Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…
PRIS
795 000 kr eller högstbjudande
ANSVARIG MÄKLARE
Ida Nilsson
073-514 51 17
ida@bostadida.se
Visningar

2020-11-05
Ring för att boka tid!

Anmäl dig till visning

FAKTARUTA
Antal rum3 rum och kök
Varav sovrum2
Pris795 000 kr
Avgift/mån4 284 kr/mån
FöreningBrf Smedstorpshus 2
Byggnadsår1991
Byggnadstyp1-plan
Våning1 av 1
HissNej
Lgh nr8
Andelstal, ägande5.08686
Driftkostnad12 284 kr/år

Friliggande BR-villa i markplan

Kanalgatan 7 I | Smedstorp

I mysiga Smedstorp - med gångavstånd till affär, tågstation, skola/dagis, lekpark samt utomhusbad på sommaren - finner vi denna välplanerade bostad med stora ytor. Det finns gott om plats för familjen då det finns två sovrum men passar också paret som vill ha gott om rymd. Allt i ett plan och därtill en härlig trädgård, trädäck, fiberanslutning, förråd och en carport för bilen. Kan det bli bättre? Ett bekvämt boende i bostadsrätt men med sann villakänsla! Välkommen på visning!

Planlösning

ENTRÉ:
Vi kommer in i en ljus entré med fint golv. Bra avhängningsmöjligeter för ytterkläder och skor. Ingång till badrum/tvätt, de båda sovrummen och vardagsrummet. 

VARDAGSRUM:
Rymligt och ljust, snyggt nylagt parkettgolv och ett stort fönsterparti.
Utgång till trädeck.

KÖK:
Ljust och fint kök med bra arbetsytor och matplats för 4-6 personer.
Utrustning består av spis (äldre), fläkt, diskmaskin, samt kyl (2018) och frys i full höjd (äldre).

SOVRUM:
Rogivande sovrum. Bra med förvaring i garderoberna.

BADRUM/TVÄTT:
Våtrumsmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna. Utrustningen består av duschkabin, handfat, tvättmaskin, torktumlare och wc (2020).

KONTOR/SOVRUM:
Lämpligt som barnrum, gästrum eller kontor.

Allmänt bostadsrätt

Uppgifterna i beskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Säljaren och mäklaren uppmanar köparen att noga undersöka lägenheten och föreningens byggnader och ekonomi.

Bostad ida' Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av annonserbjudande från Hemnet Service HNS en ersättning om 240-640 kronor exkl. moms för annons som publiceras.

Behöver du hjälp att beräkna boendekostnaden erbjuder ansvarig mäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Vänligen respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga.  Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Område: Smedstorp

Smedstorps by i Tomelilla kommun är ett expanderande och levande samhälle, mellan Tomelilla och Simrishamn – Österlens mittpunkt. Smedstorp har Pågatågsstation och erbjuder utmärkta förutsättningar för dem som vill pendla till arbetet. Det är en by lämpad för barnfamiljerna då det finns dagis, skola F-6 och utomhusbad. Smedstorp är känt för sina kreativa invånare och erbjuder rekordmånga utställare under Österlens Konstrunda. I den gamla brandstationen anordnas ofta loppisar och runt om i byn sprudlar det av aktiviteter och kulturliv. Varje sommar anordnas det en marknad med knallar, karuseller och serveringar. Smedstorp är en levande by, inte minst tack vare det väldigt aktiva byalaget och det faktum att det finns en affär. Dessutom inte vilken affär som helst utom en charmig och genuin lanthandel: ”Leif Handlare - som på farfars tid”!

Grundfakta

Antal rum3 rum och kök
Varav sovrum2
Boarea72 Kvm
FöreningBrf Smedstorpshus 2
Avgift/mån4 284 kr/mån

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1-plan
Byggnadsår1991
UppvärmningLuftburenvärme
Ventilation och kylaMekanisk till-frånluft
TV / DataFiber

Driftkostnad

El8 784 kr/år
Vatten/Avlopp960 kr/år
Renhållning1 558 kr/år
Försäkring982 kr/år
Total driftkostnad12 284 kr/år
DriftkommentarBostaden har använts som fritidsbostad.
Rymligt kök..
..med plats för matbord
Hall med praktisk klinkers
Badrum med ny wc-stol..
.. och tvättstuga
Altan för sköna dagar i solen.
Vardagsrum med utgång till altanen
Från vardagsrum mot kök
Sovrum
Master bedroom
Gott om garderober
Hall med bra förvaring
Välkomna på visningen!
Planlösning