PRIS
1 950 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud
2 000 000 kr

Visa budgivning


Kontakta ansvarig mäklare för att lägga bud

2023-10-02 08:31
Budgivare 3: 2 000 000 kr

2023-10-01 14:13
Budgivare 2: 1 900 000 kr

2023-09-28 14:28
Budgivare 1: 1 850 000 kr
ANSVARIG MÄKLARE
Ida Jönsson
073-514 51 17
ida@bostadida.se
Visningar

Ring eller maila för visningstid!

Skicka intresseanmälan

FAKTARUTA
FastighetsbeteckningVårlöken 2
Antal rum4 rum och kök
Varav sovrum3
Pris1 950 000 kr
Byggnadsår1972
ByggnadstypFriliggande enplans hus
HissNej
Driftkostnad54 423 kr/år
EnergiklassE

1-plansvilla med garage på Lindesborg!

Hattmakaregatan 4 | Tomelilla

På en lugn gata i Tomelilla ligger detta hem perfekt. Bostaden är hemtrevlig med mysiga rum, badrum, kök med en matplats, gästwc och pricken på i:et ett vackert och rymligt allrum vilket gör detta hem extra trivsamt. Härligt med uteplats där man gärna sitter och njuter med familj och vänner.
Praktiskt och bra med ett rymligt garage med plats för både bil, redskap och cyklar i direkt anslutning till bostaden. Luft/vattenvärmepump installerades 2010.
Välkomna till denna bostad på ett populärt område med gångavstånd till det mesta som behövs, så som dagis, skolor, centrum, tågstation m.m.
Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

HALL:
Via entrén kommer vi in i en hall som leder oss vidare till allrum, wc, badrum, sovrum och matrum. I hallen ligger ett klinkergolv med elslinga.

SOVRUM:
Ljust och fint rum med mycket ljusinsläpp. Här finns bra plats för dubbelsängen och många garderober som ger bra förvaring. 

BADRUM:
Ett rymligt våtutrymme med toalett, handfat, bidé och duschkabin. Klinkergolv med elslinga för frusna fötter.

KÖK:
Välplanerat med bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymme i skåpen. Utrustningen består av spis, spisfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Klinkergolv med elslinga. Trivsamt med matplats i öppen planlösning. Direkt från matplatsen når vi uteplatsen.

ALLRUM:
Rymligt och fint rum med fint parkettgolv, stort fönsterparti och härlig utsikt över trädgården. Från allrummet når vi den stensatta uteplatsen.

WC:
Bra med en liten toalett vid entrén.

SOVRUM:
Sovrum/barnrum i lagom storlek.

SOVRUM:
Trivsamt rum, perfekt som kontor eller barnrum. 3 garderober.

GROVKÖK:
Praktiskt grovkök med govvask, tvättmaskin och torktumlare. Det finns möjlighet att ha en dusch i detta utrymme, golvbrunn finns. Härifrån kommer vi vidare ut till garaget och förrådet.

Renovering och underhåll

1999 Köksfläkt
         Lagt nytt golv i alla rum
(i kök, hall och badrum med värmeslinga)         
         Målat och tapetserat
         Nya innerdörrar
         Diskmaskin   
         Torktumlare
2010 Panna             
2008 Kyl                 
          Frys               
2015 Spis               
2020 Tvättmaskin

Robotgräsklipparen ingår i överlåtelsen.

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga. Det är säljaren som bestämmer över hur så kallade "dolda bud" ska hanteras. Om säljaren väljer att inte anta det dolda budet utan istället vill att mäklaren kommunicerar budet med övriga spekulanter så är mäklaren skyldig att följa säljarens instruktion.

Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Område: Tomelilla

I Tomelilla kommun kan du njuta av både Österlens natur, kultur och fridfulla byliv. Kommunen har cirka 13.000 invånare varav drygt 6.000 i Tomelilla by.

Ett litet axplock av vad som finns i omgivningen: Tomelilla Golfklubb ligger vackert inbäddad i det böljande österlenska landskapet. Tosselilla, alldeles utanför byn, är ett sommarland med stora grönområden i vacker natur – här kan hela familjen roas. För den kulturintresserade finns även Tomelilla konsthall - en av Sveriges vackraste konsthallar, byggd 1965 med galleri, unikt jazzarkiv, bildkonstskola, bibliotek och turistbyrå. I Tomelilla finns dessutom Världens minsta filmmuseum – ”Världens största Hasse & Tage-museum”. Närmaste sandstrand finns 16 kilometer bort - Nybrostrand.  

I Tomelilla hittar du givetvis all tänkbar service som t ex butiker, apotek, systembolag samt vårdcentral, skolor och dagis. I byn finns också utomhusbad och en motorsportbana som arrangerar många tävlingar i rally- och motocross med såväl SM-, EM- och VM-status.

Tomelilla är även en knutpunkt både vad gäller tåg och buss. Både Malmö och Lund nås på cirka en timme då de endast är 7,5 mil respektive 5,5 mil bort. Närmaste flygplatser är Kristianstad, Malmö och Köpenhamn.

Slutligen ett litet citat från Linné: "Alltså kan ett land av så förträffligt klimat ej annat än vara det härligaste; ja det liknar så mycket Tyskland och Danmark, att man kunde säga, det havet liksom med våld skurit Skåne ifrån de södre länder och lagt det till Sverige".

Grundfakta

Antal rum4 rum och kök
Varav sovrum3
Tomtarea700 Kvm
Boarea114 Kvm

Byggnad m.m.

ByggnadstypFriliggande enplans hus
Byggnadsår1972
FasadTegel
TakTakpannor
StommeTrä
BjälklagBetong och trä
GrundläggnBetongplatta
Fönster2-glas
Vatten och avloppKommunalt
UppvärmningLuft/vatten värmepump från 2010. Luft/luftvärmepump (installerades innan värmesystemet byttes 2010)
Ventilation och kylaSjälvdrag
TV / DataFiber via Teleservice

Taxeringsvärde

Byggnad877 000
Tomt291 000
Totalt1 168 000
År2021
Kod220

Driftkostnad

El40 798 kr/år
Vatten/Avlopp6 935 kr/år
Renhållning1 827 kr/år
Försäkring4 863 kr/år
Total driftkostnad54 423 kr/år
Trivsam uteplats!
Välkomna in!
Matplats i öppen planlösning med utgång till uteplatsen
Praktiskt arbetskök
_DSC2936
Allrum
Del i allrum
Del i allrum
Badrum
Sovrum
Sovrum
Wc
Stora sovrummet
Hall och entré
Sovrum
Grovkök
Välkomna!
Planritning