Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…
PRIS
2 970 000 kr Nyckelfärdigt cirkapris enligt god svensk standard exkl tillval
ANSVARIG MÄKLARE
Leif Holmqvist
076-636 59 12
leif@bostadida.se
FAKTARUTA
FastighetsbeteckningTomelilla Råbocken 11
Antal rum3 rum och kök
Varav sovrum1-2
Pris2 970 000 kr
Byggnadsår2020
Byggnadstyp1-plan
HissNej
Driftkostnad19 900 kr/år

Nybyggd drömbostad i ett plan

Oscarsgatan 17 | Tomelilla

Välkomna ett perfekt hem för dig som vill ha en lättskött, bekväm och smidig bostad med villakänsla och närhet till centrum. I samarbete med Seniorvillan har vi nöjet att erbjuda nyproducerade parhus på Karlsborgsområdet i Tomelilla, av totalt sex bostäder finns två kvar till försäljning.
Seniorvillan erbjuder dig ett praktiskt, miljövänligt och prisvärt boende med låga driftskostnader byggt utan plaster och allt i ett plan utan trappor. Genomtänkt och trivsam planlösning med öppna ytor, två sovrum samt kök och badrum med alla moderna bekvämligheter tillika ett inglasat uterum samt garage med intilliggande förråd.
Friköpt tomt med lättskött trädgård samt asfalterad uppfart med möjlighet till fordonsparkering. Tomten köps separat med villkor om att teckna totalentreprenadavtal. Tillvalen skapar möjlighet för er att sätta er personliga touch på ert hem.

Övrigt

Tomten köps separat med villkor om att teckna totalentreprenadavtal. Tillvalen skapar möjlighet för er att sätta er personliga touch på ert hem.

Område: Tomelilla

I Tomelilla kommun kan du njuta av både Österlens natur, kultur och fridfulla byliv. Kommunen har cirka 13.000 invånare varav drygt 6.000 i Tomelilla by.

Ett litet axplock av vad som finns i omgivningen: Tomelilla Golfklubb ligger vackert inbäddad i det böljande österlenska landskapet. Tosselilla, alldeles utanför byn, är ett sommarland med stora grönområden i vacker natur – här kan hela familjen roas. För den kulturintresserade finns även Tomelilla konsthall - en av Sveriges vackraste konsthallar, byggd 1965 med galleri, unikt jazzarkiv, bildkonstskola, bibliotek och turistbyrå. I Tomelilla finns dessutom Världens minsta filmmuseum – ”Världens största Hasse & Tage-museum”. Närmaste sandstrand finns 16 kilometer bort - Nybrostrand.  

I Tomelilla hittar du givetvis all tänkbar service som t ex butiker, apotek, systembolag samt vårdcentral, skolor och dagis. I byn finns också utomhusbad och en motorsportbana som arrangerar många tävlingar i rally- och motocross med såväl SM-, EM- och VM-status.

Tomelilla är även en knutpunkt både vad gäller tåg och buss. Både Malmö och Lund nås på cirka en timme då de endast är 7,5 mil respektive 5,5 mil bort. Närmaste flygplatser är Kristianstad, Malmö och Köpenhamn.

Slutligen ett litet citat från Linné: "Alltså kan ett land av så förträffligt klimat ej annat än vara det härligaste; ja det liknar så mycket Tyskland och Danmark, att man kunde säga, det havet liksom med våld skurit Skåne ifrån de södre länder och lagt det till Sverige".

Grundfakta

Antal rum3 rum och kök
Varav sovrum1
Tomtarea481 Kvm
Boarea90 Kvm
Biarea50 Kvm

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1-plan
Byggnadsår2020
FasadTräpanel
TakBetongpannor
PlåtarbMålad plåt
StommeTrä
BjälklagTrä
GrundläggnBetongplatta
GrundmurBetong
Fönster3-glas
Vatten och avloppKommunalt vatten. Kommunalt avlopp
UppvärmningFrånluftsvärmepump
Ventilation och kylaMekanisk till-frånluft
TV / DataFiber

Taxeringsvärde

Tomt42 000
År2019
Kod210

Driftkostnad

Värme6 000 kr/år
El4 200 kr/år
Vatten/Avlopp5 200 kr/år
Renhållning1 700 kr/år
Försäkring2 800 kr/år
Total driftkostnad19 900 kr/år
DriftkommentarBeräknade av entreprenören
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Från Ovan
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Omgivning
Tomtbild
Omgivning
Omgivning
Från ovan
Omgivning
Planskiss råbocken