Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

> Villa

Välagården

En av Tomelillas klassiska byggnader är nu möjlig att förvärva. Med ett 100 tal rum på 6900 kvm lokalarea och 15000 kvm tomt finns stora möjligheter, tillika får man ett attraktivt och centrumnära läge med goda skyltmöjligheter ut emot en genomfartsled. Delar är i dag uthyrda medan stora delar kan disponeras av ny ägare. Goda möjligheter finns för ny ägare att i de icke uthyrda lokalerna bedriva liknande verksamhet som idag eller annan verksamhet, t.ex. bostäder genom att få beviljat en ny detaljplan
 

Fabriksgatan 22 Tomelilla
 • 4 950 000 kr
 • 1
Mer info om objektet

Charmig villa på centralt läge

Välkomna till en härlig bostad på centralt läge som andas både charm och karaktär. Den klassiska och fina tegelfasaden med stora fina fönster matchas invändigt av tidstypiska detaljer som vackra golv, spegeldörrar och högt i tak. En bonus är den stora trädgården som är uppdelad i två friköpta tomter.
 

Skomakaregatan 8 Tomelilla
 • 1 450 000 kr
 • 125 kvm
 • 6
Mer info om objektet

Trivsamt gathus i centrala Tomelilla

På lugn gata i centrala Tomelilla finner vi detta trivsamma gathus med braskamin, snygga spegeldörrar och trägolv. Bostadens entréplan erbjuder ett mindre kök i öppen planlösning till vardagsrum, arbetsrum, sovrum i anslutning till stort badrum, gästtoalett samt tvättstuga. På övre plan finner vi två gavelrum – sovrum, kontor eller allrum, det är Ni som bestämmer! Med 3-4 sovrum får även den mindre familjen plats och bor dessutom billigt med de låga driftskostnaderna! Fastigheten erbjuder även trivsam uteplats, mindre lättskött trädgård med fin blomsterprakt och ett charmigt inglasat uterum med gamla stallfönster - ett givet ställe att mysa i under sommarhalvåret där sköna dagar och kvällar kan åtnjutas tillsammans med familj och vänner.
 

Rosencrantzgatan 6 Tomelilla
 • 1 495 000 kr
 • 99 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Familjevilla på bästa läge i Tomelilla

På barnvänliga Västervången finner vi denna välskötta och trivsamma familjevilla vid en lugn återvändsgata. Bostaden är hemtrevlig och välplanerad med en luftig känsla och har en mycket bra planlösning med stora och rymliga rum som gjort för umgänge och gemenskap.
Välkomna!
 

Sprintergatan 6 Tomelilla
 • 1 800 000 kr
 • 165 kvm
 • 9
Mer info om objektet

Bageri med bostad i Vanstad

Drömmen om ett eget bageri med bostad kan nu bli sann! På bra kommersiellt läge längs med landsvägen i Vanstad by finner vi denna pärla. Här kan du skapa din egen verksamhet och forma den efter hur just du vill ha det. I affärslokalen från 2016-2017 finner vi både bageri samt en mysig servering – allt godkänt av berörda myndigheter. Utbyggnadsmöjligheter finns mot angränsande lokal, Perfekt!
Bostaden erbjuder kök med skönt värmande vedspis och ny restaurangspis, ljust helkaklat badrum, sal med vacker kakelugn och ett stort sovrum med skjutdörrsgarderober.
Huset värms upp med återvinningsvärme från bageriet samt med luft/luft värmepumpar. Många stora renoveringar är gjorda så som nya fönster och ytterdörrar, delvis nytt tak, resten av taket finns, utbytt el med jordfelsbrytare mm.
Välkomna på visning för att uppleva denna möjlighet!
 

Stora Vanstadvägen 549 Lövestad
 • 2 600 000 kr
 • 160 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Gedigen och vacker villa på centralt läge

Välkomna till denna pampiga villa med högt i tak, takrosetter och stora fönster där många gamla detaljer finns bevarade och ger den där speciella charmen som måste upplevas!
Praktiskt arbetskök från Lidhults och generösa sällskapsytor i både vardagsrum och matrum ger utmärkt utrymme för socialt samkväm med familj och vänner. De tre sovrummen på övre plan är alla ljusa och väl tilltagna i storlek – perfekt att ha alla samlade på ett plan. På övre plan finner vi också helkaklat badrum och ett generöst allrum. I källaren finner vi pannrum med pelletspanna, tvättstuga och flera förvarings/hobbyutrymme. I garaget och på uppfarten står bilen tryggt, intill garaget finner vi en välskött och praktisk verkstad. Trädgården bjuder på flertalet prydnadsväxter, fruktträd och odlingsmöjligheter och vid uteplatserna kan du njuta av solen hela dagen.
Här bor ni med ett hemtrevligt lugn i en vacker och gedigen bostad belägen endast ett stenkast från centrum, buss- och tågstation samt skolor.
 

Banmästaregatan 11 Tomelilla
 • 1 850 000 kr
 • 160 kvm
 • 6
Mer info om objektet

Möjligheternas fastighet med centralt läge

Centralt i Tomelilla finner vi denna gamla klassiska tegelbyggnad som över tid har blivit tillbyggd, tidigare har här drivits verksamhet samt varit bostad. Med sitt centrala läge och med mycket rörelse utanför passar lokalerna förträffligt för er verksamhet. Byggnaden är i ett plan med två små vindsutrymmen varav det ena varit en lägenhet och det andra har nyttjats som sovrum. Bottenplanet har tidigare varit fyra lägenheter, numera har det mesta av inredningen för detta tagits bort. Fastigheten har mycket stora utvecklingsmöjligheter, verksamhet och bostad, generationsboende eller för den stora familjen är bara några exempel. Välkomna!
 

Norregatan 12 Tomelilla
 • 895 000 kr
 • 139 kvm
 • 8
Mer info om objektet

Snyggt, läckert & nyrenoverat i lugn bymiljö

På en härlig tomt bara ett par minuter från tågstation ligger denna trivsamma familjevilla perfekt. Här kan barnen växa upp och utvecklas i en lugn och trygg miljö. Bostaden har renoverats de sista åren, allt är snyggt, ljust och fräscht och bjuder på en mycket trivsam och läcker planlösning med stora ljusa sällskapsytor, vackert helkaklat badrum och tre sovrum, Trädgården är en njutning, härlig uteplats, stort friliggande uterum och generösa lättskötta ytor för aktiviteter. Luft/vattenvärmepump ger låga driftskostnader. Utmärkt pendlingsläge med både tåg och buss till bl.a. Ystad, Malmö och Lund. Tomelilla med all sin service nås på några minuter. Perfekt för er som söker ett trivsamt, lugnt och ostört samt nyrenoverat boende på Österlen. Välkomna!
 

Björkvägen 8 Tomelilla
 • 1 495 000 kr
 • 105 kvm
 • 4
Mer info om objektet

> Bostadsrätt

Bostadsrättsvilla på markplan i Köpingebro

Välkomna till denna välskötta bostad med villakänsla, ljus och luftig lägenhet med extra plus för ett generöst tilltaget uterum. Vacker och prunkade trädgård i härligt eftermiddags och kvällssolsläge. Solen till morgonkaffet finner vi vid husets andra uteplats. Bra med garage där bilen står torrt och tryggt.
 

Kantinvägen 5 Köpingebro
 • 1 395 000 kr
 • 74 kvm
 • 3
Mer info om objektet

> Fritidshus

> Tomt

> Gård

Häst och poolgård i toppklass

Hästgård som erbjuder det mesta i absolut toppklass, en gård som andas genuin kvalitet och bjuder på ett lyxigt pool, spa och relaxområde, uppvärmt och insynsskyddat på bästa solläge.
I Tryde strax utanför Tomelilla ligger gården perfekt, enskilt och lugnt ändå når man centrala Tomelilla med skolor, affärer och goda pendlingsmöjligheter på bara några minuter
Boningshuset är i 1½ plan och omfattar åtta rum och kök. Huset är rymligt, erbjuder härlig charm och fantastiska umgängesytor. Här finns vackra uppvärmda klinkergolv, rustikt rappade väggar och ett ljuvligt ljusinsläpp. Vi välkomnas in i en trivsam bostad med två badrum, stort lantkök och hela fem möjliga sovrum Från köket når vi till det stora inglasade uterummet och vidare ut till det lyxiga pooldäcket. I anslutning till boningshuset finns stallet och därefter en stor verkstad, stallet är inrett med fyra boxar och fin sadelkammare. Även en friliggande verkstad/garagebyggnad med carport samt en stor maskinhall finns. Välkomna!
 

Tryde 1906 Tomelilla
 • 5 800 000 kr
 • 210 kvm
 • 8
Mer info om objektet