Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

 

Villa

Stor familjevilla i centrala Tomelilla

Banmästaregatan 19
Tomelilla

Pris: 1 995 000 kr
Boarea: 195 Kvm
Rum: 7

Välkomna till denna trivsamma och idealiska familjevillan i Tomelilla centrum. Här får den stora familjen plats då bostaden erbjuder hela fem sovrum – alla i bra storlek, och två badrum, ett på vardera planen. Stort och modernt kök från 2009 med matplats som inbjuder till långa familjemiddagar och härlig samvaro. Bostadens värmekälla är en nyinsatt helautomatiserad pelletspanna som ger härlig värme genom golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan.
På tomten finner vi både uteplats och uterum där sommarkvällarna kan avnjutas med både familj och vänner. Trädgården är inhägnad och den mindre storleken med få planteringar gör den lättskött. I garaget står bilen både säkert och frostfritt. Här finner vi också ett kylrum – perfekt för dig som jagar! Här bor ni i en stor bostad med närhet till skolor, dagis och centrum.
Välkomna till en bostad att trivas i!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Naturskönt i vackra Brösarp

Kullastigen 6
Brösarp

Pris: 2 495 000kr
Boarea: 118 Kvm
Rum: 4

Mitt i hjärtat av Brösarp ligger denna välskötta villa från 2003 på en underbart grönskande trädgårdstomt. Perfekt för Er som vill bo naturskönt med en känsla av lugn men ändå mitt i byn. Huset bjuder på ett praktiskt kök med en bra matplats som erbjuder skön utsikt över backarna, tre sovrum och härliga ytor för gemenskap, mycket smakfullt!! Utmärkta ytor i källaren med plats för hobbyn, verkstad/garage, tvättstuga med spadel och ett nybyggt badrum. Vattenburen uppvärmning med luft/vatten värmepump, väggar av iso-block och i övrigt bra med isolering ger en mycket gynnsamma driftskostnader. Fristående garage som är en dröm för den motorintresserade, uppvärmt med värmepump, passar även förträffligt för er verksamhet. Insynsskyddad skön baksida med rymligt uterum, perfekt för sommarkvällarna. Välvårdad trädgård, allt detta på ett utmärkt läge vid backarna och Brösarps serviceutbud bara ett stenkast bort.

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Trivsam mindre villa i Ramsåsa by

Ramsåsa 3410
Tomelilla

Pris: 875 000 kr
Boarea: 79 Kvm
Rum: 3

Välkomna till en mindre villa i utkanten av Ramsåsa by. Bostaden erbjuder bland annat två sovrum, helkaklat badrum samt garage för bilen. Här får man känslan av att bo på landet samtidigt som man har bygemenskap då Tomelilla nås på bara ett par minuter. Naturen intill byn både i Kronoskogen och Fyledalen erbjuder trevlig natur och vackra promenadstigar. Välkomna på visning!!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Gedigen familjevilla i Tryde by

Trydevägen 18
Tomelilla

Pris: 995 000 kr
Boarea: 100 Kvm
Rum: 4

Välkomna till denna gedigna 30-tals familjevilla i populära Tryde. Bostaden erbjuder tre sovrum i bra storlek, stort kök med matplats samt vardagsrum där såväl soffgrupp som matrumsmöbler får plats – och när det är kalas dukas långbordet fram! Härligt med stora sociala ytor både till vardags och när familj och vänner kommer på besök!
Uppväxt trädgård som inbjuder till lek och bus men även lugna stunder i uterummet där man njuter av eftermiddagssolen – en plats för hela familjen att trivas på ett eller annat sätt.
I garaget står bilen tryggt och gott om förvaring finns på såväl hyllor som på vinden över garaget.
Välkomna till denna perfekta familjebostad i Tryde!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Bostadsrätt

Fritidshus

Naturskönt i Holmarna

Holmarna 19
Simrishamn

Pris: 1 350 000 kr
Boarea: 40 Kvm
Rum: 2

Vi färdas längs en vindlande liten grusväg som omgärdas av lövskog och mossbevuxna stengärdsgårdar, plötsligt bakom buskaget dyker det upp, ett charmigt hus med himmelskt läge och med en porlande livfull bäck som närmsta granne, Stugan är välhållen, liten och enkel, här ryms en storstuga med kamin, ett generöst sovrum och ett välplanerat kök, badrummet finner vi i uthuset. Här bor man helt enskilt med skog och natur som närmsta granne, ett paradis för den naturintresserade, jakt, svamp och bär samt möjligheter att ströva finns det i massor. Även den odlingsintresserade finner sin lisa för själen, ägaren har utvecklat ett sinnrikt system som håller djuren utanför odlingarna, odlingsbädden hålls till och med snigelfri. Från tomten har ni en otroligt vacker utsikt över det böljande Österlenska landskapet, här kan ni ta avstånd från stress och jäkt och enbart njuta av lugnet. Verkligen rofyllt!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Idyll i pittoreska Skåne-Tranås by

Klockarestredet 6
Skåne-Tranås

Pris: 875 000 kr
Boarea: 70 Kvm
Rum: 4

Välkomna till detta rara och välskötta gathus på vacker bygata. Bostaden erbjuder kök med matplats, vardagsrum, badrum och ett sovrum på entréplan samt allrum och ett sovrum på övre plan. Härlig trädgårdstäppa med både snickarbod och växthus. En plats att komma till för såväl avkoppling som rekreation. Njut av lugnet i den stillsamma men aktiva byn Skåne-Tranås. Hit kommer du med goda kommunikationer både från Ystad och Kristianstad och havet når du med endast 25 min bilfärd.
Välkomna till en plats att trivas på!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Fridfullt boende på landet med närhet till centrum

Tryde 1403
Tomelilla

Pris: 850 000 kr
Boarea: 98 Kvm
Rum: 3

Välkomna till denna fritidsbostad med stor tomt på landet strax utanför Tryde. Bostaden erbjuder bland annat kök, vardagsrum, sovrum, helkaklat badrum, groventré/tvättstuga samt ett stort sällskapsrum i den gamla stallängan. På fastigheten finns dessutom ett påbörjat bygge för garage/verkstad, eller varför inte ett gästhus då det är förberett för både vatten och avlopp – valet är ditt! Tomten är stor med öppna ytor – möjligheterna är oändliga och valen är dina!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Tomt

Villatomt i Äsperöd

Byavägen 2
Äsperöd

Pris: 198 000 kr
Tomtarea: 810 Kvm

Villatomt med bra läge mitt i Äsperöds by. Bygg ditt eget drömboende kanske med verksamheten hemma. Anslutningsavgifter för kommunalt VA samt el är betalda, bygglov på villa med både bostad och verksamhet har sökts och beviljats

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Gård

Välskött gård med 9 ha mark och möjlighet för djurhållning

Norra Kverrestad 1703
Tomelilla

Pris: 4 200 000 kr
Boarea: 135 Kvm
Rum: 3

Välkomna till denna välskötta lantbruksfastighet som omfattar ca 9 ha jordbruksmark väl samlad runt gårdens byggnader. Boningshuset, en klassisk skånelänga, erbjuder stort kök, vardagsrum med matplats, stort helkaklat badrum, tvättstuga samt två sovrum – möjlighet finns att göra fler. Ekonomibyggnader i form av garage, verkstad, stall, loge och maskinhall. Byggnaderna är i fint skick och har oändliga möjligheter. Logen med bra takhöjd kan till exempel inredas för hästverksamhet och varför inte använda garaget till galleri? – Här är det ni själv som bestämmer vad ni har för behov och bara fantasin sätter gränser!
På fastigheten finner vi jordvärme, minireningsverk och borrad brunn – allt i sin ordning!

Det fantastiska skånska landskapet runt knuten, den härligt grönskande trädgården i söderläge och uteplatsen på den stilla innergården ger alla en stillsam och härlig känsla och inbjuder till lugna stunder.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!