Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…
PRIS
350 000 kr eller högstbjudande
ANSVARIG MÄKLARE
Leif Holmqvist
076-636 59 12
leif@bostadida.se
FAKTARUTA
FastighetsbeteckningHackspetten 7
Pris350 000 kr
HissNej

Tomt i centrala Tomelilla

Gustavsgatan 1 | Tomelilla

Har du funderat på att bygga något alldeles eget, men ännu inte riktigt hittat rätt plats? Här har du tillfället att bygga ditt drömhus i en redan uppvuxen villaidyll på en trivsam tomt om drygt 1000 kvm med kommunalt vatten och avlopp i tomtgräns. Suveränt läge med strövområde som närmsta granne och gångavstånd till allt vad Tomelilla har att erbjuda.
Ett unikt tillfälle att förvärva en av de sista, om inte den sista, centrala tomten i Tomelilla Välkomna!

Övrigt

Inkopplingsavgiften för vatten och avlopp är f.n 154144 kr

Enligt uppgift från Tomelilla Kommun tillåts endast bostadsändamål, Under dokument finner ni stadsplanebestämmelser samt plankarta, övriga frågor kring vad som tillåts att byggas m.m hänvisar vi till Tomelilla Kommun 0417-18000. 

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga.  Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Område: Tomelilla

I Tomelilla kommun kan du njuta av både Österlens natur, kultur och fridfulla byliv. Kommunen har cirka 13.000 invånare varav drygt 6.000 i Tomelilla by.

Ett litet axplock av vad som finns i omgivningen: Tomelilla Golfklubb ligger vackert inbäddad i det böljande österlenska landskapet. Tosselilla, alldeles utanför byn, är ett sommarland med stora grönområden i vacker natur – här kan hela familjen roas. För den kulturintresserade finns även Tomelilla konsthall - en av Sveriges vackraste konsthallar, byggd 1965 med galleri, unikt jazzarkiv, bildkonstskola, bibliotek och turistbyrå. I Tomelilla finns dessutom Världens minsta filmmuseum – ”Världens största Hasse & Tage-museum”. Närmaste sandstrand finns 16 kilometer bort - Nybrostrand.  

I Tomelilla hittar du givetvis all tänkbar service som t ex butiker, apotek, systembolag samt vårdcentral, skolor och dagis. I byn finns också utomhusbad och en motorsportbana som arrangerar många tävlingar i rally- och motocross med såväl SM-, EM- och VM-status.

Tomelilla är även en knutpunkt både vad gäller tåg och buss. Både Malmö och Lund nås på cirka en timme då de endast är 7,5 mil respektive 5,5 mil bort. Närmaste flygplatser är Kristianstad, Malmö och Köpenhamn.

Slutligen ett litet citat från Linné: "Alltså kan ett land av så förträffligt klimat ej annat än vara det härligaste; ja det liknar så mycket Tyskland och Danmark, att man kunde säga, det havet liksom med våld skurit Skåne ifrån de södre länder och lagt det till Sverige".

Grundfakta

Tomtarea1051 Kvm

Byggnad m.m.

Taxeringsvärde

Tomt96 000
Totalt96 000
År2018
Kod210

Driftkostnad

Tomt
Tomt
Tomt
Tomt
Tomt