Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…
PRIS
1 675 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud
1 600 000 kr

Visa budgivning


Kontakta ansvarig mäklare för att lägga bud

2022-11-27 17:03
Budgivare 3: 1 600 000 kr

2022-11-27 16:50
Budgivare 2: 1 525 000 kr

2022-11-23 13:28
Budgivare 1: 1 500 000 kr
ANSVARIG MÄKLARE
Leif Holmqvist
076-636 59 12
leif@bostadida.se
FAKTARUTA
FastighetsbeteckningGullvivan 2
Antal rum7 rum och kök
Varav sovrum4-5
Pris1 675 000 kr
Byggnadsår1972
Byggnadstyp1-plan med källare
HissNej
Driftkostnad41 329 kr/år
EnergiklassD

Familjevilla på Lindesborg

Tunnbindaregatan 23 | Tomelilla

Här kan vi presentera en väl omhändertagen och gedigen familjevilla med luft/vatten värme, fiber och nyare fönster! Perfekt läge i Tomelillas populäraste och kanske gemytligaste bostadsområde, där barnen leker på gatorna, nära förskola och skola samt med centrum på bekvämt avstånd
En mycket fin, ljus och rymlig bostad om totalt 8 rum och kök, varav fem sovrum, upp till tre allrum samt två toaletter och ett badrum. Här finns förutsättningarna för ett socialt och lätt liv, vare sig ni är en familj eller paret som har tankar på att bli fler i framtiden. Praktisk och trivsam planlösning med sociala ytor avskilda från sovrummen. Entréplanet har hela fyra sovrum väl samlade , generöst tilltaget badrum samt en gästtoa, barkök med trivsam matplats, samt ett stort vardagsrum i vinkel. På källarplanet möts vi av en stort allrum, toa, ett generöst hobbyrum och ytterligare ett sovrum. Även tvättstuga med intilliggande bastu, dusch och pannrum samt förråd och utgång till garage finner vi här.

Planbeskrivning

Hall
Från gatan kliver vi in i en stor hall med klinker som övergår i laminat på golvet. Härifrån tar vi oss vidare till samtliga rum på entréplan samt trappan som leder oss till nedre plan. I anslutning till entrén har vi en gästtoa
Kök
Trivsamt kök med stora utrymmen för förvaring, bra arbetsytor och en naturlig matplats invid fönstret. Den maskinella utrustningen består av spis, köksfläkt, diskmaskin samt kyl. Här finner vi även utgång till uteplats och trädgård.
Badrum
Stor badrum med gott om utrymme både för wc, handfat och duschplats. Även ett badkar får plats här om ni önskar.
Vardagsrum
Ett stort och gediget rum med vackert golv och stora fönsterpartier som vetter ut mot gatan. Här får man med enkelhet plats med både soffgrupp och matrumsmöblemang
Uterum
I anslutning till uteplatsen och med utgång från sovrummet ligger uterummet –. här njuter man gärna av solen från tidig vår till sena höstkvällar!
Sovrum
Fyra ljusa sovrum i varierande storlekar med fina golv och bra förvaring i garderober.

Nedre plan
Allrum
Från trappan kliver vi ner i ett stort allrum med öppen spis, som bör besiktigas för att skänka mysighet och trivsamhet.
Toa
Praktiskt med liten toa även på källarplanet.
Gästrum/Sovrum
Lämpligt som ungdomsrum eller arbetsrum
Hobbyrum
Generöst rum som med enkla medel kan bli ytterligare sovrum om ni har behov av det. Nu är det en perfekt verkstad med vidbyggt vedförråd och utgång till garaget.
Tvättstuga
Praktisk tvättstuga med vidbyggd bastu och duschplats, utrustningen består av tvättmaskin, torktumlare och grovvask.
Pannrum
Pannrum med panna kopplad till luft/vatten värmepump och även utrymme för förvaring, särskilt när oljetanken har bortforslats.
Förråd
Stort förråd med bra förvaringsmöjligheter, frysbox och en extra kyl har sin plats här.
Matkällare
Mindre kallt utrymme för matförvaring

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga. Det är säljaren som bestämmer över hur så kallade "dolda bud" ska hanteras. Om säljaren väljer att inte anta det dolda budet utan istället vill att mäklaren kommunicerar budet med övriga spekulanter så är mäklaren skyldig att följa säljarens instruktion.

Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Område: Tomelilla

I Tomelilla kommun kan du njuta av både Österlens natur, kultur och fridfulla byliv. Kommunen har cirka 13.000 invånare varav drygt 6.000 i Tomelilla by.

Ett litet axplock av vad som finns i omgivningen: Tomelilla Golfklubb ligger vackert inbäddad i det böljande österlenska landskapet. Tosselilla, alldeles utanför byn, är ett sommarland med stora grönområden i vacker natur – här kan hela familjen roas. För den kulturintresserade finns även Tomelilla konsthall - en av Sveriges vackraste konsthallar, byggd 1965 med galleri, unikt jazzarkiv, bildkonstskola, bibliotek och turistbyrå. I Tomelilla finns dessutom Världens minsta filmmuseum – ”Världens största Hasse & Tage-museum”. Närmaste sandstrand finns 16 kilometer bort - Nybrostrand.  

I Tomelilla hittar du givetvis all tänkbar service som t ex butiker, apotek, systembolag samt vårdcentral, skolor och dagis. I byn finns också utomhusbad och en motorsportbana som arrangerar många tävlingar i rally- och motocross med såväl SM-, EM- och VM-status.

Tomelilla är även en knutpunkt både vad gäller tåg och buss. Både Malmö och Lund nås på cirka en timme då de endast är 7,5 mil respektive 5,5 mil bort. Närmaste flygplatser är Kristianstad, Malmö och Köpenhamn.

Slutligen ett litet citat från Linné: "Alltså kan ett land av så förträffligt klimat ej annat än vara det härligaste; ja det liknar så mycket Tyskland och Danmark, att man kunde säga, det havet liksom med våld skurit Skåne ifrån de södre länder och lagt det till Sverige".

Grundfakta

Antal rum7 rum och kök
Varav sovrum4
Boarea119 Kvm
Biarea118 Kvm
Tomtarea700 Kvm

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1-plan med källare
Byggnadsår1972
FasadTegel
TakBetongpannor
PlåtarbMålad plåt
StommeTrä
BjälklagTrä
GrundläggnKällare
GrundmurBetong
Fönster3-glas
Vatten och avloppKommunalt vatten. Kommunalt avlopp
UppvärmningLuft/vatten värmepump
Ventilation och kylaSjälvdrag
TV / DataFiber

Taxeringsvärde

Byggnad1 175 000
Tomt291 000
Totalt1 466 000
År2021
Kod220

Driftkostnad

El30 249 kr/år
Vatten/Avlopp7 063 kr/år
Renhållning1 760 kr/år
Försäkring2 257 kr/år
Total driftkostnad41 329 kr/år
DriftkommentarFörbrukning 12417 kwh
Kök
Badrum
Vardagsrum
Uterum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Gästtoa
Vardagsrum
Hall
Hall
Matplats
Kök
Kök
Uterum
Allrum
Toa
Hobbyrum
Tvättstuga
Bastu och dusch
Allrum
Hobbyrum
Gatusida
Trädgårdssida
Planskiss
Planskiss