Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…
PRIS
2 550 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud
2 350 000 kr

Visa budgivning


Kontakta ansvarig mäklare för att lägga bud

2021-05-06 16:32
Budgivare 2: 2 350 000 kr
ANSVARIG MÄKLARE
Marlen Rosberg
070-774 30 77
marlen@bostadida.se
Visningar

2021-05-08 10:00
Visningsanmälan krävs!
Fullbokad
2021-05-08 10:15
Visningsanmälan krävs!

Anmäl dig till visning

Fullbokad
2021-05-08 10:30
Visningsanmälan krävs!
Fullbokad
FAKTARUTA
FastighetsbeteckningSnickaren 8
Antal rum5 rum och kök
Varav sovrum3
Pris2 550 000 kr
Byggnadsår1964
Byggnadstyp1-plan
HissNej
Driftkostnad39 645 kr/år

Totalrenoverad enplansvilla i lugnt villaområde

Cirkelgatan 10 | Tomelilla

I ett av Tomelillas lugna bostadsområde finner vi denna totalrenoverade och fantastiska pärla. Skicket, stilen, känslan - här vill man stanna! Det finns gott om utrymme för barn och/eller gäster - en bostad som är stor och liten på samma gång – alltså precis lagom! Familjen får plats men paret bor luftigt och bra utan att det ekar.
Bostaden har generösa sällskapsytor med tre sovrum, två helkaklade badrum, snyggt Smedstorpskök med granitskiva och med öppen planlösning till vardagsrum och matrum. Härligt med uterum där man gärna sitter och njuter långt ut på kvällskvisten. Praktiskt och bra med garage direkt anslutning till bostaden.
Bostaden totalrenoverades under 2018–2019; alla stora renoveringar är gjorda t ex; tak, fönster, fasad och värmesystem, vilket ger Er möjligheten att ha ett bekymmersfritt boende i många år framöver. I denna hemtrevliga oas kommer man snabbt till ro och kan njuta och trivas. Välkomna på visning i ett hem som måste upplevas!

Rumsbeskrivning

Hall
Vi kliver in i bostaden och möts av en ljus hall med klinker på golv. Härifrån öppnar vardagsrum och kök upp framför oss och på vår högra sida har vi ett av badrummen. Från hallen når vi också tvättstugan, garaget samt kontoret som finns i tillbyggnaden. 

Kök
Stilrent Smedstorpskök exklusivt med granitskiva. Praktiskt kök med spishäll, vask och goda arbetsytor samt förvaring på köksön. Integrerad ugn och micro samt kyl och frys i fullhöjd. Snyggt parkettgolv som är enhetligt i hela bostaden.

Vardagsrum
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger goda sociala ytor där man med lätthet umgås hela familjen. Trevliga ljusinsläpp ger bra blick över trädgården och rummets storlek ger med enkelhet plats till soffgruppen. 

Matrum
Intill kök och vardagsrum finner vi matrummet med gott om plats för det stora matrumsmöblemanget där både släkt och vänner får plats. Den skönt värmande kaminen ger hög mysfaktor för rummet som har plats för även en myshörna om man så önskar. 

Uterum
Från matrummet når vi uterummet med skjutdörrspartier i glas. Här kan morgonsolen avnjutas med en kopp kaffe medan man har utsikt över trädgården och skogspartiet bortom trädgården.

Sovrum/Master bedroom
Det stora sovrummet är något alldeles extra - ett riktigt master bedroom där man har badrummet vägg i vägg med sängens huvudgavel. Sovrummet är stort med hel garderobsvägg.

Badrum
Tänk att ha ett eget badrum i sovrummet som bara är för Er - Lyxigt! Helkaklat med vägghängd wc, handfat i kommod, dusch, handdukstork och golvvärme via elslinga.  

Sovrum
Rum i bra storlek med ljusa väggar och gott om plats för dubbelsäng. 

Badrum
Badrummet som nås från hallen är stort och helkaklat med wc, handfat i kommod samt dusch. 

Tvättstuga
Från hallen når vi också tvättstugan med klinker, bra arbetsytor, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vask och vattenburen golvvärme. Tvättstugan leder oss vidare till både garage och kontoret i tillbyggnaden. 

Kontor
Stort och ljust rum som idag används till kontor, men som med enkelhet även kan användas som sovrum. Vattenburen golvvärme, klinkergolv och utgång till trädgården. 

 

 

Tomt och övriga byggnader

Garage - Smidigt att kunna gå från bostaden ut i garaget. Även garaget har klinkergolv. 

Trädgårdstomt med lättskött gräsmatta. 

Friggebod för redskap.

Renovering och underhåll

Totalrenoverats under 2018–2019.
Ny el, nya vatten- och avloppsledningar i hela bostaden.
Fasad putsad och målad.
Nytt tak.
Nya stuprör och hängrännor.
Nya fönster (utom 3 st som redan var utbytta).
Installerat luft/vattenvärmepump.
Bytt merpart av panel på uterum.
Installerat Plejd i all innerbelysning. 

Friskrivning

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga. Det är säljaren som bestämmer över hur så kallade "dolda bud" ska hanteras. Om säljaren väljer att inte anta det dolda budet utan istället vill att mäklaren kommunicerar budet med övriga spekulanter så är mäklaren skyldig att följa säljarens instruktion.

Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Område: Tomelilla

I Tomelilla kommun kan du njuta av både Österlens natur, kultur och fridfulla byliv. Kommunen har cirka 13.000 invånare varav drygt 6.000 i Tomelilla by.

Ett litet axplock av vad som finns i omgivningen: Tomelilla Golfklubb ligger vackert inbäddad i det böljande österlenska landskapet. Tosselilla, alldeles utanför byn, är ett sommarland med stora grönområden i vacker natur – här kan hela familjen roas. För den kulturintresserade finns även Tomelilla konsthall - en av Sveriges vackraste konsthallar, byggd 1965 med galleri, unikt jazzarkiv, bildkonstskola, bibliotek och turistbyrå. I Tomelilla finns dessutom Världens minsta filmmuseum – ”Världens största Hasse & Tage-museum”. Närmaste sandstrand finns 16 kilometer bort - Nybrostrand.  

I Tomelilla hittar du givetvis all tänkbar service som t ex butiker, apotek, systembolag samt vårdcentral, skolor och dagis. I byn finns också utomhusbad och en motorsportbana som arrangerar många tävlingar i rally- och motocross med såväl SM-, EM- och VM-status.

Tomelilla är även en knutpunkt både vad gäller tåg och buss. Både Malmö och Lund nås på cirka en timme då de endast är 7,5 mil respektive 5,5 mil bort. Närmaste flygplatser är Kristianstad, Malmö och Köpenhamn.

Slutligen ett litet citat från Linné: "Alltså kan ett land av så förträffligt klimat ej annat än vara det härligaste; ja det liknar så mycket Tyskland och Danmark, att man kunde säga, det havet liksom med våld skurit Skåne ifrån de södre länder och lagt det till Sverige".

Grundfakta

Antal rum5 rum och kök
Varav sovrum3
Boarea117 Kvm
Biarea18 Kvm
Tomtarea800 Kvm

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1-plan
Byggnadsår1964
FasadTräpanel
TakPlåt
PlåtarbMålad plåt
StommeTrä
BjälklagTrä
GrundläggnBetongplatta
MurstockFinns
Fönster3-glas
Vatten och avloppKommunalt
UppvärmningLuft/vattenvärmepump och luft/luftvärmepump
Ventilation och kylaSjälvdrag
TV / DataFiber

Taxeringsvärde

Byggnad604 000
Tomt225 000
Totalt989 000
År2018
Kod220

Driftkostnad

Värme27 528 kr/år
Vatten/Avlopp4 612 kr/år
Sotning600 kr/år
Renhållning1 739 kr/år
Försäkring5 166 kr/år
Total driftkostnad39 645 kr/år
DriftkommentarI uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel
Kök mot matrum
Skönt hörn att slappna av i!
Entré
Entré
Badrum
Kök
Kök
Vardagsrum i öppen planlösning med kök
Vardagsrum
Matrum med öppen spis
Hög mysfaktor med öppen spis!
Utgång till uterum från matrum
Matrum
Sovrum
Badrum
Sovrum
Tvättstuga
Sovrum i utbyggnad
Sovrum i utbyggnad
Uterum
Trädgårdssida
Uterum
Friggebod
Planbeskrivning