Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…
PRIS
950 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud
975 000 kr

Visa budgivning


Kontakta ansvarig mäklare för att lägga bud

2021-04-28 14:26
Budgivare 3: 975 000 kr

2021-04-26 16:54
Budgivare 2: 950 000 kr
ANSVARIG MÄKLARE
Leif Holmqvist
076-636 59 12
leif@bostadida.se
Visningar

2021-05-08 11:00
Meddela att ni kommer!

Anmäl dig till visning


2021-05-10 17:30
Meddela att ni kommer!

Anmäl dig till visning

FAKTARUTA
FastighetsbeteckningEjdern 9
Antal rum4 rum och kök
Varav sovrum1-2
Pris950 000 kr
Byggnadsår1925
Byggnadstyp1 ½ plan med källare
HissNej
Driftkostnad22 571 kr/år
EnergiklassG

Nätt gathus med dåtidens charm

Mellanvägsgatan 7 | Tomelilla

Ett litet nätt gathus byggt år 1925 med dåtidens charm – högt i tak, retroinredning och bevarade detaljer. Bostaden erbjuder kök, vardagsrum/matrum och badrum på nedre plan samt sovrum med balkong och allrum på övre plan. Vattenburen uppvärmning via nyare elpanna i källaren här finner vi även tvättstuga och förråd. I slutet av 90 talet byttes fönstren samt så renoverades troligen taket även då, i övrigt så är huset i behov av renovering men erbjuder fina möjligheter för dig som vill skapa ditt eget drömhem!
Lättskött hörntomt perfekt för odling eller rekreation samt stort garage för "pärlan" eller kanske någon verksamhet
Läget i Tomelilla är perfekt för Er som vill ha närhet till både lugnet och centrum. På cykel- och gångavstånd finns skola, station, butiker och underbar natur.
Välkomna och se era möjligheter!

Planbeskrivning

Hall
Från gatan kliver vi in i hallen som leder oss vidare in i bostaden och till badrummet samt så tar trappan oss upp till övre plan.

Badrum
Yteffektivt badrum i äldre snitt som rymmer badkar, vask och toa

Kök
Mindre kök med äldre inredning och utrymme för liten matplats. Den lummiga trädgården skymtar vi från köksfönstret över en kopp hett kokkaffe. Utrustningen består av kyl/frys och äldre spis. Från köket når vi trädgårdssidan via verandan

Vardagsrum/Matrum
Intill köket ligger ett rum lämpligt som matplats och i dess förlängning vardagsrummet.

Övre plan
Hall
Från hallen på nedre plan kommer vi upp i allrummet på övre plan. Här finns gott om förvaring i kattvindarna. Kanske en kontorshörna som inbjuder till långa lässtunder, här är det lätt infinna ett lugn med utsikten över trädgården.

Sovrum
I sovrummet får vi plats med dubbelsäng, skönt med smidig utgång till balkongen.

I källaren finner vi varmvattenberedaren/elpannan samt en tvättmaskin, vi finner även förrådsutrymmen här

Tomt och övriga byggnader
På tomten finner vi ett äldre uterum samt ett murat garage på drygt 8X3,5 meter, där ett takbyte bör stå högt på prioriteringslistan 

 

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga. Det är säljaren som bestämmer över hur så kallade "dolda bud" ska hanteras. Om säljaren väljer att inte anta det dolda budet utan istället vill att mäklaren kommunicerar budet med övriga spekulanter så är mäklaren skyldig att följa säljarens instruktion.

Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Grundfakta

Antal rum4 rum och kök
Varav sovrum1
Tomtarea700 Kvm
Boarea70 Kvm

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1 ½ plan med källare
Byggnadsår1925
FasadPuts
TakTegel
PlåtarbMålad plåt
StommeTegel
BjälklagTrä
GrundläggnKällare krypgrund
GrundmurBetong
Fönster3-glas
Vatten och avloppKommunalt vatten. Kommunalt avlopp
UppvärmningElpanna till vattenburet system
Ventilation och kylaSjälvdrag

Taxeringsvärde

Byggnad270 000
Tomt194 000
Totalt464 000
År2018
Kod220

Driftkostnad

El17 865 kr/år
Vatten/Avlopp4 706 kr/år
Total driftkostnad22 571 kr/år
Kök
Mat/Vardagsrum
Badrum
Sovrum
Vardagsrum
Matrum
Veranda
Hall
Kök
Allrum
Balkong
Allrum
Källare
Källare
Gatusida
Trädgårdssida
Gatusida
Trädgårdssida
Planskiss
Planskiss