PRIS
1 265 000 kr Fast pris
ANSVARIG MÄKLARE
Ida Nilsson
073-514 51 17
ida@bostadida.se
Visningar

Inga planerade visningar

Skicka intresseanmälan

FAKTARUTA
Antal rum2 rum och kök
Varav sovrum1-1
Pris1 265 000 kr
Avgift/mån2 994 kr/mån
Ingår i avgiftenSophämtning
FöreningBRF Råbocken 8
ByggnadsårUnder byggnation, inflyttning våren 2020
Byggnadstyp1-plan
Våning1, markplan
HissNej
Lgh nr9
Andelstal, ägande4.9498
Driftkostnad17 712 kr/år

Marklägenheter med trädgård och carport – i nyproduktion!

Släntgatan 15A | Tomelilla

Ett bostadsrättsområde med marklägenheter som passar lika bra för barnfamiljen som för det äldre paret som tröttnat på att sköta om den stora villan. Äntligen planeras området som Tomelilla väntat på!

De 19 lägenheterna kommer att byggas i parhus vilket skapar luft i området och du får den härliga kombinationen av grannar men också privatliv. Här kan du lätt glömma bort att det är en lägenhet - perfekt för er som vill ha frihet men inte ansvaret för en egen villa. Alla lägenheter har egen carport, förråd, trädgård och uteplatser i två väderstreck.

Avgifterna blir exemplariskt låga! 2994 kr/mån för en 2:a på 64 kvm. Sophämtning ingår i avgiften. Lägenheterna kommer att fördelas på 8 st 2:or och 11 st 3:or varav 3 st går att göra om till 4:or mot en tillkommande kostnad. Perfekt för familjen.

Äntligen byggs det i Tomelilla – välkommen att vara med i den spännande utvecklingen du med!

Rumsbeskrivning

Lägenheterna kommer att byggas med fokus på en modern och ljus atmosfär. Det blir öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och golvvärme i hela bostaden. Badrummet blir helkaklat med tvättutrustning.

GENERELLT INOM HUSET
Golv - Parkett från Kährs, ek 3-stav mattlackad
Väggar - Målas vita
Tak - Målas vita
Innerdörrar - Släta vita
Fönsterbänkar - Kompositsten

KÖK
Köksinredning - Ballingslöv (vit)
Bänkskiva - Laminat
Stänkskydd - Stänkskydd ovan bänkskiva utförs med kakel
Diskbänk - Med dubbla hoar
Vitvaror - Electrolux i rostfritt stål:
50/50 kyl/frys i 2:or, kyl och frys i fullhöjd i 3-4:or
Inbyggnadsugn
Induktionshäll
Köksfläkt
Diskmaskin

BADRUM/TVÄTT
Golv - Klinker, grå
Vägg - Kakel, vit
Utrustning - Infällbara dushdörrar i glas, handfatskommod, wc, spegel, tvättmaskin och torktumlare samt grovvask.

Det kommer att finnas ett antal tillval för dig som vill vara med och påverka och sätta din egna prägel på ditt framtida boende, detta sker enligt separat lista och kostnad.

Vi reserverar oss för ändringar i byggnadernas och bostädernas form och utförande. Observera att planlösningar och bilder är illustrationer. Bildmaterialet kan innehålla tillval och avvikelser.

Byggnation

Byggnadsfakta:
Fasad: Puts
Fönster och fönsterdörrar: 3-glas (aluminiumbeklätt trä, från Traryd)
Grund: Betongplatta
Stomme: Trä, med 200 mm PIR isolering, U-värde 0,12
Yttertak: Betongpannor
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump kopplad till golvvärme i hela bostaden
VA: Kommunalt vatten och avlopp
Tv, telefon och IT: Fiber

På entrésidan blir det en mindre stensatt uteplats samt en gång av betongplattor.
Uteplats på trädgårdssidan med betongplattor samt gjuten platta om ca 15 kvm där det går att välja till uterum mot separat kostnad.
Gräsmatta på resterande yta samt häck mellan uteplatserna.

Carport för en bil med en täckt sida. Belysning invändigt och utvändigt samt eluttag.
Förråd i anslutning till carporten, ca 6,5 kvm, oisolerat.

Husstommarna tillverkas, levereras och monteras av Reformhus i Hässleholm, som har specialiserat sig på att bygga energisnåla hus. De har bland annat levererat stommarna till bostäderna i Kooperativa Hyresrättsföreningen Byagården i Tomelilla.

Lägenheterna uppförs på uppdrag av BJ Invest tillsammans med HP Holding. BJ Invest grundades och drivs av Björn Johansson som utvecklat flertalet fastigheter i bland annat Ystad kommun. HP Holding är ett familjeföretag som sedan 1991 förvaltat fastigheter, främst i Ystad. Nu tar de sig an Tomelilla då de som så många andra ser en stor potential här!

För mer info:
http://www.reformhus.se/
http://www.hpholding.se/
http://bj-invest.se/

Omgivning

I omgivningen finns såväl åkrar som nybyggda villor – här blir lugnt och skönt med lagom avstånd till Tomelilla centrum. Både äldre, yngre och barnfamiljer har valt att ta steget till Karlsborg där friheten och lugnet lockar. I BRF Råbocken bor du dessutom enkelt och bekvämt, när byggnationen är klar kan du flytta rakt in och börja njuta av ditt alldeles nya hem.

Tomelilla har ett gott serviceutbud – här finns allt du behöver och lite till! Detta är också en av anledningarna till att människor i alla åldrar trivs här och väljer att flytta hit. Kommunikationerna är mycket goda vilket gör det lätt att pendla till jobbet, även närheten till Ystad lockar många hit.

Allmänt bostadsrätt

Uppgifterna i beskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Säljaren och mäklaren uppmanar köparen att noga undersöka lägenheten och föreningens byggnader och ekonomi.

Bostad ida' Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av annonserbjudande från Hemnet Service HNS en ersättning om 240-640 kronor exkl. moms för annons som publiceras.

Behöver du hjälp att beräkna boendekostnaden erbjuder ansvarig mäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Vänligen respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Område: Tomelilla

I Tomelilla kommun kan du njuta av både Österlens natur, kultur och fridfulla byliv. Kommunen har cirka 13.000 invånare varav drygt 6.000 i Tomelilla by.

Ett litet axplock av vad som finns i omgivningen: Tomelilla Golfklubb ligger vackert inbäddad i det böljande österlenska landskapet. Tosselilla, alldeles utanför byn, är ett sommarland med stora grönområden i vacker natur – här kan hela familjen roas. För den kulturintresserade finns även Tomelilla konsthall - en av Sveriges vackraste konsthallar, byggd 1965 med galleri, unikt jazzarkiv, bildkonstskola, bibliotek och turistbyrå. I Tomelilla finns dessutom Världens minsta filmmuseum – ”Världens största Hasse & Tage-museum”. Närmaste sandstrand finns 16 kilometer bort - Nybrostrand.  

I Tomelilla hittar du givetvis all tänkbar service som t ex butiker, apotek, systembolag samt vårdcentral, skolor och dagis. I byn finns också utomhusbad och en motorsportbana som arrangerar många tävlingar i rally- och motocross med såväl SM-, EM- och VM-status.

Tomelilla är även en knutpunkt både vad gäller tåg och buss. Både Malmö och Lund nås på cirka en timme då de endast är 7,5 mil respektive 5,5 mil bort. Närmaste flygplatser är Kristianstad, Malmö och Köpenhamn.

Slutligen ett litet citat från Linné: "Alltså kan ett land av så förträffligt klimat ej annat än vara det härligaste; ja det liknar så mycket Tyskland och Danmark, att man kunde säga, det havet liksom med våld skurit Skåne ifrån de södre länder och lagt det till Sverige".

Grundfakta

Antal rum2 rum och kök
Varav sovrum1
Boarea64 Kvm
FöreningBRF Råbocken 8
Avgift/mån2 994 kr/mån
Ingår i avgiftenSophämtning
BalkongTvå uteplatser och trädgård. Tomt totalt ca 237 kvm

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1-plan
ByggnadsårUnder byggnation, inflyttning våren 2020
Fönster3-glas
UppvärmningFrånluftsvärmepump kopplad till golvvärme
Ventilation och kylaMekanisk frånluft
TV / DataFiber

Driftkostnad

Värme7 200 kr/år
El6 408 kr/år
Vatten/Avlopp3 804 kr/år
Försäkring300 kr/år
Total driftkostnad17 712 kr/år
DriftkommentarEl = hushållsel. Energiberäkning för byggnaderna anger värmekostnad om 300 kr/mån, Föreningen anger dubbla beloppet för eventuella skillnader i leverne, temperatur osv. Övriga uppgifter baseras på schablon då faktiska uppgifter saknas.
Planlösning
Planritning
Planritning