Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…
PRIS
1 695 000 kr eller högstbjudande
ANSVARIG MÄKLARE
Ida Nilsson
073-514 51 17
ida@bostadida.se
Visningar

2020-09-20 12:00
Fullbokad!

Anmäl dig till visning


2020-09-20 12:15
Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Anmäl dig till visning

FAKTARUTA
FastighetsbeteckningBrösarp 74:17
Antal rum4 rum och kök
Varav sovrum3
Pris1 695 000 kr
Byggnadsår1965
Byggnadstyp1-plan med källare
HissNej
Driftkostnad32 497 kr/år

1-plansvilla med källare i pittoreska Brösarp

Brinkehemsvägen 5 | Brösarp

I den mysiga och idylliska byn Brösarp ligger bostaden fint med en underbar vy över backarna. Bostaden är bra planerad med stora och ljusa rum. Ett strålande tillfället att själv få sätta sin prägel på boendet. Denna villan är uppförd 1965 och har en boarea på ca. 94 kvm och lika mycket i källarplan. Luft/vattenpump från 2015 ger trygg värme och låga driftskostnader. Garage och uterum. Tomten är lagom stor för både trädgårdsland, uthus, grillplats och lek. Är du nästa lyckliga ägare som får chansen att renovera och ta hand om denna bostad?
Välkommen på visning!

Planlösning

På entréplan finner du hall, kök med bardisk, vardagsrum, badrum, tre sovrum och ett uterum med hänförande utsikt över Brösarps norra backar.


Källarplan består av toalett, gillestuga/lekrum, stort förråd, matkällare, hobbyrum, tvättstuga och pannrum. Från hobbyrummet finns en trappa upp till garaget.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga.  Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Område: Brösarp

Brösarp i Tomelilla kommun är ett litet stycke paradis på jorden för både gammal och ung. Gästgivaregården ligger mitt i byn och är en samlingspunkt för många. Här erbjuds restaurang, hotell, spa och konferensmöjligheter. Servicegraden i byn är hög med alla bekvämligheter som vårdcentral, livsmedelsbutik, äldreboende och skola upp till årskurs 6. Varje år anordnas en av Sveriges bästa antikmässor och lockar besökare från hela världen. Brösarp har ett aktivt kulturliv med många aktiviteter.

I Brösarp bor man i bymiljö med naturen inpå knuten och knappt en mil från havet. Brösarps Backar är den norra porten till Österlen och hemvist för korna i Bregott-fabriken. Öst och väst om Brösarp breder detta backlandskap ut sig och skapar en lika fantastisk känsla för de som närmar sig som för de som lämnar Äppelkusten. Uppe på någon av backarna med havet som bakgrund och ångtåget visslande i förgrunden känns man förflyttad till en annan tid. Andas in och njut!

Grundfakta

Antal rum4 rum och kök
Varav sovrum3
Boarea94 Kvm
Biarea94 Kvm
Tomtarea1317 Kvm

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1-plan med källare
Byggnadsår1965
FasadTegel/puts och trä
TakTakpannor
StommeLättbetong - Radonhaltigt, ventilation installerades 1993
BjälklagGjutet
GrundläggnKällare
Fönster2-glas
Vatten och avloppKommunalt
UppvärmningLuft/vatten värmepump från 2015
Ventilation och kyla1993 installerades en ventilation mot radon

Taxeringsvärde

Byggnad559 000
Tomt204 000
Totalt763 000
År2018
Kod220

Driftkostnad

Värme18 667 kr/år
Vatten/Avlopp6 625 kr/år
Renhållning1 705 kr/år
Försäkring5 500 kr/år
Total driftkostnad32 497 kr/år
DriftkommentarFörsäkring via Länsförsäkringar, I uppvärmningskostnaden ingår även elkostnaden.
Kök med många avställningsytor.
Hall med trappa ner till källarplan
Kök
Matplats i köket
Sovrum
Sovrum/Kontor
Tv-rum/Sovrum
Badrum
Hall
Allrum med utgång till uterum
Allrum
Med vacker utsikt!
Uterum med härlig utsikt över norra backarna
Uterum
Gillestuga
Toalett i källaren
Dusch i källaren
Tvättstuga
Tvättstugan med angränsande torkrum
Förråd
Trädgård i suteräng
Bostadsplan
Källare