PRIS
750 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud
650 000 kr

Visa budgivning


Kontakta ansvarig mäklare för att lägga bud

2019-05-25 14:55
Budgivare 1: 650 000 kr
ANSVARIG MÄKLARE
Leif Holmqvist
076-636 59 12
leif@bostadida.se
Visningar

Inga planerade visningar

Skicka intresseanmälan

FAKTARUTA
FastighetsbeteckningSödra Björstorp 1:1
Antal rum4 rum och kök
Varav sovrum2-3
Pris750 000 kr
Byggnadsår1968
Byggnadstyp1 ½ plan
HissNej
Driftkostnad32 889 kr/år

Underbar stuga på arrendetomt

Fågelvägen 46 | Brösarp

Vill du ha en rofylld plats att undkomma vardagens stress på? Så snart man kliver ur bilen i Södra Björstorp infinner sig lugnet som bara går att få nära naturen. Fåglarna kvittrar, träden vajar och vitsipporna står i blom - ett djupt andetag och man känner sig som hemma. När vi stiger in i stugan möts vi av en hemtrevlig atmosfär. Detta är ett utmärkt permanentboende eller fritidsboende för dig som behöver utrymme - en plats att trivas och njuta av livet på. Praktiskt planerad bostad med ett generöst sovrum på entréplan och två möjliga sovrum på övre plan, storstuga med värmande kamin och trivsam matplats samt ett praktiskt badrum med både dusch och klädvård. Nu väntar bostaden på nästa lyckliga ägare som bara kan flytta in och börja njuta!
Den fina gäststugan är perfekt när det kommer sällskap på besök, här får de en egen trivsam plats att stänga dörren om sig. Utemiljöerna är underbara; oavsett väder, vind och tid på dygnet så finns det alltid en trivsam plats. Välkomna!

Planbeskrivning

Entréplan
HALL
Goda avhängningsmöjligheter, hallen övergår omedelbart i storstugan, vi finner även badrum och sovrum i anslutning.

BADRUM
Badrum med skön golvvärme toa, dusch och tvättställ i kommod. Även tvättmaskinen och varmvattenberedaren får utrymme här.

STORSTUGA
Stort härligt allrum med generös plats för både matplats och soffhäng, en god bok framför kaminen skänker både trevnad och värme. Stora fönsterpartier med härlig utsikt över naturen och utgång till inglasat uterum gör rummet extra trivsamt.

UTERUM
Härligt inglasat uterum med skön utsikt över naturen.

KÖK
Köket har målade köksluckor, vitvarorna består av spis, fläkt i kopparkåpa, kyl/frys och diskmaskin. 

SOVRUM
Rofyllt med plats för dubbelsängen, garderober, trägolv. 

Övre plan
SOVRUM/ALLRUM
Trappan leder oss upp i ett stort allrum som även är lämpligt som sovrum. 

SOVRUM 
Gavelrum perfekt som sovrum.

Övrigt

Bra uppfart med garage i anslutning, via portalen kommer vi in i trädgården, i garagets bortre ände finner vi ett gästrum som även lämpar sig som förråd.

Stor gäststuga med veranda.

Grillplats med utegrill i berså. 

Vedskjul och trädgårdsförråd i plåt.

Säljaren är öppen för förslag om att överlåta delar av möblemanget.

I området finns en aktiv villaförening, se gärna deras hemsida för mer info: http://vf-sodra-bjorstorp.se/

Arrendetomt.
Tomtarean är inte en kontrollerad uppgift, säljarna uppskattar tomten till ca 1200 kvm. Den köpare som ser arean vara av betydelse för köpet rekommenderas att vidta en egen uppmätning.

Från Södra Björstorp når man via cykel eller promenadstigar med lätthet Brösarp med all dess serviceutbud och vidare kan man ta sig Haväng för saltstänkta bad.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Område: Brösarp

Brösarp i Tomelilla kommun är ett litet stycke paradis på jorden för både gammal och ung. Gästgivaregården ligger mitt i byn och är en samlingspunkt för många. Här erbjuds restaurang, hotell, spa och konferensmöjligheter. Servicegraden i byn är hög med alla bekvämligheter som vårdcentral, livsmedelsbutik, äldreboende och skola upp till årskurs 6. Varje år anordnas en av Sveriges bästa antikmässor och lockar besökare från hela världen. Brösarp har ett aktivt kulturliv med många aktiviteter.

I Brösarp bor man i bymiljö med naturen inpå knuten och knappt en mil från havet. Brösarps Backar är den norra porten till Österlen och hemvist för korna i Bregott-fabriken. Öst och väst om Brösarp breder detta backlandskap ut sig och skapar en lika fantastisk känsla för de som närmar sig som för de som lämnar Äppelkusten. Uppe på någon av backarna med havet som bakgrund och ångtåget visslande i förgrunden känns man förflyttad till en annan tid. Andas in och njut!

Grundfakta

Antal rum4 rum och kök
Varav sovrum2
Boarea64 Kvm
Biarea30 Kvm

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1 ½ plan
Byggnadsår1968
FasadTegel och Träpanel
TakEternit
PlåtarbMålad plåt
StommeTrä
BjälklagTrä
GrundläggnKrypgrund
GrundmurBetong
Fönster2-glas
Vatten och avloppSamfällt
UppvärmningLuft/luft värmepump
Ventilation och kylaSjälvdrag
TV / DataFiber

Taxeringsvärde

Byggnad356 000
Totalt356 000
År2018
Kod225

Driftkostnad

El12 580 kr/år
Sotning500 kr/år
Samfällighet1 022 kr/år
Renhållning1 610 kr/år
Försäkring2 177 kr/år
Övrigt15 000 kr/år
Total driftkostnad32 889 kr/år
Kök
Storstuga
Badrum
Sovrum
Välkommen in
Hall
Badrum
Storstuga
Matrum
Storstuga
Kök
Kök
Sovrum/Allrum
Sovrum
Allrum
Uterum
Uterum
Gatusida
Gatusida
Trädgårdssida
Gäststuga
Garage med gästrum
Uterum
Trädgård
Fritt läge
Planskiss
Planskiss