Ändrade rutiner på våra visningar pga av Covid-19 Coronaviruset
Läs mer här…
PRIS
2 200 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud
2 250 000 kr

Visa budgivning


Kontakta ansvarig mäklare för att lägga bud

2021-10-15 16:59
Budgivare 2: 2 250 000 kr

2021-10-15 14:51
Budgivare 5: 2 220 000 kr

2021-10-14 14:55
Budgivare 2: 2 200 000 kr

2021-10-14 09:00
Budgivare 5: 2 175 000 kr

2021-10-13 16:48
Budgivare 4: 2 150 000 kr

2021-10-12 09:44
Budgivare 2: 2 100 000 kr

2021-10-11 17:55
Budgivare 3: 2 050 000 kr

2021-10-11 13:36
Budgivare 2: 2 010 000 kr

2021-10-10 18:57
Budgivare 1: 2 000 000 kr
ANSVARIG MÄKLARE
Leif Holmqvist
076-636 59 12
leif@bostadida.se
FAKTARUTA
FastighetsbeteckningJaguaren 3
Antal rum4 rum och kök
Varav sovrum2-3
Pris2 200 000 kr
Byggnadsår1965
Byggnadstyp1 plan
HissNej
Driftkostnad35 153 kr/år

Enplansvilla på attraktivt läge i Tomelilla!

Brännaregatan 6 | Tomelilla

Äntligen! En enplansvilla på trivsamma Lindesborg med närhet till både centrum och populära skolor.
Välkomna till ett bekvämt boende i ett gediget hus med allt på ett plan i ett lugnt och barnvänligt villaområde samt med närhet till både Tomelilla centrum och fina grönområden. Bostaden är välplanerad och ger en luftig och trivsam känsla, erbjuder nyrenoverat och snyggt kök, generösa sociala ytor i matplats och intilliggande vardagsrum, tre sovrum i bra storlek samt både gästtoalett och badrum som renoverades 2019. På tomten finner vi stenlagd uteplats där man gärna slår sig ner och njuter av eftermiddagssolen samt lättskött, uppväxt och inhägnad trädgård med fina möjligheter till odling. Lite extra är att ni inte bara har ett stort garage med verkstadsmöjligheter utan även en större carport och bra uppfart. Välkomna till en perfekt bostad både för barnfamiljen som för paret med utrymmesbehov beläget i ett lugnt och fridfullt område där såväl barn som vuxna kan känna sig trygga.

Planlösning

Hall
Via väderskydd både i utbyggnad och i carport äntrar vi denna härliga bostad. Det första vi möts av i detta trivsamma hem är en inbjudande hall med hatthylla och bra avhängningsmöjligheter, praktiskt klinkergolv direkt innanför dörren som sedan övergår i ett snyggt trägolv. Lite längre in i hallen finner vi bra förvaring i garderober.

Badrum
Nyrenoverat och praktiskt badrum som har bra förvaringsmöjligheter, utrustat med toalett, handfat i kommod och dusch. Snyggt klinkergolv och kaklade väggar. Spotbelysning.

Gäst-wc
Praktiskt! En fin gästtoalett med handfat och wc. Väggar med kakel samt klinkergolv.

Kök
Välutrustat kök med allt du kan tänkas behöva inom matlagning och bakning, god förvaring och fina arbetsytor på snygg arbetsbänk. Trivsam och generös matplats för stort sällskap samt familj framför ett fint ljusinsläpp från stort fönsterparti samt med utgång till uteplats. Köket är utrustat med kyl i full storlek, diskmaskin, häll, ugn, mikrovågsugn och fläkt, frysen finns i garaget. Snygg påkostad skåpinredning med kaklad yta över arbetsbänk, allt vilande på ett fint klinkergolv. Köket renoverades 2019

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och rejäl matplats. Stort fönsterparti med låg brösthöjd ger ett härligt ljusinsläpp. På golvet ligger parkett och väggarna är målade i harmonisk färgsättning. Smart placerad kamin ger värme och myskänsla åt både det vardagsrummet, hallen och köket, en skön stämningshöjare stämningshöjare, Härligt!!

Tre Sovrum
Tre sovrum, alla i bra storlek med plats för dubbelsäng, härligt ljusa och fina med vackra trägolv, alla perfekta som sovrum, barnrum eller kontor.

Tvättstuga
Lite praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, förvaring och vask. I anslutning finner vi ett utrymme för värmepannan samt ett förråd och även utgång till garaget.

Garage
Praktisk med garage i anslutning till bostad, tillika är garaget stort och rymmer förutom fordon både verkstad och god förvaring. Utgång mot trädgårdssidan.

.

Tomtbeskrivning

Inhägnad och lättskött trädgård med stenläggningar och uteplatser både under tak och under bar himmel.
Trädgården är utvecklingsbar med odlingsmöjligheter och trädgårdsanläggningar om man önskar.

Flera bra parkeringsmöjligheter för era fordon både i garage, carport samt på uppfart.

 

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga. Det är säljaren som bestämmer över hur så kallade "dolda bud" ska hanteras. Om säljaren väljer att inte anta det dolda budet utan istället vill att mäklaren kommunicerar budet med övriga spekulanter så är mäklaren skyldig att följa säljarens instruktion.

Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Område: Tomelilla

I Tomelilla kommun kan du njuta av både Österlens natur, kultur och fridfulla byliv. Kommunen har cirka 13.000 invånare varav drygt 6.000 i Tomelilla by.

Ett litet axplock av vad som finns i omgivningen: Tomelilla Golfklubb ligger vackert inbäddad i det böljande österlenska landskapet. Tosselilla, alldeles utanför byn, är ett sommarland med stora grönområden i vacker natur – här kan hela familjen roas. För den kulturintresserade finns även Tomelilla konsthall - en av Sveriges vackraste konsthallar, byggd 1965 med galleri, unikt jazzarkiv, bildkonstskola, bibliotek och turistbyrå. I Tomelilla finns dessutom Världens minsta filmmuseum – ”Världens största Hasse & Tage-museum”. Närmaste sandstrand finns 16 kilometer bort - Nybrostrand.  

I Tomelilla hittar du givetvis all tänkbar service som t ex butiker, apotek, systembolag samt vårdcentral, skolor och dagis. I byn finns också utomhusbad och en motorsportbana som arrangerar många tävlingar i rally- och motocross med såväl SM-, EM- och VM-status.

Tomelilla är även en knutpunkt både vad gäller tåg och buss. Både Malmö och Lund nås på cirka en timme då de endast är 7,5 mil respektive 5,5 mil bort. Närmaste flygplatser är Kristianstad, Malmö och Köpenhamn.

Slutligen ett litet citat från Linné: "Alltså kan ett land av så förträffligt klimat ej annat än vara det härligaste; ja det liknar så mycket Tyskland och Danmark, att man kunde säga, det havet liksom med våld skurit Skåne ifrån de södre länder och lagt det till Sverige".

Grundfakta

Antal rum4 rum och kök
Varav sovrum2
Boarea105 Kvm
Biarea41 Kvm
Tomtarea609 Kvm

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1 plan
Byggnadsår1965
FasadTegel Puts
TakBetongpannor
PlåtarbMålad plåt
StommeBetong
BjälklagBetong
GrundläggnKrypgrund
GrundmurBetong
Fönster3-glas
Vatten och avloppKommunalt vatten. Kommunalt avlopp
UppvärmningLuft/luft värmepump samt elpanna till vattenburet system
Ventilation och kylaSjälvdrag
TV / DataFiber

Taxeringsvärde

Byggnad814 000
Tomt211 000
Totalt1 025 000
År2018
Kod220

Driftkostnad

El20 980 kr/år
Vatten/Avlopp6 583 kr/år
Sotning500 kr/år
Renhållning1 754 kr/år
Försäkring5 336 kr/år
Total driftkostnad35 153 kr/år
Matplats
Badrum
Vardagsrum
Sovrum
Gästtoa
Badrum
Sovrum
Sovrum
Entré
Hall
Tvättstuga
Kök
Matplats
Vardagsrum
Vardagsrum
Mysigt
Vardagsrum
Carport
Uterum
Trädgårdssida
Gatusida
Uteplats
Uteplats
Planskiss