PRIS
1 100 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud
1 000 000 kr

Visa budgivning


Kontakta ansvarig mäklare för att lägga bud

2019-08-02 19:51
Budgivare 1: 1 000 000 kr
ANSVARIG MÄKLARE
Leif Holmqvist
076-636 59 12
leif@bostadida.se
Visningar

Inga planerade visningar

Skicka intresseanmälan

FAKTARUTA
Antal rum5 rum och kök
Varav sovrum3-4
Pris1 100 000 kr
Avgift/mån5 183 kr/mån
Ingår i avgiften-
FöreningBRF Lindesborg
Byggnadsår1988
Byggnadstyp1-plan
HissNej
Lgh nr14
Andelstal, ägande7.7232
Driftkostnad33 525 kr/år

Rymlig och friliggande bostadsrättsvilla med garage

Örupsgatan 14 | Tomelilla

Med gott om plats, härlig trädgård, eget garage och allt i ett plan infinner sig riktig huskänsla tillsammans med en hög bekvämlighet. Det yttre underhållet ansvarar föreningen för tack vare bostadsrättsformen och insidan är i gott skick. Allt är väl underhållet, fräscht och fint. Som nästa ägare kan man enkelt komma till ro och ha en lugn och skön vardag på denna trivsamma och gemytliga gata.

I dagsläget finns 3 sovrum men möjlighet finns att enkelt skapa ett fjärde - ett boende som passar såväl paret som vill ha gott om plats som den större familjen. Närheten till skola är ett självklart plus om det finns barn! Även centrum och busstation finns på bekvämt avstånd.

Ett sällsynt men eftertraktat boende som passar alla - välkommen på visning!

Planbeskrivning

Hall
Vi kliver in i en ljus och öppen hall som renoverades under 2019, då målades också alla innerdörrar - nu vita spegeldörrar. Vi får en härlig överblick över bostadens stora gemensamhetsytor.

Vardagsrum
Väl tilltaget och öppet mot kök och hall ger en modern känsla av öppen planlösning såväl som gott om platser att umgås på - eller att dela upp sig för lugn och ro. I dagsläget är vardagsrummet i vinkel med avskild läshörna men det går också att dela av och skapa ett fjärde sovrum istället. Vardagsrummet har laminatgolv och målades om under 2018/2019.

Kök
Köket är stort och bjuder in till storbak och matlagning. Trivsam och praktisk bardisk mot vardagsrummet har många användningsområden och knyter samman rummen på ett bra sätt. Utrustning i form av spis, köksfläkt (2015), diskmaskin, kyl och frys (2015). 

Tvättstuga
Perfekt med en separat tvättstuga, i anslutning till köket och med dörr till trädgården blir vardagen enkel. Utrustningen består av tvättmaskin (2012), torktumlare (2016), värmepanna och varmvattenberedare.

Klädkammare
Bra med förråd! Nås från hallen och ligger i anslutning till sovrummen. 

Badrum
Ljust och fräscht badrum med lagom svängrum. Utrustning i form av dusch, wc och handfatsmöbel med förvaring. 

Sovrum
Tre sovrum - ett större och två något mindre. Det större har egen klädkammare i anslutning samt mycket förvaring bakom praktiska skjutdörrar. Tapetserat 2013. De två andra sovrummen målades och tapetserades 2016 respektive 2018, ljusa och trivsamma rum. 

Härlig uteplats med plattor och markis, sol hela dagen avnjuts med glädje på denna privata och skyddade plats. 

Rejäl uppfart med plats för flera bilar. Fräscht garage med plats för en bil samt förvaring. 

Bostaden är förberedd för larm. 

BRF Lindesborg

Föreningen består av totalt 16 lägenheter.

Föreningen håller under 2019 på att arbeta fram nya stadgar. 

Ommålning av fasader skedde 2017 och sker med ca 8-10 års intervall. Se även separat underhållsplan.

Allmänt bostadsrätt

Uppgifterna i beskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Säljaren och mäklaren uppmanar köparen att noga undersöka lägenheten och föreningens byggnader och ekonomi.

Bostad ida' Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av annonserbjudande från Hemnet Service HNS en ersättning om 240-640 kronor exkl. moms för annons som publiceras.

Behöver du hjälp att beräkna boendekostnaden erbjuder ansvarig mäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Vänligen respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga.  Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Område: Tomelilla

I Tomelilla kommun kan du njuta av både Österlens natur, kultur och fridfulla byliv. Kommunen har cirka 13.000 invånare varav drygt 6.000 i Tomelilla by.

Ett litet axplock av vad som finns i omgivningen: Tomelilla Golfklubb ligger vackert inbäddad i det böljande österlenska landskapet. Tosselilla, alldeles utanför byn, är ett sommarland med stora grönområden i vacker natur – här kan hela familjen roas. För den kulturintresserade finns även Tomelilla konsthall - en av Sveriges vackraste konsthallar, byggd 1965 med galleri, unikt jazzarkiv, bildkonstskola, bibliotek och turistbyrå. I Tomelilla finns dessutom Världens minsta filmmuseum – ”Världens största Hasse & Tage-museum”. Närmaste sandstrand finns 16 kilometer bort - Nybrostrand.  

I Tomelilla hittar du givetvis all tänkbar service som t ex butiker, apotek, systembolag samt vårdcentral, skolor och dagis. I byn finns också utomhusbad och en motorsportbana som arrangerar många tävlingar i rally- och motocross med såväl SM-, EM- och VM-status.

Tomelilla är även en knutpunkt både vad gäller tåg och buss. Både Malmö och Lund nås på cirka en timme då de endast är 7,5 mil respektive 5,5 mil bort. Närmaste flygplatser är Kristianstad, Malmö och Köpenhamn.

Slutligen ett litet citat från Linné: "Alltså kan ett land av så förträffligt klimat ej annat än vara det härligaste; ja det liknar så mycket Tyskland och Danmark, att man kunde säga, det havet liksom med våld skurit Skåne ifrån de södre länder och lagt det till Sverige".

Grundfakta

Antal rum5 rum och kök
Varav sovrum3
Boarea117 Kvm
FöreningBRF Lindesborg
Avgift/mån5 183 kr/mån
Ingår i avgiften-
BalkongTomt med nyttjanderätt, areauppgift saknas

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1-plan
Byggnadsår1988
Fönster3-glas
UppvärmningLuftburenvärme
Ventilation och kylaMekanisk
TV / DataFiber (Sjöbo teleservice)

Driftkostnad

Värme21 587 kr/år
Vatten/Avlopp8 378 kr/år
Renhållning1 623 kr/år
Försäkring1 937 kr/år
Total driftkostnad33 525 kr/år
DriftkommentarI uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel. Försäkring är bostadsrättsförsäkring och hemförsäkring.
Ombonat
Stor uteplats
Trivsamt
Entré
Entré
Hall
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum i vinkel
Vardagsrum, går också att göra om till sovrum
Öppet mellan vardagsrum och kök
Kök
Rymligt kök
Kök
Från köket nås tvättstugan
Sovrum, Master bedroom
Tvättstuga
Sovrum
Stora förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrar
Badrum
Sovrum
Sovrum
Härlig uteplats
Väl tilltagen uteplats
Här är det enkelt att trivas
Stor markis över uteplatsen
Välskött inne såväl som ute
Mindre uteplats på gaveln
Stor uppfart, gott om plats för bilar
Välkommen!
En oas med nära till skola och centrum
Planlösning