Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

 

Villa

Gedigen familjevilla på återvändsgata

Banmästaregatan 32
Tomelilla

Pris: 1 650 000 kr
Boarea: 133 Kvm
Rum: 6

Banmästaregatan 32 är ett gediget hus som tagits väl omhand och löpande uppdaterats under årens gång. Nu är det dags för nästa lyckliga ägare att ta över och sätta sin prägel på denna respektabla villa anno 1928. Med hela fyra sovrum på övre plan är det perfekt för barnfamiljen – eller er som bara vill ha gott om plats runt er! På entréplan är det fokus på sällskapsytor och i den fräscha källaren finns utrymme för hobbies och förvaring. Uterum, garage och en lättskött men mysig tomt i västerläge är andra mervärden!

Huset är bra beläget på den övre delen av gatan där det är återvändsgata. Härifrån är det gångavstånd till både skolor och centrum samt stationen med goda kommunikationer.

Nästa visning: 17/2 Kl.11:00 och 22/2 Kl.17:00. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Rymligt och fint på Lindesborg

Hattmakaregatan 16
Lindesborg, Tomelilla

Pris: 1 950 000 kr
Boarea: 111 Kvm
Rum: 6

I Tomelillas populäraste och kanske gemytligaste bostadsområde, där barnen leker på gatorna, finner vi denna fina villa. Skönt med en hörntomt och dessutom en lättskött sådan, när vädret är osäkert njuter man gärna i uterummet istället. Båda bilarna står bra på uppfarten och en får plats i garaget.

Bostaden präglas av ljusa och trivsamma rum, entréplanet erbjuder tre sovrum och möjlighet för fler finns i den mycket fräscha källaren som dränerades 2006. Gott om sällskapsytor gör det lätt för hela familjen att trivas och det stora badrummet i källaren ger lyxkänsla i vardagen! Här finns förutsättningarna för ett socialt och lätt liv, vare sig ni är en familj eller paret som har tankar på att bli fler i framtiden.

Nästa visning: 19/2 kl.17:00. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Välskött bostad i Svedala

Malvagatan 8
Svedala

Pris: 3 795 000 kr
Boarea: 152 Kvm
Rum: 6

På det trivsamma bostadsområdet Roslätt finner vi denna fräscha och lättskötta bostad. Här bor ni lugnt och tryggt med bra lekmöjligheter för barnen och närhet till skola F-4. Bostaden är trivsam med nytt kök från 2016, nyrenoverad tvättstuga, stor walk-in-closet och flera sovrum. Lättskött trädgård med uterum och trädäck. Bilen står tryggt i garaget. Utmärkt pendlingsläge med närhet till E65 som tar er snabbt till Malmö, Ystad och Köpenhamn. Tåg- och busstation finns i Svedala. Sturups flygplats nås på bara ca 15 minuters bilfärd

Nästa visning: 18/2 Kl.11.00. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

HAVSNÄRA I BYMILJÖ

Möllebacken 7
Ystad

Pris: 3 980 000 kr
Boarea: 172 Kvm
Rum: 6

Välkommen till ett gediget stenhus med högt, fritt läge, havsutsikt och härlig atmosfär med generösa ytor.
Fastigheten ligger i den trivsamma byn Snårestad, bara några kilometer från hav och strand. Här kombinerar vi livet på landet med närhet till stad och kommunikationer.

Huset är byggt 2011 i 1,5 plan och rymmer två separata bostäder, perfekt för den lite större familjen, generationsboende eller kombinerat med verksamhet.
På entréplan i båda flyglarna finns kök, matplats och luftigt, ljust vardagsrum med kamin, sovrum, badrum samt klädkammare. Öppet upp i nock och trappa till loftet som kan användas som sovrum.
Trädgården i sydväst har både stora träd, nyplanterade fruktträd och mysig uteplats för de trivsamma grillkvällarna

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Trivsam familjevilla på Rosendal, Tomelilla

Nygatan 24
Tomelilla

Pris: 1 675 000 kr
Boarea: 119 Kvm
Rum: 8

Ett par stenkast ifrån centrum ligger denna inbjudande bostad. Huset är byggt 1977 som ett av de senaste i området. Bostaden är nyrenoverad under senare tid och erbjuder ett rejält tilltaget kök med utmärkta möjligheter för den matlagningsintresserade, helkaklat badrum i harmonisk färgsättning och hela fyra möjliga sovrum. Bra källare med klinkergolv för hobbyverksamhet och tvättstuga. Utemiljön erbjuder ett stort nybyggt trädeck på bästa solläge, delvis isolerat för framtida uterumsbygge samt ett garage för bilen eller förvaring.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Boende med verksamhet naturskönt i Sillaröd

Sillaröd 337
Brösarp

Pris: 1 850 000 kr
Boarea: 113 Kvm
Rum: 5

Här finns en unik möjlighet att bo och driva egen verksamhet eller perfekt för den med utrymmeskrävande hobby. Bostadshus med vackert och praktiskt kök, vardagsrum och matsal i fil samt tre bra sovrum. Ekonomisk uppvärmning med jordvärmepanna och vedeldning samt välutrustad och väletablerad bilverkstad. Allt detta beläget på stor trädgårdstomt med ljuvligt kuperat landskap, skog och åkrar i skön harmoni runt husknuten och med närhet till Christinehofs naturvårdsområde.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Trivsam villa på unikt läge

Teggatan 23
Tomelilla

Pris: 1 395 000 kr
Boarea: 140 Kvm
Rum: 6

Kan läget med näst intill en lantlig känsla beror på den väl tilltagna tomten, lite uthus och den sköna utsikten över böljande fält? Tidigare har detta varit en gård som med tiden fått villabebyggelse som granne. Bostad med mycket generösa ytor, fyra väl tilltagna sovrum, ett vardagsrum på hela 45 kvm och ett stort öppet allrum. Den generösa trädgården ger goda möjligheter för odling, enklare växthus finns redan, eller kanske några höns får sin rastgård här, andra sidan av trädgården är en härlig oas som erbjuder fridfulla och avkopplande stunder. Välkomna till ett boende med lantlig känsla och med närhet till kommunikation, skola, service och natur!

Nästa visning: 18/2 kl.13:00 och 19/2 kl.17.00. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Trivsam familjevilla centralt i Tomelilla

Västergatan 27
Tomelilla

Pris: 1 495 000 kr
Boarea: 155 Kvm
Rum: 5

Attraktivt läge med närhet till både skolor, centrum och fritidsaktiviteter. Bostaden är hemtrevlig och välplanerad med en luftig känsla. Det finns i dagsläget tre sovrum på övre plan, men med lätta medel kan man göra ett eller till och med ytterligare två på nedre plan. Det stora vardagsrummet bjuder in till trevliga kvällar med vänner och familj, det finns gott om plats för både soffor och matbord. Utöver det så finner vi ett snyggt och tilltalade kök samt fräscht badrum och toalett. En mycket trivsam och välskött bostad med plats för den stora familjen. Ett stort plus för de låga driftskostnaderna Flera bilar får plats på den rymliga uppfarten och en bil kan stå torrt i garaget, här erbjuds även bra förvaringsmöjligheter En alldeles lagom tomt – dessutom lättskött

Nästa visning: 16/2 kl.16:30 och 18/2 kl.14:00. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Bostadsrätt

Fin tvåa i markplan – med egen trädgård!

Sjöstedts Väg 27
Tomelilla

Pris: 575 000 kr
Boarea: 69 Kvm
Rum: 2

Välkommen till denna trivsamma tvåa som med sina välplanerade ytor och en egen trädgård har riktig huskänsla. Dessutom är allt i ett plan och det är hörnlägenheten! Ett rymligt förråd finns vid entrén och garageplats ingår i hyran.

Här är allt fräscht, fint och redo för inflytt men vill du uppdatera något kommer de nästintill 19.000 kronorna i den inre fonden väl till pass! I det stora köket finns en naturlig matplats men även vardagsrummet är stort nog för både soffa och matbord. Badrummet är snyggt renoverat med kakel och klinkers, det finns en separat tvättstuga och förutom den ultimata insidan finns det trädäck och insynsskyddad trädgård. Med andra ord, allt man kan önska sig och lite till – en sällsynt möjlighet!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Fritidshus

Tomt

Tomt på lantligt läge

Skåne Tranås 1624
Tomelilla

Pris: 500 000 kr
Tomtarea: 2,6 Ha

Tomt på 2,6 ha med böljande fält som granne på ett läge i ett skönt kuperat lantligt landskap några kilometer utanför Skåne Tranås by. En slingrande liten bäck delar av tomten i två delar – en del åkermark som är utarrenderad och en del uppväxt mark med två raserade byggnader. Elanslutning finns.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Stor villatomt

Södra Möinge 7230
Svalöv

Pris: 650 000 kr
Tomtarea: 2196 Kvm

Tillfälle att bygga ert drömboende! Stor, uppväxt villatomt om drygt 2000 kvm belägen naturskönt med fria vidder och parkliknande omgivningar men ändå med utmärkta pendlingsmöjligheter, på några minuter nås både motorväg, tågstation och bycentrum med skola, barnomsorg och livsmedelsaffär. Tomten har tidigare hyst ett tvåfamiljshus, detta revs och en ny gjuten platta om ca 168 kvm anlades, dessutom finns arkitekt ritningar på en villa hos ägaren. Avlopp genom trekammarbrunn med infiltration och vatten via grävd brunn samt el i tomtgräns är klart, även ett murat uthus finns på plats. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område vilket ger större frihet att bygga just det man önskar.

 

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Gård

Gård med vackert läge

Stora Vanstadsvägen 753-66
Sjöbo

Pris: 2 600 000 kr
Boarea: 180 Kvm
Rum: 10

Välkomna till Holma gård! En gård med enskilt, naturskönt och ostört läge samt med en betagande utsikt över böljande fält och vattendrag ändå är det nära till bra pendlingsvägar. Välskötta byggnader, trivsamt samlade ger gården en fin inramning. Stor och välhållen bostad om 10 rum effektivt uppvärmd av en nyare jordvärmeanläggning ger den större familjen eller de som har behov av verksamhet gynnsamma driftskostnader och bra med plats. Med både stall, loge och maskinhallar så finns ännu gynnsammare möjligheter till verksamhet, goda möjligheter finns även att arrendera intilliggande mark.

Nästa visning: 18/2 Kl.11:00. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Smakfullt renoverad gård

Vitebro 112
Simrishamn

Pris: 4 350 000 kr
Boarea: 250 Kvm
Rum: 8

Trivsam och smakfullt renoverad gård med drygt 5 ha mark på fantastiskt läge strax utanför Sankt Olof mitt på fagra Österlen. Här bor man precis utanför byn med gångavstånd till skola, livsmedelsbutik och fritidsaktiviteter samt badanläggning samtidigt finns ridterräng och oändliga möjligheter till promenader runt hörnet, både praktiskt och harmoniskt! Bostaden är i ypperligt skick och har under senare år renoverats, byggts till med känsla och med det bästa av materialval. Gårdens inriktning i dag är hästhållning med två hästar och köttrasdjur, förutom stall och vindskydd till dessa så finns en stor maskinhall/lager och ett till bostaden vidbyggt större garage.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Kommersiellt

Verkstadsfastighet

Bondrum 1338
Tomelilla

Pris: 1 900 000 kr
Lokalyta: 321 Kvm
Rum: 2

Modern och lättillgänglig industrifastighet med utmärkt kommersiellt läge och goda skyltmöjligheter utmed väg 19, några km från Tomelilla. Stort verkstadsskepp med högt i tak samt en mindre tvätthall med oljeavskiljare och ett lagerutrymme, dessutom toppmodernt kontors/konferensrum, toa, omklädningsrum och personalutrymme på övre plan. Alla ytor hårdgjorda och asfalterade.

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Projekt i Hammenhög

Skolgatan 20 A
Tomelilla

Pris: 5 950 000 kr
Boarea: 870 Kvm
Rum: 40

Unikt tillfälle att förvärva en mycket stor fastighet, f.d lantmannaskolan i Hammenhög är en stabil byggnad på ett underbart läge mitt på Österlen, användningsområdena är många men B & B, vandrarhem eller ombyggnad till lägenheter är nog mest aktuella, faktum är att nuvarande ägare har haft planer på lägenheter där en del ritningar är framtagna även nybyggnation på marklägenheter är skissade.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Välskött hyresfastighet

Torget 17
Tomelilla

Pris: 5 400 000kr
Boarea: 364 Kvm
Rum: 12

Ett tillfälle för en god investering! Välskött klassiskt hyreshus i nationalromantisk stil beläget mitt i centrala Tomelilla. Bra fastighet som kräver minimalt underhåll, nyare fönster och tak samt tegelfasad borgar för många bekymmersfria år. Stora avdelbara lägenheter samt mer att inreda och stabila lokalhyresgäster som varit etablerade i lokalerna under flera år ger strålande möjligheter till ännu högre intäkter. Trygg och bra uppvärmning via fjärrvärme. Marknaden för hyreshus i Tomelilla är mycket god, inga eller nästan inga vakanser hos hyresvärdarna.

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!