Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt och information om kommande visningstider.

 

Villa

Vacker och rymlig villa på centralt läge

Banmästaregatan 14
Tomelilla

Pris: 1 250 000 kr
Boarea: 123 Kvm
Rum: 5

Denna vackra och gedigna villa är belägen på centrala Banmästaregatan – endast ett stenkast från centrum, buss- och tågstation samt skolor. En pampig villa med högt i tak, stora fönster och fina plankgolv – många gamla detaljer finns bevarade och ger den där speciella charmen. Det är en bostad med gott om utrymme och en härlig rymd på båda våningarna. Tycker du om att pyssla med huset men inte trädgården? Utmärkt! Detta är en fräsch och fin bostad med en del kvar att göra. Tomten är endast på 476 kvm så trädgårdsarbete behöver inte uppta mer tid än vad Du önskar. För den som är intresserad finns det gott om frukt och bär att ta hand om! Ett hus som måste upplevas på plats – välkommen!

Nästa visning: 28/7 17:00 Öppen visning men anmäl gärna att Du kommer!

Charmig bostad i Vanstad

Ellebäcksvägen 7
Vanstad
Sjöbo

Pris: 895 000 kr
Boarea: 67 Kvm
Rum: 4

På en lugn bygata finner vi detta mysiga lilla hus. Charmig veranda, stort badrum i modern stil, lantligt kök och kamin är några av guldkornen i detta hem. Tomten är liten och nätt och lämnar gott om tid över för annat – kanske att bara njuta av livet på trädäcket! Förråd och gästrum i separat byggnad.

Vanstad må ligga på gränsen till Österlen men såväl byn som Ellebäcksvägen 7 andas just Österlen. Från sovrummet på övre plan blickar man ut över de öppna fälten – vad kan vara en bättre start på dagen? Huset passar lika bra som permanentboende som fritidsboende – välkommen på visning för att se om det är Ditt nya hem!

Nästa visning: Ring eller maila för visningstid!

Löderup med lite friare läge

Eriksgatan 4
Ystad

Pris: 750 000 kr
Boarea: 83 Kvm
Rum: 3

Ett strålande tillfället att själv prägla sin bostad i en riktigt gedigen och mycket stabil byggnad belägen på stor hörntomt, längst in på återvändsgata och med utsikt över nejden i de äldre delarna av Löderups by. En bostad för ett boende med livskvalité. Plusvärden är trygg drift med fjärrvärme, en lummig väl uppväxt trädgårdstomt med både växthus och damm samt två generöst tilltagna garage. Populärt område med gångavstånd till det mesta som behövs som skola, livsmedelsaffär och bra kommunikationer samt cykelavstånd till saltstänkta bad och fina strövområden. Välkomna på visning!!

Nästa visning: 27/7 17:00
Meddela gärna att ni kommer!

Familjevilla i centrum

Fabriksgatan 13
Centrum
Tomelilla

Pris: 1 550 000 kr
Boarea: 188 Kvm
Rum: 8

Redan i entrén får man en känsla av att detta hem är något mycket speciellt, flera på plats byggda detaljer, mycket vackra parkettgolv och stora fönsterpartier ger denna bostad en känsla av harmoni och skvallrar om ett hus som varit mycket påkostat, gediget och med kvalitet i varje detalj. Lägg därtill ett nylagt tak med alla plåtarbeten där kring , nya fönster samt trygg fjärrvärme så finner ni ert kompletta hem för hela familjen. Trädgården är en oas med flera avkopplande uteplatser och fina planteringar, skönt!! I garaget står bilen tryggt, perfekt!!, Välkomna!!

Nästa visning: Inga planerade visningar

1-plansvilla i pittoreska Skåne Tranås

Gästgivarevägen 10
Tomelilla
Österlen

Pris: 565 000 kr
Boarea: 112 Kvm
Rum: 4

I den mysiga och idylliska byn Skåne Tranås ligger bostaden fint på en lummig trädgårdstomt. Bra planlösning med stora och ljusa rum. Ett strålande tillfället att själv få sätta sin prägel på boendet. Denna villan är uppförd 1962 och har en boarea på ca. 112 kvm. Tomten är lagom stor för både trädgårdsland, uthus, grillplats och lek. Är du nästa lyckliga ägare som får chansen att renovera och ta hand om denna bostad?
Välkommen på visning!

Nästa visning: Ring eller maila för visningstid!

Souterränghus i lugnt och naturskönt område

Hästgatan 6
Tomelilla

Pris: 2 395 000 kr
Boarea: 163 Kvm
Rum: 6

Stor familjevilla i lugn och naturskönt område med naturen som granne. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för den stora familjen. Med fyra sovrum och två badrum får man gott om plats. Kakelugnen i källarplan värmer skönt hela bostaden tillsammans med luft/luft-värmepumpen. Den stora balkongen med underbar utsikt över Skogsbacken får man bara inte missa!

Nästa visning: 6/8 kl. 13.00 Visningsanmälan krävs, Välkomna!

Lokal med utmärkt kommersiellt läge

Kverrestadsvägen 2
Tomelilla
Österlen

Pris: 800 000 kr
Boarea: 145 Kvm
Rum: 3

Behöver du flexiblare ytor och lägre lokalkostnad?
Vill du kombinera boende med verksamhet? Söker du en mindre lokal till din verksamhet eller bara vill ha ett större förråd? Är det här din konst skall skapas och ställas ut eller fordon mekas eller kanske som i dag ett snickeri? Här finner du lokaler med utmärkt kommersiellt läge, hårdgjorda ytor och bra utvecklingsmöjligheter. Enligt planbestämmelserna får tomten användas för bostadsändamål samt lämpligt handels och hantverksändamål.

Nästa visning: Inga planerade visningar

Klassisk skånelänga från 1800 i underbar natur

Listarum 120
Tomelilla
Österlen

Pris: 950 000 kr
Boarea: 50 Kvm
Rum: 2

En underbar och charmig skånelänga med många gamla attribut, från år 1800 beläget i fantastiska omgivningar. Vardagsrummet med öppen spis och sovrummet med kamin. Ett tillfälle för er som söker ett fritt boende i underbar natur, skogspromenader i näst intill oändlig blandskogsmiljö, svampfyndet finner ni runt hörnet, fiske i Tunbyholmssjön och bad i Gyllebosjön, livskvalité.

Nästa visning: Ring eller maila för visningstid!

Liten stuga med stor tomt i Listarum

Listarum 121
Tomelilla
Österlen

Pris: 450 000 kr
Boarea: 20 Kvm
Rum: 2

Liten stuga med allrum, trägolv och öppen spis samt ett sovrum och ett kök. På den stora uppväxta tomten är det bara fantasin som sätter gränsen till vad som komma skall. Stillsam och lugn omgivning i vad som upplevs vara en magisk trollskog. Välkomna till denna sommardröm i grönskan där solen silas skönt genom trädkronorna.

Nästa visning: Ring eller maila för visningstid!

Charmigt och pittoresk i Äsperöd

Ripavägen 4 C
Sjöbo
Österlen

Pris: 350 000 kr
Boarea: 39 Kvm
Rum: 2

Vid randen till Österlen finner vi detta lilla charmiga gathus med enklare standard. Trots sin ringa storlek så upplevs huset som större, men framför allt så är detta ett prisvärt boende med mycket låga boendekostnader! Här finner vi två rum och kök samt inredningsbar vind där trappan redan är på plats. Två små nätta, lättskötta trädgårdstäppor på vardera sida av huset tar inte all ledig tid i anspråk för skötsel utan lämnar gott om tid till andra aktiviteter. praktiskt med ett isolerat gårdshus med indragen el samt en skyddad parkeringsplats i anslutning. Välkomna

Nästa visning: Ring eller maila för visningstid!

Kär liten stuga i rogivande miljö

Ryadalsvägen 172
Sjöbo
Österlen

Pris: 695 000 kr
Boarea: 45 Kvm
Rum:  2

Charm med idylliskt, rogivande och naturskönt läge. Den intilliggande ån flyter i sakta mak och inrymmer såväl kräftor som forell. Vid närbelägna strövområden och naturskyddsområden kan timmar tillbringas, även stugan med all sin charm har man svårt att slita sig ifrån. Trädgården är en oas i sig, rymmer såväl gäststuga, paviljong som flera avkopplande uteplatser. Flera uppdateringar är gjorda de senaste åren, nytt reningsverk, renoverat badrum och ny dränering är ett axplock. Här får man en känsla av lugn och välbehag en plats att njuta livets sötma. Välkomna!!

Nästa visning: 27/7 Ring eller maila för visningstid!

Lantligt utanför Spjutstorp

Spjutstorp 607
Tomelilla

Pris: 1 175 000 kr
Boarea: 110 Kvm
Rum: 6

Lantligt belägen nyrenoverad villa med en mycket vacker gårdsbild och en härlig utsikt över ett böljande Österlenskt landskap, Huset och bostaden har genomgått en gedigen renovering och tillbyggnad under de senaste åren och består nu av hela fyra generösa sovrum, kök med stor matplats och två toaletter ett med dusch.
Nybyggt stort dubbelgarage, stor härlig altan från 2016 och nyinstallerad värmepump är andra plusvärden.
För den som önskar mer utrymme så finns möjlighet att förvärva intilliggande tomt/tomter, Välkomna!!

Nästa visningstid: 26/7 kl. 17.30 Meddela gärna att ni kommer!

Bostadsrätt

Fin tvåa på första våningen!

Björkebogatan 2A
Tomelilla

Pris: 495 000 kr
Boarea: 60 Kvm
Rum: 2

På första våningen med renoverat kök och badrum! I de första husen på omtyckta Björkebogatan finner vi denna ljusa och fina lägenhet bekvämt belägen på första våningen. Under 2016 har hela lägenheten målats om och såväl kök som badrum har renoverats – perfekt för nästa ägare! Smakfulla materialval och bra ytor såsom plats för mindre matbord i köket och gott om utrymme för tvättmaskin i badrummet. Alla förutsättningar för ett bekvämt och trivsamt hem finns här. Dessutom lämnar den låga avgiften (2820 kronor/mån) pengar över till annat.

Nästa visning: 27/7, 17.30 – öppen visning men anmäl gärna att Du kommer!

Fantastiskt fin trea på Björkebo

Björkebogatan 2B
Tomelilla
Österlen

Pris: 595 000 kr
Boarea: 75 Kvm
Rum: 3

I Tomelillas populäraste bostadsrättsområde är nu denna underbara lägenhet till salu. Belägen högst upp vilket innebär lugn och ro och ingen insyn! Bra planlösning och 75 kvm ger en rymlig lägenhet.

En smakfull och fräsch bostad med ett ett fantastiskt kök som renoverades 2014 – snygga luckor, moderna maskiner och utrymme för matplats. Ljust och trivsamt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen med klinkergolv – såväl snyggt som praktiskt! I hallen har man bra förvaring i skjutdörrsgarderob, det fräscha badrummet är utrustat med egen tvättmaskin – allt för ett bekvämt hem! Två sovrum, ett mindre och ett större.

En modern och trivsam bostad – bara att flytta in och trivas!

Nästa visning: Ring eller maila för visningstid!

Bekvämt boende i marklägenhet

Röllekavägen 9
Tomelilla
Österlen

Pris: 795 000 kr
Boarea: 86 Kvm
Rum: 3

Välkommen till en ljus och trivsam bostadsrätt på lugna och gemytliga Röllekavägen. Ett utomordentligt boende som erbjuder precis det som behövs; ett rymligt vardagsrum, två sovrum, praktiskt kök och ett väl tilltaget badrum.

Utemiljöerna är pricken över i:et, på båda sidor om bostaden finns uteplatser för maximal njutning av solen! Tomten är dessutom liten och nätt och kräver därmed inte mycket skötsel. Bilen står bra i carporten som även har ett förråd i anslutning.

Nästa visning: Ring eller maila för visningstid!

Fritidshus

Stor, fantastiskt stuga på perfekt läge

Frithiofs väg 25
Södra Björstorps fritidsområde
Tomelilla

Pris: 1 195 000 kr
Boarea: 97 Kvm
Rum: 4

På arrendetomt i Södra Björstorp, ett stenkast från Brösarp, finner vi denna sällsynta möjlighet. En fantastiskt fin stuga på ett ännu vackrare läge med skogen som granne – vad kan vara mer avslappnande? Ett utmärkt permanentboende eller fritidsboende för familjen som behöver utrymme. Bostaden byggdes till 2004 och har nu tre sovrum, stort kök och stor tvättstuga som går att göra om till sovrum. Självklart är allt i ett plan vilket innebär att åldern inte utgör några hinder – här kan Du bo länge! Utemiljöerna är underbara; oavsett väder, vind och tid på dygnet så finns det en trivsam plats tack vare uterummet och de två trädäcken – ett med morgonsol och ett med kvällssol!

Nästa visning: Ring eller maila för visningstid!

Idyll i naturskönt område!

Kristinehov 106
Tomelilla
Österlen

Pris: 1 650 000 kr
Boarea: 120 Kvm
Rum: 4

Möjlighet att köpa en alldeles egen idyll i ett väldigt naturskönt område på Österlen! En röd stuga med vita knutar och vasstak som ligger på en stor, underbar tomt med skogen som granne – kan det bli bättre? Här får man lyxen att plocka vinbär, hallon, krusbär, äpplen och vad som enligt säljaren är ”världens godaste” plommon på sin egen tomt!

Nästa visning: Ring eller maila för visningstid!

Härligt fritidshus i underbar natur!

Skräddaröd 110 
Simrishamn

Pris: 750 000 kr
Boarea: 65 Kvm
Rum: 4

Gemytligt fritidshus på stilla plats på Österlen där man kan njuta av lugnet i fantastisk miljö. Med de tre sovrum får den stora familjen plats och kan samlas vid kaminen i allrummet för gemenskap på kvällen. Idyllisk uppväxt tomt med både bärbuskar och rinnande vatten i bäcken som går genom trädgården.

Nästa visning: 30/7 11:00 Meddela gärna att ni kommer!

Tomt

Tomt i Grevlunda med betalt kommunalt vatten & avlopp

Grevlunda 1751
Simrishamn
Österlen

Pris: 649 000 kr
Tomtarea: 3 091 Kvm
Övrig: Förhandsbesked om bygglov finns!

På ett högt och fritt läge ligger denna tomt som tidigare varit del av en äppelodling. Vackra fruktträd finns kvar på tomten. Havet skymtas i horisonten – underbart!
Förhandsbesked om bygglov från kommunen finns.
Med Vitaby några minuter bort har man bekvämt avstånd till en välsorterad lanthandel och en mysig by. Havet och några av landets vackraste sandstränder, Kivik, Vitemölla ligger bara en cykeltur bort.
Tomten ligger inbäddad i en charmig ”bymiljö” med några småhus längs grusvägen.
Det är en bra utgångspunkt för många olika aktiviteter som vandringar, bad, golf och smakfulla delikatesser – allt finns alldeles i närheten. Kulturen finns överallt även under lågsäsong. Upplev den vackra naturen, havet och stranden även under höst och vår.
Österlens underbara natur, dess rika kulturliv och flera trivsamma restauranger finns på bekvämt avstånd.
Välkomna till härliga omgivningar med fantastiska möjligheter!

Nästa visning: Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Gård

Avstyckad gård med fritt läge

Bäretoftavägen 441
Sjöbo
Österlen

Pris: 1 600 000 kr
Boarea: 139 Kvm
Rum: 4

Härlig, lantlig idyll med fritt läge och ett skönt böljande landskap utanför dörren, hör lärkans drill, se gladorna segla i skyn eller varför inte en promenad i omgivningarna. Bostad med generöst tilltagna rum som väntar på en kärleksfull hand, goda utbyggnadsmöjligheter och en mycket välhållen gammal AGA spis. Utomhus är allt i bra skick nyare jorvärmeanläggning, godkänd avloppsanläggning och mycket väl underhållna uthus och stallbyggnader är bara ett axplock. Härlig trädgård med många fina planeringar som verkligen inbjuder till en kaffestund. Loge med stallbyggnader i vinkel väntar på ett nytt projekt. Kanske är det en plats för fåren och hönsen som ni alltid drömt om eller är det här din konst ska skapas och ställas ut? Välkomna!!

Nästa visning: Ring för visningstid!

Trelängad gård med företagsvänliga byggnader på Österlen

Rörum 881
Simrishamn
Österlen

Pris: 9 900 000 kr
Boarea: 219 kvm
Rum: 7

En bit in från riksväg 9 ligger denna stilfulla pärla otroligt vackert med lagom avstånd till grannar. ”Tösernas gård” är en 3-längad genuin skånegård med ett pampigt bostadshus och ekonomibyggnader i gedigen gråsten och tegel. Bostaden är vacker och här finns gott om utrymme för både den större familjen och vännerna. Ca 31 hektar mark fördelat på 17 ha åkermark och 14 ha skogsmark. Renoverade fd. stallängor ger fantastiska möjligheter till ett otal verksamhetsinriktningar; ateljé, galleri eller festlokal för ca. 100 personer? Under de senaste konstrundorna har här varit galleri – vilken intäktsmöjlighet! Allt i samklang med ett härligt naturnära boende med en hänförande utsikt över Skånes böljande landskap. Ca 4,5 km till Knäbäckshusen och den kritvita badstranden. I Rörum finns bl.a. café, en aktiv idrottsförening och Waldorfskola. Välkomma att uppleva‚ leva och bo på Österlen!

Nästa visning: Inga planerade visningar

Vacker Skånegård med 4 ha

Tunby 3328
Tomelilla
Österlen

Pris: 2 195 000 kr
Boarea: 180 Kvm
Rum: 5

Välkomna till en välskött gård med anor från 1920-talet på ett naturskönt läge. Ett representativt boende med stora, härliga ytor både i sällskapsrummen och sovrummen. Köket är välplanerat med skafferi, gasspis och bra arbetsytor. I matrummet precis intill köket finns gott om plats för familjen och vännerna att samlas och avnjuta middagarna på. Gamla logen har gjorts om till ett stort badrum med spa känsla, där ryms ett badkar, dusch bastu och wc samt en relaxavdelning. I vinkeln finns det gamla stallet där nuvarande ägare har förberett för att utöka bostaden med ett härligt rum om ca 35 kvm, platta med vattenburna golvslingor och satt in vackra glasdörrar ut mot trädgården. Luft/vatten värmepump ger en bra och trygg uppvärmning. Nytt tak 2013. Stall med möjlighet till djurhållning. Till fastigheten hör 4 hektar planterad hybridlärk. Bra läge, ca 10 km till havet och 5 km till Smedstorp och Sankt Olof. I Smedstorp, Tomelilla och Gärsnäs finns bra buss- och tågförbindelser. Välkomna!

Nästa visning: Ring för visningstid!