PRIS
350 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud
360 000 kr

Visa budgivning


Kontakta ansvarig mäklare för att lägga bud

2019-09-19 10:35
Budgivare 4: 360 000 kr

2019-09-19 09:41
Budgivare 3: 350 000 kr

2019-09-18 18:04
Budgivare 2: 200 000 kr

2019-09-16 09:19
Budgivare 1: 10 000 kr
ANSVARIG MÄKLARE
Leif Holmqvist
076-636 59 12
leif@bostadida.se
Visningar

2019-09-22 13:00
Meddela att ni kommer!

Anmäl dig till visning

FAKTARUTA
FastighetsbeteckningUllstorp 3:41
Antal rum3 rum och kök
Varav sovrum1
Pris350 000 kr
Byggnadsår1909
Byggnadstyp1-plan
HissNej
Driftkostnad2 150 kr/år

Enklare skånelänga

Ullstorp 341 | Tomelilla

Med enskilt läge, längst ner längs en liten grusväg strax utanför Tomelilla finner vi denna lilla enklare bostad på stor tomt och med flertalet uthus, både vidbyggda bostaden samt friliggande. Tomelilla centrum nås på bara några minuter både via gång och cykelväg eller via landsvägen ändå bor man helt för sig själv utan några grannar nära inpå. Ett strålande tillfälle för den händige som vill sätta sin egen prägel på fastigheten, byggnaderna är mycket eftersatta och har ett mycket stort renoveringsbehov

Övrigt

Enligt kommunens VA-enhet så finns möjligheten till kommunalt vatten och avlopp, ledningarna finns i tomtgräns.

Bostaden är av mycket enkel karaktär, innehåller tre rum och kök samt badrum vidbyggt bostaden finns ett förrådsutrymme

Friliggande finns ett flertal byggnader och skjul bland annat en lite större plåtklädd hall.

Fastigheten kommer inte till att städas eller röjas, all lös egendom som finns å fastigheten vid kontraktstillfället kommer att ingå i försäljningen.

 

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Friskrivning

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga.  Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Område: Tomelilla

I Tomelilla kommun kan du njuta av både Österlens natur, kultur och fridfulla byliv. Kommunen har cirka 13.000 invånare varav drygt 6.000 i Tomelilla by.

Ett litet axplock av vad som finns i omgivningen: Tomelilla Golfklubb ligger vackert inbäddad i det böljande österlenska landskapet. Tosselilla, alldeles utanför byn, är ett sommarland med stora grönområden i vacker natur – här kan hela familjen roas. För den kulturintresserade finns även Tomelilla konsthall - en av Sveriges vackraste konsthallar, byggd 1965 med galleri, unikt jazzarkiv, bildkonstskola, bibliotek och turistbyrå. I Tomelilla finns dessutom Världens minsta filmmuseum – ”Världens största Hasse & Tage-museum”. Närmaste sandstrand finns 16 kilometer bort - Nybrostrand.  

I Tomelilla hittar du givetvis all tänkbar service som t ex butiker, apotek, systembolag samt vårdcentral, skolor och dagis. I byn finns också utomhusbad och en motorsportbana som arrangerar många tävlingar i rally- och motocross med såväl SM-, EM- och VM-status.

Tomelilla är även en knutpunkt både vad gäller tåg och buss. Både Malmö och Lund nås på cirka en timme då de endast är 7,5 mil respektive 5,5 mil bort. Närmaste flygplatser är Kristianstad, Malmö och Köpenhamn.

Slutligen ett litet citat från Linné: "Alltså kan ett land av så förträffligt klimat ej annat än vara det härligaste; ja det liknar så mycket Tyskland och Danmark, att man kunde säga, det havet liksom med våld skurit Skåne ifrån de södre länder och lagt det till Sverige".

Grundfakta

Antal rum3 rum och kök
Varav sovrum1
Boarea70 Kvm
Biarea60 Kvm
Tomtarea5500 Kvm

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1-plan
Byggnadsår1909
FasadPuts
TakPlåt
PlåtarbMålad plåt
StommeOkänt
BjälklagTrä
GrundläggnBlandat
Fönster2-glas
Vatten och avloppEnskilt enligt fastighetsregistret
UppvärmningVattenburet

Taxeringsvärde

Byggnad280 000
Tomt230 000
Totalt510 000
År2018
Kod220

Driftkostnad

Vatten/Avlopp500 kr/år
Renhållning1 650 kr/år
Total driftkostnad2 150 kr/år
DriftkommentarKostnaden för försäkring har inte gått att fastställa.
Längs infartsvägen
Plåthall
Tomt
Kök
Rum
Rum
Rum
Badrum
Plåthall
Plåthall
Tomt
Tomt
Tomt
Tomt
Tomt
Tomt
Bostadsbyggnad
Bostadsbyggnad