Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

> Villa

Idyll på den skånska slätten

På lantligt och fritt läge i Övraby finner vi denna skånelänga med flertalet charmiga detaljer. Den gamla logen, som idag är inredd till allrum, har en fantastisk takhöjd och med skönt värmande öppen spis inbjuder rummet till sociala sammanhang där både familj och vänner får plats. Flertalet sovrum passar utmärkt för den stora familjen eller till gästerna som har möjlighet för övernattning. Bostaden erbjuder dessutom ett ljust kök med kamin i anslutning till matrum och vardagsrum. Badrummet är praktiskt beläget i sovrumsdelen där vi också kommer upp till övre plan och master bedroom.
Fantastiska utemiljöer där lugnet kan insupas och avnjutas i den stora uppväxta trädgården. Dubbelgarage och dubbel carport ger plats åt både bilar, trädgårdsredskap och verkstad för den som så önskar.
Med bara ett par minuter till Tomelilla har du aldrig långt till all den service du kan tänkas behöva.

Välkomna att uppleva denna oas på ostört läge!
 

Övraby 1606 Tomelilla
 • 1 495 000 kr
 • 190 kvm
 • 6
Mer info om objektet

Stor och trevlig familjevilla på centralt läge

På centralt läge finner vi denna trevliga familjevilla med stort och ljust kök, väl tilltagna sällskapsytor, 5 sovrum i bra storlek och två helkaklade badrum. Den öppna planlösningen mellan kök och matsal är som gjort för umgänge och långa middagar. Från matsalen når man dessutom uterummet där dagarna kan avnjutas på sommarhalvåret. I källarplan finns även där gott om yta med bland annat praktiskt kaklad tvättstuga och stort hobbyrum. Bra parkeringsmöjligheter både i garage och på uppfarten. Här bor ni i en hemtrevlig bostad, lugnt och tryggt med bra läge till centrum med sitt serviceutbud. Kort och gott en perfekt bostad för familjen!
 

Byskillnadsgatan 8 Tomelilla
 • 1 995 000 kr
 • 160 kvm
 • 7
Mer info om objektet

Trivsamt gathus i centrala Tomelilla

På lugn gata i centrala Tomelilla finner vi detta trivsamma gathus med braskamin, snygga spegeldörrar och trägolv. Bostadens entréplan erbjuder ett mindre kök i öppen planlösning till vardagsrum, arbetsrum, sovrum i anslutning till stort badrum, gästtoalett samt tvättstuga. På övre plan finner vi två gavelrum – sovrum, kontor eller allrum, det är Ni som bestämmer! Med 3-4 sovrum får även den mindre familjen plats och bor dessutom billigt med de låga driftskostnaderna! Fastigheten erbjuder även trivsam uteplats, mindre lättskött trädgård med fin blomsterprakt och ett charmigt inglasat uterum med gamla stallfönster - ett givet ställe att mysa i under sommarhalvåret där sköna dagar och kvällar kan åtnjutas tillsammans med familj och vänner.
 

Rosencrantzgatan 6 Tomelilla
 • 1 495 000 kr
 • 99 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Snyggt, läckert & nyrenoverat i lugn bymiljö

På en härlig tomt bara ett par minuter från tågstation ligger denna trivsamma familjevilla perfekt. Här kan barnen växa upp och utvecklas i en lugn och trygg miljö. Bostaden har renoverats de sista åren, allt är snyggt, ljust och fräscht och bjuder på en mycket trivsam och läcker planlösning med stora ljusa sällskapsytor, vackert helkaklat badrum och tre sovrum, Trädgården är en njutning, härlig uteplats, stort friliggande uterum och generösa lättskötta ytor för aktiviteter. Luft/vattenvärmepump ger låga driftskostnader. Utmärkt pendlingsläge med både tåg och buss till bl.a. Ystad, Malmö och Lund. Tomelilla med all sin service nås på några minuter. Perfekt för er som söker ett trivsamt, lugnt och ostört samt nyrenoverat boende på Österlen. Välkomna!
 

Björkvägen 8 Tomelilla
 • 1 600 000 kr
 • 105 kvm
 • 4
Mer info om objektet

Naturskönt nyrenoverat vid Brösarps Backar!

Välkommen till denna naturskönt belägna pärla vid porten till Österlen, här råder det alltid ett fridfullt lugn, en plats där livet får mening och själen ro. Vi möts av en renoverad och tillbyggd stuga med generösa utrymmen och standard för permanentboende, storstuga med braskamin, hekaklat badrum med golvvärme, praktiskt kök och ett generöst sovrum. På tomten har vi en otroligt charmig liten gäststuga och ett nybyggt förråd/verkstad som lätt går att göra om till garage om man så önskar. Hela området präglas av storslagen natur med mängder av strövstigar, svampgömmor och ett rikt djurliv. Härifrån har ni den perfekta utgångspunkten för allt vad Österlen har att erbjuda, Brösarps backar och saltstänkta bad finner ni på bekvämt cykelavstånd. Välkomna!
 

Trastvägen 12 Degeberga
 • 950 000 kr
 • 64 kvm
 • 2
Mer info om objektet

Mindre villa med stort dubbelgarage på fritt läge

Mindre 50-tals villa med stort dubbelgarage i utkanten av den pittoreska byn Skåne-Tranås. På entréplan hittar vi ett ljust kök, matrum i vinterbonat uterummet där både luft/luft värmepump och kamin värmer skönt, vardagsrum, uterum i söderläge samt badrum. På övre plan finner vi sovrummet med kontorshörna. Till huset hör ett stort dubbelgarage på ca 60 kvm. Här finns gott om plats för den motorintresserade eller för dig med annan utrymmeskrävande hobby/verksamhet. I Skåne-Tranås bor du i den lilla byn med stor gemenskap. Hit kommer du med goda kommunikationer från både Tomelilla/Ystad och Kristianstad.
 

Skåne Tranås 1510 Skåne-Tranås
 • 895 000 kr
 • 74 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Vacker och rymlig villa på centralt läge

Pampig villa med högt i tak, takrosetter och stora fönster – många gamla detaljer finns bevarade och ger den där speciella charmen i denna gedigna villa i Tomelilla centrum.
Praktiskt arbetskök från Lidhults och generösa sällskapsytor i form av både vardagsrum och matrum ger utrymme för sociala sammanhang med familj och vänner. De tre sovrummen på övre plan är alla ljusa och väl tilltagna i storlek – skönt att ha alla samlade på ett plan. På övre plan finner vi också helkaklat badrum och allrum. I källaren finns det gott om förvaringsutrymme, tvättstuga och pannrum med pelletspanna. I garaget står bilen tryggt och intill garaget finner vi verkstad.
 

Banmästaregatan 11 Tomelilla
 • 1 995 000 kr
 • 160 kvm
 • 6
Mer info om objektet

Trivsam enplansvilla i lugnt område

Äntligen! en större enplansvilla med närhet till både centrum och populära skolor.
Välkomna till ett bekvämt boende i ett gediget hus med allt på ett plan i lugnt och barnvänligt villaområde och med närhet till både Tomelilla centrum och fina grönområden. Bostaden är välplanerad och ger en luftig och trivsam känsla, erbjuder snyggt kök med generös matplats och intilliggande vardagsrum, hela fyra sovrum i bra storlek samt både gästtoalett och badrum. På tomten finner vi stenlagd uteplats där man gärna slår sig ner och njuter av både morgon och eftermiddagssolen, garage för bilen eller till förvaring samt skönt uppväxt trädgård. Perfekt både för den större barnfamiljen som för paret med utrymmesbehov.
Välkomna på visning av denna villa i lugnt och fridfullt område där såväl barn som vuxna kan känna sig tryggt!
 

Brännaregatan 22 Tomelilla
 • 2 300 000 kr
 • 171 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Möjligheternas fastighet med centralt läge

Centralt i Tomelilla finner vi denna gamla klassiska tegelbyggnad som över tid har blivit tillbyggd, tidigare har här drivits verksamhet samt varit bostad. Med sitt centrala läge och med mycket rörelse utanför passar lokalerna förträffligt för er verksamhet. Byggnaden är i ett plan med två små vindsutrymmen varav det ena varit en lägenhet och det andra har nyttjats som sovrum. Bottenplanet har tidigare varit fyra lägenheter, numera har det mesta av inredningen för detta tagits bort. Fastigheten har mycket stora utvecklingsmöjligheter, verksamhet och bostad, generationsboende eller för den stora familjen är bara några exempel. Välkomna!
 

Norregatan 12 Tomelilla
 • 995 000 kr
 • 139 kvm
 • 8
Mer info om objektet

Totalrenoverad villa på Rosendal

Gedigen villa totalrenoverad under 2018 med bland annat nytt tak, fönster, kök, badrum, toalett samt nytt uppvärmningssystem, luft/vatten värmepump. Ekparkett i hela bostaden med golvvärme och spotlights på entréplan. Öppen planlösning mellan kök och matsal/vardagsrum ger en stora och ljusa ytor. Tre sovrum på övre plan i bra storlekar samt helkaklad toalett. Källare under hela huset med klinkers och tvättstuga. I söderläge från matsalen ligger uteplatsen.
 

Nygatan 26 Tomelilla
 • 1 850 000 kr
 • 104 kvm
 • 4
Mer info om objektet

Lantligt med stort garage

Drömmen om ett välskött stort hus på landet med underbar trädgård och stort garage samt med närhet till såväl underbar natur, mjukt formade slätter som till Tomelilla för skolor, handel samt pendling kan nu bli sann. I den lilla byn Everöd finner vi denna bostad som erbjuder dig allt detta och mycket mer samt glädjen av att bara flytta in och börja bo. Stort härligt kök med perfekta arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt med lyxigt generös matplats, vardagsrum och matrum med snygg parkett, helkaklat badrum och tre sovrum. Härlig uteplats i bästa solläge och med en skön vy över den uppväxta trädgården, härifrån erbjuds en stämningsfull plats för avkoppling
 

Everöd 634 Tomelilla
 • 2 300 000 kr
 • 170 kvm
 • 6
Mer info om objektet

Generös familjevilla på barnvänligt område

Välkommen till denna trivsamma 1-plansvilla med källare beläget på ett lugnt och barnvänligt område utan störande trafik, skönt! Bostaden är generöst tilltagen och erbjuder massor av möjligheter. På entréplan finner vi hela tre ljusa sovrum i bra storlek, stort kök med rejäl matplats, stort och mysigt vardagsrum och ett snyggt badrum. Så även ett inglasat uterum som förlänger sommaren, här dukar man gärna för både barnkalas och vuxenmiddag, trivsamt!
På källarplan har vi gillestugan med öppen spis, ytterligare två sovrum samt ett badrum med bastu, härligt! Välkomna!
 

Yngve Andréns väg 26 Tomelilla
 • 1 700 000 kr
 • 116 kvm
 • 7
Mer info om objektet

Bageri med bostad i Vanstad

Drömmen om ett eget bageri med bostad kan nu bli sann! På bra läge längs med landsvägen i Vanstad by finner vi denna pärla. Här kan du skapa din egen verksamhet och forma den efter hur just du vill ha det. I affärslokalen från 2016/2017 finner vi både bageri samt en mysig servering – allt godkänt av berörda myndigheter. Bostaden erbjuder kök med skönt värmande vedspis och ny restaurangspis, ljust helkaklat badrum, sal med vacker kakelugn och ett stort sovrum med skjutdörrsgarderober. Huset värms upp med återvinningsvärme från bageriet samt med luft/luft värmepumpar. Välkomna på visning för att uppleva denna möjlighet!
 

Stora Vanstadvägen 549 Lövestad
 • 2 600 000 kr
 • 160 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Villa med vackert och naturskönt läge

Där skog möter äng och landskapet formas mjukt i kullar och dalar, naturskönt beläget strax utanför Eljaröd ligger denna trivsamma villa byggd 2007. Välkomna till en väl omhändertagen bostad med ett rymligt, modernt och välutrustat kök i lantlig stil, ett umgängesvänligt vardagsrum med matsal och ett ljuvligt, generöst soldränkt trädeck. Trädgården bjuder oss stora avslappnande gräsytor med flera uteplatser att njuta på, även ett lusthus/orangeri ryms och så har vi inte att förglömma ett praktiskt garage med ett gästrum på gaveln. Välkomna!!
 

Eljaröd 5003 Brösarp
 • 2 890 000 kr
 • 150 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Hemtrevligt och modernt i Onslunda

Ljus och trivsamt planerad enplansvilla med källare perfekt för såväl stor som liten familj renoverad från 2006 och framåt. Bostaden erbjuder ljust kök i anslutning till stort vardagsrum med matplats, tre sovrum, helkaklat badrum samt källare med bland annat gillestuga, allrum, tvättstuga och toalett. Källaren passar även fint för fester, ungdomshäng, övernattande gäster eller varför inte verksamhet då det finns egen entré. Härligt trädäck i soligt sydvästläge där man gärna stannar kvar långa stunder. Centralt i gemytliga Onslunda med gångavstånd till buss, café, skola och idrottsplats.
Välkomna till detta sociala hus med plats för många!
 

Ringvägen 4 Onslunda
 • 1 350 000 kr
 • 124 kvm
 • 6
Mer info om objektet

> Bostadsrätt

Stor och trivsam 4:a i markplan!

Välkommen till en av de större bostadsrätterna i Tomelilla, dessutom en marklägenhet med ostört gavelläge i ett av de populäraste områdena! Här erbjuds fyra rum och kök samt två badrum ett med dusch och ett med skönt badkar, perfekt! Alla tre sovrummen är i bra storlek och det trivsamma vardagsrummet är centralt placerat i lägenheten.
Ytan tillsammans med en bra planlösning gör att det finns gott om plats. Är ni en familj kan man enkelt få lite distans till varandra samtidigt som man kan umgås i kök, vardagsrum eller på någon av de mysiga uteplatserna när vädret tillåter. Dagis och skola finner ni endast ett stenkast bort och centrum på bekvämt gångavstånd.
I månadsavgiften ingår det mesta, även el upp till 13.000 kWh/år. Välkommen på visning!
 

Björkebogatan 10 G Tomelilla
 • 700 000 kr
 • 104 kvm
 • 4
Mer info om objektet

Marklägenheter med trädgård och carport – i nyproduktion!


 

Släntgatan 15A Tomelilla
 • 1 265 000 kr
 • 64 kvm
 • 2
Mer info om objektet

Marklägenheter med trädgård och carport – i nyproduktion!


 

Släntgatan 15A Tomelilla
 • 1 265 000 kr
 • 64 kvm
 • 2
Mer info om objektet

Ljus trea på tredje våningen

En ljus och trivsam lägenhet med delvis öppen planlösning. Det gedigna originalköket är uppfräschat och väggen mellan kök och vardagsrum är nedtagen. Bra med två rejäla sovrum varav det ena med praktisk klädkammare. Härligt med fönster i tre väderstreck och inglasad balkong! På tredje våningen bor Du i lugn och ro utan insyn i lägenheten. Bra läge med nära till allt som Tomelilla har att erbjuda.
 

Björkebogatan 4C Tomelilla
 • 550 000 kr
 • 79 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Rymlig och friliggande bostadsrättsvilla med garage

Med gott om plats, härlig trädgård, eget garage och allt i ett plan infinner sig riktig huskänsla tillsammans med en hög bekvämlighet. Det yttre underhållet ansvarar föreningen för tack vare bostadsrättsformen och insidan är i gott skick. Allt är väl underhållet, fräscht och fint. Som nästa ägare kan man enkelt komma till ro och ha en lugn och skön vardag på denna trivsamma och gemytliga gata. I dagsläget finns 3 sovrum men möjlighet finns att enkelt skapa ett fjärde - ett boende som passar såväl paret som vill ha gott om plats som den större familjen.
 

Örupsgatan 14 Tomelilla
 • 1 100 000 kr
 • 117 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Marklägenheter med trädgård och carport – i nyproduktion!


 

Släntgatan Tomelilla
Mer info om objektet

Rymlig bostadsrättsvilla, markplan i Skogsbacken.

I bostadsrättsvilla bor du tryggt och bekvämt utan oro för stora utgifter och mängder av skötsel. På eftertraktade Videgatan bor man dessutom på ett lugnt läge, med naturen och rekreationsområdet, Skogsbacken, precis utanför tomten samt med gångavstånd till centrum, skolor och idrottsanläggningar, Härligt! Här kan såväl familjen som paret trivas, med fyra rum får ni gott om plats! Bostaden är mycket välplanerad med nyrenoverat badrum, kök och en bra matplats samt ett vardagsrum med plats för soffa och matbord - perfekt för såväl vardagsmiddagar som festligheter med vänner. På både entré- som trädgårdssida är det härliga utemiljöer, trädäcket är den självklara platsen under sommaren! Bilen ställer ni torrt och tryggt i garaget som ingår i månadshyran. Välkomna till ett bekymmersfritt boende på bästa läge!
 

Videgatan 3B Tomelilla
 • 1 050 000 kr
 • 93 kvm
 • 4
Mer info om objektet

> Fritidshus

> Tomt

> Gård