Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

 

Villa

Familjevilla med ljuvlig trädgård

Fridhemsgatan 3
Tomelilla

Pris: 1 750 000 kr
Boarea: 137 Kvm
Rum: 7

På trivsamt och ostört läge finner vi denna charmiga och fräscha bostad där gammalt möter nytt i skön harmoni och med en helt sagolik trädgård, år av engagemang har skapat denna oas. Ett verkligt paradis med flera uteplatser, pergola och växthus, ett fantastiskt tillfälle att njuta livets sötma. Härligt!! Interiören är precis så pampig som fasaden vittnar om, bostaden är i mycket bra skick, andas charm och genuinitet samt har uppdaterats löpande bland annat, nyare fönster, renoverad balkong och uppfräschat kök. Andra plusvärden är en vacker öppen spis som pryder sin plats, ett praktiskt kök med sinnrika detaljer och hela fyra möjliga sovrum. I uthuset finner vi både en ateljé, garage och förvaringsmöjligheter. Välkomna till en perfekt skött bostad med en paradisisk trädgård på ett underbart läge! En sann dröm!!!

Nästa visning: 21/4 Kl.13:00 och 24/4 Kl.17:30. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Fridfullt i vackra Brösarp

Magistervägen 3
Tomelilla

Pris: 1 975 000 kr
Boarea: 93 Kvm
Rum: 5

Mitt i hjärtat av Brösarp ligger denna välskötta villa från 1959 på en underbart grönskande trädgårdstomt. Perfekt för Er som vill bo med en känsla av lugn och fridfullhet men ändå mitt i byn. Huset bjuder på ett praktiskt kök med bra matplats, ett harmoniskt badrum och härliga ytor för gemenskap. Mycket smakfullt. Utmärkta ytor i källaren med plats för hobbyn, tvättstuga och klädvårdsrum. Vattenburen uppvärmning med modern elpanna. Bra med garage där bilen står tryggt och torrt. Rymligt inglasat uterum perfekt för sommar kvällarna och med utgång till en skön baksida med uteplats, förråd och en betagande utsikt över backarna. Allt på ett utmärkt läge med närhet till friluftsliv, kommunikationer och Brösarps serviceutbud.

Nästa visning: 21/4 Kl.11:00. Visningsanmälan kräv. Välkomna!

Välskött bostad i Svedala

Malvagatan 8
Svedala
Pris: 3 695 000 kr
Boarea: 152 Kvm
Rum: 6

På det trivsamma bostadsområdet Roslätt finner vi denna fräscha och lättskötta bostad. Här bor ni lugnt och tryggt med bra lekmöjligheter för barnen och närhet till skola F-4. Bostaden är trivsam med nytt kök från 2016, nyrenoverad tvättstuga, stor walk-in-closet och flera sovrum. Lättskött trädgård med uterum och trädäck. Bilen står tryggt i garaget. Utmärkt pendlingsläge med närhet till E65 som tar er snabbt till Malmö, Ystad och Köpenhamn. Tåg- och busstation finns i Svedala. Sturups flygplats nås på bara ca 15 minuters bilfärd

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Lantligt med en bit mark på Österlen

Månstorp 117
Tomelilla

Pris: 1 600 000 kr
Boarea: 115 Kvm
Rum: 5

Härlig, lantlig idyll med fritt läge och det böljande Österlenska landskapet utanför dörren, hör lärkans drill, se gladorna segla i skyn eller varför inte en promenad i den närbelägna skogen. Bostad med generöst tilltagna rum som under de senaste åren genomgått renovering och tillbyggnad bland annat ett nytt kök med utökad matplats. Även utomhus har huset uppdaterats, ny borrad brunn, nybyggt dubbelgarage med smörjgrop och nyare avloppsanläggning är bara ett axplock. Härligt belägen trädgård med skönt uterum och en härlig uteplats därtill. I uthusbyggnaden ryms tvättstuga med ett väl tilltaget torkrum här finns även snickarverkstad, traktorgarage och förrådsutrymmen. Kanske är det en plats för fåren och hönsen som ni alltid drömt om eller är det här din konst ska skapas och ställas ut?

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Trivsam familjevilla på Rosendal, Tomelilla

Nygatan 24
Tomelilla

Pris: 1 675 000 kr
Boarea: 119 Kvm
Rum: 8

Ett par stenkast ifrån centrum ligger denna inbjudande bostad. Huset är byggt 1977 som ett av de senaste i området. Bostaden är nyrenoverad under senare tid och erbjuder ett rejält tilltaget kök med utmärkta möjligheter för den matlagningsintresserade, helkaklat badrum i harmonisk färgsättning och hela fyra möjliga sovrum. Bra källare med klinkergolv för hobbyverksamhet och tvättstuga. Utemiljön erbjuder ett stort nybyggt trädeck på bästa solläge, delvis isolerat för framtida uterumsbygge samt ett garage för bilen eller förvaring.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Boende med verksamhet naturskönt i Sillaröd

Sillaröd 337
Brösarp

Pris: 1 850 000 kr
Boarea: 113 Kvm
Rum: 5

Här finns en unik möjlighet att bo och driva egen verksamhet eller perfekt för den med utrymmeskrävande hobby. Bostadshus med vackert och praktiskt kök, vardagsrum och matsal i fil samt tre bra sovrum. Ekonomisk uppvärmning med jordvärmepanna och vedeldning samt välutrustad och väletablerad bilverkstad. Allt detta beläget på stor trädgårdstomt med ljuvligt kuperat landskap, skog och åkrar i skön harmoni runt husknuten och med närhet till Christinehofs naturvårdsområde.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Mindre villa i Vanstad

Stora Vanstadsvägen 570
Vanstad, Sjöbo

Pris: 650 000 kr
Boarea: 80 Kvm
Rum: 4

Välkomna till denna mindre villa belägen i Vanstad by – den lilla kyrkbyn som ligger mitt i ett böljande jordbrukslandskap. Bostaden erbjuder kök, vardagsrum och matsal i fil, helkaklat badrum samt två rum på övre plan. Synliga takbjälkar, vedspis och delvis putsade väggar ger huset lantlig karaktär. I förrådshuset på tomten får såväl trädgårdsredskap som cyklar plats. Det perfekta huset för den lilla familjen, det unga paret eller varför inte till er som vill ha något att fly till när storstadsstressen blir för hög – här finns tid för rekreation, låt huvudet vila och händerna arbeta. Välkommen på visning för att se vilka spännande möjligheter som huset kan erbjuda Dig!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Trivsam villa på unikt läge

Teggatan 23
Tomelilla

Pris: 1 395 000 kr
Boarea: 140 Kvm
Rum: 6

Kan läget med näst intill en lantlig känsla beror på den väl tilltagna tomten, lite uthus och den sköna utsikten över böljande fält? Tidigare har detta varit en gård som med tiden fått villabebyggelse som granne. Bostad med mycket generösa ytor, fyra väl tilltagna sovrum, ett vardagsrum på hela 45 kvm och ett stort öppet allrum. Den generösa trädgården ger goda möjligheter för odling, enklare växthus finns redan, eller kanske några höns får sin rastgård här, andra sidan av trädgården är en härlig oas som erbjuder fridfulla och avkopplande stunder. Välkomna till ett boende med lantlig känsla och med närhet till kommunikation, skola, service och natur!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Bostadsrätt

Trea på andra våningen med inglasad balkong

Björkebogatan 8F
Björkebo, Tomelilla

Pris: 620 000 kr
Boarea: 78 Kvm
Rum: 3

Välkommen till denna välplanerade bostad med tre rum och kök fördelat på rymliga 78 kvm – bekvämt belägen på andra våningen. Perfekt med en månadsavgift som innefattar allt utom hushållsel – t o m fiber 100/100!

Köket är trivsamt och fräscht med plats för ett mindre matbord och med utgång till den inglasade balkongen som förlänger både våren och hösten. Två sovrum och en stor klädkammare ger gott om plats. Nytt enhetligt golv i majoriteten av bostaden och genomgående ljusa väggar. Badrummet är inte bara renoverat utan också välutrustat! Med duschdörrar i glas, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare finns inte mycket mer att önska!

Nästa visning: 18/4 Kl.17:30. Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Fantastisk marklägenhet med huskänsla

Glemmingevägen 33A
Ystad

Pris: 1 395 000 kr
Boarea: 105 Kvm
Rum: 4

Välkommen till ett alldeles unikt och smakfullt boende, skapat i den gamla Skånegårdens magasinlänga. Med anor från 1800-talet kombineras en genuin stil som vittnar om Österlen med en modern och bekväm bostad och ett läge med nära till allt. Vill Du ha ett boende att vara stolt över och dagligen mötas av wow-känslan så har du kommit rätt!

En tidigare totalrenovering har nu uppdaterats med nytt badrum, nytt köksgolv samt köksbänk i betong – snygga och spännande materialval ger stil och modernitet till bostaden. De attraktiva detaljerna slutar dock inte där, vad sägs om högt i tak med grova brädtak tillsammans med synliga takbjälkar, utfällbar balkong, kamin och vackra tidstypiska fönster. Det gamla genuina lever här i harmoni med dagens bekvämligheter. Den stora gräsmattan och de dubbla uteplatserna förstärker hus-känslan och höjer livskvaliteten. Detta är ett ”one of a kind” boende som måste upplevas!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Fritidshus

Kär liten stuga i rogivande miljö

Ryadalsvägen 172
Sjöbo

Pris: 695 000 kr
Boarea: 45 Kvm
Rum: 2

Charm med idylliskt, rogivande och naturskönt läge. Den intilliggande ån flyter i sakta mak och inrymmer såväl kräftor som forell. Vid närbelägna strövområden och naturskyddsområden kan timmar tillbringas, även stugan med all sin charm har man svårt att slita sig ifrån. Trädgården är en oas i sig, rymmer såväl gäststuga, paviljong som flera avkopplande uteplatser. Flera uppdateringar är gjorda de senaste åren, nytt reningsverk, renoverat badrum och ny dränering är ett axplock. Här får man en känsla av lugn och välbehag en plats att njuta livets sötma.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Tomt

Tomt på lantligt läge

Skåne Tranås 1624
Tomelilla

Pris: 500 000 kr
Tomtarea: 2,6 Ha

Tomt på 2,6 ha med böljande fält som granne på ett läge i ett skönt kuperat lantligt landskap några kilometer utanför Skåne Tranås by. En slingrande liten bäck delar av tomten i två delar – en del åkermark som är utarrenderad och en del uppväxt mark med två raserade byggnader. Elanslutning finns.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Stor villatomt

Södra Möinge 7230
Svalöv

Pris: 650 000 kr
Tomtarea: 2196 Kvm

Tillfälle att bygga ert drömboende! Stor, uppväxt villatomt om drygt 2000 kvm belägen naturskönt med fria vidder och parkliknande omgivningar men ändå med utmärkta pendlingsmöjligheter, på några minuter nås både motorväg, tågstation och bycentrum med skola, barnomsorg och livsmedelsaffär. Tomten har tidigare hyst ett tvåfamiljshus, detta revs och en ny gjuten platta om ca 168 kvm anlades, dessutom finns arkitekt ritningar på en villa hos ägaren. Avlopp genom trekammarbrunn med infiltration och vatten via grävd brunn samt el i tomtgräns är klart, även ett murat uthus finns på plats. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område vilket ger större frihet att bygga just det man önskar.

 

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Gård

Gård med vackert läge

Stora Vanstadsvägen 753-66
Sjöbo

Pris: 2 600 000 kr
Boarea: 180 Kvm
Rum: 10

Välkomna till Holma gård! En gård med enskilt, naturskönt och ostört läge samt med en betagande utsikt över böljande fält och vattendrag ändå är det nära till bra pendlingsvägar. Välskötta byggnader, trivsamt samlade ger gården en fin inramning. Stor och välhållen bostad om 10 rum effektivt uppvärmd av en nyare jordvärmeanläggning ger den större familjen eller de som har behov av verksamhet gynnsamma driftskostnader och bra med plats. Med både stall, loge och maskinhallar så finns ännu gynnsammare möjligheter till verksamhet, goda möjligheter finns även att arrendera intilliggande mark.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Smakfullt renoverad gård

Vitebro 112
Simrishamn

Pris: 4 350 000 kr
Boarea: 250 Kvm
Rum: 8

Trivsam och smakfullt renoverad gård med drygt 5 ha mark på fantastiskt läge strax utanför Sankt Olof mitt på fagra Österlen. Här bor man precis utanför byn med gångavstånd till skola, livsmedelsbutik och fritidsaktiviteter samt badanläggning samtidigt finns ridterräng och oändliga möjligheter till promenader runt hörnet, både praktiskt och harmoniskt! Bostaden är i ypperligt skick och har under senare år renoverats, byggts till med känsla och med det bästa av materialval. Gårdens inriktning i dag är hästhållning med två hästar och köttrasdjur, förutom stall och vindskydd till dessa så finns en stor maskinhall/lager och ett till bostaden vidbyggt större garage.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Kommersiellt

Verkstadsfastighet

Bondrum 1338
Tomelilla

Pris: 1 900 000 kr
Lokalyta: 321 Kvm
Rum: 2

Modern och lättillgänglig industrifastighet med utmärkt kommersiellt läge och goda skyltmöjligheter utmed väg 19, några km från Tomelilla. Stort verkstadsskepp med högt i tak samt en mindre tvätthall med oljeavskiljare och ett lagerutrymme, dessutom toppmodernt kontors/konferensrum, toa, omklädningsrum och personalutrymme på övre plan. Alla ytor hårdgjorda och asfalterade.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Projekt i Hammenhög

Skolgatan 20 A
Tomelilla

Pris: 5 950 000 kr
Boarea: 870 Kvm
Rum: 40

Unikt tillfälle att förvärva en mycket stor fastighet, f.d lantmannaskolan i Hammenhög är en stabil byggnad på ett underbart läge mitt på Österlen, användningsområdena är många men B & B, vandrarhem eller ombyggnad till lägenheter är nog mest aktuella, faktum är att nuvarande ägare har haft planer på lägenheter där en del ritningar är framtagna även nybyggnation på marklägenheter är skissade.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!