PRIS
1 100 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud
935 000 kr

Visa budgivning


Kontakta ansvarig mäklare för att lägga bud

2024-03-01 16:41
Budgivare 1: 935 000 kr

2024-03-01 10:37
Budgivare 2: 930 000 kr

2024-03-01 08:05
Budgivare 1: 925 000 kr

2024-02-29 11:17
Budgivare 2: 910 000 kr

2024-02-26 09:35
Budgivare 1: 900 000 kr
ANSVARIG MÄKLARE
Leif Holmqvist
076-636 59 12
leif@bostadida.se
FAKTARUTA
Antal rum3 rum och kök
Varav sovrum1-2
Pris1 100 000 kr
Avgift/mån4 055 kr/mån
FöreningBRF Lindesborg
Byggnadsår1988
Byggnadstyp1-plan
HissNej
Lgh nr26
Andelstal, ägande5.5859
Driftkostnad26 549 kr/år
EnergiklassE

Bekväm bostad i markplan

Örupsgatan 26 | Tomelilla

Fantastisk möjlighet för dig som söker ett boende med villakänsla men med bostadsrättens alla fördelar!
Här inbjuds du till en trivsam bostad i ett plan med genomtänkt planlösning som erbjuder två sovrum, generöst vardagsrum med altandörr till uteplats och trädgården, stort badrum med plats för tvättstuga samt kök med plats för matbord i burspråket.
Förutom den fina insidan så finns två rymliga uteplatser som är självklara platser under de varma månaderna! Trädgården är lättskött med gräsmatta och buskar som ger bra insynsskydd. På uppfarten finns det plats för flera fordon och i det generösa garaget kan bilen stå torrt samtidigt som verksamheten kan få plats.
Ett lika sällsynt som eftertraktat och bekvämt boende som passar såväl paret som vill ha gott om plats som den mindre familjen. Närheten till skola är ett självklart plus om det finns barn! Även lekplats, centrum och busstation finns på bekvämt avstånd.

Planbeskrivning

Hall
Rymlig hall i vinkel med bra förvarings och avhängningsmöjligheter- praktisk planlösning då alla rum nås från hallen.

Kök
Ljust kök med plats för matbord i burspråket. Kyl och frys i fullhöjd , spis och fläkt.

Vardagsrum
Ett större rum med plats för både soffa och matplats. Trevligt burspråk som ger en härlig känsla i rummet. Från vardagsrummet kommer vi ut i den härliga uteplatsen med stor markis och vidare till trädgården.

Badrum och tvättstuga
Rymligt badrum kombinerat med tvättstuga. Praktiskt med plastmatta på golv och vägg samt kakel i duschhörnan. Det finns både tvättmaskin och torktumlare samt grovvask och förvaring. Här finns även varmvattenberedaren och det kombinerade luftvärme- och ventilationsaggregatet.

Sovrum
Två sovrum, båda med garderob.

Klädkammare
En rymlig klädkammare som sparar mycket golvyta i sovrummen och samlar allt på ett ställe - utmärkt!

Garage
Friliggande garage och förråd på ca 4,5X8 meter med egen infart och bra uppställningsplats för fordon

Allmänt bostadsrätt

Uppgifterna i beskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Säljaren och mäklaren uppmanar köparen att noga undersöka lägenheten och föreningens byggnader och ekonomi.

Bostad ida' Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av annonserbjudande från Hemnet Service HNS en ersättning om 20-40% av annonspriset.

Behöver du hjälp att beräkna boendekostnaden erbjuder ansvarig mäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Vänligen respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga. Det är säljaren som bestämmer över hur så kallade "dolda bud" ska hanteras. Om säljaren väljer att inte anta det dolda budet utan istället vill att mäklaren kommunicerar budet med övriga spekulanter så är mäklaren skyldig att följa säljarens instruktion.

Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att hen avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Område: Tomelilla

I Tomelilla kommun kan du njuta av både Österlens natur, kultur och fridfulla byliv. Kommunen har cirka 13.000 invånare varav drygt 6.000 i Tomelilla by.

Ett litet axplock av vad som finns i omgivningen: Tomelilla Golfklubb ligger vackert inbäddad i det böljande österlenska landskapet. Tosselilla, alldeles utanför byn, är ett sommarland med stora grönområden i vacker natur – här kan hela familjen roas. För den kulturintresserade finns även Tomelilla konsthall - en av Sveriges vackraste konsthallar, byggd 1965 med galleri, unikt jazzarkiv, bildkonstskola, bibliotek och turistbyrå. I Tomelilla finns dessutom Världens minsta filmmuseum – ”Världens största Hasse & Tage-museum”. Närmaste sandstrand finns 16 kilometer bort - Nybrostrand.  

I Tomelilla hittar du givetvis all tänkbar service som t ex butiker, apotek, systembolag samt vårdcentral, skolor och dagis. I byn finns också utomhusbad och en motorsportbana som arrangerar många tävlingar i rally- och motocross med såväl SM-, EM- och VM-status.

Tomelilla är även en knutpunkt både vad gäller tåg och buss. Både Malmö och Lund nås på cirka en timme då de endast är 7,5 mil respektive 5,5 mil bort. Närmaste flygplatser är Kristianstad, Malmö och Köpenhamn.

Slutligen ett litet citat från Linné: "Alltså kan ett land av så förträffligt klimat ej annat än vara det härligaste; ja det liknar så mycket Tyskland och Danmark, att man kunde säga, det havet liksom med våld skurit Skåne ifrån de södre länder och lagt det till Sverige".

Grundfakta

Antal rum3 rum och kök
Varav sovrum1
Boarea83 Kvm
FöreningBRF Lindesborg
Avgift/mån4 055 kr/mån
BalkongUteplats

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1-plan
Byggnadsår1988
Fönster3-glas
UppvärmningVärmepump
Ventilation och kylaMekanisk

Driftkostnad

El17 682 kr/år
Vatten/Avlopp5 087 kr/år
Renhållning1 800 kr/år
Försäkring1 980 kr/år
Total driftkostnad26 549 kr/år
DriftkommentarÅrsförbrukning 7212 kwh

Ekonomi

Nettoskuldsättning82 019 kr
Kök
Badrum
Vardagsrum
Sovrum
Sovrum
Hall
Hall
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Klädkammare
Gatusida
Uteplats
Trädgårdssida
Planskiss