PRIS
1 295 000 kr eller högstbjudande
ANSVARIG MÄKLARE
Elisabeth Nilsson
073-577 06 66
elisabeth@bostadida.se
Visningar

Inga planerade visningar

Skicka intresseanmälan

FAKTARUTA
FastighetsbeteckningBofinken 11
Antal rum4 rum och kök
Varav sovrum2-3
Pris1 295 000 kr
Byggnadsår1962
Byggnadstyp1-plan
HissNej
Driftkostnad34 743 kr/år

Trivsamt enplanshus på lugnt läge

Bäckgatan 7 | Tomelilla

En modern och optimal planlösning med öppna gemensamma ytor i ena delen och tre sovrum i andra delen. Praktiskt med både rymligt badrum och gästtoalett! Att allt är i ett plan är skönt tycker de flesta och ytorna räcker till för barnfamiljen samtidigt som det inte är för stort för endast 1-2 personer. Stora delar av bostaden renoverades på 90-talet, allt är fräscht och trivsamt och som det är – men det finns också möjligheter för den händige som vill måla om köket, inreda större tvättstuga i förrådet, bygga trädäck på gaveln, osv!

I den insynsskyddade trädgården är man som i en egen oas. Det är nästintill omöjligt att förstå att man bara är en kort promenad från centrum. Man glömmer lätt världen runt om då såväl bostad som trädgård är mycket trivsamt, lugn och harmoni råder såväl inne som ute. Mervärde är trädgården som har sol hela kvällen och den intilliggande parken som inbjuder till rekreation. Välkommen till en bostad som måste upplevas på plats!

Planbeskrivning

Skor och jackor lämnar vi i entrén innan vi kliver in i hallen som sedan leder genom hela bostaden. Vid en modernisering öppnas det kanske upp häremellan! Hallen har parkettgolv och valv mot vardagsrummet.

Även vardagsrummet har parkettgolv och ett stort fönsterparti. Ett stort och ljust rum som bjuder in till festligheter med vänner och familj.

Köket från 90-talet har en klassisk furulucka, utrustning i form av kylskåp, diskmaskin, spis och köksfläkt. Rymligt rum så det finns gott om plats för matbord!

Gästtoalett i äldre utförande och väl tilltaget badrum med plastmatta på golv och vägg från 90-talet. Badrummet är också kombinerat med tvättstuga och därmed utrustat med en bra arbetsbänk, grovvask, tvättmaskin, handfat, wc och dusch med draperi.

Sovrum finns det tre stycken i varierande men bra storlekar!

Stort förråd som nås utifrån samt från garaget. I förrådet finns elpannan från 2017 – den är dessutom dockningsbar med en luft/vatten utedel! Här finns också förvaringshyllor samt en gammal frysbox med osäker funktion. Garaget erbjuder plats för en bil.  

Friskrivning

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Budgivning

Vi tillämpar i de flesta fall öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Det är endast säljaren som kan välja att inte göra bud synliga.  Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem‚ när och till vilket pris som försäljningen ska ske.

Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren.

Område: Tomelilla

I Tomelilla kommun kan du njuta av både Österlens natur, kultur och fridfulla byliv. Kommunen har cirka 13.000 invånare varav drygt 6.000 i Tomelilla by.

Ett litet axplock av vad som finns i omgivningen: Tomelilla Golfklubb ligger vackert inbäddad i det böljande österlenska landskapet. Tosselilla, alldeles utanför byn, är ett sommarland med stora grönområden i vacker natur – här kan hela familjen roas. För den kulturintresserade finns även Tomelilla konsthall - en av Sveriges vackraste konsthallar, byggd 1965 med galleri, unikt jazzarkiv, bildkonstskola, bibliotek och turistbyrå. I Tomelilla finns dessutom Världens minsta filmmuseum – ”Världens största Hasse & Tage-museum”. Närmaste sandstrand finns 16 kilometer bort - Nybrostrand.  

I Tomelilla hittar du givetvis all tänkbar service som t ex butiker, apotek, systembolag samt vårdcentral, skolor och dagis. I byn finns också utomhusbad och en motorsportbana som arrangerar många tävlingar i rally- och motocross med såväl SM-, EM- och VM-status.

Tomelilla är även en knutpunkt både vad gäller tåg och buss. Både Malmö och Lund nås på cirka en timme då de endast är 7,5 mil respektive 5,5 mil bort. Närmaste flygplatser är Kristianstad, Malmö och Köpenhamn.

Slutligen ett litet citat från Linné: "Alltså kan ett land av så förträffligt klimat ej annat än vara det härligaste; ja det liknar så mycket Tyskland och Danmark, att man kunde säga, det havet liksom med våld skurit Skåne ifrån de södre länder och lagt det till Sverige".

Grundfakta

Antal rum4 rum och kök
Varav sovrum2
Boarea109 Kvm
Tomtarea668 Kvm

Byggnad m.m.

Byggnadstyp1-plan
Byggnadsår1962
FasadTegel
TakEternit
PlåtarbMålad plåt
StommeTrä
BjälklagTrä
GrundläggnTorpargrund
Fönster2-glas och ett parti 3-glas
Vatten och avloppKommunalt vatten. Kommunalt avlopp
UppvärmningElpanna från 2017, vattenburet system

Taxeringsvärde

Byggnad599 000
Tomt215 000
Totalt814 000
År2018
Kod220

Driftkostnad

Värme25 148 kr/år
Vatten/Avlopp4 245 kr/år
Renhållning1 623 kr/år
Försäkring3 727 kr/år
Total driftkostnad34 743 kr/år
DriftkommentarI uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel
Gaveln som har sol hela kvällen!
Entré
Hall med valv mot vardagsrum
Vardagsrum i vinkel
Vardagsrum
Vardagsrum i vinkel
Vardagsrum
Kök med matplats
Kök
Kök
Badrum
Sovrum
Badrum med tvättmöjligheter
Sovrum
Sovrum
Gästtoalett
Gästtoalett
Förråd
Förråd
Parken ett stenkast från huset
Garage och egen uppfart för bilen
Parken
Välkommen!
En oas, bara ett stenkast bort!
Planlösning