Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

 

Villa

Renoveringsobjekt med stor potential

Adelsbergsvägen 32
Tomelilla

Pris: 795 000 kr
Boarea: 118 Kvm
Rum: 4

Detta gedigna stenhus för 1939 bjuder på enorm potential och nuvarande skick gör att det bara är dina idéer och din fantasi som sätter gränserna! Färg, form, planlösning – allt kan du med gott samvete förändra efter ditt eget tycke och smak, vilken unik möjlighet! För den händige är det närmast en dröm att få skapa något eget i en så klassisk och solid byggnad med bland annat högt i tak och genuina spegeldörrar. Det vattenburna systemet och läget med nära till såväl centrum som skola, dagis och idrottsplats ger goda förutsättningar. Tomten är väl tilltagen och har plats och möjligheter för det mesta! Även tomten är ett oskrivet blad som bara väntar på att nästa ägare ska skapa något; kanske en lättskött trädgård med bara gräsmatta, kanske odlingar och grönsaksland eller så satsas det på stor uppfart och kanske ett garagebygge?

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Gedigen villa i centrala Tomelilla

Fabriksgatan 17
Tomelilla

Pris: 1 250 000 kr
Boarea: 100 Kvm
Rum: 4

Välkomna till denna gedigna villa som är belägen i centrala Tomelilla. Bostaden erbjuder högt i tak, takrosetter och stora fönsterpartier som förgyller! På nedre plan finner vi kök, badrum, stort vardagsrum i vinkel samt uterum för härligt kvällsmys. På övre plan finns allrum, toalett samt två bra sovrum. Uppväxt trivsam trädgård med både plommon- och äppleträd samt förrådshus för trädgårdsredskap.
Nytt värmesystem i form av luft/vatten värmepump insatt 2011 samt nya 3-glasfönster från 2014.
Här bor ni bekvämt med närhet till allt vad Tomelilla har att erbjuda, skolverksamhet, service och goda kommunikationer till såväl Kristianstad som Ystad och vidare till Malmö – Köpenhamn.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Unikt, modernt och totalrenoverat i Skogsbacken!

Furegatan 13
Tomelilla

Pris: 2 650 000 kr
Boarea: 101 + 91 Kvm
Rum: 5

Söker ni det unika, det speciella – det där som ni är ensamma om och kan visa upp med stolthet? Välkomna till ett magnifikt hus där det estetiskt vackra och moderna lever i ljuvlig harmoni med det praktiska vardagslivet och en härligt grönskande trädgård. Det är ett hem där det är enkelt att vara för sig själv men också med stora sällskapsytor. Uterummet, trädäcket och trädgården är som taget ur en dröm – det är en alldeles egen oas, insynsskyddad och vacker. Huset har genomgått både ombyggnad och renovering under nuvarande ägares kunniga och genomtänkande hand. I dagsläget håller allt ett gott skick och nästa lyckliga ägare kan flytta rakt in. Alla stora renoveringar är gjorda t ex; tak, fönster, fasad, värmesystem och dränering, vilket ger Er möjligheten att ha ett bekymmersfritt boende i många år framöver. Dessutom i ett unikt och representativt hus på det bästa läget – Skogsbacken.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Enplansvilla centralt i Tomelilla

Kopparslagaregatan 9
Tomelilla

Pris: 1 475 000 kr
Boarea: 122 Kvm
Rum: 5

Välkomna till denna enplansvilla i centrala Tomelilla. Här bor ni bekvämt på ett plan med närhet till allt vad Tomelilla har att erbjuda, skolverksamhet, service och goda kommunikationer till såväl Kristianstad som Ystad och vidare till Malmö – Köpenhamn. Entrén välkomnar oss in i den välplanerade bostaden som erbjuder bland annat ett stort och praktiskt kök i öppen planlösning med plats för både matbord och vardagsrumsdel, denna del är även möjlig att dela av om man behöver ett fjärde sovrum. Stor trädgård som erbjuder både fruktträd, bärbuskar och flertalet snygga planteringar. I det nyrenoverade garaget står bilen både tryggt och torrt samt så finns här bra med förvaringsutrymme.
Välkomna på visning!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid

HAVSNÄRA I BYMILJÖ

Möllebacken 7
Ystad

Pris: 3 980 000 kr
Boarea: 172 Kvm
Rum: 6

Välkommen till ett gediget stenhus med högt, fritt läge, havsutsikt och härlig atmosfär med generösa ytor.
Fastigheten ligger i den trivsamma byn Snårestad, bara några kilometer från hav och strand. Här kombinerar vi livet på landet med närhet till stad och kommunikationer.

Huset är byggt 2011 i 1,5 plan och rymmer två separata bostäder, perfekt för den lite större familjen, generationsboende eller kombinerat med verksamhet.
På entréplan i båda flyglarna finns kök, matplats och luftigt, ljust vardagsrum med kamin, sovrum, badrum samt klädkammare. Öppet upp i nock och trappa till loftet som kan användas som sovrum.
Trädgården i sydväst har både stora träd, nyplanterade fruktträd och mysig uteplats för de trivsamma grillkvällarna

Ring mäklaren för visningstid

Stilfull enplansvilla från 2007

Simrishamnsvägen 37
Tomelilla

Pris: 2 150 000 kr
Boarea: 121 Kvm
Rum: 4

Välkommen till detta fräscha och moderna hem – byggt 2007! Byggåret märks inte minst på den moderna planlösningen med delvis öppet mellan kök, vardagsrum och hall. Även den kombinerade groventrén/tvättstugan är en modern bekvämlighet. Med sina tre sovrum är bostaden lagom för såväl familjen som paret. I dagsläget är bostaden i ett plan men för den unga familjen som kanske kommer att växa sig större är det perfekt att det finns en stor inredningsbar vind med potentiell boyta på ytterligare 78 kvm. Utemiljöerna är härliga med en stor gräsmatta, perfekt för hundar och barn – eller kanske kubbturneringen! Det stora trädäcket på ca 90 kvm sträcker sig längs husets ena gavel och långsida – lyxigt med gott om plats för vänner och familj. På uppfarten finns plats för flertalet bilar och i garaget får en bil och trädgårdsredskapen plats.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Bostadsrätt

Friliggande BR-villa i markplan

Kanalgatan 7D
Tomelilla

Pris: 450 000 kr
Boarea: 105 Kvm
Rum: 4

I mysiga Smedstorp som har affär, tågstation, skola och dagis finner vi denna rymliga bostad med stora ytor. Det finns gott om plats för familjen då det finns tre sovrum men passar även paret som vill ha gott om rymd. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är delvis öppen vilket ger en modern känsla och gör det lätt att umgås. Två entréer, två badrum och separat tvättstuga förenklar vardagslivet – allt i ett plan och därtill en härlig trädgård och en carport för bilen. Kan det bli bättre? Ett bekvämt boende i bostadsrätt men med sann villakänsla!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Etta med balkong och renoverat badrum

Västergatan 41
Tomelilla

Pris: 220 000 kr
Avgift: 3 167 kr/mån
Boarea: 38 Kvm
Rum: 1

Ett litet nätt hem för dig i farten eller kanske dig som ska flytta hemifrån! Här finns allt man behöver med bonusar såsom balkong, klädkammare och diskmaskin. I månadsavgiften ingår allt utom hushållsel – skönt! Tack vare föreningens stambyte under 2016 är badrummet alldeles nytt och dessutom snyggt med kakel och klinker. Även köket är renoverat – fräscht och fint. I köket finns dessutom plats för matbord. Det är en fräsch bostad i genomgående sobra färger som ger en modern känsla. Västergatan har ett ett lugnt men ändå centrumnära läge, dessutom med kort gångavstånd till buss- och tågstation.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Trivsam etta i markplan

Västergatan 47
Tomelilla

Pris: 195 000 kr
Boarea: 38 Kvm
Rum: 1

På centrumnära Västergatan finner vi denna mysiga etta i markplan. Läget är perfekt för dig i farten då du har nära till såväl Tomelillas serviceutbud som buss- och tågstation med goda förbindelser. Det är en välhållen bostad med nyrenoverat badrum – dessutom helkaklat i vitt och grått. Köket med sin charmiga originalinredning har under åren uppdaterats och erbjuder utrymme för matbord vid fönstret. Den stora balkongen är en riktig tillgång – skönt att kunna sitta ute i lugn och ro. I månadsavgiften ingår allt utom hushållsel.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Fritidshus

Fridfullt boende på landet med närhet till centrum

Tryde 1403
Tomelilla

Pris: 850 000 kr
Boarea: 98 Kvm
Rum: 3

Välkomna till denna fritidsbostad med stor tomt på landet strax utanför Tryde. Bostaden erbjuder bland annat kök, vardagsrum, sovrum, helkaklat badrum, groventré/tvättstuga samt ett stort sällskapsrum i den gamla stallängan. På fastigheten finns dessutom ett påbörjat bygge för garage/verkstad, eller varför inte ett gästhus då det är förberett för både vatten och avlopp – valet är ditt! Tomten är stor med öppna ytor – möjligheterna är oändliga och valen är dina!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Tomt

Villatomt i Äsperöd

Byavägen 2
Äsperöd

Pris: 139 000 kr
Tomtarea: 810 Kvm

Villatomt med bra läge mitt i Äsperöds by. Bygg ditt eget drömboende kanske med verksamheten hemma. Anslutningsavgifter för kommunalt VA samt el är betalda, bygglov på villa med både bostad och verksamhet har sökts och beviljats

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Stor villatomt

Södra Möinge 7230
Svalöv

Pris: 650 000 kr
Tomtarea: 2196 Kvm

Tillfälle att bygga ert drömboende! Stor, uppväxt villatomt om drygt 2000 kvm belägen naturskönt med fria vidder och parkliknande omgivningar men ändå med utmärkta pendlingsmöjligheter, på några minuter nås både motorväg, tågstation och bycentrum med skola, barnomsorg och livsmedelsaffär. Tomten har tidigare hyst ett tvåfamiljshus, detta revs och en ny gjuten platta om ca 168 kvm anlades, dessutom finns arkitekt ritningar på en villa hos ägaren. Avlopp genom trekammarbrunn med infiltration och vatten via grävd brunn samt el i tomtgräns är klart, även ett murat uthus finns på plats. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område vilket ger större frihet att bygga just det man önskar.

Gård

Kommersiellt

Verkstadsfastighet

Bondrum 1338
Tomelilla

Pris: 1 900 000 kr
Lokalyta: 321 Kvm
Rum: 2

Modern och lättillgänglig industrifastighet med utmärkt kommersiellt läge och goda skyltmöjligheter utmed väg 19, några km från Tomelilla. Stort verkstadsskepp med högt i tak samt en mindre tvätthall med oljeavskiljare och ett lagerutrymme, dessutom toppmodernt kontors/konferensrum, toa, omklädningsrum och personalutrymme på övre plan. Alla ytor hårdgjorda och asfalterade.

Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

Klassisk äldre byggnad

Norregatan 24
Tomelilla

Pris: 3 950 000 kr
Boarea: 290 Kvm
Rum: 11

Liljegrens vandrarhem är till salu, innehåller i dag en tre trerumslägenhet och sammanlagt 9 uthyrningsrum med dusch och toalett samt gemensamma kök och TV-rum. Beläggningen i dag är mycket god och intäkterna ligger i dag på ca 750.000 kr. Vidare finns en stor parkeringsplats, två stora uthyrningsbara garage och en stor parkliknande trädgård.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Projekt i Hammenhög

Skolgatan 20 A
Tomelilla

Pris: 6 350 000 kr
Boarea: 870 Kvm
Rum: 40

Unikt tillfälle att förvärva en mycket stor fastighet, f.d lantmannaskolan i Hammenhög är en stabil byggnad på ett underbart läge mitt på Österlen, användningsområdena är många men B & B, vandrarhem eller ombyggnad till lägenheter är nog mest aktuella, faktum är att nuvarande ägare har haft planer på lägenheter där en del ritningar är framtagna även nybyggnation på marklägenheter är skissade.
Hjärtligt Välkomna!!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!