PRIS
1 850 000 kr eller högstbjudande
ANSVARIG MÄKLARE
Leif Holmqvist
076-636 59 12
leif@bostadida.se
FAKTARUTA
FastighetsbeteckningBrösarp 13:46
Antal rum7 rum och kök
Varav sovrum4-5
Pris1 850 000 kr
Byggnadsår1975
Byggnadstyp1-plan
HissNej
Driftkostnad44 178 kr/år
EnergiklassF

Praktisk en-plans villa med högt läge

Korrevägen 10 | Brösarp

På ett härligt läge ligger denna stora vinkelbyggda enplansvilla. Läget i byn är perfekt med en underbar utsikt över backarna samtidigt som man har ett lite friare läge med aktivitetsfält som granne och tillika är Brösarps serviceutbud bara ett stenkast bort.
Hela bostaden är välplanerad Här finns stort luftigt kök med bra arbetsytor, hela fem möjliga sovrum med goda förvaringslösningar och ett stort uterum, med gott om plats för fest och vardag. Tack vare uterummets skyddade läge så kan man njutas av en underbar solnedgång härifrån under stora delar av året och vill man nyttja detta till en extra matsal under kvällarna, går det alldeles utmärkt Utanför finner vi en stenlagd uteplats i skönt läge med gott om plats för både loungemöbler och grill.
Den vackra och lättskötta trädgården omfamnar huset med gott om plats för barnen att springa på och räcker inte trädgården till så tar man sig smidigt ut på aktivitetsfältet. Välkomna!

Planbeskrivning

HALL:
Vi möts av en stor hall i vinkel med bröstpanel och laminatgolv samt bra avhängningsmöjligheter.

TVÄTTSTUGA
Praktisk tvättstuga, utrustningen består av tvättmaskin, grovvask och varmvattenberedare från 2010 även plats för torktumlare finns.

TOALETT:
Praktiskt gäst toa i anslutning till entrén, utrustningen består av toa och vask.

BADRUM:
Stort badrum med både badkar och duschplats samt toa o vask.

SOVRUM:
Sovrum med garderober och trägolv

SOVRUM:
Sovrum med garderober och plastmatta

KLÄDKAMMARE:
Rymlig klädkammare i anslutning till sovrummen

VARDAGSRUM:
Ett helt underbart rum med mycket ljusinsläpp där både den stora TV-soffan och matrumsmöblemanget får gott om plats. Parkettgolv

KÖK:
Ett härligt kök med matplats och bra förvaringsmöjligheter utrustningen består av spis, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys även ett extra frysskåp ingår.

ALLRUM:
Inne i den tillbyggda delen har vi ett trivsamt rum med kamin och utgång till uterummet Här finns plats för en TV hörna.

TRE ST SOVRUM:
Tre stora och rymliga rum med garderober, lämpliga som sovrum, kontorsrum eller för någon annan aktivitet.

UTERUM:
Skönt inglasat uterum som förlänger sommarsäsongen med fin utsikt över trädgård och allmänning.   

GARAGE
Praktiskt enbilsgarage  med intilliggande förråd, nytt tak 

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga. Det är säljaren som bestämmer över hur så kallade "dolda bud" ska hanteras. Om säljaren väljer att inte anta det dolda budet utan istället vill att mäklaren kommunicerar budet med övriga spekulanter så är mäklaren skyldig att följa säljarens instruktion.

Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Område: Brösarp

Brösarp i Tomelilla kommun är ett litet stycke paradis på jorden för både gammal och ung. Gästgivaregården ligger mitt i byn och är en samlingspunkt för många. Här erbjuds restaurang, hotell, spa och konferensmöjligheter. Servicegraden i byn är hög med alla bekvämligheter som vårdcentral, livsmedelsbutik, äldreboende och skola upp till årskurs 6. Varje år anordnas en av Sveriges bästa antikmässor och lockar besökare från hela världen. Brösarp har ett aktivt kulturliv med många aktiviteter.

I Brösarp bor man i bymiljö med naturen inpå knuten och knappt en mil från havet. Brösarps Backar är den norra porten till Österlen och hemvist för korna i Bregott-fabriken. Öst och väst om Brösarp breder detta backlandskap ut sig och skapar en lika fantastisk känsla för de som närmar sig som för de som lämnar Äppelkusten. Uppe på någon av backarna med havet som bakgrund och ångtåget visslande i förgrunden känns man förflyttad till en annan tid. Andas in och njut!

Grundfakta

Antal rum7 rum och kök
Varav sovrum4
Tomtarea954 Kvm
Boarea160 Kvm
Biarea27 Kvm

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1-plan
Byggnadsår1975
Byggnadsår kommentartillbyggt 1982
FasadTegel
TakBetongpannor
PlåtarbMålad plåt
StommeTrä
BjälklagTrä
GrundläggnBetongplatta
GrundmurBetong
Fönster2-glas och 3-glas
Vatten och avloppKommunalt vatten. Kommunalt avlopp
UppvärmningLuft/luft värmepump
Ventilation och kylaSjälvdrag

Taxeringsvärde

Byggnad1 272 000
Tomt260 000
Totalt1 532 000
År2021
Kod220

Driftkostnad

El32 812 kr/år
Vatten/Avlopp9 496 kr/år
Renhållning1 870 kr/år
Total driftkostnad44 178 kr/år
Driftkommentar14266 kwh
Pergola
Kök
Kök
Hall
Badrum
Vardagsrum
Uterum
Praktiskt
Entré
Hall
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Allrum
Allrum
Allrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Klädkammare
Uterum
vackert
Aktivitetsplan
Uterum
Trädgårdssida
Trädgårdssida
Gatusida
Gatusida
Gatusida
På avstånd
Garage
Garage
Planskiss