Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt och information om kommande visningstider.

 

Villa

Hantverksgården i Tomelilla

Rosencrantzgatan 15
Tomelilla

Pris: 1 875 000 kr
Boarea: 450 Kvm
Rum: 9

Tomelillas mest spännande hus är nu till salu! Ni som är ute efter något utöver det vanliga har hamnat rätt! Här är det bara din egen fantasi som sätter gränserna för användandet, representation, kurs konferensverksamhet, annan näringsverksamhet eller för att skapa en boendemiljö lite utöver det vanliga. Vacker byggnad från sekelskiftet med utmärkt läge centralt i Tomelilla. Parkliknade entré med stort vårdträd på fastighetens västsida och stor parkering med flera garage åt öster. Väl inne i den pampiga hallen slås man av den oerhörda charmen och den stora genuiniteten, magnifika spegeldörrar, generös takhöjd, vackra stuckaturer och fina parkettgolv. En kulturskatt som måste upplevas, välkomna.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Lokal med utmärkt kommersiellt läge

Kverrestadsvägen 2
Tomelilla
Österlen

Pris: 800 000 kr
Boarea: 145 Kvm
Rum: 3

Behöver du flexiblare ytor och lägre lokalkostnad?
Vill du kombinera boende med verksamhet? Söker du en mindre lokal till din verksamhet eller bara vill ha ett större förråd? Är det här din konst skall skapas och ställas ut eller fordon mekas eller kanske som i dag ett snickeri? Här finner du lokaler med utmärkt kommersiellt läge, hårdgjorda ytor och bra utvecklingsmöjligheter. Enligt planbestämmelserna får tomten användas för bostadsändamål samt lämpligt handels och hantverksändamål.

Nästa visning: Välkommen att ringa eller maila mäklaren för visningstid!

Gedigen familjevilla i barnvänligt område

Mariedalsvägen 21
Hammenhög

Pris: 900 000 kr
Boarea: 105 Kvm
Rum: 4

Gedigen 50-tals familjevilla i lugnt och barnvänligt område med närhet till både fritidsbad och idrottsplats. Tre bra sovrum ger plats åt hela familjen och ytterligare möjlighet för ett rum i källarplan – tonårsrum med egen ingång, kan det bli bättre? Trägolv i samtliga rum ger hemtrevlig och lantlig känsla. Kök från 2006 och helkaklat badrum från 2008. Trädgård mot öster med förrådshus och häck intill grannarna. Stora poster är gjorda såsom dränering, jordvärmeanläggning, stambyte samt fönsterbyte.
Bara att flytta in och börja bo.

Välkommen att maila eller ringa mäklaren för visningstid!

Villa med stora möjligheter i centrala Tomelilla

Nybogatan 9
Tomelilla

Pris: 1 500 000 kr
Boarea: 155 Kvm
Rum: 6

Denna robusta villa har potential att nyttjas för många olika verksamheter, som bostad tillsammans med en verksamhet eller som enbart bostad. En annan möjlighet är kanske att göra om huset till två lägenheter? Det centrala läget ger fantastiska möjligheter för Dig som vill bedriva någon typ av verksamhet. Sedan 1999 har fastigheten nyttjats som läkarmottagning, före var det bostad. I samband med denna förändring genomfördes en omfattande renovering av fastigheten vilket ger en genomgående fräsch fastighet i gott skick. Merparten av fönsterna är utbytta, taket är omlagt 2004 och mekanisk ventilation med återvinning är installerad. I en friliggande byggnad finns ett mindre garage samt förråd, dessutom är det en härlig tomt. Välkommen till en synnerligen unik fastighet!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Kär liten stuga i rogivande miljö

Ryadalsvägen 172
Sjöbo
Österlen

Pris: 695 000 kr
Boarea: 45 Kvm
Rum:  2

Charm med idylliskt, rogivande och naturskönt läge. Den intilliggande ån flyter i sakta mak och inrymmer såväl kräftor som forell. Vid närbelägna strövområden och naturskyddsområden kan timmar tillbringas, även stugan med all sin charm har man svårt att slita sig ifrån. Trädgården är en oas i sig, rymmer såväl gäststuga, paviljong som flera avkopplande uteplatser. Flera uppdateringar är gjorda de senaste åren, nytt reningsverk, renoverat badrum och ny dränering är ett axplock. Här får man en känsla av lugn och välbehag en plats att njuta livets sötma. Välkomna!!

Nästa visning: Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Unikt hus med spännande planlösning på Österlen

Äppelgatan 14 A
Tryde

Pris: 1 270 000 kr
Boarea: 59 Kvm
Rum: 2

Välkomna till ett unikt hus med spännande planlösning i Äppelodlingen i Tryde. Stort allrum med öppet upp i nock tillsammans med stora fönsterpartier ger en luftig, ljus och hemtrevlig atmosfär. Kaminen i rummet höjer både stämningen och värmen. Sovloftet i vinkel ger möjlighet för bådedubbelsäng, klädförvaring och arbetshörna med utsikt via stora fönster. Här kan ni bo enkelt i en optimalt planerad bostad från 2009 och med minimala drift- och underhållskostnader. Ett extra plus är fiber som precis kopplats in i bostaden. Perfekt med carport och förrådshus. Insynsskyddad hörntomt i söderläge där man gärna spenderar dagen i grönskande trädgård. Välkomna!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Bostadsrätt

Bekvämt boende i marklägenhet

Röllekavägen 9
Tomelilla
Österlen

Pris: 795 000 kr
Boarea: 86 Kvm
Rum: 3

Välkommen till en ljus och trivsam bostadsrätt på lugna och gemytliga Röllekavägen. Ett utomordentligt boende som erbjuder precis det som behövs; ett rymligt vardagsrum, två sovrum, praktiskt kök och ett väl tilltaget badrum.

Utemiljöerna är pricken över i:et, på båda sidor om bostaden finns uteplatser för maximal njutning av solen! Tomten är dessutom liten och nätt och kräver därmed inte mycket skötsel. Bilen står bra i carporten som även har ett förråd i anslutning.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Trea på första våningen!

Västergatan 41
Tomelilla

Pris: 375 000 kr
Boarea: 68 Kvm
Rum: 3

Endast en halvtrappa upp når vi första våningen och denna trivsamma bostad. Skönt att slippa många trappor och eftersom vi kommer upp en liten bit från marken har bostaden en rymlig balkong där man gärna tar en kopp kaffe under de varmare månaderna. Två sovrum, kök med matplats, bra vardagsrum och utmärkt badrum som är nyrenoverat under 2016 – kan det bli bättre!? I hyran ingår det mesta förutom hushållsel! Ypperligt läge med nära till skola, badhus, idrottsplats och inte minst centrum med all tänkbar service och bra kommunikationer. Skönt med gångavstånd till vardagens nödvändigheter!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Fritidshus

Lungt läge i Svansjö

Fjällsippevägen 67
Sjöbo

Pris: 690 000 kr
Boarea: 46 Kvm
Rum: 2

På härlig trädgårdstomt med både fruktträd och bärbuskar finner vi en väl underhållen stuga med fantastiskt rofyllt läge långt från jäkt och stress och härligt natursköna omgivningar med fina strövstigar. Bostaden erbjuder både helkaklat badrum med harmonisk färgsättning och ett fräscht kök renoverat 2009, utomhus finner vi både en gäststuga med gästrum och tvättstuga samt nybyggd carport och ett förråd. Från stora vägen går bussar till Ystad, Malmö och Lund perfekt om man behöver pendla till jobb eller skola. Med cykelavstånd till Sjöbo gör att man aldrig har långt till service, affärer eller skolor. Hjärtligt välkommen på visning!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Stor, fantastiskt stuga på perfekt läge

Frithiofs väg 25
Södra Björstorps fritidsområde
Tomelilla

Pris: 1 195 000 kr
Boarea: 97 Kvm
Rum: 4

På arrendetomt i Södra Björstorp, ett stenkast från Brösarp, finner vi denna sällsynta möjlighet. En fantastiskt fin stuga på ett ännu vackrare läge med skogen som granne – vad kan vara mer avslappnande? Ett utmärkt permanentboende eller fritidsboende för familjen som behöver utrymme. Bostaden byggdes till 2004 och har nu tre sovrum, stort kök och stor tvättstuga som går att göra om till sovrum. Självklart är allt i ett plan vilket innebär att åldern inte utgör några hinder – här kan Du bo länge! Utemiljöerna är underbara; oavsett väder, vind och tid på dygnet så finns det en trivsam plats tack vare uterummet och de två trädäcken – ett med morgonsol och ett med kvällssol!

Nästa visning: Välkommen att ringa eller maila mäklaren för visningstid!

Klassisk skånelänga från 1800 i underbar natur

Listarum 120
Tomelilla, Österlen

Pris: 950 000 kr
Boarea: 50 Kvm
Rum: 2

En underbar och charmig skånelänga med många gamla attribut, från år 1800 beläget i fantastiska omgivningar. Vardagsrummet med öppen spis och sovrummet med kamin. Ett tillfälle för er som söker ett fritt boende i underbar natur, skogspromenader i näst intill oändlig blandskogsmiljö, svampfyndet finner ni runt hörnet, fiske i Tunbyholmssjön och bad i Gyllebosjön, livskvalité.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Tomt

Tomt i Grevlunda med betalt kommunalt vatten & avlopp

Grevlunda 1751
Simrishamn
Österlen

Pris: 649 000 kr
Tomtarea: 3 091 Kvm
Övrig: Förhandsbesked om bygglov finns!

På ett högt och fritt läge ligger denna tomt som tidigare varit del av en äppelodling. Vackra fruktträd finns kvar på tomten. Havet skymtas i horisonten – underbart!
Förhandsbesked om bygglov från kommunen finns.
Med Vitaby några minuter bort har man bekvämt avstånd till en välsorterad lanthandel och en mysig by. Havet och några av landets vackraste sandstränder, Kivik, Vitemölla ligger bara en cykeltur bort.
Tomten ligger inbäddad i en charmig ”bymiljö” med några småhus längs grusvägen.
Det är en bra utgångspunkt för många olika aktiviteter som vandringar, bad, golf och smakfulla delikatesser – allt finns alldeles i närheten. Kulturen finns överallt även under lågsäsong. Upplev den vackra naturen, havet och stranden även under höst och vår.
Österlens underbara natur, dess rika kulturliv och flera trivsamma restauranger finns på bekvämt avstånd.
Välkomna till härliga omgivningar med fantastiska möjligheter!

Nästa visning: Välkommen att ringa eller maila mäklaren för visningstid!

Gård

Lantligt med en touch av Provence

Skåne Tranås 1810
Tomelilla

Pris: 2 475 000 kr
Boarea: 143 Kvm
Rum: 6

Välkommen till denna vackra kringbyggda gård utanför populära Skåne Tranås. Det första som möter oss är en underbar innergård som ger oss, med sina planteringar och skuggande vårdträd, en underbar medelhavskänsla smyckad med, som sig bör, en vacker gårdspump. I bostadshuset finner vi bevarade detaljer, enhetliga materialval och härliga sällskapsytor, här erbjuds ett generöst renoverat kök, vardagsrum med täljstenskamin och hela fyra stycken möjliga sovrum. Vidare i uthusen finner vi ett mindre och ett större stall, flera garage och förrådsplatser samt verkstad. Driftskostnader som får nybyggens att blekna, ny avloppsanläggning och ny borrad brunn samt väldränerad mark är stora plusvärden, Välkomna till ett prisvärt, charmigt och bekvämt boende på landet!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Vacker Skånegård med 4 ha mark på Österlen

Tunby 3328
Tomelilla
Österlen

Pris: 1 995 000 kr
Boarea: 180 Kvm
Rum: 5

Välkomna till en trivsam bostad på ett naturskönt och kommersiellt bra läge på Österlen. Ett härligt boende med stora ytor både i sällskapsrummen och i sovrummen. Välplanerat kök med skafferi, gasspis och bra arbetsytor. I matrummet precis intill köket finns gott om plats för familjen och vännerna att samlas och avnjuta middagarna på. Gamla logen har gjorts om till ett stort badrum med spa känsla, där ryms ett badkar, dubbel dusch, bastu och wc. I vinkeln finns det gamla stallet där nuvarande ägare har förberett för att utöka bostaden med ett härligt rum om ca 35 kvm, platta med vattenburna golvslingor och satt in vackra glasdörrar ut mot trädgården. Luft/vatten värmepump ger en bra och trygg uppvärmning. Stall med möjlighet till djurhållning. Till fastigheten hör 4 hektar planterad hybridlärk. Bra läge, ca 10 km till havet och 5 km till Smedstorp och Sankt Olof. I Smedstorp, Tomelilla och Gärsnäs finns bra buss- och tågförbindelser. Välkomna!

Nästa visning: Välkommen att ringa eller maila mäklaren för visningstid!