Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt och information om kommande visningstider.

 

Villa

Lokal med utmärkt kommersiellt läge

Kverrestadsvägen 2
Tomelilla
Österlen

Pris: 800 000 kr
Boarea: 145 Kvm
Rum: 3

Behöver du flexiblare ytor och lägre lokalkostnad?
Vill du kombinera boende med verksamhet? Söker du en mindre lokal till din verksamhet eller bara vill ha ett större förråd? Är det här din konst skall skapas och ställas ut eller fordon mekas eller kanske som i dag ett snickeri? Här finner du lokaler med utmärkt kommersiellt läge, hårdgjorda ytor och bra utvecklingsmöjligheter. Enligt planbestämmelserna får tomten användas för bostadsändamål samt lämpligt handels och hantverksändamål.

Nästa visning: Välkommen att ringa eller maila mäklaren för visningstid!

Villa med stora möjligheter i centrala Tomelilla

Nybogatan 9
Tomelilla

Pris: 1 500 000 kr
Boarea: 155 Kvm
Rum: 6

Denna robusta villa har potential att nyttjas för många olika verksamheter, som bostad tillsammans med en verksamhet eller som enbart bostad. En annan möjlighet är kanske att göra om huset till två lägenheter? Det centrala läget ger fantastiska möjligheter för Dig som vill bedriva någon typ av verksamhet. Sedan 1999 har fastigheten nyttjats som läkarmottagning, före var det bostad. I samband med denna förändring genomfördes en omfattande renovering av fastigheten vilket ger en genomgående fräsch fastighet i gott skick. Merparten av fönsterna är utbytta, taket är omlagt 2004 och mekanisk ventilation med återvinning är installerad. I en friliggande byggnad finns ett mindre garage samt förråd, dessutom är det en härlig tomt. Välkommen till en synnerligen unik fastighet!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Charmigt gatuhus i centrala Tomelilla

Repslagaregatan 5
Tomelilla

Pris: 975 000 kr
Boarea: 84 Kvm
Rum: 5

Ett stenkast från centrum ligger detta mysiga byhus. Här har ni allt inom ett par minuters promenad. Välskött och mycket välplanerad bostad med låga driftskostnader. Mycket är nytt, ovanvåningen inreddes 2006 samtidigt lades nytt tak samt takavvattning och 3-glas fönster sattes in, värmepumpen installerades 2010. Bastu i trädgårdshus, praktisk parkering och härlig trädgård som gränsar mot öppen mark och ger en känsla av fritt läge. Kort och gott ett rustikt, stabilt och charmigt gathus med ljuvlig uteplats beläget mitt i centrum. Välkomna!

Välkomna att maila eller ringa för visningstid!

Villa med närhet till både golfbana, härlig natur och Tomelilla centrum

Ullstorp 621
Tomelilla

Pris: 1 195 000 kr
Boarea: 142 Kvm
Rum: 6

Välkomna till denna villa på underbart läge med närhet till både Tomelilla centrum, och härlig natur. Med bara ett par kliv från tomtgränsen är du dessutom direkt ute på golfbanan för att njuta av ännu mer vacker natur och trevligt golfspel. Bostaden erbjuder hela 6 rum varav ett med skönt värmande kamin. På den delvis inhägnade stora tomten finner vi två garage med plats för både bilen, verktyg och redskap, ett vedförråd samt släpgarage. Välkomna till ett lugnt område att trivas i!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Unikt hus med spännande planlösning på Österlen

Äppelgatan 14 A
Tryde

Pris: 1 270 000 kr
Boarea: 59 Kvm
Rum: 2

Välkomna till ett unikt hus med spännande planlösning i Äppelodlingen i Tryde. Stort allrum med öppet upp i nock tillsammans med stora fönsterpartier ger en luftig, ljus och hemtrevlig atmosfär. Kaminen i rummet höjer både stämningen och värmen. Sovloftet i vinkel ger möjlighet för bådedubbelsäng, klädförvaring och arbetshörna med utsikt via stora fönster. Här kan ni bo enkelt i en optimalt planerad bostad från 2009 och med minimala drift- och underhållskostnader. Ett extra plus är fiber som precis kopplats in i bostaden. Perfekt med carport och förrådshus. Insynsskyddad hörntomt i söderläge där man gärna spenderar dagen i grönskande trädgård. Välkomna!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Bostadsrätt

Bekvämt boende i marklägenhet

Röllekavägen 9
Tomelilla
Österlen

Pris: 795 000 kr
Boarea: 86 Kvm
Rum: 3

Välkommen till en ljus och trivsam bostadsrätt på lugna och gemytliga Röllekavägen. Ett utomordentligt boende som erbjuder precis det som behövs; ett rymligt vardagsrum, två sovrum, praktiskt kök och ett väl tilltaget badrum.

Utemiljöerna är pricken över i:et, på båda sidor om bostaden finns uteplatser för maximal njutning av solen! Tomten är dessutom liten och nätt och kräver därmed inte mycket skötsel. Bilen står bra i carporten som även har ett förråd i anslutning.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Renoverad och superfin tvåa!

Västergatan 43
Tomelilla

Pris: 375 000 kr
Boarea: 58 Kvm
Rum: 2

Välkommen till denna fantastiskt fina tvåa som är genomgående ljus och trivsam och bara väntar på nästa lyckliga ägare. Här kan Du flytta rakt in då badrummet är renoverat under 2016, köket är i nyskick och alla rum är fina, smakfulla och fräscha. Utmärkt att allt utom hushållsel ingår i månadsavgiften! Lägenheten är belägen endast en halvtrappa upp, bekvämt och bra då man slipper insyn utifrån och har en väl tilltagen balkong där man gärna njuter vid varmt väder. Här bor du med nära till badhus, idrottsplats och centrum med ett gott serviceutbud och bra kommunikationer. Stationen nås på bara några minuters gångväg!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Fritidshus

Lungt läge i Svansjö

Fjällsippevägen 67
Svansjö, Sjöbo

Pris: 690 000 kr
Boarea: 46 Kvm
Rum: 2

På härlig trädgårdstomt med både fruktträd och bärbuskar finner vi en väl underhållen stuga med fantastiskt rofyllt läge långt från jäkt och stress och härligt natursköna omgivningar med fina strövstigar. Bostaden erbjuder både helkaklat badrum med harmonisk färgsättning och ett fräscht kök renoverat 2009, utomhus finner vi både en gäststuga med gästrum och tvättstuga samt nybyggd carport och ett förråd. Från stora vägen går bussar till Ystad, Malmö och Lund perfekt om man behöver pendla till jobb eller skola. Med cykelavstånd till Sjöbo gör att man aldrig har långt till service, affärer eller skolor.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Stor, fantastiskt stuga på perfekt läge

Frithiofs väg 25
Södra Björstorps fritidsområde
Tomelilla

Pris: 1 195 000 kr
Boarea: 97 Kvm
Rum: 4

På arrendetomt i Södra Björstorp, ett stenkast från Brösarp, finner vi denna sällsynta möjlighet. En fantastiskt fin stuga på ett ännu vackrare läge med skogen som granne – vad kan vara mer avslappnande? Ett utmärkt permanentboende eller fritidsboende för familjen som behöver utrymme. Bostaden byggdes till 2004 och har nu tre sovrum, stort kök och stor tvättstuga som går att göra om till sovrum. Självklart är allt i ett plan vilket innebär att åldern inte utgör några hinder – här kan Du bo länge! Utemiljöerna är underbara; oavsett väder, vind och tid på dygnet så finns det en trivsam plats tack vare uterummet och de två trädäcken – ett med morgonsol och ett med kvällssol!

Nästa visning: Välkommen att ringa eller maila mäklaren för visningstid!

Klassisk skånelänga från 1800 i underbar natur

Listarum 120
Tomelilla, Österlen

Pris: 750 000 kr
Boarea: 50 Kvm
Rum: 2

En underbar och charmig skånelänga med många gamla attribut, från år 1800 beläget i fantastiska omgivningar. Vardagsrummet med öppen spis och sovrummet med kamin. Ett tillfälle för er som söker ett fritt boende i underbar natur, skogspromenader i näst intill oändlig blandskogsmiljö. Svampfyndet finner ni runt hörnet, fiske i Tunbyholmssjön och bad i Gyllebosjön – livskvalité.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Tomt

Tomt i Grevlunda med betalt kommunalt vatten & avlopp

Grevlunda 1751
Simrishamn
Österlen

Pris: 649 000 kr
Tomtarea: 3 091 Kvm
Övrig: Förhandsbesked om bygglov finns!

På ett högt och fritt läge ligger denna tomt som tidigare varit del av en äppelodling. Vackra fruktträd finns kvar på tomten. Havet skymtas i horisonten – underbart!
Förhandsbesked om bygglov från kommunen finns.
Med Vitaby några minuter bort har man bekvämt avstånd till en välsorterad lanthandel och en mysig by. Havet och några av landets vackraste sandstränder, Kivik, Vitemölla ligger bara en cykeltur bort.
Tomten ligger inbäddad i en charmig ”bymiljö” med några småhus längs grusvägen.
Det är en bra utgångspunkt för många olika aktiviteter som vandringar, bad, golf och smakfulla delikatesser – allt finns alldeles i närheten. Kulturen finns överallt även under lågsäsong. Upplev den vackra naturen, havet och stranden även under höst och vår.
Österlens underbara natur, dess rika kulturliv och flera trivsamma restauranger finns på bekvämt avstånd.
Välkomna till härliga omgivningar med fantastiska möjligheter!

Nästa visning: Välkommen att ringa eller maila mäklaren för visningstid!

Hörntomt i populära Tryde

Valsgatan 2
Tomelilla

Pris: 250 000 kr
Tomtarea: 1004 Kvm

Har du funderat på att bygga något alldeles eget, men ännu inte riktigt hittat rätt plats? Här har du tillfället att bygga ditt drömhus i en redan uppvuxen villaidyll på en trivsam hörntomt om drygt 1000 kvm med kommunalt vatten och avlopp där inkopplingsavgiften är betald och klar. Suveränt läge med skola och idrottsplats på gångavstånd, 10 minuters promenad till Tomelilla centrum som förutom ett rikt affärsliv har utmärkta kommunikationer till Kristianstad, Lund, Ystad och Malmö. Med cykel tar det ca 5 minuter till fantastiska Fyledalen, ca 15 minuter med bil till hav och milslånga sandstränder, med tåg lite drygt en timme till Köpenhamn.

Välkomna!

 

Gård

Pampigt mellan Ystad och Trelleborg

Almslättsvägen 130-18, Tingslätt
Sydkusten, Trelleborg

Boarea: 245 Kvm
Rum: 7

Boende/verksamhet med oanade möjligheter. Representativt boende alternativt kombinerat boende med företagande är bara två förslag, ytor på ca 250 kvm boyta samt ca 620 kvm i komplementbyggnad ger otroliga möjligheter. Fantastiskt vacker, pampig och gedigen herrgårdsliknande byggnad med parkliknande, trädgård beläget på ett privat, tyst och helt ostört läge. Goda kommunikationer med närhet till väg 101, flyg nås på drygt 15 min, strand, golf, tåg och bycentrum på ca 10 min samt storstadens puls på dryga halvtimmen. Välkomna till ett lättskött och bekymmersfritt boende på sydkusten.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Lantligt med en touch av Provence

Skåne Tranås 1810
Tomelilla

Pris: 2 475 000 kr
Boarea: 143 Kvm
Rum: 6

Välkommen till denna vackra kringbyggda gård utanför populära Skåne Tranås. Det första som möter oss är en underbar innergård som ger oss, med sina planteringar och skuggande vårdträd, en underbar medelhavskänsla smyckad med, som sig bör, en vacker gårdspump. I bostadshuset finner vi bevarade detaljer, enhetliga materialval och härliga sällskapsytor, här erbjuds ett generöst renoverat kök, vardagsrum med täljstenskamin och hela fyra stycken möjliga sovrum. Vidare i uthusen finner vi ett mindre och ett större stall, flera garage och förrådsplatser samt verkstad. Driftskostnader som får nybyggens att blekna, ny avloppsanläggning och ny borrad brunn samt väldränerad mark är stora plusvärden, Välkomna till ett prisvärt, charmigt och bekvämt boende på landet!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Vacker Skånegård med 4 ha mark på Österlen

Tunby 3328
Tomelilla
Österlen

Pris: 1 895 000 kr
Boarea: 180 Kvm
Rum: 5

Välkomna till en trivsam bostad på ett naturskönt och kommersiellt bra läge på Österlen. Ett härligt boende med stora ytor både i sällskapsrummen och i sovrummen. Välplanerat kök med skafferi, gasspis och bra arbetsytor. I matrummet precis intill köket finns gott om plats för familjen och vännerna att samlas och avnjuta middagarna på. Gamla logen har gjorts om till ett stort badrum med spa känsla, där ryms ett badkar, dubbel dusch, bastu och wc. I vinkeln finns det gamla stallet där nuvarande ägare har förberett för att utöka bostaden med ett härligt rum om ca 35 kvm, platta med vattenburna golvslingor och satt in vackra glasdörrar ut mot trädgården. Luft/vatten värmepump ger en bra och trygg uppvärmning. Stall med möjlighet till djurhållning. Till fastigheten hör 4 hektar planterad hybridlärk. Bra läge, ca 10 km till havet och 5 km till Smedstorp och Sankt Olof. I Smedstorp, Tomelilla och Gärsnäs finns bra buss- och tågförbindelser. Välkomna!

Nästa visning: Välkommen att ringa eller maila mäklaren för visningstid!