Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…
PRIS
795 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud
795 000 kr

Visa budgivning


Kontakta ansvarig mäklare för att lägga bud

2021-11-28 12:15
Budgivare 1: 795 000 kr
ANSVARIG MÄKLARE
Ida Nilsson
073-514 51 17
ida@bostadida.se
FAKTARUTA
Antal rum4 rum och kök
Varav sovrum3
Pris795 000 kr
Avgift/mån5 494 kr/mån
FöreningBRF Äpplet
Byggnadsår1991
Byggnadstyp1-plan, parhus
HissNej
Lgh nr13
Andelstal, ägande7.85
Driftkostnad23 363 kr/år

Marklägenhet i Tomelillas utkant

Malmövägen 88 A | Tomelilla

På bästa läge med närhet till natur och Tomelilla ligger denna attraktiva marklägenhet. Vackert vardagsrum i vinkel med utgång till en härlig uteplats. Trivsamt kök med matplats i burspråk. Bara att njuta! Ett fantastiskt boende för dig som behöver plats, vill ha bilen i eget garage och ha en egen trädgårdstäppa. Välkommen!

Planlösning

ENTRÉ:
Vi kommer in i en ljus entré med bra avhängningsmöjligeter för ytterkläder och skor. Ingång till kök, vardagsrum, badrum/tvätt, tre sovrum och en rymlig klädkammare.

KÖK:
Ljust och fint kök med stora arbetsytor och matplats i burspråk.
Utrustning består av spis, fläkt, diskmaskin, samt kyl och frys i full höjd.

VARDAGSRUM:
Rymligt och ljust, snyggt med parkettgolv och ett stort fönsterparti.
Utgång till uteplatsen.

SOVRUM 1:
Rogivande sovrum. Bra med en garderob.

BADRUM/TVÄTT:
Våtrumsmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna. Utrustningen består av toalett, tvättställ, handdukstork, dusch, tvättmaskin -09 och torktumlare. Varmvattenberedare från 2021 som rymmer 300 liter.

SOVRUM 2:
Trivsamt, lämpligt som barnrum, gästrum eller kontor.

SOVRUM 3:
Ljust och lagom stort med plats för dubbelsängen. Härlig utsikt över trädgårdstäppan.

Sovrummen, hallen och köket målades och tapetserades 2009.

Beskrivning

Föreningen bildades år 1990-11-22. Antal lägenheter: 14. varav 11 st 3:or och 3 st 4:or.

Yttertaken tvättades 2021.

Allmänt bostadsrätt

Uppgifterna i beskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Säljaren och mäklaren uppmanar köparen att noga undersöka lägenheten och föreningens byggnader och ekonomi.

Bostad ida' Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av annonserbjudande från Hemnet Service HNS en ersättning om 20-40% av annonspriset.

Behöver du hjälp att beräkna boendekostnaden erbjuder ansvarig mäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Vänligen respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga. Det är säljaren som bestämmer över hur så kallade "dolda bud" ska hanteras. Om säljaren väljer att inte anta det dolda budet utan istället vill att mäklaren kommunicerar budet med övriga spekulanter så är mäklaren skyldig att följa säljarens instruktion.

Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Område: Tomelilla

I Tomelilla kommun kan du njuta av både Österlens natur, kultur och fridfulla byliv. Kommunen har cirka 13.000 invånare varav drygt 6.000 i Tomelilla by.

Ett litet axplock av vad som finns i omgivningen: Tomelilla Golfklubb ligger vackert inbäddad i det böljande österlenska landskapet. Tosselilla, alldeles utanför byn, är ett sommarland med stora grönområden i vacker natur – här kan hela familjen roas. För den kulturintresserade finns även Tomelilla konsthall - en av Sveriges vackraste konsthallar, byggd 1965 med galleri, unikt jazzarkiv, bildkonstskola, bibliotek och turistbyrå. I Tomelilla finns dessutom Världens minsta filmmuseum – ”Världens största Hasse & Tage-museum”. Närmaste sandstrand finns 16 kilometer bort - Nybrostrand.  

I Tomelilla hittar du givetvis all tänkbar service som t ex butiker, apotek, systembolag samt vårdcentral, skolor och dagis. I byn finns också utomhusbad och en motorsportbana som arrangerar många tävlingar i rally- och motocross med såväl SM-, EM- och VM-status.

Tomelilla är även en knutpunkt både vad gäller tåg och buss. Både Malmö och Lund nås på cirka en timme då de endast är 7,5 mil respektive 5,5 mil bort. Närmaste flygplatser är Kristianstad, Malmö och Köpenhamn.

Slutligen ett litet citat från Linné: "Alltså kan ett land av så förträffligt klimat ej annat än vara det härligaste; ja det liknar så mycket Tyskland och Danmark, att man kunde säga, det havet liksom med våld skurit Skåne ifrån de södre länder och lagt det till Sverige".

Grundfakta

Antal rum4 rum och kök
Varav sovrum3
Boarea92.9 Kvm
FöreningBRF Äpplet
Avgift/mån5 494 kr/mån
BalkongUteplats

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1-plan, parhus
Byggnadsår1991
Fönster3-glas
UppvärmningLuftburen elvärme
Ventilation och kylaMekanisk

Driftkostnad

El17 721 kr/år
Vatten/Avlopp3 888 kr/år
Renhållning1 754 kr/år
Total driftkostnad23 363 kr/år
Kök med matplats i burspråk
Köket
Allrum
Allrum
Badrum
Praktiskt med tvättmaskin och torktumlare
Sovrum
Sovrum
Entré
Hall
Sovrum
Uteplats
Skönt med en trädgårdstäppa!
Välkomna på visning!