Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

 

Villa

Smakfullt i Skåne-Tranås

Diligensvägn 3
Skåne-Tranås

Pris: 1 395 000 kr
Boarea: 113 + 75 Kvm
Rum: 5

I en mysig bymiljö finner vi denna underbara bostad som inrymmer 5 rum och kök samt källare. På senare år har huset renoverats varsamt och bostadens karaktär har bevarats. Rummen är ljusa, kök och badrum är väldigt fräscha! Perfekt med nytt tak 2014. Trygg och skön värme via jordvärme och kamin. På fastigheten finns en separat förrådsbyggnad, här ges möjlighet att inreda till gästhus, ateljé eller varför inte en liten butik? Njut av lugnet i den stillsamma men aktiva byn Skåne-Tranås. Välkomna till en plats att trivas på!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Välplanerad enplansvilla i centrala Tomelilla

Kopparslagaregatan 16
Tomelilla

Pris: 1 295 000 kr
Boarea: 112 Kvm
Rum: 5

Välkomna till denna enplansvilla i centrala Tomelilla. Här bor ni bekvämt på ett plan med närhet till allt vad Tomelilla har att erbjuda, skolverksamhet, service och goda kommunikationer till såväl Kristianstad som Ystad och vidare till Malmö – Köpenhamn. Entrén välkomnar oss in i den välplanerade bostaden som erbjuder bland annat praktiskt kök med matplats, stort sällskapsrum för umgänge, 3-4 sovrum, badrum och tvättstuga med groventré. Insynsskyddad uppväxt trädgård med såväl uteplats under tak som mindre förråd för trädgårdsredskapen. I garaget står bilen både tryggt och torrt samt så finns här bra med förvaringsutrymme – skönt att kunna gå direkt från bilen in i bostaden!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

HAVSNÄRA I BYMILJÖ

Möllebacken 7
Ystad

Pris: 3 980 000 kr
Boarea: 172 Kvm
Rum: 6

Välkommen till ett gediget stenhus med högt, fritt läge, havsutsikt och härlig atmosfär med generösa ytor.
Fastigheten ligger i den trivsamma byn Snårestad, bara några kilometer från hav och strand. Här kombinerar vi livet på landet med närhet till stad och kommunikationer.

Huset är byggt 2011 i 1,5 plan och rymmer två separata bostäder, perfekt för den lite större familjen, generationsboende eller kombinerat med verksamhet.
På entréplan i båda flyglarna finns kök, matplats och luftigt, ljust vardagsrum med kamin, sovrum, badrum samt klädkammare. Öppet upp i nock och trappa till loftet som kan användas som sovrum.
Trädgården i sydväst har både stora träd, nyplanterade fruktträd och mysig uteplats för de trivsamma grillkvällarna

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Trivsam familjevilla på Rosendal, Tomelilla

Nygatan 24
Tomelilla

Pris: 1 675 000 kr
Boarea: 119 Kvm
Rum: 8

Ett par stenkast ifrån centrum ligger denna inbjudande bostad. Huset är byggt 1977 som ett av de senaste i området. Bostaden är nyrenoverad under senare tid och erbjuder ett rejält tilltaget kök med utmärkta möjligheter för den matlagningsintresserade, helkaklat badrum i harmonisk färgsättning och hela fyra möjliga sovrum. Bra källare med klinkergolv för hobbyverksamhet och tvättstuga. Utemiljön erbjuder ett stort nybyggt trädeck på bästa solläge, delvis isolerat för framtida uterumsbygge samt ett garage för bilen eller förvaring.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Nytt, lyxigt och modernt boende i Skurup

Sandåkra Byväg 17B
Skurup

Pris: 5 750 000 kr
Boarea: 300 Kvm
Rum: 8

En unik möjlighet!
I utkanten av Skurup finner vi denna moderna och fräscha villa som stod klar år 2017. En härlig tomt omger huset – en elegant stenvilla med integrerat garage. Bostaden erbjuder hela sex sovrum varav tre på nedre plan och tre på övre plan. Det finns två badrum, ett på varje plan. Stort allrum med öppet upp i nock, spotlights och en mysig kamin. Tvättstuga med egen utgång – praktiskt! Badrum och fönsterbrädor i granit samt jacuzzi gör att bostaden känns extra lyxig. Utmärkt med vattenburen golvvärme i hela bostaden. Fint dubbelgarage med en stor garageport.
Utmärkt pendlingsläge med närhet till E65 som tar er snabbt till Malmö, Ystad och Köpenhamn. Tåg- och busstation finns i Skurup. Sturups flygplats nås på bara ca 15 minuters bilfärd.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Boende med verksamhet naturskönt i Sillaröd

Sillaröd 337
Brösarp

Pris: 1 850 000 kr
Boarea: 113 Kvm
Rum: 5

Här finns en unik möjlighet att bo och driva egen verksamhet eller perfekt för den med utrymmeskrävande hobby. Bostadshus med vackert och praktiskt kök, vardagsrum och matsal i fil samt tre bra sovrum. Ekonomisk uppvärmning med jordvärmepanna och vedeldning samt välutrustad och väletablerad bilverkstad. Allt detta beläget på stor trädgårdstomt med ljuvligt kuperat landskap, skog och åkrar i skön harmoni runt husknuten och med närhet till Christinehofs naturvårdsområde.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Välskött bostad i Svedala

Malvagatan 8
Svedala

Pris: 3 795 000 kr
Boarea: 152 Kvm
Rum: 6

På det trivsamma bostadsområdet Roslätt finner vi denna fräscha och lättskötta bostad. Här bor ni lugnt och tryggt med bra lekmöjligheter för barnen och närhet till skola F-4. Bostaden är trivsam med nytt kök från 2016, nyrenoverad tvättstuga, stor walk-in-closet och flera sovrum. Lättskött trädgård med uterum och trädäck. Bilen står tryggt i garaget. Utmärkt pendlingsläge med närhet till E65 som tar er snabbt till Malmö, Ystad och Köpenhamn. Tåg- och busstation finns i Svedala. Sturups flygplats nås på bara ca 15 minuters bilfärd

Nästa visning: 28/1 kl.11:00. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Bostadsrätt

Stor etta med låg avgift

Grönegatan 6A
Tomelilla

Pris: 290 000 kr
Boarea: 46 Kvm
Rum: 1

I lugn och ro på tredje våningen finner vi denna välplanerade etta i en bra förening med exemplariskt låga avgifter – endast 2145 kr/mån! Skönt med pengar över till annat eller kanske ett billigt första boende?

Stort vardagsrum som har möjligheter för sovalkov eller annan avdelning. Även köket är väl tilltaget vilket ger hela bostaden en rymlig känsla. Såväl vänner som familj kan få plats vid den stora matplatsen. Egen balkong ger den där extra frihetskänslan!

Det centrala läget är perfekt för dig som är i farten då du har nära till allt! Exempelvis är buss- och tågstationen bara ett stenkast bort.

Nästa visning: 24/1. Visningsanmälan krävs. Välkommen!

Tvåa med låg avgift och fint skick

Västergatan 44A
Tomelilla

Pris: 425 000 kr
Boarea: 54,4 Kvm
Rum: 2

Om du söker en trivsam och fin bostad som du kan flytta rakt in i har du hittat rätt! Detta är en mysig tvåa i gott skick och med smakfulla färg- och materialval. Kök och badrum totalrenoverades 2006, i övriga rum har ytskikten uppdaterats under 2013-2015.I det snygga köket finns det bra plats för matbord, vardagsrummet är väl tilltaget och i anslutning till sovrummet finns en perfekt klädkammare. På balkongen njuter man gärna av eftermiddagssolen!

Gemytligt och trevligt med en mindre förening med boende i blandade åldrar. Fastigheten är väl omhändertagen och belägen på kort gångavstånd till Tomelillas serviceutbud, kommunikationer, simhall med mera.

Nästa visning: 25/1 16.30. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Fritidshus

Tomt

Tomt på lantligt läge

Skåne Tranås 1624
Tomelilla

Pris: 500 000 kr
Tomtarea: 2,6 Ha

Tomt på 2,6 ha med böljande fält som granne på ett läge i ett skönt kuperat lantligt landskap några kilometer utanför Skåne Tranås by. En slingrande liten bäck delar av tomten i två delar – en del åkermark som är utarrenderad och en del uppväxt mark med två raserade byggnader. Elanslutning finns.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Stor villatomt

Södra Möinge 7230
Svalöv

Pris: 650 000 kr
Tomtarea: 2196 Kvm

Tillfälle att bygga ert drömboende! Stor, uppväxt villatomt om drygt 2000 kvm belägen naturskönt med fria vidder och parkliknande omgivningar men ändå med utmärkta pendlingsmöjligheter, på några minuter nås både motorväg, tågstation och bycentrum med skola, barnomsorg och livsmedelsaffär. Tomten har tidigare hyst ett tvåfamiljshus, detta revs och en ny gjuten platta om ca 168 kvm anlades, dessutom finns arkitekt ritningar på en villa hos ägaren. Avlopp genom trekammarbrunn med infiltration och vatten via grävd brunn samt el i tomtgräns är klart, även ett murat uthus finns på plats. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område vilket ger större frihet att bygga just det man önskar.

 

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Gård

Smakfullt renoverad gård

Vitebro 112
Simrishamn

Pris: 4 350 000 kr
Boarea: 250 Kvm
Rum: 8

Trivsam och smakfullt renoverad gård med drygt 5 ha mark på fantastiskt läge strax utanför Sankt Olof mitt på fagra Österlen. Här bor man precis utanför byn med gångavstånd till skola, livsmedelsbutik och fritidsaktiviteter samt badanläggning samtidigt finns ridterräng och oändliga möjligheter till promenader runt hörnet, både praktiskt och harmoniskt! Bostaden är i ypperligt skick och har under senare år renoverats, byggts till med känsla och med det bästa av materialval. Gårdens inriktning i dag är hästhållning med två hästar och köttrasdjur, förutom stall och vindskydd till dessa så finns en stor maskinhall/lager och ett till bostaden vidbyggt större garage.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Kommersiellt

Verkstadsfastighet

Bondrum 1338
Tomelilla

Pris: 1 900 000 kr
Lokalyta: 321 Kvm
Rum: 2

Modern och lättillgänglig industrifastighet med utmärkt kommersiellt läge och goda skyltmöjligheter utmed väg 19, några km från Tomelilla. Stort verkstadsskepp med högt i tak samt en mindre tvätthall med oljeavskiljare och ett lagerutrymme, dessutom toppmodernt kontors/konferensrum, toa, omklädningsrum och personalutrymme på övre plan. Alla ytor hårdgjorda och asfalterade.

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Projekt i Hammenhög

Skolgatan 20 A
Tomelilla

Pris: 5 950 000 kr
Boarea: 870 Kvm
Rum: 40

Unikt tillfälle att förvärva en mycket stor fastighet, f.d lantmannaskolan i Hammenhög är en stabil byggnad på ett underbart läge mitt på Österlen, användningsområdena är många men B & B, vandrarhem eller ombyggnad till lägenheter är nog mest aktuella, faktum är att nuvarande ägare har haft planer på lägenheter där en del ritningar är framtagna även nybyggnation på marklägenheter är skissade.

Nästa visning: 20/1 kl 11.00 och 22/1 kl. 12.00. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Välskött hyresfastighet

Torget 17
Tomelilla

Pris: 5 400 000kr
Boarea: 364 Kvm
Rum: 12

Ett tillfälle för en god investering! Välskött klassiskt hyreshus i nationalromantisk stil beläget mitt i centrala Tomelilla. Bra fastighet som kräver minimalt underhåll, nyare fönster och tak samt tegelfasad borgar för många bekymmersfria år. Stora avdelbara lägenheter samt mer att inreda och stabila lokalhyresgäster som varit etablerade i lokalerna under flera år ger strålande möjligheter till ännu högre intäkter. Trygg och bra uppvärmning via fjärrvärme. Marknaden för hyreshus i Tomelilla är mycket god, inga eller nästan inga vakanser hos hyresvärdarna.

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

B&B och bostad på Österlen

Ramsåsa Lillåsa 4702
Tomelilla

Pris: 3 650 000 kr
Boarea: 130 Kvm
Rum: 14

Nu finns chansen att förverkliga drömmen om ett väl inarbetat B&B med långa traditioner på fagra Österlen. Landet B&B är belägen i Ramsåsa strax utanför Tomelilla, härifrån har ni närhet till allt vad Österlen har att erbjuda såväl konst och kultur som milsvida sandstränder och underbar natur runt knuten.
Idag finns det 10 rum varav fyra familjerum. Ett rum har eget badrum, övriga rum delar på totalt tre badrum, utöver detta finns i verksamhetsdelen ett fullutrustat restaurangkök samt matsal för ett 20 tal gäster. Den privata delen erbjuder ett stort kök och vardagsrum i öppen planlösning där generös takhöjd, grovt timrade bjälkar och ett snyggt mönstrat golv bidrar till en skön hemtrevnad, vidare finner vi två sovrum, ett praktiskt badrum samt förråd och tvättstuga. Ovanför finns en inredningsbar vind som skapar mer möjligheter till vidareutveckling, även utomhus finns möjligheter, en bit mark gränsade till parkeringen är i dag utarrenderad, kanske några framtida stugor?

Nästa visning: 20/1 – ring för tid! Välkomna!