Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…
PRIS
3 295 000 kr eller högstbjudande
ANSVARIG MÄKLARE
Marlen Rosberg
070-774 30 77
marlen@bostadida.se
Visningar

2021-05-08 11:30
Visningsanmälan krävs!
Fullbokad
2021-05-08 11:45
Visningsanmälan krävs!

Anmäl dig till visning


2021-05-11 12:00
Visningsanmälan krävs!

Anmäl dig till visning

FAKTARUTA
FastighetsbeteckningDromedaren 1
Antal rum5 rum och kök
Varav sovrum3-4
Pris3 295 000 kr
Byggnadsår2011
Byggnadstyp1-plan
HissNej
Driftkostnad31 939 kr/år

Stor enplansvilla med dubbelgarage

Oscarsgatan 18 | Tomelilla

Söker du ett enplanshus med dubbelgarage? Är närhet till det mesta något som du söker? Vill du flytta in utan att behöva renovera? Då hälsar jag dig välkommen till Oscarsgatan 18!
Här bor du med en smart planlösning och möjlighet till hela fyra sovrum, huset har en modern planlösning med öppet kök/vardagsrum och skönt värmande kamin, från matrummet går du ut i det trevliga inglasade uterummet. Du har både badrum, gästtoalett och separat tvättstuga.
Gillar du att sitta i solen så finns trädäck i söderläge, perfekt för dig som gillar att umgås med släkt och vänner runt grillen. Oscarsgatan 18 ligger i nybyggt område och trädgården är lättskött.
Karlsborgsområdet ligger med närhet till det mesta såsom matbutiker, förskolor, skolor samt kommunikationer.
Intresserad? Anmäl dig till visningen!

Rumsbeskrivning

Hall
Här välkomnas vi in i en hall med plats för upphängning och skoförvaring. Från hallen kliver vi in i vardagsrummet och från hallen nås även badrummet.

Vardagsrum
Stort vardagsrum i öppen planlösning till köket. Här finns det gott om plats för soffgruppen. Parkettgolv och skönt värmande kamin.

Kök
Välplanerat ljust kök med bra arbetsytor och naturlig matplats. Den maskinella utrustningen består av spishäll, köksfläkt, diskmaskin, integrerad ugn och micro samt kyl och frys i fulhöjd.

Tvättstuga
Tvättstugan nås från köket. Här finns tvättmaskin 2021, torktumlare 2011, tvättho, frånluftspannan samt bra arbetsbänk. Utgång till garage – smidigt!

Badrum
Badrum med plastmatta på såväl väggar som golv. I badrummet finns wc, handfat och duschkabin.

Gästtoalett
I anslutning till sovrummen och vardagsrummet finns gästtoaletten med wc och handfat.

Matrum
Stort och ljust matrum med laminatgolv. Härifrån når vi uterummet. Ett tips till er som är stor familj - på originalritningarna är detta rum ett sovrum och kan enkelt göras om till det om man så önskar.

Sovrum
Tre sovrum i bra storlek, ett med parkettgolv och två med laminatgolv. Samtliga sovrum har garderober för förvaring.

Uterum
Lyxigt stort uterum i söderläge med skjutpartier i glas och vattenburen golvvärme under klinkers. Här får man med enkelhet plats för både soffa, matgrupp och myshörna. Utanför uterummet finns stort trädäck där solen kan avnjutas under hela eftermiddagen.

Garage
Generöst dubbelgarage med plats för både bilar, trädgårdsredskap och cyklar.

Trädgård
Lättskött trädgård där ni har möjlighet att skapa något alldeles eget!

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga. Det är säljaren som bestämmer över hur så kallade "dolda bud" ska hanteras. Om säljaren väljer att inte anta det dolda budet utan istället vill att mäklaren kommunicerar budet med övriga spekulanter så är mäklaren skyldig att följa säljarens instruktion.

Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Grundfakta

Antal rum5 rum och kök
Varav sovrum3
Boarea146 Kvm
Biarea38 Kvm
Tomtarea1063 Kvm

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1-plan
Byggnadsår2011
FasadTräpanel
TakBetongpannor
StommeTrä
BjälklagTrä
GrundläggnKrypgrund
Fönster3-glas
Vatten och avloppKommunalt
UppvärmningFrånluftsvärmepump
TV / DataFiber

Taxeringsvärde

Byggnad1 865 000
Tomt243 000
Totalt2 108 000
År2018
Kod220

Driftkostnad

Värme14 000 kr/år
Vatten/Avlopp7 700 kr/år
Renhållning1 739 kr/år
Försäkring8 500 kr/år
Total driftkostnad31 939 kr/år
Entré
Bra arbetsytor i kök
Kök
Kök med matplats
Matplats i kök
Vardagsrum
Skönt värmande kamin
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Matrum
Matrum
Tvättstuga
Badrum
Toalett
Stort uterum
Uterum
Uteplats
Rogivande
Härlig utsikt över öppna fält
Trädgårdssida
Välkomna på visning!
Planbeskrivning