Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt och information om kommande visningstider.

 

Villa

Gedigen familjevilla på centralt läge

Byaplan 4
Tomelilla

Pris: 1 150 000 kr
Boarea: 122 Kvm
Rum: 5

Ett klassiskt och rejält hus från 1934 med vacker tegelfasad och trädgård med kvällssol som gärna avnjuts på det stora trädäcket. Med tre sovrum, två allrum och två badrum finns det plats för familjen – dessutom är det ypperligt nära till skola och dagis men även allt annat i trivsamma Tomelilla!
Utmärkt med luft/vatten-värmepump från 2007, kamin och ny el i hela huset. Mycket är gjort men mer återstår – här kan Du fortfarande sätta din egen prägel och få utlopp för kreativiteten och renoveringsglädjen! På den stora parkeringen får både bilar och husvagnen plats. Välkommen på visning!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Charmig bostad i Vanstad

Ellebäcksvägen 7
Vanstad
Sjöbo

Pris: 795 000 kr
Boarea: 67 Kvm
Rum: 4

På en lugn bygata finner vi detta mysiga lilla hus. Charmig veranda, stort badrum i modern stil, lantligt kök och kamin är några av guldkornen i detta hem. Tomten är liten och nätt och lämnar gott om tid över för annat – kanske att bara njuta av livet på trädäcket! Förråd och gästrum i separat byggnad.

Vanstad må ligga på gränsen till Österlen men såväl byn som Ellebäcksvägen 7 andas just Österlen. Från sovrummet på övre plan blickar man ut över de öppna fälten – vad kan vara en bättre start på dagen? Huset passar lika bra som permanentboende som fritidsboende – välkommen på visning för att se om det är Ditt nya hem!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Familjevilla i centrum

Fabriksgatan 13
Centrum
Tomelilla

Pris: 1 700 000 kr
Boarea: 188 Kvm
Rum: 8

Redan i entrén får man en känsla av att detta hem är något mycket speciellt, flera på plats byggda detaljer, mycket vackra parkettgolv och stora fönsterpartier ger denna bostad en känsla av harmoni och skvallrar om ett hus som varit mycket påkostat, gediget och med kvalitet i varje detalj. Lägg därtill ett nylagt tak med alla plåtarbeten där kring , nya fönster samt trygg fjärrvärme så finner ni ert kompletta hem för hela familjen. Trädgården är en oas med flera avkopplande uteplatser och fina planteringar, skönt!! I garaget står bilen tryggt, perfekt!!, Välkomna!!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

1-plans villa på Skogsbacken

Gläntgatan 1
Tomelilla

Pris: 2 450 000 kr
Boarea: 121 Kvm
Rum: 4

Mycket välplanerad enplansvilla byggd 1993 på en lugn, härligt lättskött och inhägnad hörntomt som vetter mot skog och rekreationsområde. Väl inne drabbas man direkt av en wow känsla, vardagsrum öppet upp till nock och i öppen planlösning mot det välplanerade köket samt utgång till uterum och generös uteplats bidrar starkt till detta. Vidare finner vi två badrum, ett med bastu och bad och ett med dusch samt hela tre sovrum. Ett annat stort plus är det generöst tilltagna vidbyggda garaget. Ett unikt tillfälle, en enplans villa på ett av Tomelilla populäraste områden med nära till rekreation, centrum och kommunikationer. Välkommen på visning

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Souterränghus i lugnt och naturskönt område

Hästgatan 6
Tomelilla

Pris: 2 395 000 kr
Boarea: 163 Kvm
Rum: 6

Stor familjevilla i lugn och naturskönt område med naturen som granne. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för den stora familjen. Med fyra sovrum och två badrum får man gott om plats. Kakelugnen i källarplan värmer skönt hela bostaden tillsammans med luft/luft-värmepumpen. Den stora balkongen med underbar utsikt över Skogsbacken får man bara inte missa!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Lokal med utmärkt kommersiellt läge

Kverrestadsvägen 2
Tomelilla
Österlen

Pris: 800 000 kr
Boarea: 145 Kvm
Rum: 3

Behöver du flexiblare ytor och lägre lokalkostnad?
Vill du kombinera boende med verksamhet? Söker du en mindre lokal till din verksamhet eller bara vill ha ett större förråd? Är det här din konst skall skapas och ställas ut eller fordon mekas eller kanske som i dag ett snickeri? Här finner du lokaler med utmärkt kommersiellt läge, hårdgjorda ytor och bra utvecklingsmöjligheter. Enligt planbestämmelserna får tomten användas för bostadsändamål samt lämpligt handels och hantverksändamål.

Nästa visning: Välkommen att ringa eller maila mäklaren för visningstid!

Klassisk skånelänga från 1800 i underbar natur

Listarum 120
Tomelilla
Österlen

Pris: 950 000 kr
Boarea: 50 Kvm
Rum: 2

En underbar och charmig skånelänga med många gamla attribut, från år 1800 beläget i fantastiska omgivningar. Vardagsrummet med öppen spis och sovrummet med kamin. Ett tillfälle för er som söker ett fritt boende i underbar natur, skogspromenader i näst intill oändlig blandskogsmiljö, svampfyndet finner ni runt hörnet, fiske i Tunbyholmssjön och bad i Gyllebosjön, livskvalité.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Liten stuga med stor tomt i Listarum

Listarum 121
Tomelilla
Österlen

Pris: 450 000 kr
Boarea: 20 Kvm
Rum: 2

Liten stuga med allrum, trägolv och öppen spis samt ett sovrum och ett kök. På den stora uppväxta tomten är det bara fantasin som sätter gränsen till vad som komma skall. Stillsam och lugn omgivning i vad som upplevs vara en magisk trollskog. Välkomna till denna sommardröm i grönskan där solen silas skönt genom trädkronorna.

Nästa visning: Välkommen att ringa eller maila mäklaren för visningstid!

Kär liten stuga i rogivande miljö

Ryadalsvägen 172
Sjöbo
Österlen

Pris: 695 000 kr
Boarea: 45 Kvm
Rum:  2

Charm med idylliskt, rogivande och naturskönt läge. Den intilliggande ån flyter i sakta mak och inrymmer såväl kräftor som forell. Vid närbelägna strövområden och naturskyddsområden kan timmar tillbringas, även stugan med all sin charm har man svårt att slita sig ifrån. Trädgården är en oas i sig, rymmer såväl gäststuga, paviljong som flera avkopplande uteplatser. Flera uppdateringar är gjorda de senaste åren, nytt reningsverk, renoverat badrum och ny dränering är ett axplock. Här får man en känsla av lugn och välbehag en plats att njuta livets sötma. Välkomna!!

Nästa visning: Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Lantligt utanför Spjutstorp

Spjutstorp 607
Tomelilla

Pris: 1 175 000 kr
Boarea: 110 Kvm
Rum: 6

Lantligt belägen nyrenoverad villa med en mycket vacker gårdsbild och en härlig utsikt över ett böljande Österlenskt landskap, Huset och bostaden har genomgått en gedigen renovering och tillbyggnad under de senaste åren och består nu av hela fyra generösa sovrum, kök med stor matplats och två toaletter ett med dusch.
Nybyggt stort dubbelgarage, stor härlig altan från 2016 och nyinstallerad värmepump är andra plusvärden.
För den som önskar mer utrymme så finns möjlighet att förvärva intilliggande tomt/tomter, Välkomna!!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Unikt hus med spännande planlösning på Österlen

Äppelgatan 14 A
Tryde

Pris: 1 270 000 kr
Boarea: 59 Kvm
Rum: 2

Välkomna till ett unikt hus med spännande planlösning i Äppelodlingen i Tryde. Stort allrum med öppet upp i nock tillsammans med stora fönsterpartier ger en luftig, ljus och hemtrevlig atmosfär. Kaminen i rummet höjer både stämningen och värmen. Sovloftet i vinkel ger möjlighet för bådedubbelsäng, klädförvaring och arbetshörna med utsikt via stora fönster. Här kan ni bo enkelt i en optimalt planerad bostad från 2009 och med minimala drift- och underhållskostnader. Ett extra plus är fiber som precis kopplats in i bostaden. Perfekt med carport och förrådshus. Insynsskyddad hörntomt i söderläge där man gärna spenderar dagen i grönskande trädgård. Välkomna!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Bostadsrätt

Fin 3:a på andra våningen

Björkebogatan 6 C
Tomelilla

Pris: 425 000 kr
Boarea: 79 Kvm
Rum: 3

Välplanerad och fin lägenhet belägen i Tomelillas populäraste bostadsrättsområde. Med sina tre rum och kök passar den lika bra för Dig som flyttar hemifrån, den lilla familjen eller paret som tröttnat på den stora villan. Hela lägenheten har renoverats och fräschats upp med nya ytskikt under det senaste året. Nu är den mycket fräsch och redo för nästa ägare som bara kan flytta in och trivas. På den inglasade balkongen avnjuts kvällssolen långt ut på hösten och med start tidigt på våren. Välkommen till ditt nya hem!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Renoverad 3:a på andra våningen

Björkebogatan 6D
Tomelilla

Pris: 575 000 kr
Boarea: 79 Kvm
Rum: 3

Denna trivsamma och moderna trea är bekvämt belägen på andra våningen. Under de senaste åren har hela lägenheten renoverats – nu är det bara att flytta in! Det är genomgående diskreta och smakfulla färgval vilket gör det lätt för nästa ägare att komma till ro. Utmärkt med ett snyggt kök från 2009 och ett badrum som renoverades 2015. Alla innerdörrar är utbytta och tillsammans med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar det till den moderna och fräscha känslan som hela lägenheten andas! Tack vare en inglasad balkong kan våren och hösten avnjutas extra länge. Välkommen till en bostad utan måsten – bara att flytta in och trivas!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Friliggande BR-villa i markplan

Kanalgatan 7 D
Smedstorp

Pris: 395 000 kr
Boarea: 105 Kvm
Rum: 4

I mysigt kvarter ligger denna trivsamma bostad. Bra planlösning med stora och luftiga rum. Bostaden är genomgående ljus och tilltalande. Härligt stor trädgård med uteplats under tak och vidbyggd garage/förråd. Området är lugnt och naturskönt med närhet till idrottsplats och strövstigar. Nära till service och kommunikationer är det också! Ett fantastiskt bekvämt boende för Er som behöver plats, vill kunna ha bilen i egen garage och samtidigt känna känslan av att bo i en friliggande villa. Välkomna!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Bekvämt boende i marklägenhet

Röllekavägen 9
Tomelilla
Österlen

Pris: 795 000 kr
Boarea: 86 Kvm
Rum: 3

Välkommen till en ljus och trivsam bostadsrätt på lugna och gemytliga Röllekavägen. Ett utomordentligt boende som erbjuder precis det som behövs; ett rymligt vardagsrum, två sovrum, praktiskt kök och ett väl tilltaget badrum.

Utemiljöerna är pricken över i:et, på båda sidor om bostaden finns uteplatser för maximal njutning av solen! Tomten är dessutom liten och nätt och kräver därmed inte mycket skötsel. Bilen står bra i carporten som även har ett förråd i anslutning.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Fritidshus

Mindre fritidshus i böljande landskap

Everöd 1339
Tomelilla

Pris: 385 000 kr
Boarea: ca. 50 Kvm
Rum: 3

På skånska slätten strax utanför Tomelilla hittar du detta charmiga fritidshus. Från ljugarbänken på framsidan har vi vacker utsikt över det böljande landskapet. Behöver ni komma ifrån vardagens stress kan ni här njuta av lugnet. Ett billigt boende på Österlen med närhet till byn, 6 km till Tomelilla ger oss närhet till centrum samtidigt som du kan njuta av livet på landet. Ett mindre nätt fritidshus där den äldre charmen är bevarad i form av synliga takbjälkar och takmålningar. Helkaklat badrum med golvvärme. Stort vinterbonat uterum där familjen kan samlas för gemenskap. Här ingår det mesta, såsom möbler, tv, porslin mm – klart för inflytt!
Välkomna!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Lungt läge i Svansjö

Fjällsippevägen 67
Sjöbo

Pris: 690 000 kr
Boarea: 46 Kvm
Rum: 2

På härlig trädgårdstomt med både fruktträd och bärbuskar finner vi en väl underhållen stuga med fantastiskt rofyllt läge långt från jäkt och stress och härligt natursköna omgivningar med fina strövstigar. Bostaden erbjuder både helkaklat badrum med harmonisk färgsättning och ett fräscht kök renoverat 2009, utomhus finner vi både en gäststuga med gästrum och tvättstuga samt nybyggd carport och ett förråd. Från stora vägen går bussar till Ystad, Malmö och Lund perfekt om man behöver pendla till jobb eller skola. Med cykelavstånd till Sjöbo gör att man aldrig har långt till service, affärer eller skolor. Hjärtligt välkommen på visning!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Stor, fantastiskt stuga på perfekt läge

Frithiofs väg 25
Södra Björstorps fritidsområde
Tomelilla

Pris: 1 195 000 kr
Boarea: 97 Kvm
Rum: 4

På arrendetomt i Södra Björstorp, ett stenkast från Brösarp, finner vi denna sällsynta möjlighet. En fantastiskt fin stuga på ett ännu vackrare läge med skogen som granne – vad kan vara mer avslappnande? Ett utmärkt permanentboende eller fritidsboende för familjen som behöver utrymme. Bostaden byggdes till 2004 och har nu tre sovrum, stort kök och stor tvättstuga som går att göra om till sovrum. Självklart är allt i ett plan vilket innebär att åldern inte utgör några hinder – här kan Du bo länge! Utemiljöerna är underbara; oavsett väder, vind och tid på dygnet så finns det en trivsam plats tack vare uterummet och de två trädäcken – ett med morgonsol och ett med kvällssol!

Nästa visning: Välkommen att ringa eller maila mäklaren för visningstid!

Charmig pittoresk stuga på naturskönt läge

Aventorp Skarphult
Tomelilla

Pris: 395 000 kr
Boarea: ca 40 Kvm
Rum: 2

Längs en slingrande grusväg på Skånska slätten finner vi denna pärla. En charmig stuga för lugna stunder då vardagslivet behöver en paus. Spartanskt boende i all sin enkelhet. Ljusa rum med synliga takbjälkar och skönt värmande kamin till de svala sommardagarna. Ett tillfälle för er som söker spartanskt boende i underbar natur och med bara 10 min till Tomelilla har du aldrig långt till all den service du kan tänkas behöva.
En stuga med sin stillhet som måste upplevas på plats i den sköna omgivningen. Välkomna!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Tomt

Tomt i Grevlunda med betalt kommunalt vatten & avlopp

Grevlunda 1751
Simrishamn
Österlen

Pris: 649 000 kr
Tomtarea: 3 091 Kvm
Övrig: Förhandsbesked om bygglov finns!

På ett högt och fritt läge ligger denna tomt som tidigare varit del av en äppelodling. Vackra fruktträd finns kvar på tomten. Havet skymtas i horisonten – underbart!
Förhandsbesked om bygglov från kommunen finns.
Med Vitaby några minuter bort har man bekvämt avstånd till en välsorterad lanthandel och en mysig by. Havet och några av landets vackraste sandstränder, Kivik, Vitemölla ligger bara en cykeltur bort.
Tomten ligger inbäddad i en charmig ”bymiljö” med några småhus längs grusvägen.
Det är en bra utgångspunkt för många olika aktiviteter som vandringar, bad, golf och smakfulla delikatesser – allt finns alldeles i närheten. Kulturen finns överallt även under lågsäsong. Upplev den vackra naturen, havet och stranden även under höst och vår.
Österlens underbara natur, dess rika kulturliv och flera trivsamma restauranger finns på bekvämt avstånd.
Välkomna till härliga omgivningar med fantastiska möjligheter!

Nästa visning: Välkommen att ringa eller maila mäklaren för visningstid!

Gård

Bostad och verksamhet med ypperligt läge

Benestad 1013
Tomelilla

Pris: 3 500 000 kr
Boarea: 225 Kvm
Lokalyta: 655 Kvm
Rum: 8

Möjligheternas fastighet om nära 2 hektar med välskött bostadshus som även inrymmer kontors- och personaldel samt därtill tillhörande delvis nybyggd verkstads/industribyggnad. Fastigheten är utmärkt beläget för kommersiell verksamhet. Bostadshuset som är tillbyggt och löpande renoverats har gott om plats för hela familjen. Verkstad/industribyggnaden har utrymme för såväl verkstad som för hobbyverksamheten såsom enklare djurhållning eller ytor för förvaring. Stora ytor är i dag hårdgjorda men går med enkla medel att återställa till betesmark. En fastighet för er som vill bo med stora omgärdade ytor och ha möjlighet för verksamhet/hobby.

Nästa visning: Välkommen att ringa eller maila mäklaren för att boka visningstid!

Trelängad gård med företagsvänliga byggnader på Österlen

Rörum 881
Simrishamn
Österlen

Pris: 9 900 000 kr
Boarea: 219 kvm
Rum: 7

En bit in från riksväg 9 ligger denna stilfulla pärla otroligt vackert med lagom avstånd till grannar. ”Tösernas gård” är en 3-längad genuin skånegård med ett pampigt bostadshus och ekonomibyggnader i gedigen gråsten och tegel. Bostaden är vacker och här finns gott om utrymme för både den större familjen och vännerna. Ca 31 hektar mark fördelat på 17 ha åkermark och 14 ha skogsmark. Renoverade fd. stallängor ger fantastiska möjligheter till ett otal verksamhetsinriktningar; ateljé, galleri eller festlokal för ca. 100 personer? Under de senaste konstrundorna har här varit galleri – vilken intäktsmöjlighet! Allt i samklang med ett härligt naturnära boende med en hänförande utsikt över Skånes böljande landskap. Ca 4,5 km till Knäbäckshusen och den kritvita badstranden. I Rörum finns bl.a. café, en aktiv idrottsförening och Waldorfskola. Välkomma att uppleva‚ leva och bo på Österlen!

Nästa visning: Välkommen att ringa eller maila mäklaren för visningstid!

Vacker Skånegård med 4 ha

Tunby 3328
Tomelilla
Österlen

Pris: 2 195 000 kr
Boarea: 180 Kvm
Rum: 5

Välkomna till en välskött gård med anor från 1920-talet på ett naturskönt läge. Ett representativt boende med stora, härliga ytor både i sällskapsrummen och sovrummen. Köket är välplanerat med skafferi, gasspis och bra arbetsytor. I matrummet precis intill köket finns gott om plats för familjen och vännerna att samlas och avnjuta middagarna på. Gamla logen har gjorts om till ett stort badrum med spa känsla, där ryms ett badkar, dusch bastu och wc samt en relaxavdelning. I vinkeln finns det gamla stallet där nuvarande ägare har förberett för att utöka bostaden med ett härligt rum om ca 35 kvm, platta med vattenburna golvslingor och satt in vackra glasdörrar ut mot trädgården. Luft/vatten värmepump ger en bra och trygg uppvärmning. Nytt tak 2013. Stall med möjlighet till djurhållning. Till fastigheten hör 4 hektar planterad hybridlärk. Bra läge, ca 10 km till havet och 5 km till Smedstorp och Sankt Olof. I Smedstorp, Tomelilla och Gärsnäs finns bra buss- och tågförbindelser. Välkomna!

Nästa visning: Välkommen att ringa eller maila mäklaren för visningstid!