Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

 

Villa

Renoveringsobjekt med stor potential

Adelsbergsvägen 32
Tomelilla

Pris: 795 000 kr
Boarea: 118 Kvm
Rum: 4

Detta gedigna stenhus för 1939 bjuder på enorm potential och nuvarande skick gör att det bara är dina idéer och din fantasi som sätter gränserna! Färg, form, planlösning – allt kan du med gott samvete förändra efter ditt eget tycke och smak, vilken unik möjlighet! För den händige är det närmast en dröm att få skapa något eget i en så klassisk och solid byggnad med bland annat högt i tak och genuina spegeldörrar. Det vattenburna systemet och läget med nära till såväl centrum som skola, dagis och idrottsplats ger goda förutsättningar. Tomten är väl tilltagen och har plats och möjligheter för det mesta! Även tomten är ett oskrivet blad som bara väntar på att nästa ägare ska skapa något; kanske en lättskött trädgård med bara gräsmatta, kanske odlingar och grönsaksland eller så satsas det på stor uppfart och kanske ett garagebygge?

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Unikt, modernt och totalrenoverat i Skogsbacken!

Furegatan 13
Tomelilla

Pris: 2 295 000 kr
Boarea: 101 + 91 Kvm
Rum: 5

Söker ni det unika, det speciella – det där som ni är ensamma om och kan visa upp med stolthet? Välkomna till ett magnifikt hus där det estetiskt vackra och moderna lever i ljuvlig harmoni med det praktiska vardagslivet och en härligt grönskande trädgård. Det är ett hem där det är enkelt att vara för sig själv men också med stora sällskapsytor. Uterummet, trädäcket och trädgården är som taget ur en dröm – det är en alldeles egen oas, insynsskyddad och vacker. Huset har genomgått både ombyggnad och renovering under nuvarande ägares kunniga och genomtänkande hand. I dagsläget håller allt ett gott skick och nästa lyckliga ägare kan flytta rakt in. Alla stora renoveringar är gjorda t ex; tak, fönster, fasad, värmesystem och dränering, vilket ger Er möjligheten att ha ett bekymmersfritt boende i många år framöver. Dessutom i ett unikt och representativt hus på det bästa läget – Skogsbacken. 

Nästa visning: 14/12 kl.14.00. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Välplanerad enplansvilla i centrala Tomelilla

Kopparslagaregatan 16
Tomelilla

Pris: 1 495 000 kr
Boarea: 112 Kvm
Rum: 5

Välkomna till denna enplansvilla i centrala Tomelilla. Här bor ni bekvämt på ett plan med närhet till allt vad Tomelilla har att erbjuda, skolverksamhet, service och goda kommunikationer till såväl Kristianstad som Ystad och vidare till Malmö – Köpenhamn. Entrén välkomnar oss in i den välplanerade bostaden som erbjuder bland annat praktiskt kök med matplats, stort sällskapsrum för umgänge, 3-4 sovrum, badrum och tvättstuga med groventré. Insynsskyddad uppväxt trädgård med såväl uteplats under tak som mindre förråd för trädgårdsredskapen. I garaget står bilen både tryggt och torrt samt så finns här bra med förvaringsutrymme – skönt att kunna gå direkt från bilen in i bostaden!

Nästa visning: 14/12 kl.14.00. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

HAVSNÄRA I BYMILJÖ

Möllebacken 7
Ystad

Pris: 3 980 000 kr
Boarea: 172 Kvm
Rum: 6

Välkommen till ett gediget stenhus med högt, fritt läge, havsutsikt och härlig atmosfär med generösa ytor.
Fastigheten ligger i den trivsamma byn Snårestad, bara några kilometer från hav och strand. Här kombinerar vi livet på landet med närhet till stad och kommunikationer.

Huset är byggt 2011 i 1,5 plan och rymmer två separata bostäder, perfekt för den lite större familjen, generationsboende eller kombinerat med verksamhet.
På entréplan i båda flyglarna finns kök, matplats och luftigt, ljust vardagsrum med kamin, sovrum, badrum samt klädkammare. Öppet upp i nock och trappa till loftet som kan användas som sovrum.
Trädgården i sydväst har både stora träd, nyplanterade fruktträd och mysig uteplats för de trivsamma grillkvällarna

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Trivsam familjevilla på Rosendal, Tomelilla

Nygatan 24
Tomelilla

Pris: 1 675 000 kr
Boarea: 119 Kvm
Rum: 8

Ett par stenkast ifrån centrum ligger denna inbjudande bostad. Huset är byggt 1977 som ett av de senaste i området. Bostaden är nyrenoverad under senare tid och erbjuder ett rejält tilltaget kök med utmärkta möjligheter för den matlagningsintresserade, helkaklat badrum i harmonisk färgsättning och hela fyra möjliga sovrum. Bra källare med klinkergolv för hobbyverksamhet och tvättstuga. Utemiljön erbjuder ett stort nybyggt trädeck på bästa solläge, delvis isolerat för framtida uterumsbygge samt ett garage för bilen eller förvaring.

Nästa visning: 12/12 kl.13.00. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Boende med verksamhet naturskönt i Sillaröd

Sillaröd 337
Brösarp

Pris: 1 850 000 kr
Boarea: 113 Kvm
Rum: 5

Här finns en unik möjlighet att bo och driva egen verksamhet eller perfekt för den med utrymmeskrävande hobby. Bostadshus med vackert och praktiskt kök, vardagsrum och matsal i fil samt tre bra sovrum. Ekonomisk uppvärmning med jordvärmepanna och vedeldning samt välutrustad och väletablerad bilverkstad. Allt detta beläget på stor trädgårdstomt med ljuvligt kuperat landskap, skog och åkrar i skön harmoni runt husknuten och med närhet till Christinehofs naturvårdsområde.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Bostadsrätt

Renoverad och modern etta

Västergatan 41
Tomelilla

Pris: 275 000 kr
Boarea: 42,5 Kvm
Rum: 1

Välkommen till denna välplanerade etta som renoverats under de senaste åren och nu känns riktigt fräsch och modern. Det helkaklade badrummet renoverades 2016 i samband med stambyte – tryggt och skönt! I köket finns det utrymme för matplats vilket ger extra rymd i bostaden och i vardagsrummet finns möjlighet för en separat sovdel. En extra bonus är uteplatsen som sträcker sig längs hela lägenhetens längd!

På Västergatan bor du på gångavstånd till kollektivtrafik såväl som centrum som erbjuder ett gott utbud av service.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Fantastisk marklägenhet med huskänsla

Glemmingevägen 33E
Glimmingebro

Pris: 950 000 kr
Boarea: 83 Kvm
Rum: 3

Denna gamla gård med sann Österlenkänsla har byggts om till bostadsrätter – och vilka bostadsrätter! Utsidan är fantastiskt vacker och välbevarad och kliver vi in i bostaden fortsätter vår känsla av ”wow”! Samtidigt som man satsat på moderniteter såsom golvvärme, spotlights, helkaklade badrum, modernt kök m.m. så blandas det med vackra detaljer som ger en atmosfär av lantlig äkthet. Vad sägs om synliga takbjälkar – och högt i tak! En värmande kamin, tidsenliga fönster och fönsterdörrar o.s.v. Allt binds samman till en underbar bostad där man helt glömmer bort att det inte är ett friköpt hus! Den egna trädgården med trädäck förstärker huskänslan ytterligare. Välkommen till en fantastisk möjlighet för ett bekvämt och bekymmersfritt boende i en närmast unik bostad med allt man kan önska sig!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Rymlig trea i markplan!

Björkebogatan 6B
Tomelilla

Pris: 575 000 kr
Boarea: 79 Kvm
Rum: 3

Välkommen till denna fräscha och välplanerade bostad som är bekvämt belägen i markplan – vilken fröjd att slippa trappor! Dessutom ligger den i ett av de populäraste bostadsområdena och har en behaglig månadsavgift om 3682 kr/mån.

Den delvis öppna planlösningen gör att de redan väl tilltagna 79 kvm känns ännu större. Med två rymliga sovrum och stort vardagsrum lämpar sig bostaden för de flesta! Ett extra plus är den inglasade balkongen där man kan njuta av eftermiddagssolen långt ut på hösten och med början tidigt på våren

Nästa visning: 13/12 17:30. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Stor etta med låg avgift

Grönegatan 6A
Tomelilla

Pris: 290 000 kr
Boarea: 46 Kvm
Rum: 1

I lugn och ro på tredje våningen finner vi denna välplanerade etta i en bra förening med exemplariskt låga avgifter – endast 2145 kr/mån! Skönt med pengar över till annat eller kanske ett billigt första boende?

Stort vardagsrum som har möjligheter för sovalkov eller annan avdelning. Även köket är väl tilltaget vilket ger hela bostaden en rymlig känsla. Såväl vänner som familj kan få plats vid den stora matplatsen. Egen balkong ger den där extra frihetskänslan!

Det centrala läget är perfekt för dig som är i farten då du har nära till allt! Exempelvis är buss- och tågstationen bara ett stenkast bort.

Nästa visning: 14/12 kl.16:30. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Fritidshus

Tomt

Tomt på lantligt läge

Skåne Tranås 1624
Tomelilla

Pris: 500 000 kr
Tomtarea: 2,6 Ha

Tomt på 2,6 ha med böljande fält som granne på ett läge i ett skönt kuperat lantligt landskap några kilometer utanför Skåne Tranås by. En slingrande liten bäck delar av tomten i två delar – en del åkermark som är utarrenderad och en del uppväxt mark med två raserade byggnader. Elanslutning finns.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Stor villatomt

Södra Möinge 7230
Svalöv

Pris: 650 000 kr
Tomtarea: 2196 Kvm

Tillfälle att bygga ert drömboende! Stor, uppväxt villatomt om drygt 2000 kvm belägen naturskönt med fria vidder och parkliknande omgivningar men ändå med utmärkta pendlingsmöjligheter, på några minuter nås både motorväg, tågstation och bycentrum med skola, barnomsorg och livsmedelsaffär. Tomten har tidigare hyst ett tvåfamiljshus, detta revs och en ny gjuten platta om ca 168 kvm anlades, dessutom finns arkitekt ritningar på en villa hos ägaren. Avlopp genom trekammarbrunn med infiltration och vatten via grävd brunn samt el i tomtgräns är klart, även ett murat uthus finns på plats. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område vilket ger större frihet att bygga just det man önskar.

 

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Gård

Smakfullt renoverad gård

Vitebro 112
Simrishamn

Pris: 4 350 000 kr
Boarea: 250 Kvm
Rum: 8

Trivsam och smakfullt renoverad gård med drygt 5 ha mark på fantastiskt läge strax utanför Sankt Olof mitt på fagra Österlen. Här bor man precis utanför byn med gångavstånd till skola, livsmedelsbutik och fritidsaktiviteter samt badanläggning samtidigt finns ridterräng och oändliga möjligheter till promenader runt hörnet, både praktiskt och harmoniskt! Bostaden är i ypperligt skick och har under senare år renoverats, byggts till med känsla och med det bästa av materialval. Gårdens inriktning i dag är hästhållning med två hästar och köttrasdjur, förutom stall och vindskydd till dessa så finns en stor maskinhall/lager och ett till bostaden vidbyggt större garage.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Kommersiellt

Verkstadsfastighet

Bondrum 1338
Tomelilla

Pris: 1 900 000 kr
Lokalyta: 321 Kvm
Rum: 2

Modern och lättillgänglig industrifastighet med utmärkt kommersiellt läge och goda skyltmöjligheter utmed väg 19, några km från Tomelilla. Stort verkstadsskepp med högt i tak samt en mindre tvätthall med oljeavskiljare och ett lagerutrymme, dessutom toppmodernt kontors/konferensrum, toa, omklädningsrum och personalutrymme på övre plan. Alla ytor hårdgjorda och asfalterade.

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Klassisk äldre byggnad

Norregatan 24
Tomelilla

Pris: 3 950 000 kr
Boarea: 290 Kvm
Rum: 11

Liljegrens vandrarhem är till salu, innehåller i dag en tre trerumslägenhet och sammanlagt 9 uthyrningsrum med dusch och toalett samt gemensamma kök och TV-rum. Beläggningen i dag är mycket god och intäkterna ligger i dag på ca 750.000 kr. Vidare finns en stor parkeringsplats, två stora uthyrningsbara garage och en stor parkliknande trädgård.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Projekt i Hammenhög

Skolgatan 20 A
Tomelilla

Pris: 5 950 000 kr
Boarea: 870 Kvm
Rum: 40

Unikt tillfälle att förvärva en mycket stor fastighet, f.d lantmannaskolan i Hammenhög är en stabil byggnad på ett underbart läge mitt på Österlen, användningsområdena är många men B & B, vandrarhem eller ombyggnad till lägenheter är nog mest aktuella, faktum är att nuvarande ägare har haft planer på lägenheter där en del ritningar är framtagna även nybyggnation på marklägenheter är skissade.

Nästa visning: 18/12. Ring för tid. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Välskött hyresfastighet

Torget 17
Tomelilla

Pris: 5 400 000kr
Boarea: 364 Kvm
Rum: 12

Ett tillfälle för en god investering! Välskött klassiskt hyreshus i nationalromantisk stil beläget mitt i centrala Tomelilla. Bra fastighet som kräver minimalt underhåll, nyare fönster och tak samt tegelfasad borgar för många bekymmersfria år. Stora avdelbara lägenheter samt mer att inreda och stabila lokalhyresgäster som varit etablerade i lokalerna under flera år ger strålande möjligheter till ännu högre intäkter. Trygg och bra uppvärmning via fjärrvärme. Marknaden för hyreshus i Tomelilla är mycket god, inga eller nästan inga vakanser hos hyresvärdarna.

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!