Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…
PRIS
1 625 000 kr Fast pris
ANSVARIG MÄKLARE
Ida Nilsson
073-514 51 17
ida@bostadida.se
FAKTARUTA
Antal rum3 rum och kök
Varav sovrum2
Pris1 625 000 kr
Avgift/mån3 881 kr/mån
Ingår i avgiftenSophämtning
FöreningBRF Vildkatten
Byggnadsår2020
Byggnadstyp1-plan
HissNej
Lgh nr2
Andelstal, ägande7.1429
Driftkostnad17 712 kr/år

Dokument

Områdesskiss

Marklägenheter med trädgård och carport i nyproduktion

Stuterigatan 2B | Tomelilla

De 14 lägenheterna byggs i parhus vilket skapar luft i området och du får den härliga kombinationen av grannar men också privatliv. Här kan du lätt glömma bort att det är en lägenhet - perfekt för er som vill ha frihet men inte ansvaret för en egen villa. Bra förvaring med ex. en hel garderobsvägg med skjutdörrar i det mindre sovrummet, överskåp i köket och överskåp i tvättstugan. Alla har egen carport, förråd, rymlig trädgård och uteplatser i två väderstreck.

Avgifterna blir exemplariskt låga! 3 881 kr för en 3:a på 81 kvm. Sophämtning ingår i avgiften.

Inflyttning kommer att ske april/maj 2021.

Rumsbeskrivning

Lägenheterna byggs med fokus på en modern och ljus atmosfär. Det blir öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och golvvärme i hela bostaden. Badrummet blir helkaklat med tvättutrustning.

GENERELLT INOM HUSET
Golv - Parkett från Kährs, ek 3-stav mattlackerad. Hall, klinker.

Väggar - Målas vita

Tak - Målas vita

Innerdörrar - Släta vita

Fönsterbänkar - Grå sten eller komposit sten

5 st garderober ingår.

KÖK
Köksinredning - Ballingslöv (vit)

Bänkskiva - Laminat

Stänkskydd - Stänkskydd ovan bänkskiva utförs med kakel

Diskbänk - Diskbänk med dubbla hoar

Vitvaror - Electrolux i rostfritt stål: 2 separata kyl/frys. Inbyggnadsugn, Induktionshäll, köksfläkt, diskmaskin och microugn.

BADRUM/TVÄTT
Golv - Klinker, grå

Vägg - Kakel, vit

Utrustning: Infällbara duschdörrar i glas, handfatskommod, wc, spegel, tvättmaskin och torktumlare och grovvask.

Det finns ett antal tillval för dig som vill vara med och påverka och sätta din egna prägel på ditt framtida boende, detta sker enligt separat lista och kostnad.

Vi reserverar oss för ändringar i byggnadernas och bostädernas form och utförande. Observera att planlösningar och bilder är illustrationer. Bildmaterialet kan innehålla tillval och avvikelser.

Byggnation

Byggnadsfakta:
Ytterväggar: Puts, vitmålad. Gips och osb-skivor på insida yttervägg

Fönster och fönsterdörrar: 3-glas (alu/trä mörkgrå med vit insida)

Grund: Betongplatta med 300mm isolering

Innerväggar: Stomme av träreglar med osb-skivor och gips

Yttertak: Ytbehandlad 2-kupig betongtakpanna, mörkgrå

Uppvärmning: Frånluftsvärmepump kopplad till golvvärme i hela bostaden

VA: Kommunalt vatten och avlopp

TV, telefon och IT: Fiber

På entrésidan blir det en stensatt uteplats samt en gång av betongplattor. Uteplats på trädgårdssidan med betongplattor samt gjuten platta om ca 15 kvm där det går att välja till uterum mot en separat kostnad. Uterummet kommer att ha en fast vägg i trä som är brandklassad. Gräsmatta på resterande yta samt häck mellan uteplatserna.

Carport för en bil med en täckt sida. Belysning invändigt och utvändigt samt eluttag. Förråd i anslutning till carporten, ca 6 kvm, oisolerat.

Husstommarna tillverkas, levereras och monteras av Reformhus i Hässleholm, som har specialiserat sig på att bygga energisnåla hus.

Byggfirman är KEBAB; Knut Edstrands Byggnads AB som är ett av de största privata byggföretagen på Österlen. Med utgångspunkt i Smedstorp är det ett välkänt företag som erbjuder både trygghet och stabilitet.

Lägenheterna uppförs på uppdrag av BJ Invest tillsammans med HP Holding. BJ Invest grundades och drivs av Björn Johansson som utvecklat flertalet fastigheter. Hp Holding är ett familjeföretag som sedan 1991 förvaltat fastigheter, främst i Ystad. Nu tar de sig an Tomelilla då de som så många andra ser en stor potential här!

För mer info:

http://www.reformhus.se/

http://www.edstrands.se/

http://www.hpholding.se/

http://bj-invest.se/

Omgivning

I omgivningen finns så väl åkrar som nybyggda villor - här blir lugnt och skönt med lagom avstånd till Tomelilla centrum. Både äldre, och barnfamiljer har valt att ta steget till Karlsborg där friheten och lugnet lockar. i BRF Vildkatten bor du dessutom enkelt och bekvämt, när byggnationen är klar kan du flytta in och börja njuta av ditt alldeles nya hem.

Tomelilla har ett gott serviceutbud - här finns allt du behöver och lite till! Detta är också en av anledningarna till att människor i alla åldrar trivs här och väljer att flytta hit. Kommunikationerna är mycket goda vilket gör det lätt att pendla till jobbet, även närheten till Ystad lockar många hit.

Allmänt bostadsrätt

Uppgifterna i beskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Säljaren och mäklaren uppmanar köparen att noga undersöka lägenheten och föreningens byggnader och ekonomi.

Bostad ida´Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av annonserbjudande från Hemnet Service HNS en ersättning om 240-640 kr exkl. moms för annons som publiceras.

Behöver du hjälp att beräkna boendekostnad erbjuder ansvarig mäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Område: Tomelilla

I Tomelilla kommun kan du njuta av både Österlens natur, kultur och fridfulla byliv. Kommunen har cirka 13.000 invånare varav drygt 6.000 i Tomelilla by.

Ett litet axplock av vad som finns i omgivningen: Tomelilla Golfklubb ligger vackert inbäddad i det böljande österlenska landskapet. Tosselilla, alldeles utanför byn, är ett sommarland med stora grönområden i vacker natur – här kan hela familjen roas. För den kulturintresserade finns även Tomelilla konsthall - en av Sveriges vackraste konsthallar, byggd 1965 med galleri, unikt jazzarkiv, bildkonstskola, bibliotek och turistbyrå. I Tomelilla finns dessutom Världens minsta filmmuseum – ”Världens största Hasse & Tage-museum”. Närmaste sandstrand finns 16 kilometer bort - Nybrostrand.  

I Tomelilla hittar du givetvis all tänkbar service som t ex butiker, apotek, systembolag samt vårdcentral, skolor och dagis. I byn finns också utomhusbad och en motorsportbana som arrangerar många tävlingar i rally- och motocross med såväl SM-, EM- och VM-status.

Tomelilla är även en knutpunkt både vad gäller tåg och buss. Både Malmö och Lund nås på cirka en timme då de endast är 7,5 mil respektive 5,5 mil bort. Närmaste flygplatser är Kristianstad, Malmö och Köpenhamn.

Slutligen ett litet citat från Linné: "Alltså kan ett land av så förträffligt klimat ej annat än vara det härligaste; ja det liknar så mycket Tyskland och Danmark, att man kunde säga, det havet liksom med våld skurit Skåne ifrån de södre länder och lagt det till Sverige".

Grundfakta

Antal rum3 rum och kök
Varav sovrum2
Boarea81 Kvm
FöreningBRF Vildkatten
Avgift/mån3 881 kr/mån
Ingår i avgiftenSophämtning
Balkong2 stensatta uteplatser samt förberett för uterum

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1-plan
Byggnadsår2020
Fönster3-glas
UppvärmningFrånluftsvärmepump kopplad tillvattenburen golvvärme
Ventilation och kylaMekanisk frånluft
TV / DataFiber

Driftkostnad

Värme7 200 kr/år
El6 408 kr/år
Vatten/Avlopp3 804 kr/år
Försäkring300 kr/år
Total driftkostnad17 712 kr/år
Driftkommentar25 kr för försäkring = bostadsrättsförsäkring.
Sovrum
Lugnt och skönt område
Översiktsbild
Planritning
Planskiss, exempelbild
Planskiss, exempelbild
Parhus med egen carport och uteplats!
Områdesbild SÅLDA