Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

 

Villa

Familjevilla med ljuvlig trädgård

Fridhemsgatan 3
Tomelilla

Pris: 1 750 000 kr
Boarea: 137 Kvm
Rum: 7

På trivsamt och ostört läge finner vi denna charmiga och fräscha bostad där gammalt möter nytt i skön harmoni och med en helt sagolik trädgård, år av engagemang har skapat denna oas. Ett verkligt paradis med flera uteplatser, pergola och växthus, ett fantastiskt tillfälle att njuta livets sötma. Härligt!! Interiören är precis så pampig som fasaden vittnar om, bostaden är i mycket bra skick, andas charm och genuinitet samt har uppdaterats löpande bland annat, nyare fönster, renoverad balkong och uppfräschat kök. Andra plusvärden är en vacker öppen spis som pryder sin plats, ett praktiskt kök med sinnrika detaljer och hela fyra möjliga sovrum. I uthuset finner vi både en ateljé, garage och förvaringsmöjligheter. Välkomna till en perfekt skött bostad med en paradisisk trädgård på ett underbart läge! En sann dröm!!!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Smakfullt renoverat på Österlen

Fågeltofta 2505
Tomelilla

Pris: 995 000 kr
Boarea: 102 Kvm
Rum: 3

Drömmen om ett hus på landet med närhet till såväl underbar bokskog och vida slätter som till busshållplats för pendling och för att komma in till stan och känna pulsen kan nu bli sann. I Fågeltofta finner vi denna bostad som erbjuder dig allt detta samt glädjen att bara flytta in och börja bo. Kök med skönt värmande kamin, vardagsrum, helkaklat badrum och två sovrum. Lyxigt med bastu i källarplan och inglasat uterum med härlig utsikt över det skånska landskapet.

En dagsutflykt härifrån kan erbjuda allt från konst på Österlen till en härlig tur på stranden vid Haväng och varför inte avsluta med middag på Kronovalls slott dit ni dessutom har cykelavstånd.

Välkomna att uppleva denna pärla!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Fridfullt i vackra Brösarp

Magistervägen 3
Tomelilla

Boarea: 93 Kvm
Rum: 5

Mitt i hjärtat av Brösarp ligger denna välskötta villa från 1959 på en underbart grönskande trädgårdstomt. Perfekt för Er som vill bo med en känsla av lugn och fridfullhet men ändå mitt i byn. Huset bjuder på ett praktiskt kök med bra matplats, ett harmoniskt badrum och härliga ytor för gemenskap. Mycket smakfullt. Utmärkta ytor i källaren med plats för hobbyn, tvättstuga och klädvårdsrum. Vattenburen uppvärmning med modern elpanna. Bra med garage där bilen står tryggt och torrt. Rymligt inglasat uterum perfekt för sommar kvällarna och med utgång till en skön baksida med uteplats, förråd och en betagande utsikt över backarna. Allt på ett utmärkt läge med närhet till friluftsliv, kommunikationer och Brösarps serviceutbud.

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Lantligt med en bit mark på Österlen

Månstorp 117
Tomelilla

Pris: 1 600 000 kr
Boarea: 115 Kvm
Rum: 5

Härlig, lantlig idyll med fritt läge och det böljande Österlenska landskapet utanför dörren, hör lärkans drill, se gladorna segla i skyn eller varför inte en promenad i den närbelägna skogen. Bostad med generöst tilltagna rum som under de senaste åren genomgått renovering och tillbyggnad bland annat ett nytt kök med utökad matplats. Även utomhus har huset uppdaterats, ny borrad brunn, nybyggt dubbelgarage med smörjgrop och nyare avloppsanläggning är bara ett axplock. Härligt belägen trädgård med skönt uterum och en härlig uteplats därtill. I uthusbyggnaden ryms tvättstuga med ett väl tilltaget torkrum här finns även snickarverkstad, traktorgarage och förrådsutrymmen. Kanske är det en plats för fåren och hönsen som ni alltid drömt om eller är det här din konst ska skapas och ställas ut?

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Gedigen villa på Rosendal

Nygatan 26
Rosendal, Tomelilla

Pris: 925 000 kr
Boarea: 104 Kvm
Rum: 5

Välkomna till denna gedigna villa som är belägen ett stenkast utanför Tomelilla centrum. På nedre plan finner vi kök med matplats i vinkel och altandörr ut till trädäcket, vardagsrum med skönt värmande kamin och alldeles nyrenoverat badrum. På övre plan är de två sovrummen belägna och även ett mindre rum för antingen barnrum, kontor eller varför inte en lyxig walk in closet.

Här bor ni bekvämt med närhet till allt vad Tomelilla har att erbjuda, skolverksamhet, service och goda kommunikationer till såväl Kristianstad som Ystad och vidare till Malmö – Köpenhamn.

Välkomna på visning!

Nästa visning: 22/5 Kl.18:00. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Nytt, lyxigt och modernt boende i Skurup

Sandåkra Byväg 17B
Skurup

Pris: 5 495 000 kr
Boarea: 267Kvm
Rum: 8

En unik möjlighet!
I utkanten av Skurup finner vi denna moderna och fräscha villa som stod klar år 2017. En härlig tomt omger huset – en elegant stenvilla med integrerat garage. Bostaden erbjuder hela sex sovrum varav tre på nedre plan och tre på övre plan. Det finns två badrum, ett på varje plan. Stort allrum med öppet upp i nock, spotlights och en mysig kamin. Tvättstuga med egen utgång – praktiskt! Badrum och fönsterbrädor i granit samt jacuzzi gör att bostaden känns extra lyxig. Utmärkt med vattenburen golvvärme i hela bostaden. Fint dubbelgarage med en stor garageport.
Utmärkt pendlingsläge med närhet till E65 som tar er snabbt till Malmö, Ystad och Köpenhamn. Tåg- och busstation finns i Skurup. Sturups flygplats nås på bara ca 15 minuters bilfärd.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Boende med verksamhet naturskönt i Sillaröd

Sillaröd 337
Brösarp

Pris: 1 595 000 kr
Boarea: 113 Kvm
Rum: 5

Här finns en unik möjlighet att bo och driva egen verksamhet eller perfekt för den med utrymmeskrävande hobby. Bostadshus med vackert och praktiskt kök, vardagsrum och matsal i fil samt tre bra sovrum. Ekonomisk uppvärmning med jordvärmepanna och vedeldning samt välutrustad och väletablerad bilverkstad. Allt detta beläget på stor trädgårdstomt med ljuvligt kuperat landskap, skog och åkrar i skön harmoni runt husknuten och med närhet till Christinehofs naturvårdsområde.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Enplansvilla i lugnt område

Simmaregatan 10
Västervången, Tomelilla

Pris: 1 195 000 kr
Boarea: 109 Kvm
Rum: 4

Välkomna till ett bekvämt boende på ett plan i lugnt villaområde med närhet till Tomelilla centrum – där ni bland annat finner affärer, tåg, restauranger och skolverksamhet. Bostaden erbjuder kök med matplats och intilliggande vardagsrum, tre sovrum och både gästtoalett och badrum. På tomten finner vi stenlagd uteplats där man gärna slår sig ner och njuter av eftermiddagssolen, garage för bilen, friggebod för gästerna, uppväxt trädgård samt uterum att krypa in i de kyliga kvällarna.
Välkomna på visning av denna villa i lugnt och fridfullt område där såväl barn som vuxna kan känna sig trygga!

Nästa visning: 22/5 Kl.16:30 och 26/5 Kl.11:00. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Ombonad och gedigen villa på lugnt läge

Slakterigatan 13
Tomelilla

Pris: 1 295 000 kr
Boarea: 120 Kvm
Rum: 5

Välkommen till denna ombonade och vackra tegelvilla med byggår 1921. Här är det en bra kombination av lugnt läge på en återvändsgata i byns utkant men ändå med kort promenadavstånd till såväl service som butiker och inte minst buss- och tågstationen.

Gediget hus med uppvärmning i form av luft/vatten från 2012 och 3-glas fönster från 2002. De stora fönsterna och den rejäla takhöjden ger bostaden är härlig atmosfär och på båda planen finns badrum.

Trädgården är en underbar oas som är både uppväxt och skyddad. Det finns ett gammalt brygghus med hobbyverkstad – där finns möjligheter att skapa såväl gästhus som ateljé eller bara behålla det som en plats för ditt hantverk eller hobby. Även carport och äldre uterum finns på tomten.

Nästa visning: 26/5 Kl.11:00 och 29/5 Kl.16:30. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Enplansvilla med fritt läge och två garage

Slåttervägen 6 |
Glemmingebro, Ystad

Pris: 1 435 000 kr
Boarea: 123 Kvm
Rum: 5

På denna återvändsgata möts det bästa av två världar – gemytlig bymiljö och ett fritt läge med en underbar vy över slätterna. Det är unikt och lyxigt att ha gångavstånd till affären och villaområdeskänsla samtidigt som det öppna landskapet ger en svårfunnen frihetskänsla.

Bostaden är bekväm med allt i ett plan och bra ytor. En perfekt storlek då det är stort nog för familjen men inte för stort för paret eller singeln. Praktiskt med två badrum – varav ett är nyrenoverat – och en stor tvättstuga. Dessutom finns det både kamin, uterum och två garage! En fräsch och väl omhändertagen bostad med många möjligheter!

Nästa visning: 21/5 Kl.16.30. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Gedigen bostad nära Tomelilla

Sälshög 127
Tomelilla

Pris: 765 000 kr
Boarea: 100 Kvm
Rum: 4

På bra pendlingsläge, ca 25 min från Ystad och 5 min från Tomelilla ligger detta vackra hem som lämpar sig lika väl som permanentboende så väl som fritidsbostad. Bostaden är genomgående ljus och luftig med bra potential för dig som vill ha möjlighet att skapa ditt personliga hem.
Det är en härlig planlösning på bottenvåningen med hall, kök, badrum och ett stort allrum i fil. På ovanvåningen finner vi ett genomgångsrum/sovrum och ett sovrum på gaveln. Luft/luft värmepump är installerad. Källaren behöver dräneras.
Beläget på ett lättåtkomligt pendlingsläge och med behagligt cykelavstånd till Tomelillas resecentrum, affärer, banker och skolor dessutom närhet till vita sandstränder och ännu närmare till Fyledalens otroliga natur eller varför inte Ystads stadskärna. Välkomna på visning!

Nästa visning: 19/5 Kl.15:00. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Trivsam villa på unikt läge

Teggatan 23
Tomelilla

Pris: 1 395 000 kr
Boarea: 140 Kvm
Rum: 6

Kan läget med näst intill en lantlig känsla beror på den väl tilltagna tomten, lite uthus och den sköna utsikten över böljande fält? Tidigare har detta varit en gård som med tiden fått villabebyggelse som granne. Bostad med mycket generösa ytor, fyra väl tilltagna sovrum, ett vardagsrum på hela 45 kvm och ett stort öppet allrum. Den generösa trädgården ger goda möjligheter för odling, enklare växthus finns redan, eller kanske några höns får sin rastgård här, andra sidan av trädgården är en härlig oas som erbjuder fridfulla och avkopplande stunder. Välkomna till ett boende med lantlig känsla och med närhet till kommunikation, skola, service och natur!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Idyll på Österlen

Skåne Tranås Torkelstorp
Tomelilla

Pris: 1 725 000 kr
Boarea: 150 Kvm
Rum: 3

Vid vägens ände längs en slingrande grusväg finner vi denna gamla korsvirkes U-gård. Synliga takbjälkar, kullerstensinnergård och bakugn är bara några av alla de detaljer som ger gården sin oerhörda charm. Läget är fritt, avslappnat och nära det vilda – se rådjuren på åkern och hör lövgrodorna sjunga vackert på försommaren.

I boningshuset inryms stort vardagsrum med skimrande ljus från många fönster, hall med tegelgolv från gamla stallet, kök med matplats och altandörr ut till den fantastiska trädgården, två sovrum och helkaklat badrum. Gästdelen välkomnar gästerna dels i sällskapsrummet men också för övernattning med eget kök och toalett. Denna delen ger möjlighet för ateljé, galleri eller gårdsbutik om så önskas.

Välkomna att uppleva denna oas på ostört läge!

Nästa visning: 26/5 Kl.15:00 och 30/5 Kl.16:30. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Bostadsrätt

Trea på andra våningen med inglasad balkong

Björkebogatan 8F
Björkebo, Tomelilla

Pris: 620 000 kr
Boarea: 78 Kvm
Rum: 3

Välkommen till denna välplanerade bostad med tre rum och kök fördelat på rymliga 78 kvm – bekvämt belägen på andra våningen. Perfekt med en månadsavgift som innefattar allt utom hushållsel – t o m fiber 100/100!

Köket är trivsamt och fräscht med plats för ett mindre matbord och med utgång till den inglasade balkongen som förlänger både våren och hösten. Två sovrum och en stor klädkammare ger gott om plats. Nytt enhetligt golv i majoriteten av bostaden och genomgående ljusa väggar. Badrummet är inte bara renoverat utan också välutrustat! Med duschdörrar i glas, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare finns inte mycket mer att önska!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Tvåa med balkong och renoverat badrum

Västergatan 43
Tomelilla

Pris: 350 000 kr
Boarea: 54 Kvm
Rum: 2

Välkommen till denna trivsamma tvårumslägenhet som är bekvämt belägen endast en halvtrappa upp. Andra plusvärden är egen balkong, strax över 12.000 kr i den inre fonden och såklart det renoverade badrummet! Det är både tryggt och skönt att badrummet är nytt – snyggt är det också med kakel och klinkers i vitt och grått. Det är bra storlekar på rummen och i köket finns en trevlig matplats.

Västergatan är bra belägen – det är ett lugnt område samtidigt som det är nära till centrum, buss- och tågstation och aktiviteter såsom fotbollsplan och badhus. Välkommen på visning för att se om detta är Ditt nya hem!

Nästa visning: 23/5 Kl.17:30. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Fritidshus

Tomt

Stor villatomt

Södra Möinge 7230
Svalöv

Pris: 575 000 kr
Tomtarea: 2196 Kvm

Tillfälle att bygga ert drömboende! Stor, uppväxt villatomt om drygt 2000 kvm belägen naturskönt med fria vidder och parkliknande omgivningar men ändå med utmärkta pendlingsmöjligheter, på några minuter nås både motorväg, tågstation och bycentrum med skola, barnomsorg och livsmedelsaffär. Tomten har tidigare hyst ett tvåfamiljshus, detta revs och en ny gjuten platta om ca 168 kvm anlades, dessutom finns arkitekt ritningar på en villa hos ägaren. Avlopp genom trekammarbrunn med infiltration och vatten via grävd brunn samt el i tomtgräns är klart, även ett murat uthus finns på plats. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område vilket ger större frihet att bygga just det man önskar.

 

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Gård

Smakfullt renoverad gård

Vitebro 112
Simrishamn

Pris: 4 350 000 kr
Boarea: 250 Kvm
Rum: 8

Trivsam och smakfullt renoverad gård med drygt 5 ha mark på fantastiskt läge strax utanför Sankt Olof mitt på fagra Österlen. Här bor man precis utanför byn med gångavstånd till skola, livsmedelsbutik och fritidsaktiviteter samt badanläggning samtidigt finns ridterräng och oändliga möjligheter till promenader runt hörnet, både praktiskt och harmoniskt! Bostaden är i ypperligt skick och har under senare år renoverats, byggts till med känsla och med det bästa av materialval. Gårdens inriktning i dag är hästhållning med två hästar och köttrasdjur, förutom stall och vindskydd till dessa så finns en stor maskinhall/lager och ett till bostaden vidbyggt större garage.

Nästa visning: 10/5 Kl.14:30. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Kommersiellt