Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt och information om kommande visningstider.

 

Villa

Charmig Skånelänga på naturskönt läge

Gårdlösa 1102
Smedstorp

Pris: 1 350 000 kr
Boarea: 80 Kvm
Rum: 4

Välkomna till ett charmigt nyrenoverat boende i natursköna Gårdlösa. Bostaden erbjudet fyra rum och kök, ett badrum, en toalett samt två ingångar. På fastigheten finner vi även två förrådshus – ett stort nog att få in mindre trädgårdstraktor och andra trädgårdsredskap, samt ett gästhus/ateljé på ca 20 kvm. Tomten är långsmal och både sandlåda, trädäck, damm med fiskar, lummig trädgård och stort trädgårdsland. Braskaminen i vardagsrummet ger hög mysfaktor tillsammans med de synliga takbjälkarna och de vackra skurgolven.
Detta boende finner ni mitt på Österlen med närhet till vacker och rogivande natur. Gårdlösaleden sträcker sig alldeles utanför. Bara att gå utanför dörren och ge sig in i spåret för att uppleva fantastisk natur.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Lokal med utmärkt kommersiellt läge

Kverrestadsvägen 2
Tomelilla
Österlen

Pris: 800 000 kr
Boarea: 145 Kvm
Rum: 3

Behöver du flexiblare ytor och lägre lokalkostnad?
Vill du kombinera boende med verksamhet? Söker du en mindre lokal till din verksamhet eller bara vill ha ett större förråd? Är det här din konst skall skapas och ställas ut eller fordon mekas eller kanske som i dag ett snickeri? Här finner du lokaler med utmärkt kommersiellt läge, hårdgjorda ytor och bra utvecklingsmöjligheter. Enligt planbestämmelserna får tomten användas för bostadsändamål samt lämpligt handels och hantverksändamål.

Nästa visning: Välkommen att ringa eller maila mäklaren för visningstid!

Villa med stora möjligheter i centrala Tomelilla

Nybogatan 9
Tomelilla

Pris: 1 500 000 kr
Boarea: 155 Kvm
Rum: 6

Denna robusta villa har potential att nyttjas för många olika verksamheter, som bostad tillsammans med en verksamhet eller som enbart bostad. En annan möjlighet är kanske att göra om huset till två lägenheter? Det centrala läget ger fantastiska möjligheter för Dig som vill bedriva någon typ av verksamhet. Sedan 1999 har fastigheten nyttjats som läkarmottagning, före var det bostad. I samband med denna förändring genomfördes en omfattande renovering av fastigheten vilket ger en genomgående fräsch fastighet i gott skick. Merparten av fönsterna är utbytta, taket är omlagt 2004 och mekanisk ventilation med återvinning är installerad. I en friliggande byggnad finns ett mindre garage samt förråd, dessutom är det en härlig tomt. Välkommen till en synnerligen unik fastighet!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Trivsam mindre villa i Ramsåsa by

Ramsåsa 3410
Tomelilla

Pris: 875 000 kr
Boarea: 79 Kvm
Rum: 3

Välkomna till en mindre villa i utkanten av Ramsåsa by. Bostaden erbjuder bland annat två sovrum, helkaklat badrum samt garage för bilen. Här får man känslan av att bo på landet samtidigt som man har bygemenskap då Tomelilla nås på bara ett par minuter. Naturen intill byn både i Kronoskogen och Fyledalen erbjuder trevlig natur och vackra promenadstigar. Välkomna på visning!!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Villa med närhet till både golfbana, härlig natur och Tomelilla centrum

Ullstorp 621
Tomelilla

Pris: 1 195 000 kr
Boarea: 142 Kvm
Rum: 6

Välkomna till denna villa på underbart läge med närhet till både Tomelilla centrum, och härlig natur. Med bara ett par kliv från tomtgränsen är du dessutom direkt ute på golfbanan för att njuta av ännu mer vacker natur och trevligt golfspel. Bostaden erbjuder hela 6 rum varav ett med skönt värmande kamin. På den delvis inhägnade stora tomten finner vi två garage med plats för både bilen, verktyg och redskap, ett vedförråd samt släpgarage. Välkomna till ett lugnt område att trivas i!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Unikt hus med spännande planlösning på Österlen

Äppelgatan 14 A
Tryde

Pris: 1 270 000 kr
Boarea: 59 Kvm
Rum: 2

Välkomna till ett unikt hus med spännande planlösning i Äppelodlingen i Tryde. Stort allrum med öppet upp i nock tillsammans med stora fönsterpartier ger en luftig, ljus och hemtrevlig atmosfär. Kaminen i rummet höjer både stämningen och värmen. Sovloftet i vinkel ger möjlighet för bådedubbelsäng, klädförvaring och arbetshörna med utsikt via stora fönster. Här kan ni bo enkelt i en optimalt planerad bostad från 2009 och med minimala drift- och underhållskostnader. Ett extra plus är fiber som precis kopplats in i bostaden. Perfekt med carport och förrådshus. Insynsskyddad hörntomt i söderläge där man gärna spenderar dagen i grönskande trädgård. Välkomna!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Bostadsrätt

Rymlig trea på bästa läge!

Björkebogatan 10P
Tomelilla

Pris: 495 000 kr
Boarea: 82 Kvm
Rum: 3

Längst ner på Björkebogatan, i det allra sista huset, finner vi denna stora trea på 82 kvm. Här längst ner på gatan är läget lite lugnare och friare och de stora grönområdena utanför är en glädje för barn och husdjur. Dessutom är det ett kort stenkast till både dagis och skola – både bekvämt och tryggt! Bostaden är mycket väl omhändertagen och väldigt fräsch trots att ytskikten är av äldre variant. Vill man modernisera är den inre fonden med strax över 22.000 kronor en ypperlig hjälp! Det är ett genomgående ljust och trivsamt hem med en bra planlösning. I avgiften ingår till och med el upp till 11.000 kWh/år vilket ger ett stabilt och prisvärt boende.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Bekvämt boende i marklägenhet

Röllekavägen 9
Tomelilla
Österlen

Pris: 795 000 kr
Boarea: 86 Kvm
Rum: 3

Välkommen till en ljus och trivsam bostadsrätt på lugna och gemytliga Röllekavägen. Ett utomordentligt boende som erbjuder precis det som behövs; ett rymligt vardagsrum, två sovrum, praktiskt kök och ett väl tilltaget badrum.

Utemiljöerna är pricken över i:et, på båda sidor om bostaden finns uteplatser för maximal njutning av solen! Tomten är dessutom liten och nätt och kräver därmed inte mycket skötsel. Bilen står bra i carporten som även har ett förråd i anslutning.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Fritidshus

Stor, fantastiskt stuga på perfekt läge

Frithiofs väg 25
Södra Björstorps fritidsområde
Tomelilla

Pris: 1 195 000 kr
Boarea: 97 Kvm
Rum: 4

På arrendetomt i Södra Björstorp, ett stenkast från Brösarp, finner vi denna sällsynta möjlighet. En fantastiskt fin stuga på ett ännu vackrare läge med skogen som granne – vad kan vara mer avslappnande? Ett utmärkt permanentboende eller fritidsboende för familjen som behöver utrymme. Bostaden byggdes till 2004 och har nu tre sovrum, stort kök och stor tvättstuga som går att göra om till sovrum. Självklart är allt i ett plan vilket innebär att åldern inte utgör några hinder – här kan Du bo länge! Utemiljöerna är underbara; oavsett väder, vind och tid på dygnet så finns det en trivsam plats tack vare uterummet och de två trädäcken – ett med morgonsol och ett med kvällssol!

Nästa visning: Välkommen att ringa eller maila mäklaren för visningstid!

Tomt

Villatomt i Äsperöd

Byavägen 2
Äsperöd

Pris: 198 000 kr
Tomtarea: 810 Kvm

Villatomt med bra läge mitt i Äsperöds by. Bygg ditt eget drömboende kanske med verksamheten hemma. Anslutningsavgifter för kommunalt VA samt el är betalda, bygglov på villa med både bostad och verksamhet har sökts och beviljats

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Hörntomt i populära Tryde

Valsgatan 2
Tomelilla

Pris: 250 000 kr
Tomtarea: 1004 Kvm

Har du funderat på att bygga något alldeles eget, men ännu inte riktigt hittat rätt plats? Här har du tillfället att bygga ditt drömhus i en redan uppvuxen villaidyll på en trivsam hörntomt om drygt 1000 kvm med kommunalt vatten och avlopp där inkopplingsavgiften är betald och klar. Suveränt läge med skola och idrottsplats på gångavstånd, 10 minuters promenad till Tomelilla centrum som förutom ett rikt affärsliv har utmärkta kommunikationer till Kristianstad, Lund, Ystad och Malmö. Med cykel tar det ca 5 minuter till fantastiska Fyledalen, ca 15 minuter med bil till hav och milslånga sandstränder, med tåg lite drygt en timme till Köpenhamn.

Välkomna!

 

Gård

Pampigt mellan Ystad och Trelleborg

Almslättsvägen 130-18, Tingslätt
Sydkusten, Trelleborg

Boarea: 245 Kvm
Rum: 7

Boende/verksamhet med oanade möjligheter. Representativt boende alternativt kombinerat boende med företagande är bara två förslag, ytor på ca 250 kvm boyta samt ca 620 kvm i komplementbyggnad ger otroliga möjligheter. Fantastiskt vacker, pampig och gedigen herrgårdsliknande byggnad med parkliknande, trädgård beläget på ett privat, tyst och helt ostört läge. Goda kommunikationer med närhet till väg 101, flyg nås på drygt 15 min, strand, golf, tåg och bycentrum på ca 10 min samt storstadens puls på dryga halvtimmen. Välkomna till ett lättskött och bekymmersfritt boende på sydkusten.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Lantligt med en touch av Provence

Skåne Tranås 1810
Tomelilla

Pris: 2 475 000 kr
Boarea: 143 Kvm
Rum: 6

Välkommen till denna vackra kringbyggda gård utanför populära Skåne Tranås. Det första som möter oss är en underbar innergård som ger oss, med sina planteringar och skuggande vårdträd, en underbar medelhavskänsla smyckad med, som sig bör, en vacker gårdspump. I bostadshuset finner vi bevarade detaljer, enhetliga materialval och härliga sällskapsytor, här erbjuds ett generöst renoverat kök, vardagsrum med täljstenskamin och hela fyra stycken möjliga sovrum. Vidare i uthusen finner vi ett mindre och ett större stall, flera garage och förrådsplatser samt verkstad. Driftskostnader som får nybyggens att blekna, ny avloppsanläggning och ny borrad brunn samt väldränerad mark är stora plusvärden, Välkomna till ett prisvärt, charmigt och bekvämt boende på landet!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!