PRIS
2 175 000 kr eller högstbjudande
ANSVARIG MÄKLARE
Ida Jönsson
073-514 51 17
ida@bostadida.se
EXTRA KONTAKTPERSON
Katarina Svensson
076-856 01 63
katarina@bostadida.se
Visningar

Ring eller maila för visningstid!

Skicka intresseanmälan

FAKTARUTA
FastighetsbeteckningÅgerup 2:54
Antal rum3 rum och kök
Varav sovrum1-2
Pris2 175 000 kr
Byggnadsår1964
Byggnadstyp1-plan
HissNej
Driftkostnad19 644 kr/år
EnergiklassE

Härligt belägen bostad i Ramnakulla naturreservat!

Ramnakullavägen 19 | Blentarp

Uppför den slingrande Slimingevägen och vidare in på Ramnakullavägen finner ni denna fantastiskt belägna bostad, vilken fungerar både för ett permanentboende eller som ett fritidsboende. Den ligger härligt på den sluttande tomten med utsikt mot Ramnakulla naturreservat där man efter en vandring upp för backarna har fantastisk utsikt över Sövdesjön. Bostaden är fördelad på två rum och kök med möjligheten för att avgränsa till ytterligare ett rum. Köket med sin öppna planlösning möjliggör en större matplats för umgänge! Täljstenskaminen i vardagsrummet värmer huset kalla dagar. Från vardagsrummet kommer man ut på den härliga uteplatsen där man blir ett med naturen!
På tomten finns även en carport för bilen med tillhörande förråd och en praktisk gäststuga för vänner som sover över!
Varmt välkomna att anmäla er för en visning i denna underbara miljö där ni finner lugnet och naturen!

Planbeskrivning

Du välkomnas av hallens rymlighet och med plats för goda förvarings- och avhängningsmöjligheter. Hallen har målade väggar med klinikergolv. Här ryms även varmvattenberedaren.

BADRUM
Rymligt med ett fönster som släpper in ljus. Utrustningen består av handfat, wc, dusch och tvättmaskin. Väggarna är målade och i duschen kaklade. Klinkers på golvet. 

Från hallen kommer du vidare in till bostadens kök, sovrum och vardagsrum. 

SOVRUM
Ett ljust sovrum med bra förvaringsmöjligheter i garderoberna. Nyoljade väggar, nymålat tak. Laminatgolv. 

KÖK
Vitt kök med praktiskt klinkergolv. Kyl/frys ca 2018. Spishäll och köksfläkt 2010. Nymålat 2023.

VARDAGSRUM
Ljust och trivsamt allrum med fönster i två väderstreck för härligt ljusinsläpp. Kamin för både hög mysfaktor och värme. Klinikergolv. Nymålat 2023. 

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga. Det är säljaren som bestämmer över hur så kallade "dolda bud" ska hanteras. Om säljaren väljer att inte anta det dolda budet utan istället vill att mäklaren kommunicerar budet med övriga spekulanter så är mäklaren skyldig att följa säljarens instruktion.

Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Område: Blentarp

Blentarp är en tätort i Sjöbo kommun och kyrkby i Blentarps socken i Skåne nära Romeleåsens sluttning. I byn finns förskola, grundskola F-9, matbutik, byakrog och café.

Grundfakta

Antal rum3 rum och kök
Varav sovrum1
Boarea84 Kvm
Biarea10 Kvm
Tomtarea2301 Kvm

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1-plan
Byggnadsår1964
Byggnadsår kommentarTillbyggnad/ombyggnadssår 1995
FasadTräpanel
TakPlåt
StommeTrä
BjälklagTrä
GrundläggnKrypgrund
Fönster3-glas
Vatten och avloppEnskilt vatten via samfällighet. Enskilt avlopp (septitank)
UppvärmningEl
TV / DataFiber finns vid nere vid vägen (ej indraget)

Taxeringsvärde

Byggnad666 000
Tomt312 000
Totalt978 000
År2021
Kod220

Driftkostnad

El11 933 kr/år
Sotning400 kr/år
Samfällighet2 500 kr/år
Renhållning3 400 kr/år
Försäkring1 411 kr/år
Total driftkostnad19 644 kr/år
DriftkommentarFastighetens årsförbrukning är enligt E.ON Energidistributionsberäkning 2 948 kWh sedan ett år tillbaka då den endast avser underhållsvärme.
Välkommen in!
Kök
Kök
Matplats
Möjlighet för ytterligare ett rum
Vardagsrum med täljstenskamin
Härligt ljusinsläpp!
Altanen med utsikt över Ramnakulla naturreservat!
Altanen med utsikt över Ramnakulla naturreservat!
Sovrum
Sovrum
Badrum med duschkabin och tvättmaskin
Gäststugan
Carporten m förråd
Förråd
Förråd
Förråd
Härligt inbäddat i grönskan!
Härligt inbäddat i grönskan!
Härligt inbäddat i grönskan!
Översiktlig karta