Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

 

Villa

Gedigen familjevilla på återvändsgata

Banmästaregatan 32
Tomelilla

Pris: 1 650 000 kr
Boarea: 133 Kvm
Rum: 6

Banmästaregatan 32 är ett gediget hus som tagits väl omhand och löpande uppdaterats under årens gång. Nu är det dags för nästa lyckliga ägare att ta över och sätta sin prägel på denna respektabla villa anno 1928. Med hela fyra sovrum på övre plan är det perfekt för barnfamiljen – eller er som bara vill ha gott om plats runt er! På entréplan är det fokus på sällskapsytor och i den fräscha källaren finns utrymme för hobbies och förvaring. Uterum, garage och en lättskött men mysig tomt i västerläge är andra mervärden!

Huset är bra beläget på den övre delen av gatan där det är återvändsgata. Härifrån är det gångavstånd till både skolor och centrum samt stationen med goda kommunikationer.

Nästa visning: 17/3 Kl.11:00 Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Välskött bostad i Svedala

Malvagatan 8
Svedala

Pris: 3 795 000 kr
Boarea: 152 Kvm
Rum: 6

På det trivsamma bostadsområdet Roslätt finner vi denna fräscha och lättskötta bostad. Här bor ni lugnt och tryggt med bra lekmöjligheter för barnen och närhet till skola F-4. Bostaden är trivsam med nytt kök från 2016, nyrenoverad tvättstuga, stor walk-in-closet och flera sovrum. Lättskött trädgård med uterum och trädäck. Bilen står tryggt i garaget. Utmärkt pendlingsläge med närhet till E65 som tar er snabbt till Malmö, Ystad och Köpenhamn. Tåg- och busstation finns i Svedala. Sturups flygplats nås på bara ca 15 minuters bilfärd

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

HAVSNÄRA I BYMILJÖ

Möllebacken 7
Ystad

Pris: 3 980 000 kr
Boarea: 172 Kvm
Rum: 6

Välkommen till ett gediget stenhus med högt, fritt läge, havsutsikt och härlig atmosfär med generösa ytor.
Fastigheten ligger i den trivsamma byn Snårestad, bara några kilometer från hav och strand. Här kombinerar vi livet på landet med närhet till stad och kommunikationer.

Huset är byggt 2011 i 1,5 plan och rymmer två separata bostäder, perfekt för den lite större familjen, generationsboende eller kombinerat med verksamhet.
På entréplan i båda flyglarna finns kök, matplats och luftigt, ljust vardagsrum med kamin, sovrum, badrum samt klädkammare. Öppet upp i nock och trappa till loftet som kan användas som sovrum.
Trädgården i sydväst har både stora träd, nyplanterade fruktträd och mysig uteplats för de trivsamma grillkvällarna

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Trivsam familjevilla på Rosendal, Tomelilla

Nygatan 24
Tomelilla

Pris: 1 675 000 kr
Boarea: 119 Kvm
Rum: 8

Ett par stenkast ifrån centrum ligger denna inbjudande bostad. Huset är byggt 1977 som ett av de senaste i området. Bostaden är nyrenoverad under senare tid och erbjuder ett rejält tilltaget kök med utmärkta möjligheter för den matlagningsintresserade, helkaklat badrum i harmonisk färgsättning och hela fyra möjliga sovrum. Bra källare med klinkergolv för hobbyverksamhet och tvättstuga. Utemiljön erbjuder ett stort nybyggt trädeck på bästa solläge, delvis isolerat för framtida uterumsbygge samt ett garage för bilen eller förvaring.

Nästa visning: 25/3 kl.12:00. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Charmigt och pittoreskt i Lunnarp

Per Lars väg 5 Lunnarp, Tomelilla Pris: 650 000 kr Boarea: 78 Kvm Rum: 2 På en härlig tomt bara ett par minuter från både busshållplats och tågstation finner vi detta lilla charmiga gatuhus med enklare standard. Trots sin ringa storlek så upplevs huset som större, men framför allt så är detta ett prisvärt boende med låga boendekostnader! Här finner vi två rum och kök samt inredningsbar vind. På baksidan finns en skyddad trädgård med ett mysigt uterum, perfekt för härliga sommarkvällar. Utmärkt pendlingsläge med både tåg och buss till bl.a. Ystad, Malmö, Simrishamn och Lund. Tomelilla med all sin service nås på ca 7 minuter med bil. Perfekt för er som söker ett nätt permanentboende eller en mysig sommarbostad på Österlen. Nästa visning: 17/3 Kl.11:00 och 25/3 Kl.11:00. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Kär liten stuga i rogivande miljö

Ryadalsvägen 172
Sjöbo

Pris: 695 000 kr
Boarea: 45 Kvm
Rum: 2

Charm med idylliskt, rogivande och naturskönt läge. Den intilliggande ån flyter i sakta mak och inrymmer såväl kräftor som forell. Vid närbelägna strövområden och naturskyddsområden kan timmar tillbringas, även stugan med all sin charm har man svårt att slita sig ifrån. Trädgården är en oas i sig, rymmer såväl gäststuga, paviljong som flera avkopplande uteplatser. Flera uppdateringar är gjorda de senaste åren, nytt reningsverk, renoverat badrum och ny dränering är ett axplock. Här får man en känsla av lugn och välbehag en plats att njuta livets sötma.

Nästa visning: 2/4 Kl.13:00. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Boende med verksamhet naturskönt i Sillaröd

Sillaröd 337
Brösarp

Pris: 1 850 000 kr
Boarea: 113 Kvm
Rum: 5

Här finns en unik möjlighet att bo och driva egen verksamhet eller perfekt för den med utrymmeskrävande hobby. Bostadshus med vackert och praktiskt kök, vardagsrum och matsal i fil samt tre bra sovrum. Ekonomisk uppvärmning med jordvärmepanna och vedeldning samt välutrustad och väletablerad bilverkstad. Allt detta beläget på stor trädgårdstomt med ljuvligt kuperat landskap, skog och åkrar i skön harmoni runt husknuten och med närhet till Christinehofs naturvårdsområde.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Mindre villa i Vanstad

Stora Vanstadsvägen 570
Vanstad, Sjöbo

Pris: 650 000 kr
Boarea: 80 Kvm
Rum: 4

Välkomna till denna mindre villa belägen i Vanstad by – den lilla kyrkbyn som ligger mitt i ett böljande jordbrukslandskap. Bostaden erbjuder kök, vardagsrum och matsal i fil, helkaklat badrum samt två rum på övre plan. Synliga takbjälkar, vedspis och delvis putsade väggar ger huset lantlig karaktär. I förrådshuset på tomten får såväl trädgårdsredskap som cyklar plats. Det perfekta huset för den lilla familjen, det unga paret eller varför inte till er som vill ha något att fly till när storstadsstressen blir för hög – här finns tid för rekreation, låt huvudet vila och händerna arbeta. Välkommen på visning för att se vilka spännande möjligheter som huset kan erbjuda Dig!

Nästa visning: 18/3 Kl.11:00 Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Trivsam villa på unikt läge

Teggatan 23
Tomelilla

Pris: 1 395 000 kr
Boarea: 140 Kvm
Rum: 6

Kan läget med näst intill en lantlig känsla beror på den väl tilltagna tomten, lite uthus och den sköna utsikten över böljande fält? Tidigare har detta varit en gård som med tiden fått villabebyggelse som granne. Bostad med mycket generösa ytor, fyra väl tilltagna sovrum, ett vardagsrum på hela 45 kvm och ett stort öppet allrum. Den generösa trädgården ger goda möjligheter för odling, enklare växthus finns redan, eller kanske några höns får sin rastgård här, andra sidan av trädgården är en härlig oas som erbjuder fridfulla och avkopplande stunder. Välkomna till ett boende med lantlig känsla och med närhet till kommunikation, skola, service och natur!

Nästa visning: 17/3 Kl.14:30. Visningsanmälan krävs. Välkommen!

Bostadsrätt

Tvåa i markplan med uteplats!

Björkebogatan 10E
Tomelilla

Pris: 395 000 kr
Boarea: 72 Kvm
Rum: 2

Vilken fröjd att få bo i markplan och slippa trappor! Dessutom får man här frihetskänslan av att kunna gå ut till en egen uteplats och njuta av vädret eller påta i sina krukor. Extra plus att det finns uteplats på två sidor vilket ökar solchanserna. Området är trivsamt med en otvungen granngemenskap och en hemtrevlig atmosfär.

Bostaden är i princip i originalutförande vilket gör tiden mogen för uppdatering och renovering. Riktigt spännande med så stora möjligheter att sätta sin egen prägel på boendet! De nästintill 22.000 kronorna i den inre fonden ger en bra start på renoveringen.Välkommen på visning för att se vilka idéer just du får!

Nästa visning: 17/3 kl.12:30. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Ljus tvåa på andra våningen med fritt läge

Björkebogatan 10P
Björkebo, Tomelilla

Pris: 375 000 kr
Boarea: 72 Kvm
Rum: 2

Längst ner på återvändsgatan finner vi denna bostad som får ett friare läge då det är sista huset i området. Med stor balkong med förmiddagssol och loftgång med eftermiddagssol finns stora möjligheter att kunna sitta ute under de varmare säsongerna.

Det är en genomgående gavellägenhet och i hela bostaden finns ett fantastiskt ljus som ger ett mycket trivsamt boende. Det är en alldeles lagom tvåa på 72 kvm med sovrum, vardagsrum, kök med matplats och ett stort badrum med tvättmaskin. Därtill en rymlig klädkammare och delvis möblerbar hall. Välkommen till en fräsch bostad i ett trivsamt och omtyckt bostadsområde!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Etta med balkong och renoverat badrum

Västergatan 51
Tomelilla

Pris: 195 000 kr
Boarea: 38 Kvm
Rum: 1

Ett litet nätt hem för dig i farten eller kanske dig som ska flytta hemifrån! Västergatan har ett centrumnära läge med gångavstånd till såväl Tomelillas serviceutbud som buss- och tågstation med goda förbindelser.

Tack vare föreningens stambyte under 2016 är badrummet nytt och snyggt med kakel och klinker. I köket finns den charmiga originalinredningen kvar och ett matbord får bra plats vid fönstret. Andra plus är klädkammaren och en rymlig balkong så man kan njuta av frisk luft och vackert väder.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Fritidshus

Tomt

Tomt på lantligt läge

Skåne Tranås 1624
Tomelilla

Pris: 500 000 kr
Tomtarea: 2,6 Ha

Tomt på 2,6 ha med böljande fält som granne på ett läge i ett skönt kuperat lantligt landskap några kilometer utanför Skåne Tranås by. En slingrande liten bäck delar av tomten i två delar – en del åkermark som är utarrenderad och en del uppväxt mark med två raserade byggnader. Elanslutning finns.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Stor villatomt

Södra Möinge 7230
Svalöv

Pris: 650 000 kr
Tomtarea: 2196 Kvm

Tillfälle att bygga ert drömboende! Stor, uppväxt villatomt om drygt 2000 kvm belägen naturskönt med fria vidder och parkliknande omgivningar men ändå med utmärkta pendlingsmöjligheter, på några minuter nås både motorväg, tågstation och bycentrum med skola, barnomsorg och livsmedelsaffär. Tomten har tidigare hyst ett tvåfamiljshus, detta revs och en ny gjuten platta om ca 168 kvm anlades, dessutom finns arkitekt ritningar på en villa hos ägaren. Avlopp genom trekammarbrunn med infiltration och vatten via grävd brunn samt el i tomtgräns är klart, även ett murat uthus finns på plats. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område vilket ger större frihet att bygga just det man önskar.

 

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Gård

Gård med vackert läge

Stora Vanstadsvägen 753-66
Sjöbo

Pris: 2 600 000 kr
Boarea: 180 Kvm
Rum: 10

Välkomna till Holma gård! En gård med enskilt, naturskönt och ostört läge samt med en betagande utsikt över böljande fält och vattendrag ändå är det nära till bra pendlingsvägar. Välskötta byggnader, trivsamt samlade ger gården en fin inramning. Stor och välhållen bostad om 10 rum effektivt uppvärmd av en nyare jordvärmeanläggning ger den större familjen eller de som har behov av verksamhet gynnsamma driftskostnader och bra med plats. Med både stall, loge och maskinhallar så finns ännu gynnsammare möjligheter till verksamhet, goda möjligheter finns även att arrendera intilliggande mark.

Nästa visning: 17/3 Kl.13:00. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Smakfullt renoverad gård

Vitebro 112
Simrishamn

Pris: 4 350 000 kr
Boarea: 250 Kvm
Rum: 8

Trivsam och smakfullt renoverad gård med drygt 5 ha mark på fantastiskt läge strax utanför Sankt Olof mitt på fagra Österlen. Här bor man precis utanför byn med gångavstånd till skola, livsmedelsbutik och fritidsaktiviteter samt badanläggning samtidigt finns ridterräng och oändliga möjligheter till promenader runt hörnet, både praktiskt och harmoniskt! Bostaden är i ypperligt skick och har under senare år renoverats, byggts till med känsla och med det bästa av materialval. Gårdens inriktning i dag är hästhållning med två hästar och köttrasdjur, förutom stall och vindskydd till dessa så finns en stor maskinhall/lager och ett till bostaden vidbyggt större garage.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Kommersiellt

Verkstadsfastighet

Bondrum 1338
Tomelilla

Pris: 1 900 000 kr
Lokalyta: 321 Kvm
Rum: 2

Modern och lättillgänglig industrifastighet med utmärkt kommersiellt läge och goda skyltmöjligheter utmed väg 19, några km från Tomelilla. Stort verkstadsskepp med högt i tak samt en mindre tvätthall med oljeavskiljare och ett lagerutrymme, dessutom toppmodernt kontors/konferensrum, toa, omklädningsrum och personalutrymme på övre plan. Alla ytor hårdgjorda och asfalterade.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Projekt i Hammenhög

Skolgatan 20 A
Tomelilla

Pris: 5 950 000 kr
Boarea: 870 Kvm
Rum: 40

Unikt tillfälle att förvärva en mycket stor fastighet, f.d lantmannaskolan i Hammenhög är en stabil byggnad på ett underbart läge mitt på Österlen, användningsområdena är många men B & B, vandrarhem eller ombyggnad till lägenheter är nog mest aktuella, faktum är att nuvarande ägare har haft planer på lägenheter där en del ritningar är framtagna även nybyggnation på marklägenheter är skissade.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!