Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…
PRIS
1 275 000 kr eller högstbjudande
ANSVARIG MÄKLARE
Ida Nilsson
073-514 51 17
ida@bostadida.se
EXTRA KONTAKTPERSON
Katarina Svensson
076-856 01 63
katarina@bostadida.se
Visningar

2023-02-02 17:00
Visningsanmälan krävs!

Anmäl dig till visning

FAKTARUTA
FastighetsbeteckningRåkan 2
Antal rum3 rum och kök
Varav sovrum2
Pris1 275 000 kr
Byggnadsår1976
Byggnadstyp1-plan
HissNej
Driftkostnad34 200 kr/år
EnergiklassG

Välplanerad 1-plansvilla

Ugglegatan 4 | Lövestad

I Lövestad by finner vi denna bostad som är välplanerad och bekväm med allt i ett plan! Bostaden erbjuder ett rymligt kök, generösa sociala ytor i ett finrum i vinkel, två sovrum i bra storlek samt både grovkök och två badrum.

Perfekt med garage där bilen och trädgårdsredskapen står tryggt och torrt förvarade!

Lövestad är en by med ett aktivt byalag, vacker natur och med mycket allmänservice - livsmedelsbutik, restauranger bad och skolor är bara ett axplock.

Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

HALL
Vi kommer in i en välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Hallen leder oss vidare till alla rum, kök och badrum.

BADRUM
Stort och rymligt med ett fönster som släpper in bra med ljus. Utrustningen består av badkar, handfat, bidé och wc.

SOVRUM 1
Ett ljust och luftigt rum med bra förvaringsmöjligheter i garderoberna.

SOVRUM 2
Mysigt rum, perfekt som barnrum eller kontor.

ALLRUM
Ett härligt rum i vinkel med stort fönsterparti där man får en trivsam utsikt över trädgården. För den som önskar fler sovrum går detta rum att dela av.Utgång till uteplatsen.

KÖK
Ett bra planerat kök med gott om förvaringsutrymme i skåpen och bra arbetsytor. Bra plats för matbord och stolar. Utrustningen består av spis, spisfläkt, diskmaskin, kylskåp och frys. Praktiskt med grovkök i anslutning till köket. Utgång till uteplatsen!

GROVKÖK
Praktiskt och bra med separat tvättstuga. Utrustningen består av grovvask, tvättmaskin varmvattenberedare. Härifrån kommer vi direkt ut till garaget, praktiskt!

BADRUM
Badrum med dusch och wc.

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga. Det är säljaren som bestämmer över hur så kallade "dolda bud" ska hanteras. Om säljaren väljer att inte anta det dolda budet utan istället vill att mäklaren kommunicerar budet med övriga spekulanter så är mäklaren skyldig att följa säljarens instruktion.

Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Friskrivning

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Område: Lövestad

En by som är gammaldags trevlig och pittoreskt tyst, lugn och fridfull med gott om svängrum samt närhet till vackert landskap med ströv- och rekreationsområden. Lövestad ligger mitt i Skåne med bekväm närhet till storstadens puls i Malmö och Köpenhamn men även till strand och saltstänkta bad. Byn har en mycket bra kommunal och allmänservice. Livsmedelsaffär, matställen, bensinstation, nyrenoverad trivsam skola 1-6, montessori fri- och förskola samt ett aktivt föreningsliv och byalag.

Grundfakta

Antal rum3 rum och kök
Varav sovrum2
Biarea36 Kvm
Tomtarea752 Kvm
Boarea103 Kvm

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1-plan
Byggnadsår1976
FasadTegel
TakTakpannor
StommeTrä
BjälklagBetong och trä
GrundläggnBetongplatta
Fönster3-glas
Vatten och avloppKommunalt
UppvärmningElelement
Ventilation och kylaMekanisk fläkt från grunden
TV / DataFiber finns i gatan, ej anslutet

Taxeringsvärde

Byggnad685 000
Tomt192 000
Totalt877 000
År2021
Kod220

Driftkostnad

El23 778 kr/år
Vatten/Avlopp4 414 kr/år
Renhållning2 875 kr/år
Försäkring3 133 kr/år
Total driftkostnad34 200 kr/år
DriftkommentarFastigheten har varit obebodd det senaste året.
Välkomna in!
Hall
Rymligt vardagsrum
Rum i vinkel för både att äta och umgås
Sovrum
Sovrum
Kök
Matplats och utgång till uteplatsen
Badrum
Toalett med dusch
Tvättrum med direkt anslutning till förråd och garage
Praktiskt förråd mellan bostad och garage.
Garaget i direkt förbindelse med huset!
Härligt uppväxt tomt!