Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt och information om kommande visningstider.

 

Villa

Enplansvilla i pittoreska Skåne-Tranås

Arisabäcksvägen 13
Skåne-Tranås

Pris: 900 000 kr
Boarea: 108 Kvm
Rum: 3

Välkomna till denna enplansvilla i lugnt och barnvänligt område i Skåne-Tranås. Bostaden erbjuder bland annat stort vardagsrum med fint parkettgolv, två sovrum samt två badrum. I garaget står bilen tryggt och frostfritt. Sommarkvällarna avnjuts i uterummet där hela familjen kan samlas för umgänge.
I Skåne-Tranås bor du i den lilla byn med stor gemenskap. Utmed väg 19 kan du via buss ta dig både till Kristianstad, Tomelilla och vidare till Ystad.

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Lokal med utmärkt kommersiellt läge

Kverrestadsvägen 2
Tomelilla
Österlen

Pris: 800 000 kr
Boarea: 145 Kvm
Rum: 3

Behöver du flexiblare ytor och lägre lokalkostnad?
Vill du kombinera boende med verksamhet? Söker du en mindre lokal till din verksamhet eller bara vill ha ett större förråd? Är det här din konst skall skapas och ställas ut eller fordon mekas eller kanske som i dag ett snickeri? Här finner du lokaler med utmärkt kommersiellt läge, hårdgjorda ytor och bra utvecklingsmöjligheter. Enligt planbestämmelserna får tomten användas för bostadsändamål samt lämpligt handels och hantverksändamål.

Nästa visning: Välkommen att ringa eller maila mäklaren för visningstid!

Gedigen familjevilla i barnvänligt område

Mariedalsvägen 21
Tomelilla

Pris: 900 000 kr
Boarea: 105 Kvm
Rum: 4

Gedigen 50-tals familjevilla i lugnt och barnvänligt område med närhet till både fritidsbad och idrottsplats. Tre bra sovrum ger plats åt hela familjen och ytterligare möjlighet för ett rum i källarplan – tonårsrum med egen ingång, kan det bli bättre? Trägolv i samtliga rum ger hemtrevlig och lantlig känsla. Kök från 2006 och helkaklat badrum från 2008. Trädgård mot öster med förrådshus och häck intill grannarna. Stora poster är gjorda såsom dränering, jordvärmeanläggning, stambyte samt fönsterbyte.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Villa med stora möjligheter i centrala Tomelilla

Nybogatan 9
Tomelilla

Pris: 1 500 000 kr
Boarea: 155 Kvm
Rum: 6

Denna robusta villa har potential att nyttjas för många olika verksamheter, som bostad tillsammans med en verksamhet eller som enbart bostad. En annan möjlighet är kanske att göra om huset till två lägenheter? Det centrala läget ger fantastiska möjligheter för Dig som vill bedriva någon typ av verksamhet. Sedan 1999 har fastigheten nyttjats som läkarmottagning, före var det bostad. I samband med denna förändring genomfördes en omfattande renovering av fastigheten vilket ger en genomgående fräsch fastighet i gott skick. Merparten av fönsterna är utbytta, taket är omlagt 2004 och mekanisk ventilation med återvinning är installerad. I en friliggande byggnad finns ett mindre garage samt förråd, dessutom är det en härlig tomt. Välkommen till en synnerligen unik fastighet!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Inbjudande villadröm på utmärkt läge

Planteringsgatan 13
Tomleilla

Pris: 3 950 000 kr
Boarea: 239 Kvm
Rum: 7

Ett härligt boende för familjen som vill ha, eller behöver, utrymme! Huset är byggt 2006, med tegelfasad och valmat tak. Bostadsytan är på nästan hela 240 kvm, fördelat på 7 rum i trivsam planlösning. För den som önskar, går det med enkla medel att skapa ytterligare rum. Dessutom finns ett härligt inglasat uterum på nästan hela 30 kvm med både kamin och golvvärme. Kök, vardagsrum och allrum är väl tilltagna, här finner vi ett hem med gott om plats för både familj och vänner! Säljarna tänkte till rörande förvaring när de lät bygga huset, förvaringsmöjligheterna är mycket goda, exempelvis finns här ett flertal klädkammare och inbyggda garderober. Dessutom finns ytterligare möjligheter till förvaring i garaget.
Den soliga inhägnade generösa tomten erbjuder ett härligt pooldäck i söderläge samt ett stort garage som med lätthet rymmer flera bilar, på garageuppfarten får också ett flertal fordon plats.
Varmt välkomna på visning!

Välkomna att ringa eller maila för visningstid!

Trivsam mindre villa i Ramsåsa by

Ramsåsa 3410
Tomelilla

Pris: 875 000 kr
Boarea: 79 Kvm
Rum: 3

Välkomna till en mindre villa i utkanten av Ramsåsa by. Bostaden erbjuder bland annat två sovrum, helkaklat badrum samt garage för bilen. Här får man känslan av att bo på landet samtidigt som man har bygemenskap då Tomelilla nås på bara ett par minuter. Naturen intill byn både i Kronoskogen och Fyledalen erbjuder trevlig natur och vackra promenadstigar. Välkomna på visning!!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Charmigt gatuhus i centrala Tomelilla

Repslagaregatan 5
Tomelilla

Pris: 975 000 kr
Boarea: 84 Kvm
Rum: 5

Ett stenkast från centrum ligger detta mysiga byhus. Här har ni allt inom ett par minuters promenad. Välskött och mycket välplanerad bostad med låga driftskostnader. Mycket är nytt, ovanvåningen inreddes 2006 samtidigt lades nytt tak samt takavvattning och 3-glas fönster sattes in, värmepumpen installerades 2010. Bastu i trädgårdshus, praktisk parkering och härlig trädgård som gränsar mot öppen mark och ger en känsla av fritt läge. Kort och gott ett rustikt, stabilt och charmigt gathus med ljuvlig uteplats beläget mitt i centrum. Välkomna!

Välkomna att maila eller ringa för visningstid!

Villa med närhet till både golfbana, härlig natur och Tomelilla centrum

Ullstorp 621
Tomelilla

Pris: 1 195 000 kr
Boarea: 142 Kvm
Rum: 6

Välkomna till denna villa på underbart läge med närhet till både Tomelilla centrum, och härlig natur. Med bara ett par kliv från tomtgränsen är du dessutom direkt ute på golfbanan för att njuta av ännu mer vacker natur och trevligt golfspel. Bostaden erbjuder hela 6 rum varav ett med skönt värmande kamin. På den delvis inhägnade stora tomten finner vi två garage med plats för både bilen, verktyg och redskap, ett vedförråd samt släpgarage. Välkomna till ett lugnt område att trivas i!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Fräscht parhus på Rosendal

Ullstorpsvägen 29
Tomelilla

Pris: 795 000 kr
Boarea: 61 Kvm
Rum: 3

Ett nätt litet hus med allt man behöver och på lagom gångavstånd till centrum. På entréplanet finner vi kök, tvättstuga, badrum och stora sällskapsytor. På övre plan finns ett stort sovrum och ett mindre sovrum med toalett. På tomten finns ett garage med plats för en bil, samt förråd, och på gatusidan har man en bra uppfart att ställa bilen på. Tomten lämnar gott om tid för annat då den är lättskött och 463 kvm. Ypperligt skönt med låga driftkostnader och underhållsfri uppvärmning genom fjärrvärme.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Unikt hus med spännande planlösning på Österlen

Äppelgatan 14 A
Tryde

Pris: 1 270 000 kr
Boarea: 59 Kvm
Rum: 2

Välkomna till ett unikt hus med spännande planlösning i Äppelodlingen i Tryde. Stort allrum med öppet upp i nock tillsammans med stora fönsterpartier ger en luftig, ljus och hemtrevlig atmosfär. Kaminen i rummet höjer både stämningen och värmen. Sovloftet i vinkel ger möjlighet för bådedubbelsäng, klädförvaring och arbetshörna med utsikt via stora fönster. Här kan ni bo enkelt i en optimalt planerad bostad från 2009 och med minimala drift- och underhållskostnader. Ett extra plus är fiber som precis kopplats in i bostaden. Perfekt med carport och förrådshus. Insynsskyddad hörntomt i söderläge där man gärna spenderar dagen i grönskande trädgård. Välkomna!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Bostadsrätt

Trivsam tvåa i populäraste området!

Björkebogatan 10B
Tomelilla

Pris: 295 000 kr
Boarea: 72 Kvm
Rum: 2

Välkommen till denna tvårumslägenhet belägen på andra våningen. Du hittar den längst ner på Björkebogatan där husen bara har två våningar och lägenheterna nås via loftgångar, något som ger en hemtrevlig känsla i området! Med sin smarta planlösning erbjuder denna lägenhet allt man kan önska i en tvåa. En stor hall med rejäl klädkammare, kök med rymlig matplats, stort badrum, balkong m.m. Ytskikten är äldre men de 13.000 kronorna i den inre fonden är en perfekt hjälp vid en eventuell renovering! Då till och med el upp till 10.000 kWh/år ingår i månadsavgiften är det ett stabilt och prisvärt boende.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Stor marklägenhet med villakänsla!

Gullvivevägen 31
Brösarp

Pris: 795 000 kr
Boarea: 101 Kvm
Rum: 4

Välkommen till ett bekvämt och välplanerat boende i gemytliga Brösarp. I denna väl tilltagna bostadsrätt på hela 101 kvm finns allt och lite till! Vad sägs om 4 rum, kök med matplats i anslutning, två badrum och separat tvättstuga. Dessutom härlig utemiljö med gott om plats för barn eller barnbarn att leka – skönt med en hörntomt med fritt läge och stor uteplats. För bilen finns ett garage med förråd och bra parkeringsplats. Ett ypperligt boende för såväl er som inte orkar sköta villan längre men är vana vid gott om plats, som för familjen som vill ha tid över och slippa ansvaret för en villa. Här kan barnen växa upp i ett lugnt och tryggt område samtidigt som de går i Brösarps skola från förskolan till årskurs sex. I Brösarp finns också ett gott serviceutbud och goda kommunikationer, dessutom finns vacker och växlande natur alltid på nära håll!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Bekvämt boende i marklägenhet

Röllekavägen 9
Tomelilla
Österlen

Pris: 795 000 kr
Boarea: 86 Kvm
Rum: 3

Välkommen till en ljus och trivsam bostadsrätt på lugna och gemytliga Röllekavägen. Ett utomordentligt boende som erbjuder precis det som behövs; ett rymligt vardagsrum, två sovrum, praktiskt kök och ett väl tilltaget badrum.

Utemiljöerna är pricken över i:et, på båda sidor om bostaden finns uteplatser för maximal njutning av solen! Tomten är dessutom liten och nätt och kräver därmed inte mycket skötsel. Bilen står bra i carporten som även har ett förråd i anslutning.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Fritidshus

Stor, fantastiskt stuga på perfekt läge

Frithiofs väg 25
Södra Björstorps fritidsområde
Tomelilla

Pris: 1 195 000 kr
Boarea: 97 Kvm
Rum: 4

På arrendetomt i Södra Björstorp, ett stenkast från Brösarp, finner vi denna sällsynta möjlighet. En fantastiskt fin stuga på ett ännu vackrare läge med skogen som granne – vad kan vara mer avslappnande? Ett utmärkt permanentboende eller fritidsboende för familjen som behöver utrymme. Bostaden byggdes till 2004 och har nu tre sovrum, stort kök och stor tvättstuga som går att göra om till sovrum. Självklart är allt i ett plan vilket innebär att åldern inte utgör några hinder – här kan Du bo länge! Utemiljöerna är underbara; oavsett väder, vind och tid på dygnet så finns det en trivsam plats tack vare uterummet och de två trädäcken – ett med morgonsol och ett med kvällssol!

Nästa visning: Välkommen att ringa eller maila mäklaren för visningstid!

Rogivande vid Brösarp

Fågelvägen 4
Södra Björstorp, Brösarp

Pris: 495 000 kr
Boarea: 37 Kvm
Rum: 3

Vill du ha en rofylld plats för att undkomma vardagens stress? Så snart man kliver ur bilen i Södra Björstorp infinner sig lugnet som bara går att få nära naturen. Fåglarna kvittrar, träden vajar och våren har anlänt – ett djupt andetag och plötsligt är vardagens problem bortblåsta. När vi stiger in i stugan möts vi av en hemtrevlig atmosfär. Detta är inte enbart en fritidsstuga; detta är ett hem – en plats att trivas och njuta av livet på. Bostaden har genomgått renovering, allt är genomfört med eftertanke och en känsla för det praktiska, nästa lyckliga ägare kan bara flytta in och börja njuta! Öppen spis förhöjer stämningen och värmepumpen bidrar till gynnsamma driftskostnader. På den rymliga naturtomten är det lätt att roa sig vare sig man gillar odling, fotbollsspelande eller härliga grillkvällar, under tak vid uteplatsen om man så önskar!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Klassisk skånelänga från 1800 i underbar natur

Listarum 120
Tomelilla, Österlen

Pris: 750 000 kr
Boarea: 50 Kvm
Rum: 2

En underbar och charmig skånelänga med många gamla attribut, från år 1800 beläget i fantastiska omgivningar. Vardagsrummet med öppen spis och sovrummet med kamin. Ett tillfälle för er som söker ett fritt boende i underbar natur, skogspromenader i näst intill oändlig blandskogsmiljö. Svampfyndet finner ni runt hörnet, fiske i Tunbyholmssjön och bad i Gyllebosjön – livskvalité.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Tomt

Villatomt i Äsperöd

Byavägen 2
Äsperöd

Pris: 198 000 kr
Tomtarea: 810 Kvm

Villatomt med bra läge mitt i Äsperöds by. Bygg ditt eget drömboende kanske med verksamheten hemma. Anslutningsavgifter för kommunalt VA samt el är betalda, bygglov på villa med både bostad och verksamhet har sökts och beviljats

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Tomt i Grevlunda med betalt kommunalt vatten & avlopp

Grevlunda 1751
Simrishamn
Österlen

Pris: 649 000 kr
Tomtarea: 3 091 Kvm
Övrig: Förhandsbesked om bygglov finns!

På ett högt och fritt läge ligger denna tomt som tidigare varit del av en äppelodling. Vackra fruktträd finns kvar på tomten. Havet skymtas i horisonten – underbart!
Förhandsbesked om bygglov från kommunen finns.
Med Vitaby några minuter bort har man bekvämt avstånd till en välsorterad lanthandel och en mysig by. Havet och några av landets vackraste sandstränder, Kivik, Vitemölla ligger bara en cykeltur bort.
Tomten ligger inbäddad i en charmig ”bymiljö” med några småhus längs grusvägen.
Det är en bra utgångspunkt för många olika aktiviteter som vandringar, bad, golf och smakfulla delikatesser – allt finns alldeles i närheten. Kulturen finns överallt även under lågsäsong. Upplev den vackra naturen, havet och stranden även under höst och vår.
Österlens underbara natur, dess rika kulturliv och flera trivsamma restauranger finns på bekvämt avstånd.
Välkomna till härliga omgivningar med fantastiska möjligheter!

Nästa visning: Välkommen att ringa eller maila mäklaren för visningstid!

Hörntomt i populära Tryde

Valsgatan 2
Tomelilla

Pris: 250 000 kr
Tomtarea: 1004 Kvm

Har du funderat på att bygga något alldeles eget, men ännu inte riktigt hittat rätt plats? Här har du tillfället att bygga ditt drömhus i en redan uppvuxen villaidyll på en trivsam hörntomt om drygt 1000 kvm med kommunalt vatten och avlopp där inkopplingsavgiften är betald och klar. Suveränt läge med skola och idrottsplats på gångavstånd, 10 minuters promenad till Tomelilla centrum som förutom ett rikt affärsliv har utmärkta kommunikationer till Kristianstad, Lund, Ystad och Malmö. Med cykel tar det ca 5 minuter till fantastiska Fyledalen, ca 15 minuter med bil till hav och milslånga sandstränder, med tåg lite drygt en timme till Köpenhamn.

Välkomna!

 

Gård

Pampigt mellan Ystad och Trelleborg

Almslättsvägen 130-18, Tingslätt
Sydkusten, Trelleborg

Boarea: 245 Kvm
Rum: 7

Boende/verksamhet med oanade möjligheter. Representativt boende alternativt kombinerat boende med företagande är bara två förslag, ytor på ca 250 kvm boyta samt ca 620 kvm i komplementbyggnad ger otroliga möjligheter. Fantastiskt vacker, pampig och gedigen herrgårdsliknande byggnad med parkliknande, trädgård beläget på ett privat, tyst och helt ostört läge. Goda kommunikationer med närhet till väg 101, flyg nås på drygt 15 min, strand, golf, tåg och bycentrum på ca 10 min samt storstadens puls på dryga halvtimmen. Välkomna till ett lättskött och bekymmersfritt boende på sydkusten.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Lantligt med en touch av Provence

Skåne Tranås 1810
Tomelilla

Pris: 2 475 000 kr
Boarea: 143 Kvm
Rum: 6

Välkommen till denna vackra kringbyggda gård utanför populära Skåne Tranås. Det första som möter oss är en underbar innergård som ger oss, med sina planteringar och skuggande vårdträd, en underbar medelhavskänsla smyckad med, som sig bör, en vacker gårdspump. I bostadshuset finner vi bevarade detaljer, enhetliga materialval och härliga sällskapsytor, här erbjuds ett generöst renoverat kök, vardagsrum med täljstenskamin och hela fyra stycken möjliga sovrum. Vidare i uthusen finner vi ett mindre och ett större stall, flera garage och förrådsplatser samt verkstad. Driftskostnader som får nybyggens att blekna, ny avloppsanläggning och ny borrad brunn samt väldränerad mark är stora plusvärden, Välkomna till ett prisvärt, charmigt och bekvämt boende på landet!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!