PRIS
1 200 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud
1 100 000 kr

Visa budgivning


Kontakta ansvarig mäklare för att lägga bud

2023-11-21 16:23
Budgivare 1: 1 100 000 kr
ANSVARIG MÄKLARE
Leif Holmqvist
076-636 59 12
leif@bostadida.se
Visningar

2023-12-07 14:00
Meddela att ni kommer!

Anmäl dig till visning

FAKTARUTA
FastighetsbeteckningRödhaken 2
Antal rum3 rum och kök
Pris1 200 000 kr
Byggnadsår1955
Byggnadstyp1 ½ plan med källare
HissNej
Driftkostnad37 900 kr/år

Nyrenoverad villa

Södra Esplanaden 27 | Lövestad

Varmt välkomna till gemytliga Lövestad och en omsorgsfullt renoverad villa belägen lugnt och fridfullt i utkanten av byn och med öppna fält som första blickfång. Redan när du svänger in på uppfarten möts du av den omsorg fastighetsägaren lagt ned på bostaden, parkera bilen och ta dig vidare mot husets entré.
Interiören har renoverats smakfullt med bland annat elegant helkaklat badrum, klassisk köksmiljö i grått samt enhetliga ytskikt och golv som ett genomgående tema.
Planlösningen är ypperlig och bjuder på sällskapsrum i fil med skön braskamin och utgång till trädäck, generöst kök med matplats framför fönstret, två sovrum och förutom nyrenoverat badrum även en helkaklad toalett.
I den inredda källaren finns en stor tvättstuga, pannrum samt gott om förvaring och hobbyutrymmen. Även exteriört så har huset fått en uppdatering av rang, ny puts, nytt undertak samt nya dörrar och fönster som exempel.
Lättskött trädgårdstomt med fruktträd som är insynsskyddad med en stor och tät häck, här finns en hel mängd trivsamma ställen för placering av utemöbler så att ni alltid har en solig och vilsam plats att längta ut till. Varmt välkomna!

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga. Det är säljaren som bestämmer över hur så kallade "dolda bud" ska hanteras. Om säljaren väljer att inte anta det dolda budet utan istället vill att mäklaren kommunicerar budet med övriga spekulanter så är mäklaren skyldig att följa säljarens instruktion.

Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Område: Lövestad

En by som är gammaldags trevlig och pittoreskt tyst, lugn och fridfull med gott om svängrum samt närhet till vackert landskap med ströv- och rekreationsområden. Lövestad ligger mitt i Skåne med bekväm närhet till storstadens puls i Malmö och Köpenhamn men även till strand och saltstänkta bad. Byn har en mycket bra kommunal och allmänservice. Livsmedelsaffär, matställen, bensinstation, nyrenoverad trivsam skola 1-6, montessori fri- och förskola samt ett aktivt föreningsliv och byalag.

Grundfakta

Antal rum3 rum och kök
Boarea101 Kvm
Biarea69 Kvm
Tomtarea910 Kvm

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1 ½ plan med källare
Byggnadsår1955
FasadPuts
TakTegel
PlåtarbMålad plåt
StommeTegel
BjälklagBetong och trä
GrundläggnKällare
GrundmurBetong
MurstockMurad
Fönster2-glas och 3-glas
Vatten och avloppKommunalt vatten. Kommunalt avlopp
UppvärmningPellets och elpanna
Ventilation och kylaSjälvdrag
TV / DataFiber

Taxeringsvärde

Byggnad457 000
Tomt200 000
Totalt657 000
År2021
Kod220

Driftkostnad

El25 766 kr/år
Vatten/Avlopp8 800 kr/år
Försäkring3 334 kr/år
Total driftkostnad37 900 kr/år
DriftkommentarI kostnaden för vatten/avlopp ingår även renhållningsavgiften. Elförbrukning 13800 kwh/år
Kök
Badrum
Vardagsrum
Hall
Hall
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Detaljer
Hall
Sovrum
Toa
Sovrum
Hobbyrum
Pannrum
Tvättstuga
Trädgårdssida
Gatusida
Trädgårdssida
Trädgårdssida
Planskiss
Planskiss
Planskiss