Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

 

Villa

Rymlig familjevilla i bra skick

Adelsbergsvägen 34
Tomelilla

Pris: 1 695 000 kr
Boarea: 126 Kvm
Rum: 6

Välkommen till ett smakfullt hem med renoverat kök och badrum och ett övergripande gott skick. Här kan Ni flytta rakt in och genast börja njuta av villalivet – till exempel på det stora träddäcket där man gärna dröjer sig kvar och njuter av trädgårdens lugn. Bostaden erbjuder fyra sovrum – tre på övre plan och ett på entréplan. Källaren bjuder på fantastiska överraskningar då vi här finner ett riktigt drömbadrum som är nyrenoverat och stort med såväl dusch som badkar. I källaren finner vi också en stor nyrenoverad tvättstuga där hushållssysslorna blir en fröjd! Med närhet till såväl centrum som skolor och dagis ligger huset välplacerat för såväl paret i farten som barnfamiljen. Välkomna till ett hem som måste upplevas!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Unikt, modernt och totalrenoverat i Skogsbacken!

Furegatan 13
Tomelilla

Pris: 2 650 000 kr
Boarea: 101 + 91 Kvm
Rum: 5

Söker ni det unika, det speciella – det där som ni är ensamma om och kan visa upp med stolthet? Välkomna till ett magnifikt hus där det estetiskt vackra och moderna lever i ljuvlig harmoni med det praktiska vardagslivet och en härligt grönskande trädgård. Det är ett hem där det är enkelt att vara för sig själv men också med stora sällskapsytor. Uterummet, trädäcket och trädgården är som taget ur en dröm – det är en alldeles egen oas, insynsskyddad och vacker. Huset har genomgått både ombyggnad och renovering under nuvarande ägares kunniga och genomtänkande hand. I dagsläget håller allt ett gott skick och nästa lyckliga ägare kan flytta rakt in. Alla stora renoveringar är gjorda t ex; tak, fönster, fasad, värmesystem och dränering, vilket ger Er möjligheten att ha ett bekymmersfritt boende i många år framöver. Dessutom i ett unikt och representativt hus på det bästa läget – Skogsbacken.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Naturnära och väl omhändertaget i Lökaröd

Genvägen 2
Brösarp, Tomelilla

Pris: 1 250 000 kr
Boarea: 85 Kvm
Rum: 5

Där skog möter äng och landskapet formas mjukt i kullar och dalar, några km från havet i natursköna Lökaröd ligger denna charmiga villa. Njut av skogspromenader, skåda den häpnadsväckande utsikten från Brösarps backar och ta några sköna saltstänkta bad. Välkomna till en väl omhändertagen bostad med ett rymligt, modernt och välutrustat kök, ett umgängesvänligt vardagsrum med matsal och ett ljuvligt, generöst, soldränkt trädeck. Trädgården bjuder oss stora avslappnande gräsytor med flera uteplatser att njuta på, även odlingar, fruktträd och bärbuskar ryms på den generöst tilltagna hörntomten.

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Trivsam mindre villa i Ramsåsa by

Ramsåsa 3410
Tomelilla

Pris: 825 000 kr
Boarea: 79 Kvm
Rum: 3

Välkomna till en mindre villa i utkanten av Ramsåsa by. Bostaden erbjuder bland annat två sovrum, helkaklat badrum samt garage för bilen. Här får man känslan av att bo på landet samtidigt som man har bygemenskap då Tomelilla nås på bara ett par minuter. Naturen intill byn både i Kronoskogen och Fyledalen erbjuder trevlig natur och vackra promenadstigar. Välkomna på visning!!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Bostadsrätt

Fräsch tvåa med inglasad balkong

Björkebogatan 8C
Tomelilla

Pris: 375 000 kr
Avgift: 4 095 kr
Boarea: 58,5 Kvm
Rum: 2

Den ultimata tvåan! Här finns ett rymligt sovrum, gott om förvaring i hallen, ett kök med plats för matbord och ett badrum med allt man önskar! Dessutom en inglasad balkong och en månadsavgift där allt utom hushållsel ingår – t o m fiber 100/100! Med både tvättmaskin och diskmaskin görs vardagssysslorna enkelt och det blir tid över för roligare aktiviteter. Bostaden ligger på tredje våningen vilket gör att man slipper både spring utanför dörren och insyn – skönt! Björkebo-området är Tomelillas populäraste bostadsrättsområde och är beläget på bekvämt avstånd till service och kommunikationer.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Stor marklägenhet med villakänsla

Ramsbovägen 5A
Skivarp

Pris: 850 000 kr
Boarea: 99.6 Kvm
Rum: 4

Välkommen till det perfekta hemmet för familjen eller er som bara vill ha rymd och känna att ni har gott om plats. Denna bostad på nästintill 100 kvm med trädäck, kamin och inte minst fyra rum och kök bjuder på en rejäl dos av villakänsla! Samtidigt slipper ni ansvaret och det yttre underhållet – skönt och tidsbesparande. Tid man istället kan lägga på annat, såsom familjen eller att golfa i närliggande Abbekås! På sommaren är det en lyx att havet och Mossbys vackra stränder bara är 5 km bort. Skivarp är en lugn by med ett gott serviceutbud – viktigast är kanske mataffären och skolan med klasser från förskola upp till årskurs 6. Här kan ni leva bekvämt och praktiskt i en välplanerad bostad med allt man behöver för en bekymmersfri vardag.

Etta med balkong och renoverat badrum

Västergatan 41
Tomelilla

Pris: 220 000 kr
Avgift: 3 167 kr/mån
Boarea: 38 Kvm
Rum: 1

Ett litet nätt hem för dig i farten eller kanske dig som ska flytta hemifrån! Här finns allt man behöver med bonusar såsom balkong, klädkammare och diskmaskin. I månadsavgiften ingår allt utom hushållsel – skönt! Tack vare föreningens stambyte under 2016 är badrummet alldeles nytt och dessutom snyggt med kakel och klinker. Även köket är renoverat – fräscht och fint. I köket finns dessutom plats för matbord. Det är en fräsch bostad i genomgående sobra färger som ger en modern känsla. Västergatan har ett ett lugnt men ändå centrumnära läge, dessutom med kort gångavstånd till buss- och tågstation.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Fritidshus

Fridfullt boende på landet med närhet till centrum

Tryde 1403
Tomelilla

Pris: 850 000 kr
Boarea: 98 Kvm
Rum: 3

Välkomna till denna fritidsbostad med stor tomt på landet strax utanför Tryde. Bostaden erbjuder bland annat kök, vardagsrum, sovrum, helkaklat badrum, groventré/tvättstuga samt ett stort sällskapsrum i den gamla stallängan. På fastigheten finns dessutom ett påbörjat bygge för garage/verkstad, eller varför inte ett gästhus då det är förberett för både vatten och avlopp – valet är ditt! Tomten är stor med öppna ytor – möjligheterna är oändliga och valen är dina!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Tomt

Villatomt i Äsperöd

Byavägen 2
Äsperöd

Pris: 139 000 kr
Tomtarea: 810 Kvm

Villatomt med bra läge mitt i Äsperöds by. Bygg ditt eget drömboende kanske med verksamheten hemma. Anslutningsavgifter för kommunalt VA samt el är betalda, bygglov på villa med både bostad och verksamhet har sökts och beviljats

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Tomt med lantligt läge

Skåne Tranås 2319
Skåne Tranås, Tomelilla

Pris: 120 000 kr
Tomtarea: 1371 Kvm

Tomt med böljande fält som närmsta granne, fritt och ostört läge i ett skönt kuperat lantligt landskap några kilometer utanför Skåne Tranås by. På den avplanade tomten finns en enklare loge med utmärkta förvaringsmöjligheter, vatten och avloppsbrunn av äldre snitt samt elanslutning.

Stor villatomt

Södra Möinge 7230
Svalöv

Pris: 800 000 kr
Tomtarea: 2196 Kvm

Tillfälle att bygga ert drömboende! Stor, uppväxt villatomt om drygt 2000 kvm belägen naturskönt med fria vidder och parkliknande omgivningar men ändå med utmärkta pendlingsmöjligheter, på några minuter nås både motorväg, tågstation och bycentrum med skola, barnomsorg och livsmedelsaffär. Tomten har tidigare hyst ett tvåfamiljshus, detta revs och en ny gjuten platta om ca 168 kvm anlades, dessutom finns arkitekt ritningar på en villa hos ägaren. Avlopp genom trekammarbrunn med infiltration och vatten via grävd brunn samt el i tomtgräns är klart, även ett murat uthus finns på plats. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område vilket ger större frihet att bygga just det man önskar.

Gård

Välskött gård med 9 ha mark och möjlighet för djurhållning

Norra Kverrestad 1703
Tomelilla

Pris: 4 200 000 kr
Boarea: 135 Kvm
Rum: 3

Välkomna till denna välskötta lantbruksfastighet som omfattar ca 9 ha jordbruksmark väl samlad runt gårdens byggnader. Boningshuset, en klassisk skånelänga, erbjuder stort kök, vardagsrum med matplats, stort helkaklat badrum, tvättstuga samt två sovrum – möjlighet finns att göra fler. Ekonomibyggnader i form av garage, verkstad, stall, loge och maskinhall. Byggnaderna är i fint skick och har oändliga möjligheter. Logen med bra takhöjd kan till exempel inredas för hästverksamhet och varför inte använda garaget till galleri? – Här är det ni själv som bestämmer vad ni har för behov och bara fantasin sätter gränser!
På fastigheten finner vi jordvärme, minireningsverk och borrad brunn – allt i sin ordning!

Det fantastiska skånska landskapet runt knuten, den härligt grönskande trädgården i söderläge och uteplatsen på den stilla innergården ger alla en stillsam och härlig känsla och inbjuder till lugna stunder.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Kommersiellt

Verkstadsfastighet

Bondrum 1338
Tomelilla

Pris: 1 900 000 kr
Lokalyta: 321 Kvm
Rum: 2

Modern och lättillgänglig industrifastighet med utmärkt kommersiellt läge och goda skyltmöjligheter utmed väg 19, några km från Tomelilla. Stort verkstadsskepp med högt i tak samt en mindre tvätthall med oljeavskiljare och ett lagerutrymme, dessutom toppmodernt kontors/konferensrum, toa, omklädningsrum och personalutrymme på övre plan. Alla ytor hårdgjorda och asfalterade.

Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

Projekt i Hammenhög

Skolgatan 20 A
Tomelilla

Pris: 6 350 000 kr
Boarea: 870 Kvm
Rum: 40

Unikt tillfälle att förvärva en mycket stor fastighet, f.d lantmannaskolan i Hammenhög är en stabil byggnad på ett underbart läge mitt på Österlen, användningsområdena är många men B & B, vandrarhem eller ombyggnad till lägenheter är nog mest aktuella, faktum är att nuvarande ägare har haft planer på lägenheter där en del ritningar är framtagna även nybyggnation på marklägenheter är skissade.
Hjärtligt Välkomna!!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!