Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

> Villa

Idyll på den skånska slätten

På lantligt och fritt läge i Övraby finner vi denna skånelänga med flertalet charmiga detaljer. Den gamla logen, som idag är inredd till allrum, har en fantastisk takhöjd och med skönt värmande öppen spis inbjuder rummet till sociala sammanhang där både familj och vänner får plats.
Fantastiska utemiljöer där lugnet kan insupas och avnjutas i den stora uppväxta trädgården.
Med bara ett par minuter till Tomelilla har du aldrig långt till all den service du kan tänkas behöva.
 

Övraby 1606 Tomelilla
 • 1 495 000 kr
 • 190 kvm
 • 6
Mer info om objektet

Totalrenoverad villa i barnvänligt område

Välkomna till denna familjevilla på lugnt och barnvänligt område i Tomelilla centrum. Bostaden totalrenoverades 2015 då man bland annat gjöt om betongplattan och lade golvvärme via elslinga på både hela entréplan och övre plan, satte in nytt kök och renoverade de båda badrummen. Förutom allt detta så erbjuder bostaden också fyra renoverade sovrum, samtliga i bra storlek, tre på övre plan och ett på entréplan.
 

Krokgatan 8 Tomelilla
 • 1 795 000 kr
 • 188 kvm
 • 6
Mer info om objektet

Hemtrevligt och modernt i Onslunda

Ljus och trivsamt planerad enplansvilla med källare perfekt för såväl stor som liten familj renoverad från 2006 och framåt. Bostaden erbjuder ljust kök i anslutning till stort vardagsrum med matplats, tre sovrum, helkaklat badrum samt källare med bland annat gillestuga, allrum, tvättstuga och toalett. Källaren passar även fint för fester, ungdomshäng, övernattande gäster eller varför inte verksamhet då det finns egen entré. Härligt trädäck i soligt sydvästläge där man gärna stannar kvar långa stunder. Centralt i gemytliga Onslunda med gångavstånd till buss, café, skola och idrottsplats.
Välkomna till detta sociala hus med plats för många!
 

Ringvägen 4 Onslunda
 • 1 350 000 kr
 • 124 kvm
 • 6
Mer info om objektet

Enklare skånelänga

Med enskilt läge, längst ner längs en liten grusväg strax utanför Tomelilla finner vi denna lilla enklare bostad på stor tomt och med flertalet uthus, både vidbyggda bostaden samt friliggande. Tomelilla centrum nås på bara några minuter både via gång och cykelväg eller via landsvägen ändå bor man helt för sig själv utan några grannar nära inpå. Ett strålande tillfälle för den händige som vill sätta sin egen prägel på fastigheten, byggnaderna är mycket eftersatta och har ett mycket stort renoveringsbehov
 

Ullstorp 341 Tomelilla
 • 350 000 kr
 • 70 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Familjevilla centralt i Tomelilla

Mycket mer centralt än så här kan man inte bo! Fräsch och ljus bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Trivsamt och modernt kök från 2013 med utgång till insynsskyddad uteplats på trädeck, ljust vardagsrum, badrum på båda våningsplanen varav det ena snyggt renoverat 2013 samt fyra sovrum. Liten lättskött trädgård, bilen parkerar man gärna i carporten samt ett enklare förråd med gott om förvaring. Här bor hela familjen perfekt med gott om plats i ett lugnt område och med närhet till centrum och skolor. Gångavstånd till buss- och tågstation där vi kan ta oss till både Ystad, Malmö, Köpenhamn samt Lund, Kristianstad och Simrishamn. Välkomna!
 

Byskillnadsgatan 1B Tomelilla
 • 1 600 000 kr
 • 124 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Naturskönt nyrenoverat vid Brösarps Backar!

Välkommen till denna naturskönt belägna pärla vid porten till Österlen, här råder det alltid ett fridfullt lugn, en plats där livet får mening och själen ro. Vi möts av en renoverad och tillbyggd stuga med generösa utrymmen och standard för permanentboende, storstuga med braskamin, hekaklat badrum med golvvärme, praktiskt kök och ett generöst sovrum. På tomten har vi en otroligt charmig liten gäststuga och ett nybyggt förråd/verkstad som lätt går att göra om till garage om man så önskar. Hela området präglas av storslagen natur med mängder av strövstigar, svampgömmor och ett rikt djurliv. Härifrån har ni den perfekta utgångspunkten för allt vad Österlen har att erbjuda, Brösarps backar och saltstänkta bad finner ni på bekvämt cykelavstånd. Välkomna!
 

Trastvägen 12 Degeberga
 • 950 000 kr
 • 64 kvm
 • 2
Mer info om objektet

Trivsamt gathus i centrala Tomelilla

På lugn gata i centrala Tomelilla finner vi detta trivsamma gathus med braskamin, snygga spegeldörrar och trägolv. Bostadens entréplan erbjuder ett mindre kök i öppen planlösning till vardagsrum, arbetsrum, sovrum i anslutning till stort badrum, gästtoalett samt tvättstuga. På övre plan finner vi två gavelrum – sovrum, kontor eller allrum, det är Ni som bestämmer! Med 3-4 sovrum får även den mindre familjen plats och bor dessutom billigt med de låga driftskostnaderna! Fastigheten erbjuder även trivsam uteplats, mindre lättskött trädgård med fin blomsterprakt och ett charmigt inglasat uterum med gamla stallfönster - ett givet ställe att mysa i under sommarhalvåret där sköna dagar och kvällar kan åtnjutas tillsammans med familj och vänner.
 

Rosencrantzgatan 6 Tomelilla
 • 1 495 000 kr
 • 99 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Bageri med bostad i Vanstad

Drömmen om ett eget bageri med bostad kan nu bli sann! På bra läge längs med landsvägen i Vanstad by finner vi denna pärla. Här kan du skapa din egen verksamhet och forma den efter hur just du vill ha det. I affärslokalen från 2016/2017 finner vi både bageri samt en mysig servering – allt godkänt av berörda myndigheter. Bostaden erbjuder kök med skönt värmande vedspis och ny restaurangspis, ljust helkaklat badrum, sal med vacker kakelugn och ett stort sovrum med skjutdörrsgarderober. Huset värms upp med återvinningsvärme från bageriet samt med luft/luft värmepumpar. Välkomna på visning för att uppleva denna möjlighet!
 

Stora Vanstadvägen 549 Lövestad
 • 2 600 000 kr
 • 160 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Fågelsång på lantligt läge!

Välkomna till Fågelsång – ett väl passande gammalt gårdsnamn då vi visst kan njuta av vacker fågelsång på detta fria läge. Möjligheternas fastighet på lantligt läge med utsikt över det skånska landskapet. Det stora uthuset med gjutet golv passar perfekt till dig som behöver mycket utrymme.
Bostaden erbjuder stort kök med matplats och altandörr till uteplats, vardagsrum med skönt värmande kamin och matsal med plats för både matbord och soffa, eller varför inte dela av och få ett extra sovrum på entréplan?! På övre plan finner vi möblerbar hall och två gavelsovrum i bra storlek.
 

Månstorp 135 Smedstorp
 • 1 100 000 kr
 • 140 kvm
 • 5
Mer info om objektet

Möjligheternas fastighet med centralt läge

Centralt i Tomelilla finner vi denna gamla klassiska tegelbyggnad som över tid har blivit tillbyggd, tidigare har här drivits verksamhet samt varit bostad. Med sitt centrala läge och med mycket rörelse utanför passar lokalerna förträffligt för er verksamhet. Byggnaden är i ett plan med två små vindsutrymmen varav det ena varit en lägenhet och det andra har nyttjats som sovrum. Bottenplanet har tidigare varit fyra lägenheter, numera har det mesta av inredningen för detta tagits bort. Fastigheten har mycket stora utvecklingsmöjligheter, verksamhet och bostad, generationsboende eller för den stora familjen är bara några exempel. Välkomna!
 

Norregatan 12 Tomelilla
 • 995 000 kr
 • 139 kvm
 • 8
Mer info om objektet

Snyggt, läckert & nyrenoverat i lugn bymiljö

På en härlig tomt bara ett par minuter från tågstation ligger denna trivsamma familjevilla perfekt. Här kan barnen växa upp och utvecklas i en lugn och trygg miljö. Bostaden har renoverats de sista åren, allt är snyggt, ljust och fräscht och bjuder på en mycket trivsam och läcker planlösning med stora ljusa sällskapsytor, vackert helkaklat badrum och tre sovrum, Trädgården är en njutning, härlig uteplats, stort friliggande uterum och generösa lättskötta ytor för aktiviteter. Luft/vattenvärmepump ger låga driftskostnader. Utmärkt pendlingsläge med både tåg och buss till bl.a. Ystad, Malmö och Lund. Tomelilla med all sin service nås på några minuter. Perfekt för er som söker ett trivsamt, lugnt och ostört samt nyrenoverat boende på Österlen. Välkomna!
 

Björkvägen 8 Tomelilla
 • 1 495 000 kr
 • 105 kvm
 • 4
Mer info om objektet

Vacker och rymlig villa på centralt läge

Pampig villa med högt i tak, takrosetter och stora fönster – många gamla detaljer finns bevarade och ger den där speciella charmen i denna gedigna villa i Tomelilla centrum.
Praktiskt arbetskök från Lidhults och generösa sällskapsytor i form av både vardagsrum och matrum ger utrymme för sociala sammanhang med familj och vänner. De tre sovrummen på övre plan är alla ljusa och väl tilltagna i storlek – skönt att ha alla samlade på ett plan. På övre plan finner vi också helkaklat badrum och allrum. I källaren finns det gott om förvaringsutrymme, tvättstuga och pannrum med pelletspanna. I garaget står bilen tryggt och intill garaget finner vi verkstad.
 

Banmästaregatan 11 Tomelilla
 • 1 995 000 kr
 • 160 kvm
 • 6
Mer info om objektet

Lantligt med stort garage

Drömmen om ett välskött stort hus på landet med underbar trädgård och stort garage samt med närhet till såväl underbar natur, mjukt formade slätter som till Tomelilla för skolor, handel samt pendling kan nu bli sann. I den lilla byn Everöd finner vi denna bostad som erbjuder dig allt detta och mycket mer samt glädjen av att bara flytta in och börja bo. Stort härligt kök med perfekta arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt med lyxigt generös matplats, vardagsrum och matrum med snygg parkett, helkaklat badrum och tre sovrum. Härlig uteplats i bästa solläge och med en skön vy över den uppväxta trädgården, härifrån erbjuds en stämningsfull plats för avkoppling
 

Everöd 634 Tomelilla
 • 2 300 000 kr
 • 170 kvm
 • 6
Mer info om objektet

> Bostadsrätt

Mysig och fin tvåa på andra våningen

Ljust, smakfullt och hemtrevligt är ord som beskriver detta fina hem. Perfekt med ett helkaklat badrum som renoverades vid stambyte 2010/2011, dessutom är det förberett för egen tvättmaskin. Resterande av bostaden har nuvarande ägare med öm hand renoverat under de senaste åren. Exempelvis garderober och kök är original men ger ett nytt och modernt intryck tack vare väl valda uppdateringar. Blandningen mellan nytt och gammalt ger en hemtrevlig och ombonad känsla – här blir det lätt att komma till ro och trivas!
 

Björkebogatan 8A Tomelilla
 • 425 000 kr
 • 58 kvm
 • 2
Mer info om objektet

Trea i markplan med uteplatser

Vem vill inte bo i markplan och ha två uteplatser att njuta av!? Äntligen finns den sällsynta möjligheten och dessutom i ett av Tomelillas trivsammaste och populäraste områden. Här får man den perfekta kombinationen av lägenhetsboende men ändå friheten av att kunna vara ute.
Med tre rum och kök, rymligt badrum med egen tvättmaskin och en stor klädkammare, fördelat på 82 kvm, passar bostaden de flesta. Den stora matplatsen i köket bjuder in till trevliga middagar, under de varmare månaderna passar man såklart på att sitta ute istället. Ljust och trivsamt vardagsrum med fint parkettgolv, stort fönsterparti och utgång till uteplats.
I hyran ingår det mesta, till och med el upp till 11.000 kWh/år. Välkommen till hemtrevliga Björkebogatan 10!
 

Björkebogatan 10C Tomelilla
 • 750 000 kr
 • 82 kvm
 • 3
Mer info om objektet

Etta med nyrenoverat kök

På ypperligt centralt men ändå lugnt läge finner vi denna fina enrumslägenhet på andra våningen. Bostaden som är smakfullt renoverad erbjuder nytt kök från 2019 med rejäl matplats, vardagsrum med ljust laminatgolv och helkaklat badrum. Dessutom en väl tilltagen hall som ger lägenheten en rymlig känsla och en balkong som överblickar den trivsamma innergården. Avgiften är behagligt låg, 2279 kr/mån - perfekt!
 

Rosencrantzgatan 11 A Tomelilla
 • 325 000 kr
 • 44 kvm
 • 1
Mer info om objektet

> Fritidshus

> Tomt

> Gård

Häst och poolgård i toppklass

Hästgård som erbjuder det mesta i absolut toppklass, en gård som andas genuin kvalitet och bjuder på ett lyxigt pool, spa och relaxområde, uppvärmt och insynsskyddat på bästa solläge.
I Tryde strax utanför Tomelilla ligger gården perfekt, enskilt och lugnt ändå når man centrala Tomelilla med skolor, affärer och goda pendlingsmöjligheter på bara några minuter
Boningshuset är i 1½ plan och omfattar åtta rum och kök. Huset är rymligt, erbjuder härlig charm och fantastiska umgängesytor. Här finns vackra uppvärmda klinkergolv, rustikt rappade väggar och ett ljuvligt ljusinsläpp. Vi välkomnas in i en trivsam bostad med två badrum, stort lantkök och hela fem möjliga sovrum Från köket når vi till det stora inglasade uterummet och vidare ut till det lyxiga pooldäcket. I anslutning till boningshuset finns stallet och därefter en stor verkstad, stallet är inrett med fyra boxar och fin sadelkammare. Även en friliggande verkstad/garagebyggnad med carport samt en stor maskinhall finns. Välkomna!
 

Tryde 1906 Tomelilla
 • 5 800 000 kr
 • 210 kvm
 • 8
Mer info om objektet

Rogivande ostörd idyll på landet

Välkomna till Nilstorp, vid den lilla grusvägens ände finner vi en lantlig, rogivande idyll med skönt ostört läge. Gården är högt belägen med fri utsikt över vackra vyer med böljande fält, den prydliga trädgården skänker både skön fågelsång, sol och flera lugna och avkopplande platser. Mycket har uppdaterats bland annat, ny avloppsanläggning, ny borra för vatten samt delvis nyrenoverad bostad. Bostadens andas trivsamhet, lugn och hemtrevlighet, de renoverade delarna med tre sovrum, toa och tvättstuga har försetts med golvvärme, övriga delar väntar på nästa händiga hand, golvvärmen är förberedd, praktiskt! Både stall och loge har flera användningsmöjligheter.
 

Stora Vanstadsvägen 840-27 Lövestad
 • 1 100 000 kr
 • 83 kvm
 • 5
Mer info om objektet