Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt och information om kommande visningstider.

 

Villa

Skånelänga i böljande landskap

Bollerup 4702
Tomelilla

Pris: 800 000 kr
Boarea: 180 Kvm
Rum: 6

På lantligt och fritt läge i Bollerup finner vi denna skånelänga med möjlighet att skapa något eget. Bostadshuset är rymligt med 4 sovrum och ger plats åt hela familjen. Matplats i anslutning till köket ger utrymme för socialt umgänge och långa middagar. Bostaden erbjudet även ett större badrum, rejäl hall och vardagsrum med matrum via stort valv. Stor gårdsplan med härliga vyer över den skånska slätten. Uthus med garage och verkstad – eller varför inte en blivande ateljé?! Möjligheterna är oändliga och bara fantasin sätter gränserna!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Trivsam 30-talsvilla i mysig by på Österlen

Eljaröd 410
Eljaröd, Tomelilla

Pris: 1 050 000 kr
Boarea: 107 Kvm
Rum: 3

Gediget 30-tals hus som vårdats väl av nuvarande ägare. I början av 90-talet inreddes ovanvåningen och bostaden renoverades. I början av 2000-talet uppdaterades köket och en värmande kamin sattes in i det stora vardagsrummet. Dessutom byggdes en praktisk gäststuga och ett härligt uterum som förlänger säsongerna! Trädgården är ombonad, trivsam och välskött. Uppfart med bergkross och plats för bilar, garage med utrymme för en bil och förvaring – i garaget finns även ett inrett hobbyrum! Ett alldeles lagom hus som passar lika bra för permanentboende som för ett rejält fritidsboende! Oavsett är det skönt med låga driftkostnader och med närhet till vacker natur, dessutom har byn ett eget utomhusbad som man gärna besöker under sommaren!

Välkommen att kontakta mäklare för visningstid!

Fin och trivsam villa i Onslunda

Lantmannavägen 4
Onslunda, Tomelilla

Pris: 1 050 000 kr
Boarea: 105 Kvm
Rum: 5

Välkommen till en bostad som genomgående är härligt ljus, fräsch och mycket trivsam. Belägen i gemytliga Onslunda som erbjuder skola från förskola till årskurs 6, aktiva föreningar och olika typer av hantverk. Detta är en välvårdad bostad som man kan flytta rakt in i! Totalt finns tre sovrum; två stora gavelrum på övre plan och i källaren finns ett väl tilltaget sovrum med egen ingång. Ett perfekt rum för långväga gäster eller tonårsbarn! Kanske drömmer du om en liten butik eller ateljé i hemmet – här finns möjligheten! Jätte fint nyare kök, stort vardagsrum och badrum i bra skick. Dessutom ett friliggande garage och en ombonad trädgård.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Villa med stora möjligheter i centrala Tomelilla

Nybogatan 9
Tomelilla

Pris: 1 500 000 kr
Boarea: 155 Kvm
Rum: 6

Denna robusta villa har potential att nyttjas för många olika verksamheter, som bostad tillsammans med en verksamhet eller som enbart bostad. En annan möjlighet är kanske att göra om huset till två lägenheter? Det centrala läget ger fantastiska möjligheter för Dig som vill bedriva någon typ av verksamhet. Sedan 1999 har fastigheten nyttjats som läkarmottagning, före var det bostad. I samband med denna förändring genomfördes en omfattande renovering av fastigheten vilket ger en genomgående fräsch fastighet i gott skick. Merparten av fönsterna är utbytta, taket är omlagt 2004 och mekanisk ventilation med återvinning är installerad. I en friliggande byggnad finns ett mindre garage samt förråd, dessutom är det en härlig tomt. Välkommen till en synnerligen unik fastighet!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Trivsam mindre villa i Ramsåsa by

Ramsåsa 3410
Tomelilla

Pris: 875 000 kr
Boarea: 79 Kvm
Rum: 3

Välkomna till en mindre villa i utkanten av Ramsåsa by. Bostaden erbjuder bland annat två sovrum, helkaklat badrum samt garage för bilen. Här får man känslan av att bo på landet samtidigt som man har bygemenskap då Tomelilla nås på bara ett par minuter. Naturen intill byn både i Kronoskogen och Fyledalen erbjuder trevlig natur och vackra promenadstigar. Välkomna på visning!!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Villa med närhet till både golfbana, härlig natur och Tomelilla centrum

Ullstorp 621
Tomelilla

Pris: 1 195 000 kr
Boarea: 142 Kvm
Rum: 6

Välkomna till denna villa på underbart läge med närhet till både Tomelilla centrum, och härlig natur. Med bara ett par kliv från tomtgränsen är du dessutom direkt ute på golfbanan för att njuta av ännu mer vacker natur och trevligt golfspel. Bostaden erbjuder hela 6 rum varav ett med skönt värmande kamin. På den delvis inhägnade stora tomten finner vi två garage med plats för både bilen, verktyg och redskap, ett vedförråd samt släpgarage. Välkomna till ett lugnt område att trivas i!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Unikt hus med spännande planlösning på Österlen

Äppelgatan 14 A
Tryde

Pris: 1 270 000 kr
Boarea: 59 Kvm
Rum: 2

Välkomna till ett unikt hus med spännande planlösning i Äppelodlingen i Tryde. Stort allrum med öppet upp i nock tillsammans med stora fönsterpartier ger en luftig, ljus och hemtrevlig atmosfär. Kaminen i rummet höjer både stämningen och värmen. Sovloftet i vinkel ger möjlighet för bådedubbelsäng, klädförvaring och arbetshörna med utsikt via stora fönster. Här kan ni bo enkelt i en optimalt planerad bostad från 2009 och med minimala drift- och underhållskostnader. Ett extra plus är fiber som precis kopplats in i bostaden. Perfekt med carport och förrådshus. Insynsskyddad hörntomt i söderläge där man gärna spenderar dagen i grönskande trädgård. Välkomna!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Bostadsrätt

Jätte fin och modern trea!

Björkebogatan 10C
Tomelilla

Pris: 595 000 kr
Boarea: 82 Kvm
Rum: 3

Längst ner på Björkebogatan finner vi de charmiga husen i två våningar. På just andra våningen finner vi denna fina bostad med en bra planlösning och ett utmärkt skick. År 2012 renoverades hela lägenheten förutom badrummet som redan var fräscht och fint. Samma typ av golv i hela lägenheten tillsammans med vita väggar skapar en enhetlig och stilren känsla. Köket är modernt med vit inredning, mörkt kakel och grå bänkskivor. I månadsavgiften ingår allt utom försäkring – t.o.m. el upp till 11.000 kWh/år. En fantastiskt fräsch lägenhet – bara att flytta in. Dessutom i Tomelillas populäraste område. Välkommen på visning för att se om det är Ditt nya hem!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Fritidshus

Charmig pittoresk stuga på naturskönt läge

Aventorp Skarphult
Tomelilla

Pris: 395 000 kr
Boarea: 40 Kvm
Rum: 3

Längs en slingrande grusväg på Skånska slätten finner vi denna pärla. En charmig stuga för lugna stunder då vardagslivet behöver en paus. Spartanskt boende i all sin enkelhet. Ljusa rum med synliga takbjälkar och skönt värmande kamin till de svala sommardagarna. Ett tillfälle för er som söker spartanskt boende i underbar natur och med bara 10 min till Tomelilla har du aldrig långt till all den service du kan tänkas behöva.
En stuga med sin stillhet som måste upplevas på plats i den sköna omgivningen.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Rogivande vid Brösarp

Fågelvägen 76
Brösarp, Södra Björstorp

Pris: 550 000 kr
Boarea: 65 Kvm
Rum: 4

Vill du ha en rofylld plats för att undkomma vardagens stress? Så snart man kliver ur bilen i Södra Björstorp infinner sig lugnet som bara går att få nära naturen. Fåglarna kvittrar, träden vajar och våren har anlänt – ett djupt andetag och plötsligt är vardagens problem bortblåsta. När vi stiger in i stugan möts vi av en hemtrevlig atmosfär. Detta är inte enbart en fritidsstuga; detta är ett hem – en plats att trivas och njuta av livet på. Praktiskt planerad bostad med ett generöst sovrum och två övernattningsrum lämpliga för våningssängar, storstuga med värmande kamin och ett praktiskt kök med skön utsikt från matplatsen, nästa lyckliga ägare kan bara flytta in och börja njuta! Öppen spis förhöjer stämningen och bidrar till gynnsamma driftskostnader. På den rymliga naturtomten är det lätt att roa sig vare sig man gillar odling, fotbollsspelande eller härliga grillkvällar, under tak vid uteplatsen om man så önskar!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Naturskönt i Holmarna

Holmarna 19
Simrishamn

Pris: 1 350 000 kr
Boarea: 40 Kvm
Rum: 2

Vi färdas längs en vindlande liten grusväg som omgärdas av lövskog och mossbevuxna stengärdsgårdar, plötsligt bakom buskaget dyker det upp, ett charmigt hus med himmelskt läge och med en porlande livfull bäck som närmsta granne, Stugan är välhållen, liten och enkel, här ryms en storstuga med kamin, ett generöst sovrum och ett välplanerat kök, badrummet finner vi i uthuset. Här bor man helt enskilt med skog och natur som närmsta granne, ett paradis för den naturintresserade, jakt, svamp och bär samt möjligheter att ströva finns det i massor. Även den odlingsintresserade finner sin lisa för själen, ägaren har utvecklat ett sinnrikt system som håller djuren utanför odlingarna, odlingsbädden hålls till och med snigelfri. Från tomten har ni en otroligt vacker utsikt över det böljande Österlenska landskapet, här kan ni ta avstånd från stress och jäkt och enbart njuta av lugnet. Verkligen rofyllt!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Fridfullt boende på landet med närhet till centrum

Tryde 1403
Tomelilla

Pris: 895 000 kr
Boarea: 98 Kvm
Rum: 3

Välkomna till denna fritidsbostad med stor tomt på landet strax utanför Tryde. Bostaden erbjuder bland annat kök, vardagsrum, sovrum, helkaklat badrum, groventré/tvättstuga samt ett stort sällskapsrum i den gamla stallängan. På fastigheten finns dessutom ett påbörjat bygge för garage/verkstad, eller varför inte ett gästhus då det är förberett för både vatten och avlopp – valet är ditt! Tomten är stor med öppna ytor – möjligheterna är oändliga och valen är dina!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Tomt

Villatomt i Äsperöd

Byavägen 2
Äsperöd

Pris: 198 000 kr
Tomtarea: 810 Kvm

Villatomt med bra läge mitt i Äsperöds by. Bygg ditt eget drömboende kanske med verksamheten hemma. Anslutningsavgifter för kommunalt VA samt el är betalda, bygglov på villa med både bostad och verksamhet har sökts och beviljats

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Tomt i Grevlunda med betalt kommunalt vatten & avlopp

Grevlunda 1751
Simrishamn

Pris: 649 000 kr
Tomtarea: 3091 Kvm

På ett högt och fritt läge ligger denna tomt som tidigare varit del av en äppelodling. Vackra fruktträd finns kvar på tomten. Havet skymtas i horisonten – underbart!
Positivt förhandsbesked om bygglov från kommunen finns.
Med Vitaby några minuter bort har man bekvämt avstånd till en välsorterad lanthandel och en mysig by. Havet och några av landets vackraste sandstränder, Kivik, Vitemölla ligger bara en cykeltur bort.
Tomten ligger inbäddad i en charmig ”bymiljö” med några småhus längs grusvägen.
Det är en bra utgångspunkt för många olika aktiviteter som vandringar, bad, golf och smakfulla delikatesser – allt finns alldeles i närheten. Kulturen finns överallt även under lågsäsong. Upplev den vackra naturen, havet och stranden även under höst och vår.
Österlens underbara natur, dess rika kulturliv och flera trivsamma restauranger finns på bekvämt avstånd.
Välkomna till härliga omgivningar med fantastiska möjligheter!

Hörntomt i populära Tryde

Valsgatan 2
Tomelilla

Pris: 250 000 kr
Tomtarea: 1004 Kvm

Har du funderat på att bygga något alldeles eget, men ännu inte riktigt hittat rätt plats? Här har du tillfället att bygga ditt drömhus i en redan uppvuxen villaidyll på en trivsam hörntomt om drygt 1000 kvm med kommunalt vatten och avlopp där inkopplingsavgiften är betald och klar. Suveränt läge med skola och idrottsplats på gångavstånd, 10 minuters promenad till Tomelilla centrum som förutom ett rikt affärsliv har utmärkta kommunikationer till Kristianstad, Lund, Ystad och Malmö. Med cykel tar det ca 5 minuter till fantastiska Fyledalen, ca 15 minuter med bil till hav och milslånga sandstränder, med tåg lite drygt en timme till Köpenhamn.

Välkomna!

 

Gård

Avstyckad gård i Bollerup

Bollerup Västratorp 159
Tomelilla

Pris: 1 350 000 kr
Boarea: 170 Kvm
Rum: 6

Välkomna till denna avstyckade gård på skånska slätten i Bollerup med bekvämt avstånd till både Simrishamn och Ystad! Bostaden inrymmer stort kök, vardagsrum i fil med generösa sällskapsytor och gott om utrymme för sociala bjudningar, tre sovrum, väl tilltaget badrum, två entréer – praktiskt med groventré samt stor möblerbar hall på övre plan.
Gården erbjuder även stort garage, stall samt loge. I uthusen har det bott både får och bedrivits kennel – möjligheterna finns och valen är dina!
Den mindre nättare trädgården på husets framsida erbjuder även ett härligt uterum i söderläge där sommarkvällarna kan avnjutas.
Välkommen på visning!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!