Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…
PRIS
1 250 000 kr eller högstbjudande
ANSVARIG MÄKLARE
Leif Holmqvist
076-636 59 12
leif@bostadida.se
Visningar

2020-11-05 15:00
Meddela att ni kommer!

Anmäl dig till visning

FAKTARUTA
FastighetsbeteckningStaren 1
Antal rum6 rum och kök
Varav sovrum4-5
Pris1 250 000 kr
Byggnadsår1968
Byggnadstyp1-plan
HissNej
Driftkostnad36 372 kr/år

Gedigen en plans villa på hörntomt

Kvarngatan 1 | Vollsjö

I mysigt villakvarter finner vi denna gedigna enplans villa på generös hörntomt. Bostaden som genomgående har härligt ljus erbjuder totalt upp till fem sovrum, nyare kök och ett stort vardagsrum med utgång till soldränkt uteplats. Perfekt med garage där bilen och trädgårdsredskapen står tryggt och torrt och även bra med nyare värmepump som håller driftskostnaderna på en gynnsam nivå, På senare tid har köket renoverat med bland annat ny inredning, tvättstugan uppdaterats samt nya fönster monterats. Vollsjö är en aktiv by med närhet till vacker natur med härliga långpromenader samt ett rikt friluftsliv med flera föreningar och idrottsklubbar. Vollsjö erbjuder även både förskola och grundskola upp till årskurs 6 samt livets nödtorft med affär, pizzeria och bageri. Välkomna till ett perfekt boende för barnfamilj med både skola, förskola och goda kommunikationer.

Planbeskrivning

HALL:
Vi kommer in i en välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Hallen som är i vinkel leder oss vidare till flera sovrum, kök, badrum och vardagsrum

VARDAGSRUM:
Ett rejält tilltaget rum som rymmer både matrumsmöbler och soffgrupp. Ljust och fint med stort fönsterparti där man har en härlig utsikt över trädgården och naturen utanför. Utgång till uteplats.

BADRUM:
Stort och rymligt med ett fönster som släpper in bra med ljus. Utrustningen består av duschkabin, handfat och toalett.

GÄSTTOALETT:
En liten gästtoalett med toalett och handfat.

SOVRUM:
Fyra sovrum i varierande storlek

KÖK:
Fräscht, renoverat 2016 med gott om förvaringsutrymme i skåpen och bra arbetsytor samt praktisk matplats Utrustningen består av häll, ugn, micro, fläkt, diskmaskin och kylskåp. Bra planerat med grovkök/tvättstuga i anslutning till köket samt utgång till uteplatsen.

GROVKÖK:
Praktiskt och bra med separat tvättstuga som uppdaterades 2014. Utrustningen består av grovvask och tvättmaskin. Även härifrån når vi uteplatsen.

SOVRUM/GÄSTRUM:
Trivsamt rum med egen ingång via tvättstugan Utsikt mot trädgården

PANNRUM/GARAGE
Från tvättstugan når vi ut i pannrummet som även rymmer verkstadsbänkar i anslutning finner vi garaget. 

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga.  Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Grundfakta

Antal rum6 rum och kök
Varav sovrum4
Boarea109 Kvm
Biarea66 Kvm
Tomtarea780 Kvm

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1-plan
Byggnadsår1968
FasadTegel och Eternit
TakEternit
PlåtarbMålad plåt
StommeTrä
BjälklagTrä
GrundläggnKrypgrund
GrundmurBetong
Fönster3-glas
Vatten och avloppKommunalt vatten. Kommunalt avlopp
UppvärmningLuft/vatten värmepump
Ventilation och kylaSjälvdrag
TV / DataFiber

Taxeringsvärde

Byggnad381 000
Tomt151 000
Totalt532 000
År2018
Kod220

Driftkostnad

El24 000 kr/år
Vatten/Avlopp4 425 kr/år
Renhållning3 625 kr/år
Försäkring4 322 kr/år
Total driftkostnad36 372 kr/år
Kök
Badrum
Vardagsrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Hall
Entré
Toa
Matplats
Kök
Vardagsrum
Gästrum
Tvättstuga
Garage
Pannrum/Verkstad
Gatusida
Planskiss
Trädgårdssida