Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

 

Villa

Renoveringsobjekt med stor potential

Adelsbergsvägen 32
Tomelilla

Pris: 795 000 kr
Boarea: 118 Kvm
Rum: 4

Detta gedigna stenhus för 1939 bjuder på enorm potential och nuvarande skick gör att det bara är dina idéer och din fantasi som sätter gränserna! Färg, form, planlösning – allt kan du med gott samvete förändra efter ditt eget tycke och smak, vilken unik möjlighet! För den händige är det närmast en dröm att få skapa något eget i en så klassisk och solid byggnad med bland annat högt i tak och genuina spegeldörrar. Det vattenburna systemet och läget med nära till såväl centrum som skola, dagis och idrottsplats ger goda förutsättningar. Tomten är väl tilltagen och har plats och möjligheter för det mesta! Även tomten är ett oskrivet blad som bara väntar på att nästa ägare ska skapa något; kanske en lättskött trädgård med bara gräsmatta, kanske odlingar och grönsaksland eller så satsas det på stor uppfart och kanske ett garagebygge?

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Familjevänlig villa i Smedstorp

Frans Lindbergs Väg 9
Smedstorp

Pris: 1 295 000 kr
Boarea: 103 Kvm
Rum: 4

Välkomna till denna trevliga familjevilla på lugnt läge i Smedstorp. Bostaden erbjuder stort nyare kök med matplats, sällskapsrum med parkettgolv, tre sovrum samt källare med gillestuga, badrum, tvättstuga och även här ett sovrum. I garaget med klinkers på golvet står bilen trygg och frostfritt de svalare dagarna. Vattenburen uppvärmning via elpanna och luft/luft värmepump håller driftskostnaderna nere. Här bor ni bekvämt med närhet till allt vad Smedstorp har att erbjuda; skolverksamhet, service, friluftsbad och goda kommunikationer till såväl Simrishamn som Ystad och vidare till Malmö – Köpenhamn.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Unikt, modernt och totalrenoverat i Skogsbacken!

Furegatan 13
Tomelilla

Pris: 2 295 000 kr
Boarea: 101 + 91 Kvm
Rum: 5

Söker ni det unika, det speciella – det där som ni är ensamma om och kan visa upp med stolthet? Välkomna till ett magnifikt hus där det estetiskt vackra och moderna lever i ljuvlig harmoni med det praktiska vardagslivet och en härligt grönskande trädgård. Det är ett hem där det är enkelt att vara för sig själv men också med stora sällskapsytor. Uterummet, trädäcket och trädgården är som taget ur en dröm – det är en alldeles egen oas, insynsskyddad och vacker. Huset har genomgått både ombyggnad och renovering under nuvarande ägares kunniga och genomtänkande hand. I dagsläget håller allt ett gott skick och nästa lyckliga ägare kan flytta rakt in. Alla stora renoveringar är gjorda t ex; tak, fönster, fasad, värmesystem och dränering, vilket ger Er möjligheten att ha ett bekymmersfritt boende i många år framöver. Dessutom i ett unikt och representativt hus på det bästa läget – Skogsbacken. 

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Välplanerad enplansvilla i centrala Tomelilla

Kopparslagaregatan 16
Tomelilla

Pris: 1 495 000 kr
Boarea: 112 Kvm
Rum: 5

Välkomna till denna enplansvilla i centrala Tomelilla. Här bor ni bekvämt på ett plan med närhet till allt vad Tomelilla har att erbjuda, skolverksamhet, service och goda kommunikationer till såväl Kristianstad som Ystad och vidare till Malmö – Köpenhamn. Entrén välkomnar oss in i den välplanerade bostaden som erbjuder bland annat praktiskt kök med matplats, stort sällskapsrum för umgänge, 3-4 sovrum, badrum och tvättstuga med groventré. Insynsskyddad uppväxt trädgård med såväl uteplats under tak som mindre förråd för trädgårdsredskapen. I garaget står bilen både tryggt och torrt samt så finns här bra med förvaringsutrymme – skönt att kunna gå direkt från bilen in i bostaden!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

HAVSNÄRA I BYMILJÖ

Möllebacken 7
Ystad

Pris: 3 980 000 kr
Boarea: 172 Kvm
Rum: 6

Välkommen till ett gediget stenhus med högt, fritt läge, havsutsikt och härlig atmosfär med generösa ytor.
Fastigheten ligger i den trivsamma byn Snårestad, bara några kilometer från hav och strand. Här kombinerar vi livet på landet med närhet till stad och kommunikationer.

Huset är byggt 2011 i 1,5 plan och rymmer två separata bostäder, perfekt för den lite större familjen, generationsboende eller kombinerat med verksamhet.
På entréplan i båda flyglarna finns kök, matplats och luftigt, ljust vardagsrum med kamin, sovrum, badrum samt klädkammare. Öppet upp i nock och trappa till loftet som kan användas som sovrum.
Trädgården i sydväst har både stora träd, nyplanterade fruktträd och mysig uteplats för de trivsamma grillkvällarna

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Trivsam familjevilla på Rosendal, Tomelilla

Nygatan 24
Tomelilla

Pris: 1 675 000 kr
Boarea: 119 Kvm
Rum: 8

Ett par stenkast ifrån centrum ligger denna inbjudande bostad. Huset är byggt 1977 som ett av de senaste i området. Bostaden är nyrenoverad under senare tid och erbjuder ett rejält tilltaget kök med utmärkta möjligheter för den matlagningsintresserade, helkaklat badrum i harmonisk färgsättning och hela fyra möjliga sovrum. Bra källare med klinkergolv för hobbyverksamhet och tvättstuga. Utemiljön erbjuder ett stort nybyggt trädeck på bästa solläge, delvis isolerat för framtida uterumsbygge samt ett garage för bilen eller förvaring.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Boende med verksamhet naturskönt i Sillaröd

Sillaröd 337
Brösarp

Pris: 1 850 000 kr
Boarea: 113 Kvm
Rum: 5

Här finns en unik möjlighet att bo och driva egen verksamhet eller perfekt för den med utrymmeskrävande hobby. Bostadshus med vackert och praktiskt kök, vardagsrum och matsal i fil samt tre bra sovrum. Ekonomisk uppvärmning med jordvärmepanna och vedeldning samt välutrustad och väletablerad bilverkstad. Allt detta beläget på stor trädgårdstomt med ljuvligt kuperat landskap, skog och åkrar i skön harmoni runt husknuten och med närhet till Christinehofs naturvårdsområde.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Bostadsrätt

Centralt belägen tvåa med låg avgift

Rosencrantzgatan 11B
Tomelilla

Pris: 375 000 kr
Boarea: 55,5 Kvm
Rum: 2

Ett stenkast från centrum finner vi denna mysiga tvåa – läget är perfekt för dig i farten då du har nära till allt. Även om det är nära centrum är området lugnt och här bor du dessutom högst upp i huset vilket ger ytterligare lugn och ro. Bostaden erbjuder ett bra sovrum, stort vardagsrum och ett kök med matplats. Skönt med en egen balkong med vy över den välvårdade och trivsamma innergården. Månadsavgiften på låga 2379 kr/månad är ett oerhört plus – billigare boende är svårt att hitta.

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Renoverad och mysig tvåa

Västergatan 44B
Tomelilla

Pris: 425 000 kr
Boarea: 53,7 Kvm
Rum: 2

Denna jättemysiga tvåa har ett genomgående bra skick och en speciell känsla – det är inte bara en lägenhet i mängden utan ett riktigt hem. Takhöjden tillsammans med den vackra fiskbensparketten som löper från hallen till vardagsrummet vittnar om en historia och ger den inredningsintresserade kli i fingrarna! Såväl kök som badrum är renoverat och resten av bostaden är också och väldigt fräsch och smakfull – det är bara att flytta rakt in. Inte nog med att skicket och atmosfären gör det lätt att trivas, månadsavgiften är dessutom behagligt låg – 3300 kr/mån.

Nästa visning: 22/11 17:30. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Fritidshus

Tomt

Tomt på lantligt läge

Skåne Tranås 1624
Tomelilla

Pris: 500 000 kr
Tomtarea: 2,6 Ha

Tomt på 2,6 ha med böljande fält som granne på ett läge i ett skönt kuperat lantligt landskap några kilometer utanför Skåne Tranås by. En slingrande liten bäck delar av tomten i två delar – en del åkermark som är utarrenderad och en del uppväxt mark med två raserade byggnader. Elanslutning finns.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Stor villatomt

Södra Möinge 7230
Svalöv

Pris: 650 000 kr
Tomtarea: 2196 Kvm

Tillfälle att bygga ert drömboende! Stor, uppväxt villatomt om drygt 2000 kvm belägen naturskönt med fria vidder och parkliknande omgivningar men ändå med utmärkta pendlingsmöjligheter, på några minuter nås både motorväg, tågstation och bycentrum med skola, barnomsorg och livsmedelsaffär. Tomten har tidigare hyst ett tvåfamiljshus, detta revs och en ny gjuten platta om ca 168 kvm anlades, dessutom finns arkitekt ritningar på en villa hos ägaren. Avlopp genom trekammarbrunn med infiltration och vatten via grävd brunn samt el i tomtgräns är klart, även ett murat uthus finns på plats. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område vilket ger större frihet att bygga just det man önskar.

 

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Gård

Smakfullt renoverad gård

Vitebro 112
Simrishamn

Pris: 4 350 000 kr
Boarea: 250 Kvm
Rum: 8

Trivsam och smakfullt renoverad gård med drygt 5 ha mark på fantastiskt läge strax utanför Sankt Olof mitt på fagra Österlen. Här bor man precis utanför byn med gångavstånd till skola, livsmedelsbutik och fritidsaktiviteter samt badanläggning samtidigt finns ridterräng och oändliga möjligheter till promenader runt hörnet, både praktiskt och harmoniskt! Bostaden är i ypperligt skick och har under senare år renoverats, byggts till med känsla och med det bästa av materialval. Gårdens inriktning i dag är hästhållning med två hästar och köttrasdjur, förutom stall och vindskydd till dessa så finns en stor maskinhall/lager och ett till bostaden vidbyggt större garage.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Kommersiellt

Verkstadsfastighet

Bondrum 1338
Tomelilla

Pris: 1 900 000 kr
Lokalyta: 321 Kvm
Rum: 2

Modern och lättillgänglig industrifastighet med utmärkt kommersiellt läge och goda skyltmöjligheter utmed väg 19, några km från Tomelilla. Stort verkstadsskepp med högt i tak samt en mindre tvätthall med oljeavskiljare och ett lagerutrymme, dessutom toppmodernt kontors/konferensrum, toa, omklädningsrum och personalutrymme på övre plan. Alla ytor hårdgjorda och asfalterade.

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Klassisk äldre byggnad

Norregatan 24
Tomelilla

Pris: 3 950 000 kr
Boarea: 290 Kvm
Rum: 11

Liljegrens vandrarhem är till salu, innehåller i dag en tre trerumslägenhet och sammanlagt 9 uthyrningsrum med dusch och toalett samt gemensamma kök och TV-rum. Beläggningen i dag är mycket god och intäkterna ligger i dag på ca 750.000 kr. Vidare finns en stor parkeringsplats, två stora uthyrningsbara garage och en stor parkliknande trädgård.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Projekt i Hammenhög

Skolgatan 20 A
Tomelilla

Pris: 5 950 000 kr
Boarea: 870 Kvm
Rum: 40

Unikt tillfälle att förvärva en mycket stor fastighet, f.d lantmannaskolan i Hammenhög är en stabil byggnad på ett underbart läge mitt på Österlen, användningsområdena är många men B & B, vandrarhem eller ombyggnad till lägenheter är nog mest aktuella, faktum är att nuvarande ägare har haft planer på lägenheter där en del ritningar är framtagna även nybyggnation på marklägenheter är skissade.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Välskött hyresfastighet

Torget 17
Tomelilla

Pris: 5 400 000kr
Boarea: 364 Kvm
Rum: 12

Ett tillfälle för en god investering! Välskött klassiskt hyreshus i nationalromantisk stil beläget mitt i centrala Tomelilla. Bra fastighet som kräver minimalt underhåll, nyare fönster och tak samt tegelfasad borgar för många bekymmersfria år. Stora avdelbara lägenheter samt mer att inreda och stabila lokalhyresgäster som varit etablerade i lokalerna under flera år ger strålande möjligheter till ännu högre intäkter. Trygg och bra uppvärmning via fjärrvärme. Marknaden för hyreshus i Tomelilla är mycket god, inga eller nästan inga vakanser hos hyresvärdarna.

Nästa visning: 24/11. Visningsanmälan krävs. Välkommen!