Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

 

Villa

Renoveringsobjekt med stor potential

Adelsbergsvägen 32
Tomelilla

Pris: 795 000 kr
Boarea: 118 Kvm
Rum: 4

Detta gedigna stenhus för 1939 bjuder på enorm potential och nuvarande skick gör att det bara är dina idéer och din fantasi som sätter gränserna! Färg, form, planlösning – allt kan du med gott samvete förändra efter ditt eget tycke och smak, vilken unik möjlighet! För den händige är det närmast en dröm att få skapa något eget i en så klassisk och solid byggnad med bland annat högt i tak och genuina spegeldörrar. Det vattenburna systemet och läget med nära till såväl centrum som skola, dagis och idrottsplats ger goda förutsättningar. Tomten är väl tilltagen och har plats och möjligheter för det mesta! Även tomten är ett oskrivet blad som bara väntar på att nästa ägare ska skapa något; kanske en lättskött trädgård med bara gräsmatta, kanske odlingar och grönsaksland eller så satsas det på stor uppfart och kanske ett garagebygge?

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Unikt, modernt och totalrenoverat i Skogsbacken!

Furegatan 13
Tomelilla

Pris: 2 295 000 kr
Boarea: 101 + 91 Kvm
Rum: 5

Söker ni det unika, det speciella – det där som ni är ensamma om och kan visa upp med stolthet? Välkomna till ett magnifikt hus där det estetiskt vackra och moderna lever i ljuvlig harmoni med det praktiska vardagslivet och en härligt grönskande trädgård. Det är ett hem där det är enkelt att vara för sig själv men också med stora sällskapsytor. Uterummet, trädäcket och trädgården är som taget ur en dröm – det är en alldeles egen oas, insynsskyddad och vacker. Huset har genomgått både ombyggnad och renovering under nuvarande ägares kunniga och genomtänkande hand. I dagsläget håller allt ett gott skick och nästa lyckliga ägare kan flytta rakt in. Alla stora renoveringar är gjorda t ex; tak, fönster, fasad, värmesystem och dränering, vilket ger Er möjligheten att ha ett bekymmersfritt boende i många år framöver. Dessutom i ett unikt och representativt hus på det bästa läget – Skogsbacken.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Enplansvilla centralt i Tomelilla

Kopparslagaregatan 9
Tomelilla

Pris: 1 475 000 kr
Boarea: 122 Kvm
Rum: 5

Välkomna till denna enplansvilla i centrala Tomelilla. Här bor ni bekvämt på ett plan med närhet till allt vad Tomelilla har att erbjuda, skolverksamhet, service och goda kommunikationer till såväl Kristianstad som Ystad och vidare till Malmö – Köpenhamn. Entrén välkomnar oss in i den välplanerade bostaden som erbjuder bland annat ett stort och praktiskt kök i öppen planlösning med plats för både matbord och vardagsrumsdel, denna del är även möjlig att dela av om man behöver ett fjärde sovrum. Stor trädgård som erbjuder både fruktträd, bärbuskar och flertalet snygga planteringar. I det nyrenoverade garaget står bilen både tryggt och torrt samt så finns här bra med förvaringsutrymme.
Välkomna på visning!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid

HAVSNÄRA I BYMILJÖ

Möllebacken 7
Ystad

Pris: 3 980 000 kr
Boarea: 172 Kvm
Rum: 6

Välkommen till ett gediget stenhus med högt, fritt läge, havsutsikt och härlig atmosfär med generösa ytor.
Fastigheten ligger i den trivsamma byn Snårestad, bara några kilometer från hav och strand. Här kombinerar vi livet på landet med närhet till stad och kommunikationer.

Huset är byggt 2011 i 1,5 plan och rymmer två separata bostäder, perfekt för den lite större familjen, generationsboende eller kombinerat med verksamhet.
På entréplan i båda flyglarna finns kök, matplats och luftigt, ljust vardagsrum med kamin, sovrum, badrum samt klädkammare. Öppet upp i nock och trappa till loftet som kan användas som sovrum.
Trädgården i sydväst har både stora träd, nyplanterade fruktträd och mysig uteplats för de trivsamma grillkvällarna

Ring mäklaren för visningstid

Bostadsrätt

Jättefin etta på första våningen!

Grönegatan 6 A
Tomelilla

Pris: 295 000 kr
Boarea: 46 Kvm
Rum: 1

På ypperligt centralt men ändå lugnt läge finner vi denna fina enrumslägenhet på första våningen. Bostaden som är smakfullt renoverad erbjuder kök med rejäl matplats, vardagsrum med parkettgolv och nyrenoverat badrum. Dessutom en väl tilltagen hall som ger lägenheten en rymlig känsla och en balkong som överblickar den trivsamma innergården. En extra bonus är de strax över 18.000 kronorna i den inre fonden. Avgiften är behagligt låg, 2037 kr/mån – perfekt!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Centralt belägen tvåa med låg avgift

Rosencrantzgatan 11B
Tomelilla

Pris: 450 000 kr
Boarea: 55,5 Kvm
Rum: 2

Ett stenkast från centrum finner vi denna mysiga tvåa – läget är perfekt för dig i farten då du har nära till allt. Även om det är nära centrum är området lugnt och här bor du dessutom högst upp i huset vilket ger ytterligare lugn och ro. Bostaden erbjuder ett bra sovrum, stort vardagsrum och ett kök med matplats. Skönt med en egen balkong med vy över den välvårdade och trivsamma innergården. Månadsavgiften på låga 2379 kr/månad är ett oerhört plus – billigare boende är svårt att hitta.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Fritidshus

Tomt

Stor villatomt

Södra Möinge 7230
Svalöv

Pris: 650 000 kr
Tomtarea: 2196 Kvm

Tillfälle att bygga ert drömboende! Stor, uppväxt villatomt om drygt 2000 kvm belägen naturskönt med fria vidder och parkliknande omgivningar men ändå med utmärkta pendlingsmöjligheter, på några minuter nås både motorväg, tågstation och bycentrum med skola, barnomsorg och livsmedelsaffär. Tomten har tidigare hyst ett tvåfamiljshus, detta revs och en ny gjuten platta om ca 168 kvm anlades, dessutom finns arkitekt ritningar på en villa hos ägaren. Avlopp genom trekammarbrunn med infiltration och vatten via grävd brunn samt el i tomtgräns är klart, även ett murat uthus finns på plats. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område vilket ger större frihet att bygga just det man önskar.

Gård

Kommersiellt

Verkstadsfastighet

Bondrum 1338
Tomelilla

Pris: 1 900 000 kr
Lokalyta: 321 Kvm
Rum: 2

Modern och lättillgänglig industrifastighet med utmärkt kommersiellt läge och goda skyltmöjligheter utmed väg 19, några km från Tomelilla. Stort verkstadsskepp med högt i tak samt en mindre tvätthall med oljeavskiljare och ett lagerutrymme, dessutom toppmodernt kontors/konferensrum, toa, omklädningsrum och personalutrymme på övre plan. Alla ytor hårdgjorda och asfalterade.

Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

Klassisk äldre byggnad

Norregatan 24
Tomelilla

Pris: 3 950 000 kr
Boarea: 290 Kvm
Rum: 11

Liljegrens vandrarhem är till salu, innehåller i dag en tre trerumslägenhet och sammanlagt 9 uthyrningsrum med dusch och toalett samt gemensamma kök och TV-rum. Beläggningen i dag är mycket god och intäkterna ligger i dag på ca 750.000 kr. Vidare finns en stor parkeringsplats, två stora uthyrningsbara garage och en stor parkliknande trädgård.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Projekt i Hammenhög

Skolgatan 20 A
Tomelilla

Pris: 6 350 000 kr
Boarea: 870 Kvm
Rum: 40

Unikt tillfälle att förvärva en mycket stor fastighet, f.d lantmannaskolan i Hammenhög är en stabil byggnad på ett underbart läge mitt på Österlen, användningsområdena är många men B & B, vandrarhem eller ombyggnad till lägenheter är nog mest aktuella, faktum är att nuvarande ägare har haft planer på lägenheter där en del ritningar är framtagna även nybyggnation på marklägenheter är skissade.
Hjärtligt Välkomna!!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!