för matbordet, rymligt vardagsrum som är lättmöblerat. Från vardagsrummet når man balkongen som har det perfekta väderstrecket vilket inbjuder till att avnjuta kvällssolen under sköna sommarkvällar!

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Brf Västervången

Föreningen består av 12 lägenheter.

Tvättstuga, cykel förråd samt lägenhetsförråd finns i källaren.

Garage finns att hyra, dessa tilldelas enligt kösystem

Förbättringar, bland annat
2021 Relining av avloppet
2021 Fiber installerat i alla lägenheter.
2018 Isolerat vindsbjälklag

Planlösning

HALL:
Man välkomnas av den ljusa hallen med klinkergolv (2015) och som är ommålad (2020). Längre in i hallen till vänster finner vi en praktisk klädkammare till förvaring.

KÖK:
Fräscht och renoverat kök (2017 IKEA). Vacker bänkskiva. Här ryms matbordet med plats för fyra. Utrustningen består av: spishäll, ugn, spisfläkt och kombinerad kyl/frys. 

VARDAGSRUM:
Ljust, rymligt och lättmöblerat rum. Målat och med nytt- golv och golvlister.

SOVRUM:
Ljust sovrum som är trivsamt och med vackert golv.

BADRUM:
Kakel på väggarna och klinker på golvet, ljust med ett fönster och glasblock. Utrustningen består av handfat, toalett och dusch.

I källaren finns ett förråd och ett mindre matförråd.

Allmänt bostadsrätt

Uppgifterna i beskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Säljaren och mäklaren uppmanar köparen att noga undersöka lägenheten och föreningens byggnader och ekonomi.

Bostad ida' Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av annonserbjudande från Hemnet Service HNS en ersättning om 20-40% av annonspriset.

Behöver du hjälp att beräkna boendekostnaden erbjuder ansvarig mäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Vänligen respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga. Det är säljaren som bestämmer över hur så kallade "dolda bud" ska hanteras. Om säljaren väljer att inte anta det dolda budet utan istället vill att mäklaren kommunicerar budet med övriga spekulanter så är mäklaren skyldig att följa säljarens instruktion.

Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Område: Tomelilla

I Tomelilla kommun kan du njuta av både Österlens natur, kultur och fridfulla byliv. Kommunen har cirka 13.000 invånare varav drygt 6.000 i Tomelilla by.

Ett litet axplock av vad som finns i omgivningen: Tomelilla Golfklubb ligger vackert inbäddad i det böljande österlenska landskapet. Tosselilla, alldeles utanför byn, är ett sommarland med stora grönområden i vacker natur – här kan hela familjen roas. För den kulturintresserade finns även Tomelilla konsthall - en av Sveriges vackraste konsthallar, byggd 1965 med galleri, unikt jazzarkiv, bildkonstskola, bibliotek och turistbyrå. I Tomelilla finns dessutom Världens minsta filmmuseum – ”Världens största Hasse & Tage-museum”. Närmaste sandstrand finns 16 kilometer bort - Nybrostrand.  

I Tomelilla hittar du givetvis all tänkbar service som t ex butiker, apotek, systembolag samt vårdcentral, skolor och dagis. I byn finns också utomhusbad och en motorsportbana som arrangerar många tävlingar i rally- och motocross med såväl SM-, EM- och VM-status.

Tomelilla är även en knutpunkt både vad gäller tåg och buss. Både Malmö och Lund nås på cirka en timme då de endast är 7,5 mil respektive 5,5 mil bort. Närmaste flygplatser är Kristianstad, Malmö och Köpenhamn.

Slutligen ett litet citat från Linné: "Alltså kan ett land av så förträffligt klimat ej annat än vara det härligaste; ja det liknar så mycket Tyskland och Danmark, att man kunde säga, det havet liksom med våld skurit Skåne ifrån de södre länder och lagt det till Sverige".

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Varav sovrum1
Boarea57 Kvm
FöreningBrf Västervången
Avgift/mån3 939 kr/mån
Ingår i avgiftenVärme, värme, TV (basutbud), sophämtning
BalkongBalkong

Byggnad m.m.

ByggnadstypFlerfamiljshus
Byggnadsår1964
Fönster2-glas isoler
UppvärmningFjärrvärme
Ventilation och kylaSjälvdrag
TV / DataFiber

Driftkostnad

El2 930 kr/år
Försäkring1 397 kr/år
Total driftkostnad4 327 kr/år
Välkomna in!
Fräscht kök från 2017
Badrum
Badrum med duschhörna
Sovrum
Plats för kontorshörna i sovrummet
Vardagsrum
Utgång till balkongen från vardagsrummet!
Härliga grönytor runt fastigheten
Planskiss