PRIS
1 395 000 kr eller högstbjudande
ANSVARIG MÄKLARE
Ida Nilsson
073-514 51 17
ida@bostadida.se
Visningar

2019-11-16 11:00
Visningsanmälan krävs. Välkomna!

Anmäl dig till visning

FAKTARUTA
Antal rum3 rum och kök
Varav sovrum1-2
Pris1 395 000 kr
Avgift/mån5 208 kr/mån
Ingår i avgiftenVatten, Sophämtning, TV - basutbud från Teleservice.
FöreningHSB:s BRF Stridsselen i Köpingebro
Byggnadsår1991
Byggnadstyp1-plan
HissNej
Lgh nr3
Andelstal, ägande4.20859
Driftkostnad18 000 kr/år
EnergiklassF

Bostadsrättsvilla på markplan i Köpingebro

Kantinvägen 5 | Köpingebro

Välkomna till denna välskötta bostad med villakänsla, ljus och luftig lägenhet med extra plus för ett generöst tilltaget uterum. Vacker och prunkade trädgård i härligt eftermiddags och kvällssolsläge. Solen till morgonkaffet finner vi vid husets andra uteplats. Bra med garage där bilen står torrt och tryggt. Det perfekta boendet med vardagsservicen i byn, på några minuter når man resecentrum, utöver detta har man via belyst cykelväg några kilometer till sandstrand och golfbana. Välkomna på visning!

Planlösning

HALL:
Vi kommer in i en mysig och välplanerad hall med bra avhängningsmöjligheter. Här i från kommer vi vidare till kök, vardagsrum, badrum och sovrum.

KÖK:
Fint och fräscht med goda förvaringsutrymmen och bra matplats. Nya köksluckor 2006. Snyggt med spotlights i taket. Utrustning: Kyl, frys, spis, diskmaskin och spisfläkt, alla vitvarorna är från 2006.

ALLRUM:
Mysigt och trivsamt rum med snyggt parkettgolv, här finns plats för både soffmöblemanget och matrumsbordet om man så önskar. Öppet med valv in till Tv-rum. Utgång till ett härligt uterum.

TV-RUM:
Mysigt rum som idag är öppet mot allrummet, går bra att dela av och göra ett till sovrum.

SOVRUM:
Ljust och rymligt sovrum. Här finns bra plats för sängen och i klädkammaren finns plats för klädkollektionen.

BADRUM/TVÄTTSTUGA
Rymligt badrum med plastmatta på golv och väggar. Utrustningen består av toalett, handfat, dusch, tvättmaskin, torktumlare och varmvattenberedare.

Renovering och underhåll

2006
Målat och tapetserat hela bostaden.
Renoverat badrummet. (gjort av fackman)
Installerat spotlights i innertaket i köket.
Nya köksluckor.
Lagt nytt golv i hallen, köket och sovrummet.
Växthus.
2009
Satt in elport i garaget (med fjärrkontroll)
Byggt cykelförråd.
2010
Ny elpanna. (gjort av föreningen)
2019
Klätt vindskivorna med plåt. (gjort av föreningen)
Målat det vita utvändiga. (gjort av föreningen)
Markis över uteplats och köksfönstret.

 

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga.  Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

HSB

För att bli medlem i HSB tas det ut en andel på 500 kr och en medlemsavgift på 150 kr, totalt 650 kr. Vid pantsättning av bostadsrätten tar HSB ut en pantsättningsavgift med ett belopp motsvarande 1% av prisbasbeloppet (fn. 465 kr). Avgifterna betalas av köparen.

Vid överlåtelse av bostadsrätten tar HSB ut en överlåtelseavgift med ett belopp motsvarande 2,5% av prisbasbeloppet (fn. 1 163 kr). Avgiften betalas av säljaren.

Energideklaration finns på fastigheten. HSB Skåne hänvisar till denna.

Område: Köpingebro

I byn finns bland annat bibliotek, skola, förskola, sporthall, ungdomsgård, livsmedelsaffär med manuell köttdisk, pizzeria/restaurang, café, läkarpraktik, hårsalonger, det antroposofiska äldreboendet Vigs Ängar. Byn har många aktiva föreningar, förutom byalaget bland annat scoutkår, idrottsförening och pensionärsförening.

Cykelavstånd via belyst cykelväg till sandstrand och golfbanor i Nybrostrand.

Pågatågen har avgångar med en timmes mellanrum till Ystad, Malmö/Köpenhamn och Simrishamn. Numera kan man åka hela vägen till Helsingborg från Köpingebro, utan att byta tåg.

En fantastisk natur finns i direkt anslutning till byn. Bland annat finns det en unik fauna söder om byn mot Nybroån. Fjärilar, grodor, orkidéer med mera. Fina rekreationsområden att besöka, promenera i och studera, utan att behöva ta bilen.

Grundfakta

Antal rum3 rum och kök
Varav sovrum1
Boarea74.5 Kvm
FöreningHSB:s BRF Stridsselen i Köpingebro
Avgift/mån5 208 kr/mån
Ingår i avgiftenVatten, Sophämtning, TV - basutbud från Teleservice.

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1-plan
Byggnadsår1991
Fönster2-glas
UppvärmningElpanna (från 2010)
Ventilation och kylaSjälvdrag
TV / DataFiber (Teleservice)

Driftkostnad

El18 000 kr/år
Total driftkostnad18 000 kr/år
DriftkommentarI elkostnaden ingår uppvärmning och hushållsel.
Ljust kök
Stig på!
Matplats i köket
Kök
Vardagsrum med utgång till uterummet
Tv-rumsdel/sovrum
Sovrum
Entré
Uterum
Badrum med tvättmaskin och torktumlare
Uterum
Höstfin häck
Framsida trädgård
Eget växthus i trädgården
Vacker trädgård
Uterum
Kantinvägen 5 i vackra höstfärger
Kantinvägen 5 i vacker sommarblomster
Vardagsrum