PRIS
1 200 000 kr eller högstbjudande
ANSVARIG MÄKLARE
Katarina Svensson
076-856 01 63
katarina@bostadida.se
Visningar

Välkomna att ringa, smsa eller maila vid intresse!

Skicka intresseanmälan

FAKTARUTA
FastighetsbeteckningRÖDHAKEN 13
Antal rum4 rum och kök
Varav sovrum2-3
Pris1 200 000 kr
Byggnadsår1968
Byggnadstyp1-plan
HissNej
Driftkostnad38 522 kr/år

Välplanerad 1-plansvilla med insynsskyddad tomt!

Grönegatan 10 | Lövestad

Välkomna till Grönegatan 10! Här bor ni lugnt och tryggt i slutet av en återvändsgränd med utsikt över öppet fält från vardagsrummets alla fönster med det generösa ljusinsläppet! Bostaden är välplanerad och praktisk med allt i ett plan. Här erbjuds ett kök med matplats, generöst vardagsrum, två - tre sovrum i bra storlek, grovkök, badrum och gästtoalett.
Baksidan av huset bjuder på en stor härlig och insynsskyddad trädgård med uterum för umgänge med familj och vänner!
Perfekt med garage där bilen och trädgårdsredskapen står tryggt och torrt förvarade!
Lövestad erbjuder förskola, grundskola, friluftsbad och mataffär. Med kollektiv trafiken tar ni er både till Sjöbo och Tomelilla m.fl.

Välkommen på visning!

Planlösning

HALL
Ni kommer in i en välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Hallen leder oss vidare till alla rum, kök, grovkök, pannrum, badrum och gästtoalett.

BADRUM
Stort och rymligt badrum. med kakel och klinkers samt med ett fönster som släpper in ljus och möjliggör vädring då ni duschat. Utrustningen består av dusch, handfat med kommod, handdukstork och wc.

SOVRUM 1
Ett ljust och luftigt rum med bra förvaringsmöjligheter i garderoberna.

SOVRUM 2
Perfekt som sovrum, gästrum, barnrum eller kontor.

VARDAGSRUM
Ett härligt rum med stort fönsterparti där man får en trivsam utsikt över fältet. Välbevarad parkett.

RUM
Ett mindre genomgångsrum som är öppet både mot köket och vardagsrummet.

KÖK
Plats för matbord och stolar. Utrustningen består av spis, spisfläkt, diskmaskin, kyl/frys. Utgång till uterummet och baksidan av trädgården.

GROVKÖK
Praktiskt och bra med separat tvättstuga. Utrustningen består av grovvask, tvättmaskin.

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga. Det är säljaren som bestämmer över hur så kallade "dolda bud" ska hanteras. Om säljaren väljer att inte anta det dolda budet utan istället vill att mäklaren kommunicerar budet med övriga spekulanter så är mäklaren skyldig att följa säljarens instruktion.

Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Undersökningsplikt/besiktning

Köparen har enligt Jordabalken ett långtgående ansvar att själv undersöka fastigheten och förvissa sig om dess skick. Uppgifterna i denna objektbeskrivning har lämnats för att informera köparen och underlätta dennes egen undersökning av fastigheten. Köparen ges därför möjlighet och uppmanas av fastighetsmäklaren att på egen hand eller med konsult före köpet undersöka fastigheten innan ett förvärv.

Köparen är väl medveten om att uppgifterna från skogsbruksplanen i objektbeskrivningen är framtagna enligt för skogsbruksplanläggning gängse metod och är endast ungefärliga. Det kan förekomma avvikelser både uppåt och nedåt. Avvikelserna gäller både enskilda bestånd och summan av dessa och det ska inte uppfattas som någon garanti att uppgifterna i objektbeskrivningen och skogsbruksplanen korrekt återger fastighetens egenskaper.

Grundfakta

Antal rum4 rum och kök
Varav sovrum2
Tomtarea928 Kvm
Boarea100 Kvm

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1-plan
Byggnadsår1968
FasadEternit
TakEternit
PlåtarbMålad plåt
StommeTrä
BjälklagTrä
GrundläggnKrypgrund
GrundmurBetong
Fönster2-glas och 3-glas
Vatten och avloppKommunalt vatten. Kommunalt avlopp
UppvärmningPellets
Ventilation och kylaSjälvdrag
TV / DataFinns i gatan. Teleservice.

Taxeringsvärde

Byggnad403 000
Tomt201 000
Totalt604 000
År2021
Kod220

Driftkostnad

Värme15 000 kr/år
El9 896 kr/år
Vatten/Avlopp9 000 kr/år
Sotning757 kr/år
Försäkring3 869 kr/år
Total driftkostnad38 522 kr/år
DriftkommentarI kostnaden för vatten/avlopp ingår även renhållningsavgiften.
Kök med plats för köksmöblemang
Kök med plats för köksmöblemang
Rum som sovrum, kontor
Rymlig hall
Rymlig hall
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Badrum
Gästtoalett
Gästtoalett
Uterum som förlänger årstiderna!
Bastu
Stor insynsskyddad tomt
Stor insynsskyddad tomt
Stor insynsskyddad tomt
Huset ligger placerat i en återvändsgränd
Huset ligger placerat i en återvändsgränd
Huset ligger placerat i en återvändsgränd
Tvättstuga/grovkök
Pannrum
Pannrum
Garaget
Välkomna att anmäla er för visning!
Planskiss