PRIS
2 300 000 kr eller högstbjudande
ANSVARIG MÄKLARE
Leif Holmqvist
076-636 59 12
leif@bostadida.se
Visningar

Inga planerade visningar

Skicka intresseanmälan

FAKTARUTA
FastighetsbeteckningJaguaren 11
Antal rum5 rum och kök
Varav sovrum3-4
Pris2 300 000 kr
Byggnadsår1965
Byggnadstyp1-plan
HissNej
Driftkostnad42 362 kr/år

Trivsam enplansvilla i lugnt område

Brännaregatan 22 | Tomelilla

Äntligen! en större enplansvilla med närhet till både centrum och populära skolor.
Välkomna till ett bekvämt boende i ett gediget hus med allt på ett plan i lugnt och barnvänligt villaområde och med närhet till både Tomelilla centrum och fina grönområden. Bostaden är välplanerad och ger en luftig och trivsam känsla, erbjuder snyggt kök med generös matplats och intilliggande vardagsrum, hela fyra sovrum i bra storlek samt både gästtoalett och badrum. På tomten finner vi stenlagd uteplats där man gärna slår sig ner och njuter av både morgon och eftermiddagssolen, garage för bilen eller till förvaring samt skönt uppväxt trädgård. Perfekt både för den större barnfamiljen som för paret med utrymmesbehov.
Välkomna till denna villa i ett lugnt och fridfullt område där såväl barn som vuxna kan känna sig tryggt!

Planbeskrivning

Hall
Det första vi möts av i detta trivsamma hem är en inbjudande hall med hatthylla och bra avhängningsmöjligheter, praktiskt klinkergolv direkt innanför dörren som sedan övergår i ett snyggt genomgående trägolv.

Badrum
Badrummet är praktiskt med bra förvaring, utrustat med toalett, handfat i kommod, handukstork och dusch. Snyggt klinkergolv och kaklade väggar. Spotbelysning.

Gäst-wc
Praktiskt! En fin gästtoalett med handfat i kommod, wc och spotbelysning. Väggar med kakel och lite grövre rappning samt klinkergolv.

Kök
Välutrustat kök med allt du kan tänkas behöva inom matlagning och bakning, god förvaring och fina arbetsytor på snygg arbetsbänk. Trivsam och generös matplats för stort sällskap och familj framför ett fint ljusinsläpp från stort fönsterparti samt med utgång till uteplats. Köket är utrustat med kyl i full storlek, liten integrerad frys, diskmaskin, häll, ugn, mikrovågsugn och fläkt. Snygg påkostad skåpinredning med kaklad yta över arbetsbänk.

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och rejäl matgrupp. Stort fönsterparti med låg brösthöjd ger ett härligt ljusinsläpp. På golvet ligger parkett och väggarna är tapetserade samt målade i harmonisk färgsättning.

Tre Sovrum
Ett lite större sovrum och två lite mindre, härligt ljusa och fina alla perfekta som sovrum, barnrum eller kontor.

Tvättstuga
Lite praktisk tvättstuga med snyggt kakel och klinker, utrustning: tvättmaskin, torktumlare och grovvask praktiskt med ett torkrum i anslutning.

Master Bedroom
Mysigt, generöst och rogivande sovrum med stor klädkammare, här finner man sin egen lilla privata och enskilda värld för att kanske slå sig ner med en god bok eller bara slappa. Unikt!
Intilliggande kontorsdel och utgång till uteplats blir pricken över i:et

Garage
Praktisk med garage i anslutning till bostad, perfekt för bilen eller som förvaringsutrymme

Förråd
Från trädgården nås ett förråd, perfekt för trädgårdsredskapen.

Energideklaration

Energideklarationen beskriver en byggnads energianvändning. Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. I energideklarationen redovisas bland annat husets energianvändning. Här finns också förslag på hur du kan göra för att sänka dina energikostnader. Energideklarationen kan bidra till en bättre inomhusmiljö och minskade utsläpp av växthusgaser.

Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer och ett system med energiklasser infördes. Detta gör det lättare att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Energiklasserna liknar de på till exempel vitvaror och anges i skalan A till G, där A motsvarar den lägsta förbrukningen och G den största. Energideklarationen ska vara genomförd senast den dag som köpekontraktet undertecknas. Energideklarationen är giltig i 10 år. Läs mer om energideklarationer på www.boverket.se

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga.  Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Område: Tomelilla

I Tomelilla kommun kan du njuta av både Österlens natur, kultur och fridfulla byliv. Kommunen har cirka 13.000 invånare varav drygt 6.000 i Tomelilla by.

Ett litet axplock av vad som finns i omgivningen: Tomelilla Golfklubb ligger vackert inbäddad i det böljande österlenska landskapet. Tosselilla, alldeles utanför byn, är ett sommarland med stora grönområden i vacker natur – här kan hela familjen roas. För den kulturintresserade finns även Tomelilla konsthall - en av Sveriges vackraste konsthallar, byggd 1965 med galleri, unikt jazzarkiv, bildkonstskola, bibliotek och turistbyrå. I Tomelilla finns dessutom Världens minsta filmmuseum – ”Världens största Hasse & Tage-museum”. Närmaste sandstrand finns 16 kilometer bort - Nybrostrand.  

I Tomelilla hittar du givetvis all tänkbar service som t ex butiker, apotek, systembolag samt vårdcentral, skolor och dagis. I byn finns också utomhusbad och en motorsportbana som arrangerar många tävlingar i rally- och motocross med såväl SM-, EM- och VM-status.

Tomelilla är även en knutpunkt både vad gäller tåg och buss. Både Malmö och Lund nås på cirka en timme då de endast är 7,5 mil respektive 5,5 mil bort. Närmaste flygplatser är Kristianstad, Malmö och Köpenhamn.

Slutligen ett litet citat från Linné: "Alltså kan ett land av så förträffligt klimat ej annat än vara det härligaste; ja det liknar så mycket Tyskland och Danmark, att man kunde säga, det havet liksom med våld skurit Skåne ifrån de södre länder och lagt det till Sverige".

Grundfakta

Antal rum5 rum och kök
Varav sovrum3
Tomtarea725 Kvm
Boarea171 Kvm
Biarea17 Kvm

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1-plan
Byggnadsår1965
FasadTegel, Puts
TakBetongpannor
PlåtarbMålad plåt
StommeTrä
BjälklagTrä
GrundläggnKrypgrund, betongplatta
GrundmurBetong
Fönster2-glas och 3-glas
Vatten och avloppKommunalt vatten. Kommunalt avlopp
UppvärmningLuft/vatten värmepump
Ventilation och kylaMekanisk
TV / DataFiber, Teleservice

Taxeringsvärde

Byggnad1 192 000
Tomt219 000
Totalt1 411 000
År2018
Kod220

Driftkostnad

El25 862 kr/år
Vatten/Avlopp6 500 kr/år
Renhållning1 650 kr/år
Försäkring8 350 kr/år
Total driftkostnad42 362 kr/år
Badrum
Kök
Master bedroom med walk in closet.
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Matrum
Kök
Vackert
Redo för matlagning
Matplats
Öppet
Toa
Hall
Klädkammare
Mys
Master bedroom
Kontor
Som en tavla
Hall
Med sinne för detaljer
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Tvättstuga
Sovrum
Uteplats
Gatusida
Trädgårdssida
Planskiss