Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt och information om kommande visningstider.

 

Villa

Stor familjevilla i centrala Tomelilla

Banmästaregatan 19
Tomelilla

Pris: 2 195 000 kr
Boarea: 195 Kvm
Rum: 7

Välkomna till denna trivsamma och idealiska familjevillan i Tomelilla centrum. Här får den stora familjen plats då bostaden erbjuder hela fem sovrum – alla i bra storlek, och två badrum, ett på vardera planen. Stort och modernt kök från 2009 med matplats som inbjuder till långa familjemiddagar och härlig samvaro. Bostadens värmekälla är en nyinsatt helautomatiserad pelletspanna som ger härlig värme genom golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan.
På tomten finner vi både uteplats och uterum där sommarkvällarna kan avnjutas med både familj och vänner. Trädgården är inhägnad och den mindre storleken med få planteringar gör den lättskött. I garaget står bilen både säkert och frostfritt. Här finner vi också ett kylrum – perfekt för dig som jagar! Här bor ni i en stor bostad med närhet till skolor, dagis och centrum.
Välkomna till en bostad att trivas i!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Naturskönt i vackra Brösarp

Kullastigen 6
Brösarp

Pris: 2 495 000kr
Boarea: 118 Kvm
Rum: 4

Mitt i hjärtat av Brösarp ligger denna välskötta villa från 2003 på en underbart grönskande trädgårdstomt. Perfekt för Er som vill bo naturskönt med en känsla av lugn men ändå mitt i byn. Huset bjuder på ett praktiskt kök med en bra matplats som erbjuder skön utsikt över backarna, tre sovrum och härliga ytor för gemenskap, mycket smakfullt!! Utmärkta ytor i källaren med plats för hobbyn, verkstad/garage, tvättstuga med spadel och ett nybyggt badrum. Vattenburen uppvärmning med luft/vatten värmepump, väggar av iso-block och i övrigt bra med isolering ger en mycket gynnsamma driftskostnader. Fristående garage som är en dröm för den motorintresserade, uppvärmt med värmepump, passar även förträffligt för er verksamhet. Insynsskyddad skön baksida med rymligt uterum, perfekt för sommarkvällarna. Välvårdad trädgård, allt detta på ett utmärkt läge vid backarna och Brösarps serviceutbud bara ett stenkast bort.

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Trevlig 60-talsvilla i barnvänliga Onslunda

Lantmannavägen 43
Onslunda

Pris: 600 000 kr
Boarea: 70 Kvm
Rum: 5

I barnvänliga Onslunda ligger denna 60-tals 1 1/2-plansvilla med källare. Här erbjuds tre sovrum i bra storlek, ett badrum, charmigt kök i original, allrum på båda planen samt bra bonusytor i källaren med bland annat den gamla gillestugan och förvaring. Stor verkstad för dig med hobby eller verksamhet som kräver mycket plats. De öppna vidderna runt husknuten upplevs bäst på plats! Perfekt boende för barnfamilj med både skola, förskola och bra kommunikationer.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Trivsam mindre villa i Ramsåsa by

Ramsåsa 3410
Tomelilla

Pris: 875 000 kr
Boarea: 79 Kvm
Rum: 3

Välkomna till en mindre villa i utkanten av Ramsåsa by. Bostaden erbjuder bland annat två sovrum, helkaklat badrum samt garage för bilen. Här får man känslan av att bo på landet samtidigt som man har bygemenskap då Tomelilla nås på bara ett par minuter. Naturen intill byn både i Kronoskogen och Fyledalen erbjuder trevlig natur och vackra promenadstigar. Välkomna på visning!!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Fint enplanshus i Skogsbacken

Skogsgatan 22
Tomelilla

Pris: 2 195 000 kr
Boarea: 108 Kvm
Rum: 4

En alldeles fantastisk och sällsynt möjlighet finns nu; ett enplanshus i bra skick, bara att flytta in, i ett av Tomelillas mest omtyckta områden. Härifrån har barnen gångavstånd till både skola, idrottsplats och kompisar – tryggt för både barn och föräldrar! Är ni ett något äldre par kanske ni uppskattar närheten till gångstigarna i Skogsbackens naturområde och promenadavstånd till centrum desto mer. Oavsett ålder så uppskattar alla att det är ett lugnt och trivsamt område, att bostaden är i ett plan och att planlösningen är bra. Med de tre sovrummen, kök med rymlig matplats, stort badrum och kombinerad groventré/tvättstuga är det en bostad som är planerad och byggd för ett praktiskt vardagsliv. Garaget med hobbyrum, uterummet som förlänger bostaden och badrummet med hörnbadkar ger extra krydda till just vardagslivet! Denna trivsamma bostad måste upplevas – välkommen på visning för att se vilken bra och bekymmersfri framtid just Ni kan få här!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Gedigen familjevilla i Tryde by

Trydevägen 18
Tomelilla

Pris: 995 000 kr
Boarea: 100 Kvm
Rum: 4

Välkomna till denna gedigna 30-tals familjevilla i populära Tryde. Bostaden erbjuder tre sovrum i bra storlek, stort kök med matplats samt vardagsrum där såväl soffgrupp som matrumsmöbler får plats – och när det är kalas dukas långbordet fram! Härligt med stora sociala ytor både till vardags och när familj och vänner kommer på besök!
Uppväxt trädgård som inbjuder till lek och bus men även lugna stunder i uterummet där man njuter av eftermiddagssolen – en plats för hela familjen att trivas på ett eller annat sätt.
I garaget står bilen tryggt och gott om förvaring finns på såväl hyllor som på vinden över garaget.
Välkomna till denna perfekta familjebostad i Tryde!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Möjligheternas bostad i Onslunda

Ängslyckevägen 2
Onslunda

Pris: 650 000 kr
Boarea: 84 Kvm
Rum: 4

Välkomna till en bostad med massor av potential, här har ni möjlighet att sätta er egen prägel på bostaden! På en lugn gata i barnvänliga Onslunda finner vi denna trivsamma bostad med bra planlösning, möjlighet till flera sovrum, garage, bra uthus och en stor lek och odlingsvänlig hörntomt Gångavstånd till skola, lekplats, sporthall och café samt närhet till vita sandstränder, Kivik, Tomelilla och Simrishamn. Ett hus för den händige.

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Bostadsrätt

Rymlig trea med inglasad balkong

Byavägen 7
Björkebo, Tomelilla

Pris: 450 000 kr
Avgift: 3 749 kr/mån
Boarea: 79 Kvm
Rum: 3

På andra våningen finner vi denna mycket fräscha och trivsamma bostad. Härligt med en inglasad balkong som är fint renoverad med klinkergolv och paneltak. I köket trivs man enkelt då det är ljust och fint med plats för matplats vid fönstret. Sällskapsytorna är enorma då ett valv öppnats upp mellan vardagsrum och det ena sovrummet – perfekt för dig som bara behöver ett sovrum men gärna bjuder hem vänner och familj. Självklart finns möjlighet att återställa väggen och få två sovrum igen. Avgiften är behagligt låg, endast 3749 kr/mån – skönt när det lämnas pengar över till annat!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Fritidshus

Naturskönt i Holmarna

Holmarna 19
Simrishamn

Pris: 1 350 000 kr
Boarea: 40 Kvm
Rum: 2

Vi färdas längs en vindlande liten grusväg som omgärdas av lövskog och mossbevuxna stengärdsgårdar, plötsligt bakom buskaget dyker det upp, ett charmigt hus med himmelskt läge och med en porlande livfull bäck som närmsta granne, Stugan är välhållen, liten och enkel, här ryms en storstuga med kamin, ett generöst sovrum och ett välplanerat kök, badrummet finner vi i uthuset. Här bor man helt enskilt med skog och natur som närmsta granne, ett paradis för den naturintresserade, jakt, svamp och bär samt möjligheter att ströva finns det i massor. Även den odlingsintresserade finner sin lisa för själen, ägaren har utvecklat ett sinnrikt system som håller djuren utanför odlingarna, odlingsbädden hålls till och med snigelfri. Från tomten har ni en otroligt vacker utsikt över det böljande Österlenska landskapet, här kan ni ta avstånd från stress och jäkt och enbart njuta av lugnet. Verkligen rofyllt!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Fridfullt boende på landet med närhet till centrum

Tryde 1403
Tomelilla

Pris: 895 000 kr
Boarea: 98 Kvm
Rum: 3

Välkomna till denna fritidsbostad med stor tomt på landet strax utanför Tryde. Bostaden erbjuder bland annat kök, vardagsrum, sovrum, helkaklat badrum, groventré/tvättstuga samt ett stort sällskapsrum i den gamla stallängan. På fastigheten finns dessutom ett påbörjat bygge för garage/verkstad, eller varför inte ett gästhus då det är förberett för både vatten och avlopp – valet är ditt! Tomten är stor med öppna ytor – möjligheterna är oändliga och valen är dina!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Tomt

Villatomt i Äsperöd

Byavägen 2
Äsperöd

Pris: 198 000 kr
Tomtarea: 810 Kvm

Villatomt med bra läge mitt i Äsperöds by. Bygg ditt eget drömboende kanske med verksamheten hemma. Anslutningsavgifter för kommunalt VA samt el är betalda, bygglov på villa med både bostad och verksamhet har sökts och beviljats

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Gård

Pampigt mellan Ystad och Trelleborg

Almslättsvägen 130-18, Tingslätt
Sydkusten, Trelleborg

Boarea: 245 Kvm
Rum: 7

Boende/verksamhet med oanade möjligheter. Representativt boende alternativt kombinerat boende med företagande är bara två förslag, ytor på ca 250 kvm boyta samt ca 620 kvm i komplementbyggnad ger otroliga möjligheter. Fantastiskt vacker, pampig och gedigen herrgårdsliknande byggnad med parkliknande, trädgård beläget på ett privat, tyst och helt ostört läge. Goda kommunikationer med närhet till väg 101, flyg nås på drygt 15 min, strand, golf, tåg och bycentrum på ca 10 min samt storstadens puls på dryga halvtimmen. Välkomna till ett lättskött och bekymmersfritt boende på sydkusten.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!